- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
ADAM1337
üzenetére
igen akartam,de aztán pár nappal előtte elkelt az az alaplap amit szerettem volna,másik pedig nem mozgatta meg a fantáziám. látszat csal.
Nem tudom,ez a Striker 2 Extreme lap lenyűgöz, már másodszor van ilyenem
Tudok i7-es tesztet csinálni lakótársnak i7je van 2200es Hercules ramokkal. Csak neki a procin van víz,nekem az egész rendszer....teljesen szét kellene barmolni mindkét rendszert. Lehet ha jön a jóidő rászánjuk magunkat, de már nem jelent akkora kihívást egy eredmény.
Egyelőre feleslegesnek is tartom,persze ha lesz valami jóárban,vagy valami ami megfogja a fantáziám...bár most jól elvágtam magam a házzal 
Meg motort szerettem volna éppen...aztán úgyfest másik autó lesz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Xfx Radeon R9 390 8Gb
- Gigabyte Gtx 1070 8Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igen akartam,de aztán pár nappal előtte elkelt az az alaplap amit szerettem volna,másik pedig nem mozgatta meg a fantáziám. látszat csal.