Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
ThomasBernar
üzenetére
Ezt így nehéz megmondani. Ismerni kéne a tananyagot és tisztában kell legyél azzal, mennyit tudsz jelenleg.
Láttam olyan sulit, ahol a kezdő tananyag olyan alap dolgokból állt (UI bemutatása, alap primitívekkel való munka stb.), amivel ugyan ki lehet tölteni az idő egy részét, de ezek szerintem autodidakta módon is könnyen megtanulhatók és a gyakorlatban még nem mész vele sokra (konkrét munkára értem). Nekem pl. felesleges lett volna, mert ezeket már tudtam. Vagyis amellett, hogy halálra untam volna az órákat, értelme sem lett volna fizetni érte. Haladóra viszont nem lehetett menni az alapképzés megléte nélkül...Legalább is, abban a suliban.
Olyat érdemes keresni, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyakorlati alkalmazásra, mint az elméleti képzésre.Egyébként én magamtól tanultam a MAX-ot, igaz, a korom miatt szerencsém volt, mert még a 3DS MAX 1.0-ával kezdtem (pontosabban a DOS-os R4-el, de ez most lényegltelen), és akkor még tizedennyit nem tudott a szoftver. Ma már sokkal nagyobb a tananyag. Ráadásul profi sem vagyok, nem ez a munkám, hozzád hasonlóan PS-ben dolgozom. De van itt a topikban profi MAX-os is, kívánics vagyok, ő hogyan látja ezt a kérdést.
Ha komolyabban akarsz ezzel foglalkozni, akkor mindenképpen érdemes elvégezni valamit, de jól meg kell nézni, mit is ajánlanak valójában az adott iskolában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest