Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Habugi
üzenetére
Elnézést kérek. Egy Jézusom! felkiáltásra hogyan lehet előzékenyen reagálni? Valahogy úgy, hogy elnézést kedves uram, mit szeretett volna ezzel a hangulatkeltő mondattal kifejezni?
Magas az elvárásod. Vantage eredményt mutass... Helkis mutatott, én mutattam. A topik többi tagja is mutatott. Te jössz, bocsánat, előzékenység /ON: Ön jön, kedves Uram! Mert eddig két informatív hozzászóláson kívül a topikban tiszteletét nem tette.
Úgy érzem, tettem le annyit az asztalra, GIGABYTE által sosem szponzoráltként, de mégis GIGABYTE hardverrel a benchmark eredmények terén, továbbá Helkissel is vagyok olyan viszonyban, hogy baráti, esetleg kissé csipkelődős hangnemben arra az ellenpontra, mely a használt hardver és a használt CPU-Z skin között kialakul, egy nyilvános post formájában figyelmeztessem, figyelmeztethessem.
És azt is látom, rajtad kívül senkinek, még a címzettnek sem szúrta a szemét, sőt, megegyeztünk, hogy örülünk a reklámnak.

HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest