Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika
Ezt csináltad paintben? Emberes munka volt
Egyáltalán nem tűnik nagyon bonyolult modellnek modellezés szempontjából... Ez a kép persze polymodellezésért kiált
De ezt te is tudod
Szerintem nem érdemes egy objektumként csinálni, csináld csak elemenként... Abból nincs semmi baj...
Egyébként textúrázni persze lehet egy ilyen modellt akkor is, ha egybe van építve, csak akkor a Mapping Coordinate-ekkel kell játszani (Maya-ban úgy van ez, hogy kijelölöd a tárgy felszínén az MC-ket, és mellette elhelyezed a textúrán, hogy ez a terület hol legyen magán a képen... Utána kifested, és már rá is illik... Én is átrágtam már rajta magam (elefántos Lost Pencil tutor: egy egész elefánt bőrét terítettem ki egy képre...), nem nehéz, csak tanulni kell...) Mondom, leírom, hogy hogy kell, ha kéred... de ha nem, akkor nem írom le :d Nem vagyok olyan, hogy feleslegesen dolgozzak
Agostino: Nem, én nem MAX-ot használok... Tehát itt MAX-ot ÉS Maya-t használók vannak
Amúgy megfelel neked, ha hajlandó vagy elsajátítani... Akkor ezek a programok mindenre megfelelnek modellezéstől kezdve akár filmkészítésig mindenre...
Kezelőfelület: A MAX-é nem annyira bonyolult, mint a Maya-é... De mivel drága és profi programok, ezért bele lehet mélyülni... Tehát durva dolgokhoz durva a kezelőfelület, de egy doboz lerakásához nem kell órákat tökölni
Megszokás kérdése...
Magyar segédanyag nincs valami sok hozzá, Maya-hoz szinte egyáltalán nincs... Angol viszont van egy csomó... Szal muszály lesz...
Mennyire stabil? Ezt hogy érted? Mint mondtam, ezek profi 800k-1,4 millás progik, amiket nagynagy cégek használnak... Miért ne lenne stabil? Amúgy meg RAM kell hozzá, annyi, amennyid van... Elvileg 256 MB minimum, de inkább 512 MB ami igazán elkell minimum... Nekem most 1 giga van, de már volt olyan modellel dolgom, aminél gondok akadtak... Általában annyi kellene neki, amennyi a gépbe fér. D:
Angolul nem tudás lehet hátrány, de ha elsajátítod a szakszavakat, akkor ezek csökkennek... Annyi az előny, hogy az angol tutorokban ha azt írják, hogy Use Cut Polygon tool, akkor ebből annyit kell tudni, hogy Use az használ, mert az eszközt úgyis ilyen néven találod meg... De ha gond van, majd segítünk (MAX-ban főleg mások, de lehet, hogy én is tudok)
MAX-ból 7.5, Maya-ból a 6.5
Taltos: mi ez a meghívó? meg amúgy mit végeztél? komolynak hangzik... hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest