Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
ThomasBernar
üzenetére
Ezt így nehéz megmondani. Ismerni kéne a tananyagot és tisztában kell legyél azzal, mennyit tudsz jelenleg.
Láttam olyan sulit, ahol a kezdő tananyag olyan alap dolgokból állt (UI bemutatása, alap primitívekkel való munka stb.), amivel ugyan ki lehet tölteni az idő egy részét, de ezek szerintem autodidakta módon is könnyen megtanulhatók és a gyakorlatban még nem mész vele sokra (konkrét munkára értem). Nekem pl. felesleges lett volna, mert ezeket már tudtam. Vagyis amellett, hogy halálra untam volna az órákat, értelme sem lett volna fizetni érte. Haladóra viszont nem lehetett menni az alapképzés megléte nélkül...Legalább is, abban a suliban.
Olyat érdemes keresni, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyakorlati alkalmazásra, mint az elméleti képzésre.Egyébként én magamtól tanultam a MAX-ot, igaz, a korom miatt szerencsém volt, mert még a 3DS MAX 1.0-ával kezdtem (pontosabban a DOS-os R4-el, de ez most lényegltelen), és akkor még tizedennyit nem tudott a szoftver. Ma már sokkal nagyobb a tananyag. Ráadásul profi sem vagyok, nem ez a munkám, hozzád hasonlóan PS-ben dolgozom. De van itt a topikban profi MAX-os is, kívánics vagyok, ő hogyan látja ezt a kérdést.
Ha komolyabban akarsz ezzel foglalkozni, akkor mindenképpen érdemes elvégezni valamit, de jól meg kell nézni, mit is ajánlanak valójában az adott iskolában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest