Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Habugi #15218 üzenetére
Elnézést kérek. Egy Jézusom! felkiáltásra hogyan lehet előzékenyen reagálni? Valahogy úgy, hogy elnézést kedves uram, mit szeretett volna ezzel a hangulatkeltő mondattal kifejezni?
Magas az elvárásod. Vantage eredményt mutass... Helkis mutatott, én mutattam. A topik többi tagja is mutatott. Te jössz, bocsánat, előzékenység /ON: Ön jön, kedves Uram! Mert eddig két informatív hozzászóláson kívül a topikban tiszteletét nem tette.
Úgy érzem, tettem le annyit az asztalra, GIGABYTE által sosem szponzoráltként, de mégis GIGABYTE hardverrel a benchmark eredmények terén, továbbá Helkissel is vagyok olyan viszonyban, hogy baráti, esetleg kissé csipkelődős hangnemben arra az ellenpontra, mely a használt hardver és a használt CPU-Z skin között kialakul, egy nyilvános post formájában figyelmeztessem, figyelmeztethessem.
És azt is látom, rajtad kívül senkinek, még a címzettnek sem szúrta a szemét, sőt, megegyeztünk, hogy örülünk a reklámnak.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- Bontatlan új SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 GAMING OC 16G 3 év garanciális
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest