Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Sziasztok! van egy kis problémám a 3dMArk Vanatge-el, mármint inkább az eredménnyel és az fps-számokkal. Most töltöttem le, trial editiont. Telpítésnél kidobott valami error-t de továbbment. (asszem 2005 Redistribute ++ vagy valami ilyen volt a címében)
Ugyebár, trial-ban semmi settings-eket nem lehet állítani, így marad a performance, mint grafikai beállítás, ergo 5/2 ami úgy medium/közepesnek felel meg.
Indítom 10-20 fps között ugrál, mondom lehidalok! E8400, 8800GT és akad?! amikor tök gagyin néz ki az egész? Crysis very high 1024p tök jól lemegy, ez a sz@r meg itt akad?
egyedűl csak az űrbeli rész volt szép, de nagyon nem tudtam éllvezni, mert rettentően akadt
Lényegében kaptam valami 5700 pontot
3DMark Score P5736 3DMarks
- CPU Score 6085
- Graphics Score 5629
Van vaalmi gond a rendszeremmel, vagy mi? mert az fps-ek nagyon alacsonyan voltak és ezt nagyon furcsállom, mudium garf
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- BestBuy ruhás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Lenovo Thinkpad P 15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyedűl csak az űrbeli rész volt szép, de nagyon nem tudtam éllvezni, mert rettentően akadt
Lényegében kaptam valami 5700 pontot