Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az Ultra eredménye, fent van a kép. Vagy nemegyről beszélünl.
Kérlek, magyarázd el pontosan, mi nem jó, és ki fogom javítani. ?)
7 new joshua7 17935 6T #18425 MSI 8800 Ultra OC 768MB GDDR3 gyári 195.81 702 1620 2430 4524 1723 8MB Core i7 920 gyári 2010-04-19 14:20:04
-
törölt tag
Javítottam.
Azért lett két azonos kép, mert azonos a hozzászólás. Most megjelöltem a képeket, majd erre a szitura is ki kell találni egy védelmet, meg sok minden másra is.
A régi eredményhez egyelőre nem nyúlok. Idővel megoldom a régiek elrejtését.Kicseréltem a dizájnt, még félkész, pl. az upload új színei is hátra vannak.
-
InHell
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van valami tippje,miért nem tudom az 1280*1024 -es default felbontást kiválasztani 3dMark06-ban?Bármilyen driverrel próbálom ugyanaz.3dmark reinstall sem segít.
19" monitorom van 1440*900 nativ,de pl. 9800gt-vel ki tudtam választani a default felbontást.
Most GTS250-em van és nem tudom kiválasztani.
Esetleg valakinek van valami tippje? -
joshua7
veterán
válasz
#21795072 #388 üzenetére
Föltoltam pár eredményt, az egyiknél viszont elírtam a driververziót. Majd javítsd ki pls 9.10-re.
Na, most látom, a 8800 Ultrá-hoz meg berakta a GS GLH-jét. Oda a fölső kellene.
Illetve a HD4850 06 tuning listából a 17150-es eredmény törölhető, mivel a 17640-es frissítés. -
-
kriszbon
őstag
válasz
#21795072 #386 üzenetére
He na most felment, nem tudom hogy előtte miért nem ment fel, mert minden úgy volt ahogy írtad, kivéve a Ph-s üzenet száma elé tett jel nem (#) ezt mos lehagytam.
Hmm lehet hogy ez végett nem ment fel előtte, vagy még mást sem csináltam akkor jól.
Ja a driver verzió meg lemaradt hogy 10.3-as de mindegy mert a képen rajt van. -
törölt tag
-
kriszbon
őstag
Nem tudom most vagy én vagyok nagyon balfék, de már többször próbáltam feltölteni 1 eredményt és a listában nem találom.
Kiírja hogy kész meg hogy review és annyi, nem tom mit bacok el. -
törölt tag
-
kisza25
félisten
sziasztok hol találom a 6600 top listát
-
törölt tag
Nem állt meg a fejlesztés, az adatbázis felépítésének módosítása folyik.
Itt még nem került sor az említésére: ha van új eredményed, saját magad is feltöltheted itt: [link] -
helkis
veterán
válasz
#21795072 #378 üzenetére
szvsz kéne egy gyűjtő oldal az új/régi linkeknek (ne a szabályzatból kelljen kihámozni, esetleg aláírásba is betehető..), vagy ha még van hely, akkor a toplista kezdőoldalára be lehetne rakni..
nyugodtan üzenőfalazhatsz, legalább lesz infó, ha valakinek nem stimmel valami, pár szót írhatnál a jelenlegi rendről, listábakerülésről, milyen átalakítások mentek végbe, mire lehet még számítani, stb..
esetleg a listafeltöltési oldalt lehetne ph-közeli szinekkel hangulatosabbá tenni
-
törölt tag
A továbbiakban itt szeretném megbeszélni / -vitatni a listával kapcsolatos dolgokat, hogy ne szemeteljem tele az eredmények totyikját. Szerintetek használhatom ezt a topikot üzenőfalnak, hogy mi változott a listával kapcsolatban? Vagy ez már extrém ötlet?
Ilyenek pl.
Kibővítem a kategóriákat a Fermi kártyákkal.
Hiányoznak kártyák a régi kategóriákból? Ha igen mit és hova kéne betenni?Elkezdem összehozni az egységes bevitelt. Tehát meglévő opciók alapján felvinni az adatokat.
Részemről jöhet ide panasz, meg bármi.
-
FRENK1988
veterán
Hogy kell ide eredményt feltenni? Mik kellene h szerepeljenek?
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #375 üzenetére
Rendben...tudom, hogy én csesztem el, hiszen sok eredményt még én rögzítettem be így...
De fenntartom: nem korrektek azok az "alapórajeles" LGA1366 eredmények, amelyek 50%-os QPI tuning mellett születtek...P.S.:
Ha a helyzet nem változik, kérem a lista szerkesztőit, hogy a nevemre való hivatkozásokat távolítsák el az oldalról... -
Rover623
félisten
Annak idején, márciusban, amikor még én voltam az illetékes, egyszer már szóba kerültek az i5/i7 procik...
Azt hiszem, át kellene tekinteni ismét, mit is értünk "alapórajeles" tesztek alatt, különös tekintettel ezekre a processzorokra!Arról már volt szó többször: Turbo mode OFF!!!
Ezt úgy látom be is tartja a többség...
Viszont: szerintem a QPI Link és az Uncore értékét sem illendő babrálni...
Találtam néhány i7-es "alapórajeles" eredményt komoly QPI Link tuninggal...ilyenkor elgondolkozom...az Uncore azért változatlan maradt...?Ezennel feldobom a labdát a közösségnek: mi légyen?
Bármit is dönt a társaság, a megegyezés eredménye kerüljön bele a 12 pontba! -
Tidus
addikt
Megoldottam a problémát önerőből!
-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Hosszú idő után(3hónap) újra kellett telepítenem a Vista Ult. 64-et. minden a megszokott módon ment és fel is került, viszont a 3Dmark06 v1.02 Professional, többszöri probálkozásra sem sikerül, Radeon kártyát használok, és rémlik hogy valamit piszkálni kellett a műkődő telepítésnél.
Tud valaki segíteni? -
törölt tag
Sziasztok nem kötekedésből,de ez a kép nemépp a tesztről szól.
Aggregátor MSI HD 4670 512mb gyári 3268
Bocs ha off voltam.
-
aboriginal74
tag
Mione Gyerekek valami nem oké a ph-s toplistával...
-
Brumi˘
addikt
Minden lista felkerült és elérhető egyenlőre a vantagetoplista.extra.hu címen.
-
Brumi˘
addikt
Fel került a 05-ös lista Ati-s részlege is. Ha minden jól megy a 06 lista is felkerül még estig. Aztán jöhet majd a csinosítgatás.
-
Brumi˘
addikt
A lista készülődik. Egy beta változat már fent van a vantagetoplista.extra.hu tárhelyen. Onnan elérhető. Nézegessétek és írjátok mi tetszik vagy mi nem. Menet közbe mindig beteszem majd éppen mi került fel. Eddig amik fent vannak: 3DMark01 listák, Vantage listák, 05-ös lista nvidiás részlege!
-
Rover623
félisten
Na mi az ábra, fiatalok...?
Várom a jelentkezőket...
Lassan akkora a lemaradás, hogy bele fog gebedni aki szintre akarja hozni... -
zed01
őstag
A konfig:
AMD Phenom II 955 BE (3.2 GHz)
Gigabyte GA-MA790FXT UD5P
KingMax DDR3 1600 MHz
MSI HD4890 OC DDR5 (gyárilag tuningolt: 880/4000 MHz)Minden alapon, semmit nem tuningoltam.
3DMARK 06
3DMARK: 16266
SM2: 6393
HDR/SM3: 7418
CPU: 4901Szerintetek ez a pontszám reális ehhez a konfighoz?
-
Rover623
félisten
Adjon az Isten szép napot mindenkinek...
Másodszor, s most már végleg feladom a listát...egyszerűen nincs időm rá...
Átszerveztem az életem (besegítettek néhányan, persze...), hétköznap csak munkaidőben tudnám csinálni, amire nem visz rá a lélek...hétvégén még talán lenne idő, de úgy látszik, már kedvem nincs hozzá...
Tehát: akinek kell, vegye-vigye...a múltbéli események/tapasztalatok alapján ez lehet hogy a lista lezüllését és végeredményben a megszűnését jelenti, de sajna már ez sem érdekel...
A "tervezővel" még egyeztetnem kell, de valószínűleg ő is ki fog szállni!
Mivel az FTP hozzáférést én kaptam, nem adhatom tovább, vagyis annak aki esetleg továbbviszi a listát, új helyre is kell költöztetnie!!!Várom a jelentkezőket!
-
G4ga
őstag
Szia Rover!
Átfutottam eddigi 3D mark pályafutásomat, anno 4850 karimról nem lett frissitve egy eredmény:
...Hibás valami a képen, vagy csak nem lett javitva. ugyan nincs már meg a kari de egy két helyet elöre tudnék ugrani!
Korrekciót elöre is köszönöm!
Üdv
Gaga -
TazLeacher
nagyúr
Akkor sry, valamit nagyon benéztem.
-
kriszbon
őstag
válasz
TazLeacher #355 üzenetére
Én kb. 1 hete linkeltem be az eredményt, és az is fentvan már.
-
joshua7
veterán
válasz
TazLeacher #355 üzenetére
Én kb. 10 napja linkeltem eredményt, de már régóta a listán van.
-
Dyno
veterán
Én arra lennék kiváncsi hogy milyen gyakran kerülnek fel az eredmények, emrt valahogy az enyém, nem akar bekerülni, pedig mindent mellékeltem a képen.Úgymond szabályzatnak megfelelő.
-
TazLeacher
nagyúr
Ahogy látom ez tényleg csak hasfájós topik. Pont olyan, mint a hasfájás. Csak azt érdekli, akinek fáj...na mind1. Csak nem értem, hogy mire kellett ez a topik, ha:
1. A lista sincs frissítve, és ott sincs senki
2. Ide se néz be a kutya se, itt sincs senki -
TazLeacher
nagyúr
2 dolgot szeretnék kérni a 06-os listával kapcsolatban:
1. Oda lehetne biggyeszteni a HD4870 mellé, hogy "/ HD4890"? Nincs olyan sok eredmény egyik kártyáal se, hogy ne férnének meg együtt.
2. Lehetne frissíteni?
-
Rover623
félisten
Hali!
Hát igen...ez előfordul...mondjuk én voltam figyelmetlen...
Sajnos elég kevés időm van mostanság, ezért nem olvasok el minden hsz.-t betűről-betűre...
Majd igyexem...Előírni nem akarom a kép "vízjellel" való ellátását, de ha vki így tesz fel képet, nem fogok problémázni...
Saját FTP: hely van...időm nincs. Legalábbis a jelenlegi eljárási rend szerint.
Ha "beküldős" lenne a rendszer, akkor lehetne automatizálni bizonyos lépéseket...de az macerásabb lenne a "versenyzőknek" és nekem is...mivel ki kellene egy rendszert...
Szóval vagy marad így, vagy pedig feladom... -
Zájec
veterán
válasz
ADAM1337 #346 üzenetére
igen , ezért is irtam le finoman , semmi célzás nélkül...
van még egy javaslatom ötletem :
azok az eremények amik a " imageshack.us " -ra vannak feltöltve, elég hamar megsemmisülnek
..... ami meg a " kepfeltoltes.hu "-ra azok elég sokáig megvannak..
vagy egy csomó nem is olyan régi eredmény, meg se lehet nézni öket..
-
Zájec
veterán
űdv Rover623 mester-nek és a topikvezetöségnek !
a minap történt egy kis tévedés , ezt szeretném megbeszélni.
.. ezzel kapcsolatban lenne egy "ötletem" is ,ha ezt annak lehet nevezni...
a további ilyen esetek , félreértések elkerülése,megelözése végett...röviden a story...:
én és Bagira kolléga a topikban való beszélgetésünkel kapcsolatban ADAM1337 szaktárs belinkelt egy eredményt :[link] ,, amit csak példaképpen hozott fel , és késöbb emliti is hogy külföldi oldalon találta ::[link]
de ezt megelözöen fel lett rakva a toplistára..mondjuk ö is szólhatot volna hogy nem az ö eredménye , egy igazi fórumozó megemliti a forrást.... na mindegy... a baleset az ilyen... rosszul indexelt...
szóval : az ilyen esetek elkerülése végett jobb lenne ha feltétel lenne a 3Dmark-os eredmény képnél az illetö user feltüntetése , valamilyen formában...
( például:: legegyszerübb formája egy felhasználoi PH-s ablak megnyitása...)a komolyabb , top eredményeknél meg kötelezö lenne az ORB/Details ablak megnyitása is , ahol látszanak a részletes beállitások...
ilyen eredményeket úgyis csak "komolyabb" tuningosok csinálnak, azoknak meg nem okoz nehézséget , eme kiegészités megnyitása a képen.... Pláne ha arra gondolunk hogy egy ilyen eredményt összehoztak,, akkor ez csekély kérés és könnyen teljesithetö.
-
JJános
addikt
Érdekelne mit kell tennem, hogy felkerüljek a listára.
Alapon a 4670-em 8020 pont 3dmark06-on. A topicban be is linkeltem az eredményt.Pease!
-
BViktr
tag
Hy.
Itt az én eredményem '06-alatt.:
[link]
Alapórajeles, nem vagyok tuningbajnok.
Alap: EP45-DS3
Vid.: 3870 IceQ3 T.
Ram: Kingmax 4*1G 1066
A többi a nevem alatt. Üdv, V. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623 #338 üzenetére
Ha nem érdekel az orb minek vezeted a listát ? ez nem orb..
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623 #331 üzenetére
Szia rover
Érdekelne egy eredmény: [link] csak az a gond vele hogy xp és 4gpu...és mégis bent van egy listában.[link]
Lehet elcsúszott a szemed felette.Tudom van hogy gpu-z kijelzi xp alatt a 4gpu-t, ha 2 megy csak.
De 2db 7950gt se toll ennyit. futuremark kereső -
-
balazs_t
tag
-
balazs_t
tag
Hali,
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hova tüntem?
Illetve a 7950GX2 Quad SLI-s kártyám eredménye eltünt egyik listában sem találom.Köszi
-
Rover623
félisten
Hahó! Szövegértés?
#1 hsz.:
Azért is nyitottuk ezt a topikot, mert így mindenki láthatja, hol tartunk, mit csinálunk, megoszthatja velünk az észrevételeit, problémáit, ötleteit.
.
.
.
Azt hiszem így elsőre talán ennyi. Jöhetnek az ötletek, észrevételek, problémák.
Úgy érzed a kérdésed ide való...Ennek ellenére válaszolok neked...
Tud valaki abban segíteni, hogy 3DMarkt 05, vagy 06 eredményeket ebben a kategóriában hol találok? Köszönöm.
1. a "Markt", az a Media...a Futuremark tesztprogramjait 3DMark-nak hívják, "t" nélkül...
2. a 4670-es eredményeket nem túl nehéz megtalálni...önálló kategóriájuk van. A listában kerested már, vagy egyből idejöttél?Amúgy: ez a topik akkor jó ha fagyott...ha nincs itt semmi olvasgatnivaló...
-
JJános
addikt
Hasfájós tesztelők. Vagy nyavajgós.
Eléggé befagyott ez a topic.
Pedig olvasgatnám. Kiváncsiságom az van.
Két nap múlva szerelek a gépembe egy Sapphire 4670-es ATI vga-t.
Jó lenne valamit olvasni róla.Tud valaki abban segíteni, hogy 3DMarkt 05, vagy 06 eredményeket ebben a kategóriában hol találok? Köszönöm.
-
Angyom
tag
Üdv! Valaki tuna nekem segíteni picit, hoygan is kell az ORB-ra feltölteni az elért eredményeket, mert én kutakodtam már az oldalon de nem jöttem rá
-
Rover623
félisten
válasz
TomBoy1986 #315 üzenetére
[link]
Sírt a szája mindenkinek, hogy a 4830-ak kilógnak a 3870-esek közül, sőt, felveszik a versenyt a 4850-esekkel...hát akkor tessék...tiétek itten a tér...
Még egy ideig nem kapnak külön listát. -
TomBoy1986
veterán
Rover623 & BioNiCMaN:
Tudom, elég sok nyűgötök van a 4830-asokkal, az ide-oda pakolgatások miatt, s most én is emiatt fordulok hozzátok:
Szeretném kérni, hogy bontsátok ketté a 4830-as és 4850-es listákat az alábbi okok miatt:
- a 4830-as kártyákkal a 4850 egyszerűen behozhatatlan, pláne a GDDR4-es Powercolor
- 4830-ban mindössze 640 shader van, kevesebb a ROP és a TMU is 8-cal (a fenti emiatt van)
- rengeteg a 4830-as eredmény, azaz nem egy pár résztvevős lista lenne, s így nem kellene keresgetni, hogy mégis hányadik is vagyok pl. én a 4830-asok között, hanem egyből kitűnne.Szeretném ha mérlegelnétek, köszönöm!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Benyadapro #313 üzenetére
Sztem 7. sor 3. helye.
Talán itt előbb megtalálod, ugyanaz a sorrend, mint a "régi verzióban"
-
Kommy
veterán
válasz
Benyadapro #311 üzenetére
-
Benyadapro
tag
Nem találom a 8800 gt ket
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TomBoy1986 #308 üzenetére
Rover véleménye:
Mivel ferbazs és jekisa19 alapórajeles eredményei "összecsengenek", inkább Celithrandi nézzen körbe, mi nem stimmel nála...
-
BioNiCMaN
addikt
Újabb változás!
4830-as karik újra bekerülnek a 4850/4870-es kategóriába Gino20nak és Aggregátornak köszönhetően.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
BioNiCMaN #305 üzenetére
Változások foganatosítva.
Lehet nézelődni! -
BioNiCMaN
addikt
Figyelem!
A gazdasági világválságnak köszönhetően a lista frissítései akadoznak, szóval aki az eredményét nem találja a listában az a megszorító intézkedések következményének tudhatja be ezt a sajnálatos tényt!
Komolyra fordítva a szót:
Változások lesznek a kategóriákban, ezért néhány eredmény csak az új adatbázisba kerül majd be. A változások várhatóan 2009.01.10. és 2009.01.12. napja közötti időben lépnek érvénybe.Köszönjük a türelmet és a megértést!
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest