Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Foglalt név #159 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan tudod mit akart írni a kolléga?
Egyébként (ez nem (csak) neked, hanem a tímnek). Rover eddig egyedül végezte ezt a munkát, nem is akárhogy. Mégis ennek és ''egyedi'' stílusának ellenére, nem láttam, hogy felvágott volna vele.
Rovernek hálásak vagyunk és leszünk (továbbra is folyamatosan figyelemmel követi a dolgokat, és szól, segít, ha valami olyat vesz észre ami ezt megkívánja).
Ki vágott fel? Nyugodtan idézz hsz-t. Simán kidumálom.
Tudom mennyi munka van vele (Honnan? Gondolom ránézésre cirka belövöd, hogy kb. mennyi munkával járhat az adatok frissítése, de nem csak ebből áll a dolog. Arról van elképzelésed, hogy az elmúlt másfél hónapban mit és mennyit foglalkoztunk a listával a háttérben? Olyan dolgokkal foglalkozunk amelykenek a gyümölcse remélhetőleg a közeljövőben kézzelfogható lesz és remélhetőleg mindenki örvendezik majd.) , de jobb ha ezt nem hangoztatjátok, hanem mások ismerik el. (nem veszélyes mértékű a dolog (ha te mondod biztos úgy van), csak az elöző 1-2 post alapján kicsit figyeljetek erre, mert ez alapján ítélnek meg titeket, a munka nagysága ebben nem segít, csak abban, hogy a figyelem előterébe kerültök).
Mindenkinek ott volt a lehetőség, hogy átvegye a munkát Rovertől, amennyire én tudom, nem szakadtak meg az emberek a nagy jelentkezésbe, hogy csinálhassák. Rover ~1 hónappal a ''lemondása'' előtt szólt, hogy nem tudja tovább csinálni a listák karbantartását [link], aztán később kifejtette, hogy nem volt túl sok jelentkező [link] , tehát maradjunk annyiban, hogy lehet örvendezni, hogy csináljuk, hogy próbálunk fejleszteni, hogy nektek jobb legyen, mindezt anyagi és egyéb ellenszolgáltatás nélkül, szabadidőnkben. Tehát engedtessék meg, hogy amikor valaki irónikusan azt mondja, hogy nem csinálunk semmit - miközben csak élvezi azt amit mi hozunk össze a köz javára - enyhén szarkasztikus hozzászólással reagáljak.
Lehet ítélkezni.
mod: szokásos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest