Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabog4

aktív tag

Megjött a Zotac GTX 1070 AMP EXTREME vga-m és pcit tesztelgettem, bár nem túl komolyan.

3Ds Max 2014

3D-hez nem adott sokat hozzá ez a kártya sajnos. A részletes beállítást (2.000.000+ polygon) a régi kártya 1-fpsel tudta forgatni, néha gondolt egyet és 10.) A mostani is ugrál, de 16-17 körül megvan. 1 pillanatra be-beesik 1fps-re. Renderhez nem adott hozzá. Nem állítottam be, hogy gpu-ból rendereljen. Remélem a vga jobb, mint a cpu...
    HD5770->GTX 1070-re ugrással reméltem, hogy akadás nélkül tudok forgatni nagyobb mennyiségű objektumot. :/
    (Megforgattam a beállítást és rendereltem egyet. Jelezzétek, ha van valami speciális lehetőség, ami még eszi a gput. :) Pl.: Függöny szimulálás a RAM-ot. :) )

Substance Painer
    Sokkal jobb, nem akad. Minimum igénye 2gb vram volt. Eddig 1 volt. Egyelőre ez okésnak tűnik.

Adobe After Effect
    Eddig akadtak a videók, nehéz volt, sőt szinte lehetetlen volt komolyabb munkát elvégezni , most "minden szupi-szuper."

Vicces, hogy nem képesek rendesen optimalizálni.
    Insurgency 300 és 60fps között mozog. (FULL maxon 40-90fps Vsyncet nem szereti) Épp-mikor-hogy. Van, hogy fal felé fordulva kevesebb az FPS-em, mint több tereptárgyat nézve. :D Folyamatosan ugrál.

CS:GO 1 fokkal jobb. 300fps megvan, de van, hogy 120-ra beesik.

BF3-at nem monitoroztam, de érzésre fix 60fps megvolt.

Resident Evil demo full maxon ment, azt sem monitoroztam.

Metro Last Light-ot szintén nem monitoroztam, de érzésre megvan itt is a 60fps.

Red Orchestra 2-re voltam kíváncsi, mert minimumon ment immel-ámmal, de most ez is érzésre fix 60fps megvolt maxon.

S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha szintén maxon megy, de ugyanúgy az engine bug (Retek) maitt be-be akad, mint eddig. :D

Összegezve.
    1050Ti bőven jó lenne a videóvágásra meg a substance-nak. ...reméltem, hogy érezhető előnye lesz, de eddig semmi. Játék volt az utolsó szempont. :U ;]

(Tudom, vegyek Quadro K5000-et. Nem igazán mertem, mert tényleges specifikációk alapján erősebb ez a zotac. Benchmark) )

Új hozzászólás Aktív témák