- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Inkább a VGANFO-t folytatná valaki, annak volt igazán nagy nézettsége és értelme
Mi lenne ha csinálnánk egy ilyen topicot? Vagy nem jó ha mindenki telerak egy topicot 3-4 képpel?
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Csiborbogár #96 üzenetére
egy költő veszett el benned
de lényeg a lényeg : tényleg így van ahogy mondod. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Csiborbogár #96 üzenetére
Ezt olyan szépen mondtad, hogy meghatódtam!
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
elfelejtette #91 üzenetére
egyetértek veled.
(#89) Joshi : rohadtul nem számít hogy ki mikor hol és milyen körülmények között (gondolok itt pl a teraszra) tesztelgeti a gépét.
ha azzal hogy kiköltözik a -5 fokba, több pontot kap, akkor kedves egészségére és gratulna neki.
am meg szobahőmérsékleten nem lehet normálisan kihajtani a karit, mert szénnéég.
a terasz meg pont ideális pláne télen.
a világrekordok se szobahőmérsékelten születnek
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Stalker-2572 #93 üzenetére
Meglássuk (mondta a vak), remélem igen.
-
BioNiCMaN
addikt
#89 Joshi!
Akkor erre a teleses témára reagálnék.
Ki tudjuk őket szűrni. Kérünk egy téli és egy nyári eredményt, átlagoljuk és az kerül a listába.Tudok még ilyeneket, nagyon kreatív vagyok.
Ezzel csak az a probléma, hogy mi van akkor, aha időközben Up- vagy Downgrade-t hajtott végre a konfigján.Akkor nem kapunk valós végeredményt.
Konklúzió: Ezt inkább hagyjuk a francba!
#91 elfelejtette!
Ha 'erkélyhűtéssel' stabil a gép azon az órajelen, amin a teszt futott, akkor sztem teljesen korrekt az eredmény.
Nem biztos, hogy ezeken a beállításokon stabil a gép, elég ha lefutnak rajta a 3DMark-ok. Én pl. ragaszkodom hozzá, hogy háromszögek és és mindenféle baromságok nélkül fusson le nálam a teszt, de nem mindenki van ezzel így... Ez van, lehet én gondolom hülyén, mindegy én ilyen vagyok. -
-
BioNiCMaN
addikt
Meg kell, hogy védjem toplistás társamat, nem teljesen igaz amit elmondtatok róla!
Az ő szabadideje valahogy így alakulhat: WoW - evés - Vegas - evés- Stalker - evés - miegymás - evés - néha listafrissítés is belefér (nem minden ember kerül be, de majd még próbálkozik).
De kérdem én, ki nem hibászik? -
Muréna
őstag
Mindenkinek lehet életbevágóan fontos dolga, úgy mint: evés (20 percenként), WoW, Vegas, miegymás.
-
Sh4rKy
senior tag
szerintem abból ha lezárnánk a jelenlegi listát még nagyobb problémák törnének ki, és az, hogy nem frissül a te jelenlegi eredményed, azt a megfelelő revízornak kell jelezni, mert ez teljes mértékben az ő feladata... jelenleg a revízorok (achill3us és muréna kivételével) nem nagyon vannak lefoglalva az új rendszer összeállításában...
-
-
vazzz
őstag
''És akkor itt megkérnék mindenkit, hogy ne a 3DMark05 és 3DMark06 topikot offoljuk szét a „mikor lesz már frissítés” kérdéssel, hanem itt érdeklödjünk!''
Akkor ezt tenném most, így utoljára...mert szerintem el lettem felejtve már 1 hete kb.
Persze értem én, hogy átszervezés alatt áll az egész, meg minden, de anno Rover tök egyedül csinálta az egészet és elég gördülékeny volt, nem úgy, mint most.
Egyszerűbb lenne addig felfüggeszteni az egész mókát, míg kész nincs az új lista és nem jönnének ide hasfájós emberkék. (mint pl. én)
De ez csak szvsz. -
Stalker-2572
veterán
válasz
BioNiCMaN #74 üzenetére
A shader a GPU órajelével együtt emelkedik. Lehet magasabb induló shader órajelet is beállítani, csak azt bios szinten kell. Gyári alap 1188MHz a köv. lépcső 1242, a köv 1296 stb stb. Egy 54 MHz-es lépcső az állítási lehetőség. ha kevesebb, vagy több, mindíg a közelebbi lépcsőhöz kerekít. A GPU órajel pedig 27MHz-es lépésekben nő.
Így néznek ki az órajelek a 8800-nál
Beállítás Valós Steam
496 504 1188 GTS
509 513 1188
527 540 1242
554 567 1296
572 576 1350 GTX
585 594 1350
604 612 1404
617 621 1404
635 648 1458
662 675 1512
680 684 1566
693 702 1620
712 720 1674
725 729 1674
743 756 1728
770 783 1782
788 792 1836
807 810 1890
820 828 1944
838 837 1944
865 864 1998
883 891 2052
by syn7h37ic
Lőn világosság
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Axel(diid) #73 üzenetére
Örülünk neki! De, ide az ötletek, gondok, bajok, észrevételek jönnek, az eredményeidet itt tedd közzé (a listára kerüléshez a szabályoknak megfelelően, ha a listára nem akarsz felkerülni, akko meg úgy ahogy akarod):
3DMark05 eredmények: [link]
3DMark06 eredmények: [link]
Ajánlott olvasmány és lista: [link]
Köszi! -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Stalker-2572 #72 üzenetére
-
Axel(diid)
tag
Nekem 6600Gt-van inno3d 128Mb pcie gddr3 500/1000es órajel
sosem húzom és van rajta 1 silencer rev6 zalman memóriasütikkel
a gpu max 45-50 fokos a memóriák pedig max 50.
A 3dMark 05 ben 4250 pontot kapott!
ezek a képek
üdv
AX
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz
BioNiCMaN #65 üzenetére
Miből gondolod, hogy ez nem saját eredmény? Mindegy. Toplistás eredményeknél fog ez számítani...
Mi a probléma lényege, vagy csak én nem értem?
Az hogy semmi értelme GPU-t 652-re állítani pl, mert az is 648 lesz. Okos volt aki így ki tudta centizniEnnek szerintem nézz utána, mert megtévesző ez a sok hülye szám
-
BioNiCMaN
addikt
Ne baxatok ki velem...
Direkt oda írtam, hogy ide kell nyomni: A TOPLISTÁK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATT A LOGORA!
Szabályok alatt, letöltések fölött, középen, klikk, új ablakban lista leteker az aljára, ott meg már látjátok a 8800-as témát... -
booz
senior tag
hol lehet ezt a listát megtekinteni
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Stalker-2572 #63 üzenetére
Mi a probléma lényege, vagy csak én nem értem?
#64 Stalker-2572! Szvsz nem volt ilyen, legalábbis Juszt tuti nem a sajátjával csinálta az eredményét a 7900GS listába... [link] jelenleg a 13. helyen.
Pedig ezt még Rover követte el.
Illetve feltehetjük szavazásra a dolgot, de nem tudom, hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy saját vagy nem saját cuccról van szó. Ötleteket várok!
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #63 üzenetére
Illetve még valami
Miért nincs benne a szabályzatba, hogy mindenki csak saját tulajdonában lévű hardware-el végezhet tesztet. Régebben is így volt. Nem fair, hogy a boltosoknak adott egy halom alkatrész (ami nem is az övék) és lealáznak vele mindenkit. -
Stalker-2572
veterán
Íme az első panasz:
Eddig szépen lépcsőre bontva volt megadva mindig a GPU órajele (8800-as kártyáknál), most meg össze vissza kerekítés nélkül -
BioNiCMaN
addikt
SM2, SM3, HDR: Filózás tárgyává teszem.
-
Elydan
aktív tag
Szerintem meg a 3dmark pontoknak,meg a ph toplistának az az értelme,hogy mennyi pontot kapunk. Ha úgymond ''le...nám'' akkor a 3dmark06-ot is minek futtatnám le?
Csak azért,hogy lássam,hogy de jó ez 3500-öt tud az előző karim meg 3100-et?
HDR,meg SM2.0 szvsz azért lenne jó részletzve látni,mert akkor lehetne látni hol is van a procilimit
[Szerkesztve] -
Elydan
aktív tag
Az tényleg jó ötlet lenne,ha külön lehetne látni az Sm2.0 meg a hdr pontokat.
-
elit_hun
őstag
köhöm, ez a lista több mint 2 éves
Amúgy meg engem is zavar hogy alapon járó karik verik meg az én agyonhúzot karimatDe ez van, nincs terbe véve a külön SM2.0 SM3.0 táblázat...Amúgy meg C2Quaddal tudpmásom szerint kb 4500 pontot lehet elérni
ja egy kérdés: Miért van az hogy 3Dmark 06-alatt szinte semmit sem gyorsult a kari 705/1600-on a 600/1600-hoz képest? Tudom hogy elvileg a proci nem hajtja ki, de játékok alatt sokkal nagyobb gyorsulás volt mint 3Dmarkban -
szacsee
nagyúr
Na hali!
Arra figyeltem fel, hogy a táblázatok nem tartalmaznak sm2.0 és sm3.0 eredményt, ami részemről elszomorító, vagy ez csak ideiglenes?
Ha egy Quad Core-val valaki csinál egy 06-os tesztet az csak a procira kap 2-3000 pöttyöt minimum (nem tudom, mert nincs ilyen procim), de megdobja az eredményt.
Azt hittem, hogy egy kattintással a pontszámra megnézhetem az sm2 ls sm3 pontokat, de ez nem volt így.
Aki csak tájékozódna a 3dmak eredmények alapján, hogy az adott kártyát melyik proci hajtja ki esetleg a ''valósabb'' VGA teljesítményre kiváncsi, az itt sajna csak fenntartásokkal teheti meg.
Amúgy nagyon jó próbálkozás, gratuláció hozzá!
Csak ennyit szeretnék hozzáfűzni építő jelleggel, nem pedig kritikát akartam írni!
Mégegyszer grat a kezdeményezéshez! -
Zájec
veterán
jónapot doktorúr ! kicsit fáj a hasam,, tudna valami gyógyszert felirni
-
Muréna
őstag
Juhuuuuj !
-
Zájec
veterán
válasz
BioNiCMaN #44 üzenetére
igen
azt montad ez a topik célja , a panaszkodás.. idézlek:
És akkor itt megkérnék mindenkit, hogy ne a 3DMark05 és 3DMark06 topikot offoljuk szét a „mikor lesz már frissítés” kérdéssel, hanem itt érdeklödjünk!
vagyis,, ha valakinek nem kerül fel az eredmánye akkor ide beirja..
ezért gondoltam hogy a ''panaszkönyv'' lenne találo, ebbe lehet beirni nem ? !?
szép magyar érthető szó. a hasfájós.. az olyan beteges.. szó szerint. -
gfefe
őstag
válasz
BioNiCMaN #44 üzenetére
Hidd el én sem most akarom
Csak ha már a lúd nagy negyen kövér is alapon
Most veszek majd 1 et azután meg ha lemegy az ára megint 1et mellé
De cserélgetni meg hasonló nincs most zsé...nagy beruházás lenne egyszerre cserélni mindent...
Na de ha lesz természetesen az eredményeket közlöm. -
BioNiCMaN
addikt
Válaszolok annak a néhány elvtársnak, akit kihagytam az elején a szórásból. Bocs fiúk, de akkor nem volt időm
#4 Superman! Köszi! Meg van az ára asszony, mert már ki akarja tenni a szűröm.Mondjuk ez annyira nem is nevetséges.
#5 proper! Köszönjük szépen! Hamarosan szavazásra bocsátjuk a dolgot, szal majd a többség eldönti, hogy fáj a hasa, vagy csak szimplán nyüszít, esetleg nyüszítve fogja a fájó hasát.
#6 ez_meg_emaz! Ha az eredeti Rover félére gondolsz, akkor több, mint 2 éve, ha az új dizájnosra, akkor május 1-től folyamatosan bővül, változik.
#9 Bubanc! Lesznek, ha úgy akarjátok.
#10 Nimda! Köszönjük Neked is!
#15 Zájec! Nem rossz. De azt hiszem, akkor csak panaszkodni járnának ide az emberek, vagy éppen ez a topik célja?
#16 athomi! Neked is megköszönjük!
#20 KrenAtesz!Nem kell mindig a gép előtt ülni, főleg, ha csak két totyik van amit figyelni kell.
#21 gfefe! CF-et én kihagynám az életemből az SLI-vel együtt.
Asszem talán ennyi, ha valai kimaradt visítson! -
elit_hun
őstag
Most kaptam értrsítést msn-en hogy megnyíltunk
Kiegészíteném egy picit
A hsz-ben közüljük a VGA tipusát, így nem lesz az hogy v reviziriknak meg kel nézniük minden képet (ami kepfeltoltes esetében akár 1perc/kép is lehet...) -
Xelo
addikt
nagyon szurkolok! meglesz a 8800GTX és a X2 6000+ aztán majd nyomom az eredményeimet
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Figyelek...
Jó ötletek vannak...
Ha ne adj' Isten megvalósul az ömlesztett adatbázisból ''leválogatós'' módon készülő lista, akkor az már egy pici ''hazai'' ORB lesz...
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
no azthiszem én baromira kezdek megint rosszullenni, úgyhogy kicsit ledőlök, a weboldal sztem még a napokban publikus sorsa jut, és akkor kirakok majd jópár szavazást is, hogy lássuk mire van és mire nincs igény...
-
MZsoltee
veterán
Okés! csak egy kis ötelet..
Jah megannyi, hogy nem lehetne úgy megejeleníteni az oldalt hogy az újjabb dolgok legyenek felül és a régebbiek alul? Nem akarok senkit piszkálni, csak szerintem így logikus, mert kevesen nézegetik a 6600as meg 6200as karik pontjai, persze ha nem így van akkor nem szóltam semmit! (Lusta vagyok görgetni)A procis téma tényled sok mer kismillió tipus van... Az alap ötlet a lények, gondolom érititek mire gondolok, ezzel tudok hozzájárulni az oldalhoz tehát használjátok szabadon nem védettem le
Majd ha vége a vizsgaidőszaknak lehet hogy megkereslek titeket és kérek valami feladatot...
Jah hajrá ATi szexció, hogy legyen hová beíratom a leendő konfigom 1950proját
[Szerkesztve] -
MZsoltee
veterán
Hali! Már volt régebben egy ötletem ami kissé elkallodott mivel még nem jött létre ez a téma! Szóval:[link]
Persze ha másoknak is tetszik az ötlet és értelmet látnak benne, jah és nem túl megerőltető az elékészítése!
Hajrá PH!-s lista készítők! -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Stalker-2572 #28 üzenetére
Asszem lesz ég egy szavazás.
Mondjuk csak amolyan vásárlási tanácsadónak szántuk.
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Stalker-2572 #26 üzenetére
Úgy tervezzük, hogy lesz egy ömlesztett lista, amelyben csak az alapórajeles eredmények szerepelnek.
Igen, szabályos. -
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Stalker-2572 #11 üzenetére
Méltóztatok.
Kritériumok ugyanazok, mint eddig: [link]
ATI-s bétáról beszélgetünk?Egyébként minek béta?
Kategóriák már csak Achill3uS-tól függenek, remélem hamarosan kiötli, hogy mi merre hány méter és neki lehet állni csinálni a weboldalt és a listákat. -
Sh4rKy
senior tag
válasz
BioNiCMaN #19 üzenetére
oksa, fél órán belül lesz valami használható pofás kis dolog... =)
amúgy nem pörgök, csak unatkozok, játékok amik vannak vagy végigvittem vagy nem tetszik...
programozgatni most nincs kedvem, meg nem is nagyon jut eszembe új projekt... a sulisakat meg már befejeztem egy pár hete, amit mások év végéig csinálnak kábé az osztályba...
ergó, marad ez a joomlázás, kezdem megszeretni... rejlik benne lehetőség =)
gfefe sztem ne CF-et csinálj, akkor már inkább vegyél egy 8800GTS/GTX-et... sokkal jobban jössz ki =) -
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #11 üzenetére
Méltóztatna valaki válaszolni?
-
gfefe
őstag
Nagyon helye
De jó... Végre...
Na de, hogy szakmai részhez is írjak vmit...
Most vettem új alaplapot (adatlapomon a gépem) És cf terén mit tanácsoltok nekem?
Milyen karit jó venni most cf-ben? (az igazság az, hogy most max 1 karit tudok majd megvenni idővel meg a másikat) de érdekelne, hogy ad805 ös procim elég jól meghajtva minek lenne elegendő....
Előre is köszi.
Gfefe -
KrAt
veterán
Örülök, h nem hagyjátok veszni a listát
Csak így tovább
Mondanám, hogy beszállok, csak nem mindíg tudok gép előtt lenni, úgy meg necces -
athomi
veterán
Na ez okos ötlet volt!
Bár már egy ideje tudok róla, de ezúton is gartulálok. -
Zájec
veterán
kell egy ilyen topik igyvan
rend a lelke mindennek. aki panaszkodni akar
az idejön és leirja búját , bánatát..
szerintem legyen a topik neve:
Videokártyák ph!toplistájának panaszkönyve.
a boltban is van panaszkönyv.. ez olyan szép magyar szó.
és érti mindenki..
a végén még valaki a hasfájást szó szerint érti majd.. -
Sh4rKy
senior tag
főnökúr, ha esetleg segítség kell szívesen összedobok egy olyan oldalt mint amit mostanában láthattál
(gyengébbek kedvéért [link])
meg ha valami ilyen dologban tudok segíteni, nyugodtan zizzents meg, és örömmel segítek... revízorként nem sokat tudnék segíteni, de pl amit mondtam neked, hogy FTP-s feltöltősdi egy tárhelyre az eredményeknek webes felületen keresztül, az sztem nem lenne rossz és sztem még meg is valósítható...
ha szeretnéd utánajárok, hogy mit hogyan, miért... =) -
Stalker-2572
veterán
Nem értem hogy jön ide a hasfájás, de örülök, hogy folytatás. Revizoroknak én minimum őstagokat tennék meg.
Mikor lesz valami béta verziós lista? Milyen kritériumok vannak a bekerülésre? -
Bubanc
aktív tag
hajrá hajrá!!
hasfájós eredményeket várunk
-
BioNiCMaN
addikt
Hölgyek, Urak!
Miután úgy néz ki, hogy a Rover féle nVidia Toplista kinövi magát, és előreláthatóan egy helyre gyűjtjük mind az ATI, mind az nVidia kártyák 3DMark05-ben valamint 3DMark06-ban elért eredményeit, hogy azok egy nagy közös egészt alkossanak, így szükségessé vált ennek a topiknak a megnyitása több okból is.
Az okok közt szerepel, hogy az ATI-s részleg megnyitásával új revizorokat fogunk felvenni a csapatba.
Az eddig jelentkezettek névsora (szigorúan abc):
Brumi˘
[link]
Csiborbogár
[link]
geree@bl
[link]
Muréna
[link]
TomBoy1986
[link]
Ha valakit kihagytam jelezze ebben a totyikban.
Ez nem a végleges lista, még képlékeny, hogy kiből lesz revizor és melyik revizor melyik kategóriát kapja.
Az álláshirdetésben [link] legalább senior tagokat kerestünk a munkára, de úgy néz ki ezt az elgondolást el kell vetnünk.
Azért is nyitottuk ezt a topikot, mert így mindenki láthatja, hol tartunk, mit csinálunk, megoszthatja velünk az észrevételeit, problémáit, ötleteit.
És akkor itt megkérnék mindenkit, hogy ne a 3DMark05 és 3DMark06 topikot offoljuk szét a „mikor lesz már frissítés” kérdéssel, hanem itt érdeklödjünk!
És akkor néhány szót néhány változásról. Miután mindenki szinte mindenhol publikál eredményeket, és így elég sok topikot kell átnézni és így félő, hogy egy-egy eredmény kimarad a listából, ami csak újabb problémák forrása, ezért mostantól, tehát 2007. június 4-től csak a 3DMark05 eredmények [link] és 3DMark06 eredmények [link] kerülnek fel a listára. Így egy kicsit egyszerűsödik a revizorok élete is, és remélhetőleg gyakrabban lesz frissítés.
Azt hiszem így elsőre talán ennyi.Jöhetnek az ötletek, észrevételek, problémák.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest