- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Azért a Vantage már nem mai csirke, nem mindig ad valós képet... (Sőt!)
Értem ez alatt, hogy 2008 és DX10...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz TechN7ne #16102 üzenetére
A Valley okés, Meg az Unigine 4, meg a 3DMark 11, és a legújabb csak sima 3DMark.
Amúgy poénból lefuttattam, és 29809 pont lett. A Graphics score pedig: 37871!
Kész lett a cikk/teszt, csak elbíráslásra vár. Ott minden mérés benne lesz, Luxmark, Catzilla, 3DMark...stb.
De teljesen nyilvánvaló, hogy a legújabb verzióval kell mérni, esetleg a 11-el. Utóbbi azért már a DX11-re épült.[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
NFree
addikt
Sziasztok , raktam egy új rendszert egy másik lemezre , a lényeg a vantage a cpu tesztnél gyengébben muzsikál 2-3000 pontal. Nem tudok rájönni , hogy mi okozhatja . És szét idegel. Mert még nincs annyira teleszemetelve a win s a vga pl jobban muzsikál csak vhogy a 2 dolgot kéne összhangolni, s akkor lenne boldogság.
vga
-
NFree
addikt
-
Sanyi19
őstag
Csináltam egy tesztet az ideiglenes kártyámmal:
VTX3D HD7870 XT (Tahiti LE) @ GPU: 1125 Mhz VRAM: 6000 Mhz
I7-6700 alapon (3,7 ghz) + Hyper T4
Gigabyte Z170-D3H
16 GB Crucial 2133 MhzGTX 960 szint. Az a poén, hogy a legtöbb játékban is.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
őstag
-
NFree
addikt
Szép eredmények srácok Legalább akkor nem csak én vagyok ennyire marha , hogy melegben erölködöm
vga
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #16121 üzenetére
nice
-
őstag
válasz subaruwrc #16125 üzenetére
Kösz!
Olyan szinten procilimit van, hogy a vga a gt1 85%-ában 40%, vagy kisebb terhelésen megy, beszarok rajta.
Mint egy 05... Procihúzástól jelentősen nő a gpu score. Meg merem kockáztatni, hogy az 5700-5800-as 5960x-es runoknál is keményen procilimit van a két gt-ben, mert csak két szálra skáláz és órajelre.Ja, ez még alapfeszen volt, nem merem megforrasztani az ln2 pad-eket.
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #16126 üzenetére
cpu limit van ott is persze.
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #16126 üzenetére
léggel amúgy se sok értelme van a + fesznek.általában nem megy tőle jelentősen jobban.
-
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #16131 üzenetére
Kipróbálom, remélem nincs igazatok jones-szal.
erre most nem tennék be nagy összeget. -
jones965
Modder
válasz kicsipapucs #16131 üzenetére
Szerintem már van annyi tapasztalatod, hogy tudnod kell a feszültség emelésével négyzetesen emelkedik a hőmérséklet, amit el kellene disszipálni a gpu-ról. Na most a gyári cooler alkalmatlan erre. Vízzel is nekem csak chilleres hűtéssel sikerült valamennyire hűtenem. Nem véletlenül nincs áthidalva az a 2 pont gyárilag.
-
Alpi.
addikt
Cpu : levego , Vga : vizhttps://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz ricsi8800gt #16136 üzenetére
Koszi ! Lehetett volna szebb is, de kicsit megtort ez a Phenom x4 platform.
Legalabb nem csak a main stream cuccokkal futtatott Vantage eredmenyek vannak igy.
Eleg szepen megy ez a vga, ha kipihentem kicsit magam, lehet meglovom valami potensebb alappal.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
fRooStzzZ
senior tag
Nem kerem listara.
Kis nosztalgia
[link]
Ez a int vga tenyleg ennyit tud, vagy valami el van b....altazva?
VGA2-be majdnem elertem az 1 FPS-t[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Sanyi19
őstag
válasz kicsipapucs #16141 üzenetére
Köszi. Valamiért nem szereti a magas órajelet, ha a proci is húzva van. Mondjuk 2133-as ram, de cpu tuning nélkül 2266-on stabil, fentebb nem néztem.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
válasz kicsipapucs #16141 üzenetére
Egyel magasabb szorzóval még lefutott, így meg is van az új rekord:
Felette már instabil.
Viszont erre nem tudom mi a magyarázat, véletlen futtattam egy tesztet úgy, hogy a kártya nem volt húzva, csak a proci. Így a cpu score 1000 ponttal több lett. Miért? Aztán felhúztam a kártyát mértem még egyet és szintén 34xxx pont lett...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
jones965
Modder
válasz Sanyi19 #16145 üzenetére
Először azt hittem, osztott ágas a 12V, de aztán megnéztem hogy 1 ágas. Így az előző megállapításom nem helytálló.
kicsipapucs: a tweak-nek nem sok köze van szóráshoz egy rendszeren belül, függetlenül, hogy optimalizálva van, vagy sem. Nyilván egy kihegyezett rendszer több pontot hoz azonos órajelen, mint egy átlagos, de a szóráshoz nincs köze. Ez sajnos sok esetben random előjön. Az is lehet, hogy az oprendszerében a háttérben futott olyan erőforrást lekötő alkalmazás, ami a másik teszt idején nem.
Sanyi19: vantage tesztet illik win7 alatt futtatni, illetve kilőni az internetet meg minden felesleges alkalmazást, így szignifikánsabb eredményt lehet elérni.
-
őstag
válasz jones965 #16147 üzenetére
"a tweak-nek nem sok köze van szóráshoz egy rendszeren belül" Nincs igazad, Jones, mert de.
Kihegyezett, alaposan betweakelt win-nél nincs a háttérben futó fölösleges alkalmazás, ami megenné a gépet, ez az egyik alap tweak praktika, nem? Ergo egy herélt win sokkal konstansabb értékeket produkál majd egy mezei érintetlennél.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest