Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz ThomasBernar #7357 üzenetére

Ezt így nehéz megmondani. Ismerni kéne a tananyagot és tisztában kell legyél azzal, mennyit tudsz jelenleg.
    Láttam olyan sulit, ahol a kezdő tananyag olyan alap dolgokból állt (UI bemutatása, alap primitívekkel való munka stb.), amivel ugyan ki lehet tölteni az idő egy részét, de ezek szerintem autodidakta módon is könnyen megtanulhatók és a gyakorlatban még nem mész vele sokra (konkrét munkára értem). Nekem pl. felesleges lett volna, mert ezeket már tudtam. Vagyis amellett, hogy halálra untam volna az órákat, értelme sem lett volna fizetni érte. Haladóra viszont nem lehetett menni az alapképzés megléte nélkül...Legalább is, abban a suliban.
    Olyat érdemes keresni, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyakorlati alkalmazásra, mint az elméleti képzésre.

Egyébként én magamtól tanultam a MAX-ot, igaz, a korom miatt szerencsém volt, mert még a 3DS MAX 1.0-ával kezdtem (pontosabban a DOS-os R4-el, de ez most lényegltelen), és akkor még tizedennyit nem tudott a szoftver. Ma már sokkal nagyobb a tananyag. Ráadásul profi sem vagyok, nem ez a munkám, hozzád hasonlóan PS-ben dolgozom. De van itt a topikban profi MAX-os is, kívánics vagyok, ő hogyan látja ezt a kérdést.

Ha komolyabban akarsz ezzel foglalkozni, akkor mindenképpen érdemes elvégezni valamit, de jól meg kell nézni, mit is ajánlanak valójában az adott iskolában!

Új hozzászólás Aktív témák