Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Okés! csak egy kis ötelet..
Jah megannyi, hogy nem lehetne úgy megejeleníteni az oldalt hogy az újjabb dolgok legyenek felül és a régebbiek alul? Nem akarok senkit piszkálni, csak szerintem így logikus, mert kevesen nézegetik a 6600as meg 6200as karik pontjai, persze ha nem így van akkor nem szóltam semmit! (Lusta vagyok görgetni
)A procis téma tényled sok mer kismillió tipus van... Az alap ötlet a lények, gondolom érititek mire gondolok, ezzel tudok hozzájárulni az oldalhoz tehát használjátok szabadon nem védettem le

Majd ha vége a vizsgaidőszaknak lehet hogy megkereslek titeket és kérek valami feladatot...
Jah hajrá ATi szexció, hogy legyen hová beíratom a leendő konfigom 1950proját
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)A procis téma tényled sok mer kismillió tipus van... Az alap ötlet a lények, gondolom érititek mire gondolok, ezzel tudok hozzájárulni az oldalhoz tehát használjátok szabadon nem védettem le