Hirdetés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
na hali,régebben foglalkoztam ezzel a tesztelős izéval.
na lehet ujra meglesem mit tud,mert részint a legerősebb agp-s rendszert próbáltam összeállítani ami létezik...legalábbis vidkari és ram téren,de a 3700+-s san di is tudná a 3000mhz-et ha nem 3200-at.tesztelve volt,csak kevéske hozzá az alcomp bordám ugy néz ki.
tehát valszeg lesz egy fasza kis teszt,bár a 7800gs +-t 512 24 pipe-st sem lestem meg mit tud,...gondolom érdekelne 1-2 embert.aki nem csak a pontokra megy.-))
ha esetleg vkit annyira érdekel,és van vmilyen hűtője,,,,szívesen eladná olcsó pénzért,vagy valami cserealap is szóba jöhet az szóljon pls. -
BioNiCMaN
addikt
Végülis ja.
Te, mint a PH!Toplista főrevizora, érnitett vagy az ügyben, hogy e'tünt az eredeti ATI-s lista adatbázisa. De már megoldódott a probléma, mert Brumi˘ lementette magának és elküldte geree@bl-nek és nekem is.
Ennyi a történet, illetve időközben Te is megkaptad tőlem (az adataidnál szereplő címre, ami nem müx, vagy nemtom).
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
lemaradtam valamiről?
-
djtoomi
addikt
Küldtem mailt,szivesen jelentkeznék revizornak,ugyis sokat vagyok itt!
-
(Kolombusz)
veterán
Örülök, hogy folytatni fogjátok.
Sok sikert kivánok hozzá! -
geree@bl
senior tag
Valaki tök véletlenül nem mentette le a listát az oldalamról? Sikeresen eltűnt, én meg nem találom a backupot róla
-
BioNiCMaN
addikt
#180 frizso! Ugye-ugye?
#177 Achill3uS! Köszönjük szépen a jókívánságot és a munkádat is! -
frizso
senior tag
Mi lett a régi listával?
Az ottani eredményt újra kell prezentálni?
Üdv Zsolt -
BioNiCMaN
addikt
Figyelem, hivatalos közlemény!
A mai napon Achill3uS úgy döntött, hogy mivel a munka, a tuning és a tesztelések mellett nem nagyon jut ideje a listák frissítésére, inkább lemond jelenlegi tisztségéről. Döntését és érveit elfogadtuk, megértettük. Mától Muréna elvtárskartárs veszi át a munkáját.
BioNiCMaN -
Lacpac
őstag
válasz
TomBoy1986 #157 üzenetére
De az a probléma boot közben (driverbetöltés), vagy pedig megjelenítés tulajdonságai között turkálva jött elő. Más probléma nem volt vele, ja, meg a tvkimenet nem ment. Szerintem itt valami más lesz.
Csákk
Esetleg valami codec-pack nincs fent? Olvastam rólla, hogy az is csinálhat hülyeségeket.Esetleg egy reinstall? Meg kellene nézni, mikor jelentkezett ez a probléma, és abban az időszakban milyen módosítások történtek hardware, ill software részen. Ez a hibakeresés közben igen fontos, könnyebb elindulni. Legtöbször ezek a kis módosítások okoznak galibát. Legalább is tapasztalatom szerint.
A céghez is hétfőn bejönnek a ''feltalálók'' aztán meg órákon át lehet szögelni a sokszázmillás gépeket. Ez hálistennek nem sokszor fordul elő.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
tudom, elvileg megyek
gyerekek nem kéne ilyen komolyan nyomni a vitát..
Rover nagyszerü munkát végzett eddig, nem is tudom, hogy birta egyedül.. nekünk ennyire van időnk, akinek pl nem tetszik, hogy csak átlag 3 naponta de van amikor csak 1 héten 1x van idöm frissiteni a Gef8 listát szavazzon le, átadom neki aztán csinálja, de aztán ne tünjön el fél honap mulva.. mert sajnos elég sok nem mondom h ujoncot, de frissen regisztrált kollégát látok, naponta irogatni, hogy mikor lesz update, aztán azóta nem is láttam öket sehova irni.. szoval kérlek legyetek megértőek velünk szemben is, én ugyan csak revizor vagyok, ergo a lista frissitésén kivül nemigen kell foglalkoznom semmivel, a többiek elég komolyan részt vettek az oldal jelenlegi kinézetének az elérésében, ha emlékeztek rá milyen volt régen, de nem is értem miért kell ezen igy kiakadni, valaki elkezdte, valakik folytatják, nektek jo mert kisujj mozdítás nélkül megy tovább a lista, nem értem mi a gond -
BioNiCMaN
addikt
válasz
TomBoy1986 #168 üzenetére
Revolution rulz.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
BioNiCMaN #160 üzenetére
''Honnan? Gondolom ránézésre cirka belövöd, hogy kb. mennyi munkával járhat az adatok frissítése, de nem csak ebből áll a dolog. Arról van elképzelésed, hogy az elmúlt másfél hónapban mit és mennyit foglalkoztunk a listával a háttérben? Olyan dolgokkal foglalkozunk amelykenek a gyümölcse remélhetőleg a közeljövőben kézzelfogható lesz és remélhetőleg mindenki örvendezik majd.''
Reform, éljen -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Foglalt név #166 üzenetére
Talán, ha nem utal(gat)nál, hanem konkrétumokkal jönnél, sikerülne a lényeget leszűrni, és esetleg előbbre tartanánk.
-
Csákk
senior tag
esetleg ezekkel a dvi-dsub átalakítókkal nemszoktak gondok lenni? vagy valami? valaki?
-
Csákk
senior tag
válasz
de most átraktam a másikba .....helyzet ugyan az
-
Csákk
senior tag
válasz
kösszi, de most is ottvan
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
BioNiCMaN #160 üzenetére
egyet kell, hogy értsek, Rovernek b@zikurv@nagyriszpekt jár hogy egyedül csinálta, mert tényleg hatalmas meló, de nefelejtsétek el azt se, hogy most már bővül az egész egy atis listával is + az egész egy kicsit át lesz szabva
ha meg valakinek nem tetszik az, hogy így frissülnek a dolgok, annak annyit tudok javasolni, hogy akkor vegye át az egész melót, és csinálja ő az egészet, vagy pedig várjon türelemmel, hisz úgyis bekerül a listába... max nem 1-2 óra alatt hanem pár nap után... (különben is itt a nyár, nemkell egész nap a gép előtt rohadni, így könnyebben elviselhetnétek azt az időt amig bekerültök...)
és ahogy Bio is mondta, legalább voltak akik felvállalták az egészet... -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Foglalt név #159 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan tudod mit akart írni a kolléga?
Egyébként (ez nem (csak) neked, hanem a tímnek). Rover eddig egyedül végezte ezt a munkát, nem is akárhogy. Mégis ennek és ''egyedi'' stílusának ellenére, nem láttam, hogy felvágott volna vele.
Rovernek hálásak vagyunk és leszünk (továbbra is folyamatosan figyelemmel követi a dolgokat, és szól, segít, ha valami olyat vesz észre ami ezt megkívánja).
Ki vágott fel? Nyugodtan idézz hsz-t. Simán kidumálom.
Tudom mennyi munka van vele (Honnan? Gondolom ránézésre cirka belövöd, hogy kb. mennyi munkával járhat az adatok frissítése, de nem csak ebből áll a dolog. Arról van elképzelésed, hogy az elmúlt másfél hónapban mit és mennyit foglalkoztunk a listával a háttérben? Olyan dolgokkal foglalkozunk amelykenek a gyümölcse remélhetőleg a közeljövőben kézzelfogható lesz és remélhetőleg mindenki örvendezik majd.) , de jobb ha ezt nem hangoztatjátok, hanem mások ismerik el. (nem veszélyes mértékű a dolog (ha te mondod biztos úgy van), csak az elöző 1-2 post alapján kicsit figyeljetek erre, mert ez alapján ítélnek meg titeket, a munka nagysága ebben nem segít, csak abban, hogy a figyelem előterébe kerültök).
Mindenkinek ott volt a lehetőség, hogy átvegye a munkát Rovertől, amennyire én tudom, nem szakadtak meg az emberek a nagy jelentkezésbe, hogy csinálhassák. Rover ~1 hónappal a ''lemondása'' előtt szólt, hogy nem tudja tovább csinálni a listák karbantartását [link], aztán később kifejtette, hogy nem volt túl sok jelentkező [link] , tehát maradjunk annyiban, hogy lehet örvendezni, hogy csináljuk, hogy próbálunk fejleszteni, hogy nektek jobb legyen, mindezt anyagi és egyéb ellenszolgáltatás nélkül, szabadidőnkben. Tehát engedtessék meg, hogy amikor valaki irónikusan azt mondja, hogy nem csinálunk semmit - miközben csak élvezi azt amit mi hozunk össze a köz javára - enyhén szarkasztikus hozzászólással reagáljak.
Lehet ítélkezni.
mod: szokásos
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
BioNiCMaN #154 üzenetére
Nem negatív kritika volt, hanem egy csöpp iróniát próbált tenni a dologba, csak elkavarodott a nyelvi eszközök kavalkádjában
Egyébként (ez nem (csak) neked, hanem a tímnek). Rover eddig egyedül végezte ezt a munkát, nem is akárhogy. Mégis ennek és ''egyedi'' stílusának ellenére, nem láttam, hogy felvágott volna vele. Tudom mennyi munka van vele, de jobb ha ezt nem hangoztatjátok, hanem mások ismerik el. (nem veszélyes mértékű a dolog, csak az elöző 1-2 post alapján kicsit figyeljetek erre, mert ez alapján ítélnek meg titeket, a munka nagysága ebben nem segít, csak abban, hogy a figyelem előterébe kerültök). -
Sh4rKy
senior tag
had ne mutassam meg mennyit pötyögök az új adatbázis rendszer érdekében...
végülis elkezdődött a nyáriszünet és bevallom őszintén 2 napot nem foglalkoztam vele, ezért csak vasárnap indulnak a bétatesztek...
de sajnos te ezt az egészet soha nemfogod látni, mivel nemvagy abban a csapatba, amelyiknek ''semmi dolga''... (max azt fogod észlelni, hogy gyorsabban frissülnek a listák...) -
Muréna
őstag
válasz
Foglalt név #148 üzenetére
sztem meg semmi értelme, senki nemnézi a részpontszámokat..
-
Csákk
senior tag
válasz
Foglalt név #148 üzenetére
jó ötlet , úgysincs semmi dolguk
-
Foglalt név
addikt
Tudom, hogy hiszti lesz belőle, de hamár vagytok ennyien és komolyan akarjátok csinálni, akkor 06-ban érdemes lenne részpontokat feltüntetni, kicsit többet elárulna a dolog és nem kéne fejben számolgatni, hogy akkor itt most a proci volt az erősebb, új lehetett a win vagy mifenéért van ugyanannál a kártyánál ugyanazon az órajelen +-200 pont. Szerintem
-
Csákk
senior tag
nagyon él ez a totyik
volt valakonek olyan videókarcsija aminek a képe villant néha?
meghogy ez a haldoklás jele? -
Achill3uS
nagyúr
többieket kérdezem, akkor most az ATI-t ki frissíti? Muréna? mert látom eredmények vannak már benne
-
Drizzt
nagyúr
Ja jó, hopgy az nv/ati logóra kell klikkelni... Cseles.
-
Drizzt
nagyúr
Most én vagyok béna, vagy miért nem találom konkrétan az eredménytáblára a linket sehol?
-
BioNiCMaN
addikt
Vasárnapig nem vagyok. Lehet duhajkodni.
De azért próbálom a szemem a pályán tartani! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #118 üzenetére
igen de mi nem embereket ''revizolunk'' (ez egy uj szo
) hanem listákat
BioNiCMaN nem lesz online a jövő héten, így kérem legyetek türelemmel, minden lista frissítva lesz amit időnkből telik rá
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
#116 tomika111! Jó, hogy szóltál, nem nagyon néztem rá arra az e-mail címre.
Benne vagy a kalapban!
#115 Vigneau & #114 Stalker-2572! Hümm, a két totyik (3DMark05 eredmények és 3DMark06 eredmények) figyelése, eredmények, képek feltöltése, koordinációkon való részvétel (orvosi igazolással felmetést kaphat). Asszem talán ennyi.
A tudomány jelenlegi állása szerint valószínűleg elég lesz egy újonc a csapatba, olyan a akivel jól tudunk együtt dolgozni (nem véletlenül vagyunk egyel kevesebben), a jelenlegi banda nagyon jó, remélem ők is így gondolják. Mindenképpen lesz egy elbeszélgetés, mielőtt döntenénk, hogy ki kerül be a csapatba, nem szeretnénk sűrűn váltogatni a kollégákat, ez azt hiszem senkinek sem érdeke. -
tomika111
tag
Én nem vok fent pedig küldtem e-mail-t hogy jelentkezek
-
Vigneau
félisten
válasz
Stalker-2572 #114 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekelne. Homályos képzeteim vannak, de jobb nem az avarosban kutakodni.
-
Stalker-2572
veterán
lol mindig elfelejtem a topik címét, de a hasfájós alapján rátalálok
Revizoroknak mi lesz a feladata? -
Superman
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #110 üzenetére
Valszeg igen, bár a többi játéknál nem jelentkezett ilyen jellegű hiba.
-
Superman
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #106 üzenetére
Call of Juarez demonal néhány helyen nálam voltak képhibák, mint a TDU-ban, de csak ennél a két programnál tapasztaltam ilyet.
-
Stalker-2572
veterán
Nehéz határt vonni, hogy mi meddig húzhatja szénné a gépét és milyen körülmények között. Szerintem az erkélyes eredmények simán elmennek, viszont amikor tele van artifactokkal a kép, neadjisten képs sincs (!)
azt már nem tenném be a listába. Kár, hogy nincs képminőségellenőrző a 3DMarkban, ez anno Roverrel is beszéltem. Ő úgy csinálta, hogy aki beírta, hogy ''tiszta szar volt a kép / villogot, kék-zöld volt'' az nem került be.
szerk.: még szerencse, hogy az újabb kártyák (G80 pl.) nem nagyon csinál képhibákat, hanem inkább lefagy
[Szerkesztve] -
Superman
nagyúr
Fogadatlan prókátorként csak annyit mondanék, hogy a ''hatmillió dolláros férfi'' (ha ezt érteni fogja valaki, díjat adok neki
) érti mit mondasz, csak úgy gondolja, hogy ez a topik tökéletesen alkalams arra, hogy a címben feltett és bújtatott témát körüljárjuk és ne nyissunk neki még egy topikot. Na ezt jól körülírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Háztartási gépek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- IKEA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest