- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
M.A.X. kolléga új rendszert húz, ezért nem megy az oldal.
-
joshua7
veterán
Áramszünet van M.A.X. kollégánál ma du. 4-ig, ezért az oldal csak azután lesz elérhető.
-
törölt tag
Frissült a lista (kódja). Most már alapértelmezett a B.
Lett összegző kezdőoldal, szűrés: név, pontszám, VGA gyártó, VGA modell, proc modell alapján. Beállítható a megjelenített sorok száma. 100 sor alatt egyesével változtatható. Lehet lapozni. -
törölt tag
Az új lista kezdő oldalán az első helyezettek táblázata lesz. Már elkészült, de még mielőtt kiraknám (ez nem olyan 1xű), még megoldom a rendezést.
1. Melyik oszlopok alapján lehessen rendezni?
2. (Át)rendezett lista esetén a sorszámozásnak van értelme? Talán jobb, ha ebben az esetben nem lesz sorszámozás.Alapértelmezettnek fogom beállítani az új listát(B).
-
törölt tag
Ja, és még a szabályokat is ki kell tenni, ez még hátra van
.
-
törölt tag
Elkészült az új lista, mostantól használható.
ikonra kattintva lehet rá átváltani. Sütiben tárolódik az aktuális nézet, tehát a következő látogatáskor is ez fogad. A régi lista is megmarad vissza lehet rá váltani, mindenki használja a szimpatikusabbat. Egyelőre a régi az alapértelmezett, ha az újra rábólintotok, akkor beállítom azt alapértelmezettnek.
Jelenleg nincs lapozás, 500 eredményig jelenít meg eredményeket.
Tervben van a rendezés és esetleg szűrés megoldása.Ja, és régebbi böngészőkben (amelyek elavultak CSS szempontból) biztos nem jól jelenik meg az oldal, de ez nem érdekel, ide úgyis olyan emberkék járnak, akik törődnek az oprendszerükkel, és néha frissítenek is.
Tesztelve friss verziójú böngészőkkel: Firefox, Chrome (Safari), Opera, IE9. -
törölt tag
A toplista szervere jelenleg nem elérhető, rendszer upgrade folyik. Elnézést kérek a kimaradásért.
-
helkis
veterán
válasz
#21795072 #418 üzenetére
tipp, az oszlopok között is lehetne minden második más színű árnyalat, mert sok helyen összefolynak az oszlopban lévő szövegek, ezt meg lehet spékelni a korábban említett középre-rendezéssel..
név-oszlop lehet lehet keskenyebb, ezen spórolt helyet más oszlopnak oda lehetne adni.. -
törölt tag
Színes lett az órajel. Jó így?
Változtassak az oszlopok helyén? Pl. pontszám a VGA órajel mellé? -
törölt tag
Hosszú ToDo-t nem akarok készíteni, az nyomasztó, hogy mennyi minden van még hátra. Alég azt a fejemben tartani, azt eltudom nyomni.
De azért lássunk egy Todó-t:
- (off) elkezdeni sportolni, mert itt a jó idő (on)
- importnál volt olyan VGA órajel hármas, ami nem látszik a listában, mert trükközni kell pl. itt (7-es,10-es), ennek megoldása
- egy sokkal átláthatóbb, egyszerűbb dizájn + a v/11 lista képeinek szerverre töltése, ami nem egyszerű, de a réges-régi listánál (05/06) már megcsináltam
- szűrés / rendezés, a kategorizálás átgondolása, egyszerűbb navigálás a kategóriák között, nagy falat lesz
- stb. -
helkis
veterán
válasz
#21795072 #415 üzenetére
alakul!
esetleg középre lehetne rendezni minden oszlop adatát, sok helyen eléggé összefolynak a dolgok..
illetve kéne egy "to do list" mármint hogy miket szeretnél megcsinálni..
hátha tudunk még hozzátenni..valamint ha lehet ötletelni, akkor felhasználóra, kártyára, procira jó lenne szűrni/rendezni a listákat..
-
törölt tag
VGA Brand színesben. Vantage / 11 listából átvettem a színeket, de a gyakran szereplő és a szemet nagyon bántó színeket sötétítettem: Gigabyte, Sapphire. Tervben van még a céglogós verzió, de egyelőre hanyagolom.
-
törölt tag
Vantage és 11 listáknál most már látszik a feszültség emelés, a régi eredményeknél is. A többi listánál is beállítható.
-
törölt tag
A Prohardveres 3DMark2001, 3DMark03, 3DMark05, 3DMark06, 3DMark Vantage, 3DMark11 toplistákat összevontuk, ezentúl a phtoplista.interact.hu oldalon történik majd a hat lista frissítése.
Átláthatatlan lett a 3DMark Vantage, 3DMark11 lista, a régi jobb volt? Igaz, majd jobb lesz, egyelőre az adatok átvétele (közel 2000 eredmény) történt meg. Sajnos az emelt feszes órajelek jelölését elfelejtettem átvenni, de bepótolom. A színezés is megoldható, nem kell aggódni.
A kezdeti sokk után, nézzük az összevonás jó oldalát. Nem HTML fájlokban, hanem adatbázisban vannak az adatok. Az oldal dinamikus, úgy alakítjuk a kinézetét, a szűréseket, ahogy jól esik.
Kérlek benneteket, legyetek türelmesek, nem megy minden egyszerre.
-
Lujgi
tag
Úgy látom,itt már jó rég senki sem járt
-
Lujgi
tag
Sziasztok!
Tetszik ez a topik,úgy hogy csináltam egy tesztet én is a kíváncsiság kedvvért,amit persze meg is osztok veletek.Szerintem nem olyan rossz eredmény -
helkis
veterán
közben lejárt a limit: a 2006-os tuningos x2900xt/pro lista üres..
-
-
törölt tag
Hétvégén elmarad a lista fejlesztése. VGA-t akarok venni, és kölcsönkértem kettőt, a két rivális nagyágyúját, ezeket fogom kipróbálni. Megértéseteket előre is köszönöm. Ha hibát találtok a listában, azt igyekszem javítani.
-
törölt tag
Ez az Ultra eredménye, fent van a kép. Vagy nemegyről beszélünl.
Kérlek, magyarázd el pontosan, mi nem jó, és ki fogom javítani. ?)
7 new joshua7 17935 6T #18425 MSI 8800 Ultra OC 768MB GDDR3 gyári 195.81 702 1620 2430 4524 1723 8MB Core i7 920 gyári 2010-04-19 14:20:04
-
törölt tag
Javítottam.
Azért lett két azonos kép, mert azonos a hozzászólás. Most megjelöltem a képeket, majd erre a szitura is ki kell találni egy védelmet, meg sok minden másra is.
A régi eredményhez egyelőre nem nyúlok. Idővel megoldom a régiek elrejtését.Kicseréltem a dizájnt, még félkész, pl. az upload új színei is hátra vannak.
-
InHell
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van valami tippje,miért nem tudom az 1280*1024 -es default felbontást kiválasztani 3dMark06-ban?Bármilyen driverrel próbálom ugyanaz.3dmark reinstall sem segít.
19" monitorom van 1440*900 nativ,de pl. 9800gt-vel ki tudtam választani a default felbontást.
Most GTS250-em van és nem tudom kiválasztani.
Esetleg valakinek van valami tippje? -
joshua7
veterán
válasz
#21795072 #388 üzenetére
Föltoltam pár eredményt, az egyiknél viszont elírtam a driververziót. Majd javítsd ki pls 9.10-re.
Na, most látom, a 8800 Ultrá-hoz meg berakta a GS GLH-jét. Oda a fölső kellene.
Illetve a HD4850 06 tuning listából a 17150-es eredmény törölhető, mivel a 17640-es frissítés. -
-
kriszbon
őstag
válasz
#21795072 #386 üzenetére
He na most felment, nem tudom hogy előtte miért nem ment fel, mert minden úgy volt ahogy írtad, kivéve a Ph-s üzenet száma elé tett jel nem (#) ezt mos lehagytam.
Hmm lehet hogy ez végett nem ment fel előtte, vagy még mást sem csináltam akkor jól.
Ja a driver verzió meg lemaradt hogy 10.3-as de mindegy mert a képen rajt van. -
törölt tag
-
kriszbon
őstag
Nem tudom most vagy én vagyok nagyon balfék, de már többször próbáltam feltölteni 1 eredményt és a listában nem találom.
Kiírja hogy kész meg hogy review és annyi, nem tom mit bacok el. -
törölt tag
-
kisza25
félisten
sziasztok hol találom a 6600 top listát
-
törölt tag
Nem állt meg a fejlesztés, az adatbázis felépítésének módosítása folyik.
Itt még nem került sor az említésére: ha van új eredményed, saját magad is feltöltheted itt: [link] -
helkis
veterán
válasz
#21795072 #378 üzenetére
szvsz kéne egy gyűjtő oldal az új/régi linkeknek (ne a szabályzatból kelljen kihámozni, esetleg aláírásba is betehető..), vagy ha még van hely, akkor a toplista kezdőoldalára be lehetne rakni..
nyugodtan üzenőfalazhatsz, legalább lesz infó, ha valakinek nem stimmel valami, pár szót írhatnál a jelenlegi rendről, listábakerülésről, milyen átalakítások mentek végbe, mire lehet még számítani, stb..
esetleg a listafeltöltési oldalt lehetne ph-közeli szinekkel hangulatosabbá tenni
-
törölt tag
A továbbiakban itt szeretném megbeszélni / -vitatni a listával kapcsolatos dolgokat, hogy ne szemeteljem tele az eredmények totyikját. Szerintetek használhatom ezt a topikot üzenőfalnak, hogy mi változott a listával kapcsolatban? Vagy ez már extrém ötlet?
Ilyenek pl.
Kibővítem a kategóriákat a Fermi kártyákkal.
Hiányoznak kártyák a régi kategóriákból? Ha igen mit és hova kéne betenni?Elkezdem összehozni az egységes bevitelt. Tehát meglévő opciók alapján felvinni az adatokat.
Részemről jöhet ide panasz, meg bármi.
-
FRENK1988
veterán
Hogy kell ide eredményt feltenni? Mik kellene h szerepeljenek?
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #375 üzenetére
Rendben...tudom, hogy én csesztem el, hiszen sok eredményt még én rögzítettem be így...
De fenntartom: nem korrektek azok az "alapórajeles" LGA1366 eredmények, amelyek 50%-os QPI tuning mellett születtek...P.S.:
Ha a helyzet nem változik, kérem a lista szerkesztőit, hogy a nevemre való hivatkozásokat távolítsák el az oldalról... -
Rover623
félisten
Annak idején, márciusban, amikor még én voltam az illetékes, egyszer már szóba kerültek az i5/i7 procik...
Azt hiszem, át kellene tekinteni ismét, mit is értünk "alapórajeles" tesztek alatt, különös tekintettel ezekre a processzorokra!Arról már volt szó többször: Turbo mode OFF!!!
Ezt úgy látom be is tartja a többség...
Viszont: szerintem a QPI Link és az Uncore értékét sem illendő babrálni...
Találtam néhány i7-es "alapórajeles" eredményt komoly QPI Link tuninggal...ilyenkor elgondolkozom...az Uncore azért változatlan maradt...?Ezennel feldobom a labdát a közösségnek: mi légyen?
Bármit is dönt a társaság, a megegyezés eredménye kerüljön bele a 12 pontba! -
Tidus
addikt
Megoldottam a problémát önerőből!
-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Hosszú idő után(3hónap) újra kellett telepítenem a Vista Ult. 64-et. minden a megszokott módon ment és fel is került, viszont a 3Dmark06 v1.02 Professional, többszöri probálkozásra sem sikerül, Radeon kártyát használok, és rémlik hogy valamit piszkálni kellett a műkődő telepítésnél.
Tud valaki segíteni? -
törölt tag
Sziasztok nem kötekedésből,de ez a kép nemépp a tesztről szól.
Aggregátor MSI HD 4670 512mb gyári 3268
Bocs ha off voltam.
-
aboriginal74
tag
Mione Gyerekek valami nem oké a ph-s toplistával...
-
Brumi˘
addikt
Minden lista felkerült és elérhető egyenlőre a vantagetoplista.extra.hu címen.
-
Brumi˘
addikt
Fel került a 05-ös lista Ati-s részlege is. Ha minden jól megy a 06 lista is felkerül még estig. Aztán jöhet majd a csinosítgatás.
-
Brumi˘
addikt
A lista készülődik. Egy beta változat már fent van a vantagetoplista.extra.hu tárhelyen. Onnan elérhető. Nézegessétek és írjátok mi tetszik vagy mi nem. Menet közbe mindig beteszem majd éppen mi került fel. Eddig amik fent vannak: 3DMark01 listák, Vantage listák, 05-ös lista nvidiás részlege!
-
Rover623
félisten
Na mi az ábra, fiatalok...?
Várom a jelentkezőket...
Lassan akkora a lemaradás, hogy bele fog gebedni aki szintre akarja hozni... -
zed01
őstag
A konfig:
AMD Phenom II 955 BE (3.2 GHz)
Gigabyte GA-MA790FXT UD5P
KingMax DDR3 1600 MHz
MSI HD4890 OC DDR5 (gyárilag tuningolt: 880/4000 MHz)Minden alapon, semmit nem tuningoltam.
3DMARK 06
3DMARK: 16266
SM2: 6393
HDR/SM3: 7418
CPU: 4901Szerintetek ez a pontszám reális ehhez a konfighoz?
-
Rover623
félisten
Adjon az Isten szép napot mindenkinek...
Másodszor, s most már végleg feladom a listát...egyszerűen nincs időm rá...
Átszerveztem az életem (besegítettek néhányan, persze...), hétköznap csak munkaidőben tudnám csinálni, amire nem visz rá a lélek...hétvégén még talán lenne idő, de úgy látszik, már kedvem nincs hozzá...
Tehát: akinek kell, vegye-vigye...a múltbéli események/tapasztalatok alapján ez lehet hogy a lista lezüllését és végeredményben a megszűnését jelenti, de sajna már ez sem érdekel...
A "tervezővel" még egyeztetnem kell, de valószínűleg ő is ki fog szállni!
Mivel az FTP hozzáférést én kaptam, nem adhatom tovább, vagyis annak aki esetleg továbbviszi a listát, új helyre is kell költöztetnie!!!Várom a jelentkezőket!
-
G4ga
őstag
Szia Rover!
Átfutottam eddigi 3D mark pályafutásomat, anno 4850 karimról nem lett frissitve egy eredmény:
...Hibás valami a képen, vagy csak nem lett javitva. ugyan nincs már meg a kari de egy két helyet elöre tudnék ugrani!
Korrekciót elöre is köszönöm!
Üdv
Gaga -
TazLeacher
nagyúr
Akkor sry, valamit nagyon benéztem.
-
kriszbon
őstag
válasz
TazLeacher #355 üzenetére
Én kb. 1 hete linkeltem be az eredményt, és az is fentvan már.
-
joshua7
veterán
válasz
TazLeacher #355 üzenetére
Én kb. 10 napja linkeltem eredményt, de már régóta a listán van.
-
Dyno
veterán
Én arra lennék kiváncsi hogy milyen gyakran kerülnek fel az eredmények, emrt valahogy az enyém, nem akar bekerülni, pedig mindent mellékeltem a képen.Úgymond szabályzatnak megfelelő.
-
TazLeacher
nagyúr
Ahogy látom ez tényleg csak hasfájós topik. Pont olyan, mint a hasfájás. Csak azt érdekli, akinek fáj...na mind1. Csak nem értem, hogy mire kellett ez a topik, ha:
1. A lista sincs frissítve, és ott sincs senki
2. Ide se néz be a kutya se, itt sincs senki -
TazLeacher
nagyúr
2 dolgot szeretnék kérni a 06-os listával kapcsolatban:
1. Oda lehetne biggyeszteni a HD4870 mellé, hogy "/ HD4890"? Nincs olyan sok eredmény egyik kártyáal se, hogy ne férnének meg együtt.
2. Lehetne frissíteni?
-
Rover623
félisten
Hali!
Hát igen...ez előfordul...mondjuk én voltam figyelmetlen...
Sajnos elég kevés időm van mostanság, ezért nem olvasok el minden hsz.-t betűről-betűre...
Majd igyexem...Előírni nem akarom a kép "vízjellel" való ellátását, de ha vki így tesz fel képet, nem fogok problémázni...
Saját FTP: hely van...időm nincs. Legalábbis a jelenlegi eljárási rend szerint.
Ha "beküldős" lenne a rendszer, akkor lehetne automatizálni bizonyos lépéseket...de az macerásabb lenne a "versenyzőknek" és nekem is...mivel ki kellene egy rendszert...
Szóval vagy marad így, vagy pedig feladom... -
Zájec
veterán
válasz
ADAM1337 #346 üzenetére
igen , ezért is irtam le finoman , semmi célzás nélkül...
van még egy javaslatom ötletem :
azok az eremények amik a " imageshack.us " -ra vannak feltöltve, elég hamar megsemmisülnek
..... ami meg a " kepfeltoltes.hu "-ra azok elég sokáig megvannak..
vagy egy csomó nem is olyan régi eredmény, meg se lehet nézni öket..
-
Zájec
veterán
űdv Rover623 mester-nek és a topikvezetöségnek !
a minap történt egy kis tévedés , ezt szeretném megbeszélni.
.. ezzel kapcsolatban lenne egy "ötletem" is ,ha ezt annak lehet nevezni...
a további ilyen esetek , félreértések elkerülése,megelözése végett...röviden a story...:
én és Bagira kolléga a topikban való beszélgetésünkel kapcsolatban ADAM1337 szaktárs belinkelt egy eredményt :[link] ,, amit csak példaképpen hozott fel , és késöbb emliti is hogy külföldi oldalon találta ::[link]
de ezt megelözöen fel lett rakva a toplistára..mondjuk ö is szólhatot volna hogy nem az ö eredménye , egy igazi fórumozó megemliti a forrást.... na mindegy... a baleset az ilyen... rosszul indexelt...
szóval : az ilyen esetek elkerülése végett jobb lenne ha feltétel lenne a 3Dmark-os eredmény képnél az illetö user feltüntetése , valamilyen formában...
( például:: legegyszerübb formája egy felhasználoi PH-s ablak megnyitása...)a komolyabb , top eredményeknél meg kötelezö lenne az ORB/Details ablak megnyitása is , ahol látszanak a részletes beállitások...
ilyen eredményeket úgyis csak "komolyabb" tuningosok csinálnak, azoknak meg nem okoz nehézséget , eme kiegészités megnyitása a képen.... Pláne ha arra gondolunk hogy egy ilyen eredményt összehoztak,, akkor ez csekély kérés és könnyen teljesithetö.
-
JJános
addikt
Érdekelne mit kell tennem, hogy felkerüljek a listára.
Alapon a 4670-em 8020 pont 3dmark06-on. A topicban be is linkeltem az eredményt.Pease!
-
BViktr
tag
Hy.
Itt az én eredményem '06-alatt.:
[link]
Alapórajeles, nem vagyok tuningbajnok.
Alap: EP45-DS3
Vid.: 3870 IceQ3 T.
Ram: Kingmax 4*1G 1066
A többi a nevem alatt. Üdv, V. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623 #338 üzenetére
Ha nem érdekel az orb minek vezeted a listát ? ez nem orb..
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623 #331 üzenetére
Szia rover
Érdekelne egy eredmény: [link] csak az a gond vele hogy xp és 4gpu...és mégis bent van egy listában.[link]
Lehet elcsúszott a szemed felette.Tudom van hogy gpu-z kijelzi xp alatt a 4gpu-t, ha 2 megy csak.
De 2db 7950gt se toll ennyit. futuremark kereső -
-
balazs_t
tag
-
balazs_t
tag
Hali,
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hova tüntem?
Illetve a 7950GX2 Quad SLI-s kártyám eredménye eltünt egyik listában sem találom.Köszi
-
Rover623
félisten
Hahó! Szövegértés?
#1 hsz.:
Azért is nyitottuk ezt a topikot, mert így mindenki láthatja, hol tartunk, mit csinálunk, megoszthatja velünk az észrevételeit, problémáit, ötleteit.
.
.
.
Azt hiszem így elsőre talán ennyi. Jöhetnek az ötletek, észrevételek, problémák.
Úgy érzed a kérdésed ide való...Ennek ellenére válaszolok neked...
Tud valaki abban segíteni, hogy 3DMarkt 05, vagy 06 eredményeket ebben a kategóriában hol találok? Köszönöm.
1. a "Markt", az a Media...a Futuremark tesztprogramjait 3DMark-nak hívják, "t" nélkül...
2. a 4670-es eredményeket nem túl nehéz megtalálni...önálló kategóriájuk van. A listában kerested már, vagy egyből idejöttél?Amúgy: ez a topik akkor jó ha fagyott...ha nincs itt semmi olvasgatnivaló...
-
JJános
addikt
Hasfájós tesztelők. Vagy nyavajgós.
Eléggé befagyott ez a topic.
Pedig olvasgatnám. Kiváncsiságom az van.
Két nap múlva szerelek a gépembe egy Sapphire 4670-es ATI vga-t.
Jó lenne valamit olvasni róla.Tud valaki abban segíteni, hogy 3DMarkt 05, vagy 06 eredményeket ebben a kategóriában hol találok? Köszönöm.
-
Angyom
tag
Üdv! Valaki tuna nekem segíteni picit, hoygan is kell az ORB-ra feltölteni az elért eredményeket, mert én kutakodtam már az oldalon de nem jöttem rá
-
Rover623
félisten
válasz
TomBoy1986 #315 üzenetére
[link]
Sírt a szája mindenkinek, hogy a 4830-ak kilógnak a 3870-esek közül, sőt, felveszik a versenyt a 4850-esekkel...hát akkor tessék...tiétek itten a tér...
Még egy ideig nem kapnak külön listát. -
TomBoy1986
veterán
Rover623 & BioNiCMaN:
Tudom, elég sok nyűgötök van a 4830-asokkal, az ide-oda pakolgatások miatt, s most én is emiatt fordulok hozzátok:
Szeretném kérni, hogy bontsátok ketté a 4830-as és 4850-es listákat az alábbi okok miatt:
- a 4830-as kártyákkal a 4850 egyszerűen behozhatatlan, pláne a GDDR4-es Powercolor
- 4830-ban mindössze 640 shader van, kevesebb a ROP és a TMU is 8-cal (a fenti emiatt van)
- rengeteg a 4830-as eredmény, azaz nem egy pár résztvevős lista lenne, s így nem kellene keresgetni, hogy mégis hányadik is vagyok pl. én a 4830-asok között, hanem egyből kitűnne.Szeretném ha mérlegelnétek, köszönöm!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Benyadapro #313 üzenetére
Sztem 7. sor 3. helye.
Talán itt előbb megtalálod, ugyanaz a sorrend, mint a "régi verzióban"
-
Kommy
veterán
válasz
Benyadapro #311 üzenetére
-
Benyadapro
tag
Nem találom a 8800 gt ket
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TomBoy1986 #308 üzenetére
Rover véleménye:
Mivel ferbazs és jekisa19 alapórajeles eredményei "összecsengenek", inkább Celithrandi nézzen körbe, mi nem stimmel nála...
-
BioNiCMaN
addikt
Újabb változás!
4830-as karik újra bekerülnek a 4850/4870-es kategóriába Gino20nak és Aggregátornak köszönhetően.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
BioNiCMaN #305 üzenetére
Változások foganatosítva.
Lehet nézelődni! -
BioNiCMaN
addikt
Figyelem!
A gazdasági világválságnak köszönhetően a lista frissítései akadoznak, szóval aki az eredményét nem találja a listában az a megszorító intézkedések következményének tudhatja be ezt a sajnálatos tényt!
Komolyra fordítva a szót:
Változások lesznek a kategóriákban, ezért néhány eredmény csak az új adatbázisba kerül majd be. A változások várhatóan 2009.01.10. és 2009.01.12. napja közötti időben lépnek érvénybe.Köszönjük a türelmet és a megértést!
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest