Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Feldobtalak téged is.

-
Brumi˘
addikt
Update:
Achill3uS
Zsubi
hakos1987 -
NFree
addikt
-
hakos1987
őstag
sikerült elindítanom a vantage-t, c++ al volt a hiba...
légyszi brumi javítsd az eredményem a listán!!
tudnivalók: MSI 3870X2 OC, vízzel van hűtve, 8.8-as catalyst, proci E8500 4050/1080
a régit akár fent is hagyhatod, mert az még phenommal volt, talán másnak érdekes lehet...
-
Zsubi
őstag
Így ok?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Gyenge...

-
by Achill3uS, OCTeamHungary
22369 all aircooled -
Zsubi
őstag
http://kepfeltoltes.hu/view/080916/Bemutat_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
felkerülhetnék a listára? -
Zsubi
őstag
ok teszt megvan és a kép is! Tovább? hogy tom a képet a topicba rakni?
-
Zsubi
őstag
No. 1. 5376pont!
-
Zsubi
őstag
5475pont ez a 9600GT-k között elég jó! szerintem!
-
gombcomp
senior tag
1.Az oprendszer csak VISTA lehet!
2.Vagy regisztrált Vantage-t használsz,vagy csak az egyszer futtatható próba veziót.
3.a többi adott a feltételek között...
Sok sikert,de a konfigodat elnézve nem tudom miért szeretnél nevezni,eléggé vasigényes a progi!
Ha minden megvan,akkor a többi Brumi dolga!
üdv.:gombcomp -
Zsubi
őstag
ezt vágom de h tovább?
-
Zsubi
őstag
Az lenne a kérdésem h hogyan lehetne felkerülni a toplistára?
-
hakos1987
őstag
helo!
lenne egy problémám, valaki légyszi segítsen!
Mikor telepítem a vantage-t, kiír valami c++ -os hibát.... feltelepül ettől függetlenül, de mikor elindítom, akkor megáll a betöltés ott, hogy szürke képernyő, középen kicsiben odaírva hogy initializing.... újraraktam a windows-t is ez lett, ugyhogy nem tudom mi lehet a probléma oka.... töltöttem le patchet is, de annak a telepítése közben is ezt a hibát dobta ki, és nem volt hajlandó elindulni ezután sem....előre is köszi!
-
Rusher
őstag
Na jólvan akkor én nem gondoltam volna, hogy egy quad procinál ilyen +30K-val több cpu pontot csinál physx-el...na ezt megnézem majd én is 4.4Ghz-en, hogy ahhoz képest mennyivel több ha physx enabled

-
Laraxior
titán
ez igencsak PhysX es eredmény nem? a proci pontszámból ítélve...

-
Siemens
csendes tag
http://kepfeltolto.hu/i/?230338&t=img
-
Szabi790612
tag
egy új eredmény, ami már 20k fölött van: P20331
Pls Brumi Update

-
Rusher
őstag
Hajrá csak szerényen tovább
Miért nem figyel be még 1 x2? lenne az 25K is 
Brumi˘ Na sikerült csinálnom egy eredményt tuningal és ráadásul nem telepítettem újra semmit ugyanabban az állapotban....ezért mondtam, hogy érdekes a dolog na de mind1 végül is
Zotac GTX260 VGA, 177.92 driver
-
Brumi˘
addikt
Update:
B@ldrick
Speed -
B@ldrick
aktív tag
Brumi feltennéd a tuningeredményemet is? thx
-
Speed
addikt
Nah tolok má én is egy szerény eredményt
[link]

Ui.: Minden kari alapon van (Gainward 4870+4870X2) csak a procit húztam egy minimálisat

-
Speed
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Ott már a 20k-nak meg kell lenni nincs mese

-
Rusher
őstag
Az az érdekes, hogy ha alapon van minden akkor is csinálja...
Aztán újraindítom a gépet véletlenszerűen egyszercsak végigfut a teszt elindítom egyből utána újra akkor meg megint leáll.....érdekes szintén egymás után 3x leállt....kikapcsoltam a physx-et lefutott, visszakapcsoltam a physx-et és azzal is lefutott
A vidkarin emelek 10Mhz-et hibával leáll, de pl. lefutott úgy is, hogy +15% tuningal....hát nem értem....elinte végig sem ment sőt volt olyan hibaüzenet, hogy az Adobe Flash 9 nem bírja futtatni a videót az adott felbontáson..pff...mondom miez..leszedtem felraktam a Flash 10 beta-t utána többször nem jött elő egyből lefutott
...áhh...leszedek mindent és felrakom újra hátha az a baja 
-
Rusher
őstag
Üdv.!
Mi lehet a probléma ha nem fut le ez a teszt végig? Állandóan leáll van amikor a New Calico után van amikor a CPU Test 2-nél...valami kis ablak feljön, hogy "Ooop!..." ez mitől lehet? A hotfixet felraktam...köszi

-
Brumi˘
addikt
Update:
Roderic
Szabi790612
Janix12 -
gombcomp
senior tag
Lehet hogy van neki, mivel képes volt csaknem teljes konfigot cserélni,nem is kevés pénzért.
Az is lehet,hogy tesztelésre kap cuccokat,ami nem kerül pénzbe.
Az eredmények nem csak az alkatrészek összevásárlásából keletkeznek,hanem sok-sok idő,tapasztalat is kellhet hozzá! 
Szabi790612:még gyúrjál rá ez kevéske az első helyhez!
-
Roderic
tag
válasz
Szabi790612
üzenetére
-
dokar
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
hát ezért ez durva
nincs neked véletlenül egy kicsit sok pénzed?
-
Szabi790612
tag
Hali mindenkinek
Új rendszert raktam össze, és van egy új eredményem: P19591a memóriákat még nem volt időm belőni, azok még eléggé alapon mentek, a videkártyát sem húztam...egyedül a proci megy 4,05-GHz-en...
Pls Brumi Update -
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Szeretnék felkerülni a listára.. evvel is
Kiprobáltuk a Quad SLI-t
[9800GX2-SLI] -
Bagira01
veterán
Hát sajna hd4850 ügyben nincs fejlemény, így csak kispadról szurkolok az s3-al. Viszont a cpu és gpu vízhűtés úgy néz ki meglesz úh ha vga-t is sikérül szerezni akkor lesz nemulass. Kéne még pár kg szárazjég azán a cpu is hasíthatna

-
Brumi˘
addikt
Végre 9K felett!!

A titok nyitja végül is az lett, hogy a GPU nem 1,25V-ot kapott tegnap, hanem csak 1,22-t. Most 1,257V-ot kapott egész pontosan, de 1,3-ig fel tudom varázsolni csak újra kell grafitozni. És azthiszem eredményemből látszik hogy mennyire nem számít a proci...
-
Brumi˘
addikt
Update:
gyurczy
Laraxior -
westlake
félisten
nem tudom, hogy ki mindenkit erint, de jobb, ha tudjatok:
az elobb futtattam egy canyon flight-ot, es eszrevettem, hogy a power saving profilban levo 500mhz-es vram sebesseg, nem kapcsolt fel 3d performance modba! ezen a kepen teljesen jol latszik a dolog.. amikor csinaltam a mereseket, nem is tunt fel.. csak akkor kapcsolt fel a 3d performance profilban szereplo 915mhz-re, mikor mar masodjara inditottam el a canyon flight-ot.. azert ebben az asus bios-ban nem keves bug van.. most mar nagyon kivancsi vagyok, hogy sapphire-nal is vannak-e ilyen baromsagok
mod: egy 4870 x2-es kartyarol van szo
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1 darab normális link kell ha meg nincs lehet elhúzni máshova szemetelni. Amúgy légyszi mutogasd már nekem a physix-es ereményeket a listában nagyokos...

sajnos először nem ide jövök,mert elviszik a Vistás winyomat
de a kistesó (06) topikban biztos megtaláltok
Mondjuk az már tényleg sok lenne gondolom így sincs panasz játékoknál