Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy miért kaphatok a GPU Score 2-ben kevesebbet, mint az elsőben?Mindenki másnak ez pont fordítva van...

-
mmdms
addikt
válasz
pengegyerek
üzenetére
Abba van még bőven! Tuningra fel!

-
mmdms
addikt
Találtam még pár pöttyöt a rendszerbe
[link] -
gyiku
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
az igen!

-
jucye
tag
Javítottam pár pontot, új rendszert tettem mert új winyó érkezett:
Phenom 9850BE @ 3000Mhz, Memók 1066Mhz
Sapphire 4830 @ 750 / 2200 Mhz + ACTTSajnos még most sem hozza azt a proci, amit kéne neki. De munkálkodom rajta.

Jó lenne már átlépni a 7500-as álomhatárt... -
TomBoy1986
veterán
Egy kis javítást sikerült véghezvinnem, kérem szépen, hogy idővel frissítsétek:
AMD Athlon64 X2 5050e @ 3300MHz (RAM @ 1100MHz)
MSI HD4830 @ 730/2250
Catalyst 9.1 -
mmdms
addikt
Csak nálam nem jön be a lista? Vagyis az egész honlap?
-
apollo12
veterán
hali valaki nem tud egy progit ami vel tudom figyelni a hömérsékletet ha játszok cpu-n meg gpu-n (de közben látni is szeretnem ha játszok pl a jobb sarkon vagy valahol ot)
-
Tomate
veterán
Köszönöm a feltöltést, de nem PHII 940em van sajnos hanem csak egy X3 710-es. Ha lehetne ezt az eredményt kérném updatelni! Köszönöm!

-
Gabor tm
tag
-
whiz
aktív tag
válasz
joshua7
üzenetére
Most vettem észre, hogy a procimat 3400-nak írtátok. "Csak" 3200-on ment. Meg 1-el hátrébb kerültem, mint kéne, elért pontszám alapján (tuningos eredménynél). Légyszi javítsátok, köszi

mod.:ja nem, alap órajellel is 1-el hátrébb vagyok

(mondjuk nem mintha ezek olyan túl sokat számítanának, de azért mégis
) -
-
tocso83
csendes tag
Hát, sajna nem úgy megy az....
760 fölött már instabil, eseti fagyások, hibaüzenet stb...
A proci maximuma pedig 4,1Ghz 1,35V-on, Pista ugyan még elmegy, de prime, orthos, vantage és hasonlók már dobálják a hibaüzit. Víz van ugyan rajta, de nem akarok neki több feszt adni, ugyanis fingom sincs a proc valós hőmérsékletéről. Realtemp alapon 35-40fok közt, viszont amint megy a prime máris mászik föl 75 fokra. Bár a vízcső nem tűnik melegnek azért nincs kedvem kockáztatni. -
tocso83
csendes tag
Eredmény
Gpu: 7001
Cpu: 7547Cpu: E8200@3,75Ghz
Mem: 2x1Gb Ocz800@1000Mhz
Vga: Gainward 9800GTX+@core: 750, Mem: 1160, Shader: 1950 -
Laraxior
titán
-
schwartz
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
1920x1200-as felbontast hasznalok s szerintem ez mar elegge VGA limites. De nezd pl. ezt a ph-s tesztet. Ott is tisztan latszik, hogy 1GHz-es tuning gyakorlatilag semmi pluszt nem hoz VGA limites beallitasok mellett. (pl. GRID) Kisebb felbontasban merheto a kulonbseg de ott eleve magas(abb) az FPS igy indokolatlan azon agyalni, hogy vajon "kihajtja-e" a VGA-t. Vagy rosszul latom?

-
gombcomp
senior tag
válasz
NÉMÓ510
üzenetére
Az 1.0.1. Hotfix kell neked (vagy a későbbi Vantage verzió) Futuremark

-
Kötelező
senior tag
üdv
Kérném az eredményem frissitését. Kicsit meghuztam a vga-t. LINK
-
siriq
őstag
Hali
En csak a virtual markot nyomattam le. Igaz nem Vantege de nem is talaltam ilyen topicot. 9200 pontot kaptam 2600mhz-n a vga alapon. Megneztem mas konfigot es mondjuk az 5600+ ami huzva van 34xx re kevesebb pontot er el. Most hogy van ez? Nem szoktam 3d markokat nyomtani csak pont arra tevedtem.
-
schwartz
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
egy 3500mhz-es E6600 meg egy 285gtx kihajtása elég messze van egymástól.
El is hinnem ha nem tapasztaltam volna az ellenkezojet. VGA limites beallitasokban 4ghz-en sem segit a proci s ahol CPU limit van ott meg mindegy, hogy 100-rol 150-re ugrik a frame rate. Igy annak, hogy "kihajtja-e" szamomra nincs jelentosege...

-
-
NÉMÓ510
tag
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Az összetevők:
alaplap - Asrock 4Core1600TWINS-P35 bios 1.5
proci - E5200@ 3350
ram - kingmax1066@ 840
Vga - HD4830 catalyst 9.2
OP rendszer - Vista 64bit
Vantage telepítésnél kiírja ezt a hibaüzenetet : Command line option syntax error.Type command /?for Help
Leokézom,végigmegy a telepítés.De indításnál nem lép tovább a kezdőképernyőn (initializing guy).Nincs fagyás,meg semmi.Ha bezárom tudok használni minden mást.
Help!
THX
-
butcher eu
senior tag
válasz
DeSanto
üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz, én magamtól jöttem rá mindenre, vagyis némi fórumos segítséget kaptam, de azt már csak a finombeállításokhoz. és tényleg nem kellemes érzés amikor nem tudod miért csipog, miért nincs kép, miért nem bootol, miért a kék/piros halál, normálisak e a hőfokok, std.
de én ilyen oroszrülett típusú vagyok. -
trialboy2
csendes tag
aham köszi.
-
trialboy2
csendes tag
tehat ha huzok procin kicsit akkor jobb lesz az eredmény mert a vid karinak még nem eza vége alapon? aza baj még sose huztam procit
nemnaon tom hugykell -
butcher eu
senior tag
válasz
trialboy2
üzenetére
ha jól tudam xp-n nem megy a vantage, de a memóriád lehet esetleg kevés, mert a vistához ajánlott a 4 giga. de nem rossz ez az eredmény, csak a procin kellene kicsit húzni.
itt van az én eredményem hasonlítsd össze. alap órajeles emelt órajeles de nekem 8400-es a procim.
-
trialboy2
csendes tag
aha teljesen alapon., én nem nyultam semmihez.
csak én jobbat vártam.
ma sztem ujrateszem a gépet, xp-t hajítok fel hatha ugy jobban szuperál a gép vagy én nemtom, de a jatékok is érdekesen mennek -
jucye
tag
Új eredményem született, íme:
Proci 3Ghz, Catalyst 9.2, Hűtés AC TwinTurbo, 2x1 GB Corsair Dominator 1066Mhz
Kérném frissíteni a listában az eredményt, köszönöm!

-
trialboy2
csendes tag
Hello , csak kivancsi vagyok ti mit gondoltok
a gépem uj mmost vettem par hete, E7300 C2D proci ,gigabyte ep43 -ds3 alaplap ,1db 2GB-os kingmax 1066 os bár ez talán 800-on fut vagy nemtom namind1, 4870 1gb-os toxic videokari, 500gb-os samsung winyo
és elég lowul muzsikal, mar ujraraktam a windowst igaz csak vistat raktam fel, de xp-vel probalkozok nemsoka csak beleteszem a floppy meghajtot sztem.
Na és ittvan egy vantage eredmény amihát nemistom nemteccik, meg a jatékok se mennek valami faszan
mit gondoltok mia csecsér ilyen szar az eredmeny
-
peti4
tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Én is így jártam még 3DMark 06-tal újabb NVidia driver és 1000 azaz Ezer ponttal kevesebbet kaptam.Az okát sajna nem tudom

-
butcher eu
senior tag
sziasztok.
tegnap raktam egy új rendszert. és felraktam hozzá a 9.2-es drivert. ugyan azokkal a beállításokkal, órajelekkel, a friss rendszer az új catalystal jóval kevesebb pontot kap vantage-ban, mint a rég rendszer a 8.12-essel. mint gpu-ra, mint procira.
ennek mi lehet az oka? mert még a gpu pontot megértem, de a procihoz mi köze? -
viktor82
őstag
Kikapcsoltam a fizikát,remélem igy már hiteles!XFX 295
-
viktor82
őstag
Valaki elmagyarázná pontosan hol kell kikapcsolni a fizikát mert én sehol nem találtam ilyen kapcsolót!

Vagy az nvidia vezérlőpultban kell kikapcsolni?
-
viktor82
őstag
Megjött az új karim egy tesztet megérdemel!XFX 295GTX
-
-
joshua7
veterán
Update!
Újból kérném a nagyérdeműt, h pakoljon már ki minden elvárt ablakot (2 cpu-z, 1 gpu-z, 3dmark nyitóablak) a shot-ra és írja már be a driver verziót/kari gyártóját, ha nem látszik. Újabb gpu-z-nél látszik a Catalyst verzió is, de sokan használnak még régebbi kiadásokat. Most fölraktam mindenkit, de ezek után csak az megy föl, akinek a shot-ja minden téren megfelel! Köszönöm! -
joshua7
veterán
Dupla...
Lényeg lent... -
cor
őstag
hali
feltettem a 1.0.1-es hotfixet a vantage-re, de nem volt hajlando egyböl normálisan lefutni, különbözö hibaüzik miatt nem ment végig
de aztán a 3. uninstal/install után mégis végig szenvedte magát
...ennek örömére azért csak lefotoztam azt a kemény 40 pont többletet
[Alap-5203] -
peti4
tag
Ezen a listán nem vagyok:[link]
Akkor hol?
-
peti4
tag
Talán ez is rá fér a listára:[link]
Gigabyte 9600gt picit húzva.
-
HarryPotter
őstag
Tiszteletem, új proci, új eredmények, ez azért ütős:
Catalyst 9.2, az eredmény nem lenne meg, ha subaruwrc nem segít.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért nem linkelsz nekünk egy képet?

5ghz vantage quaddal. na az való nekem

Csinálhatom újból