-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #55882 üzenetére
Találtam másik, elvileg megfelelő állványt (Vonyx SMS20), írtam is az előbb a boltnak, hogy tényleg 65cm e a minimum.
Ami felmerült bennem kérdésként, hogy az Edifier R2750DB-nek tényleg vannak pici lábai, mint pl itt a képen? Ezek nem kavarnak be, ha kisebb a tálcája az állványnak? A kinézett elvileg 22x22 cm, a hangdoboz meg elvileg 21,7x27,5 cm.
-
joe979
aktív tag
válasz
Antipasti #55895 üzenetére
Üdv a klubban
Sok jó filmet és zenét hozzá
Tudni tudunk , de nem fogsz örülni neki, sajnos ha szeretnéd hozzá a gyártói állványt, nem lesz olcsó , én Márciusban vettem hozzá negyven valamennyiért , egyedül a muziker oldalán találtam akkor, most nézve náluk 54k , ez már mindenen túl megy. Vicc. Most már van alzában is 52k, de embertelen drága. Amúgy ez is teljesen rendben van , homokkal feltudod tölteni , ha erre lenne igényed. Amúgy az állvány jó masszív, rajta a hangfal és atom stabil .Hi-fi körökben szokták ajánlani a NorStone Stylum 2-öt . De ez is 40k .
" A termék minősége jó, bár a lakkozott felület könnyen karcolódik.
A gyártó sajnos nem gondolt azokra, akik fel akarják tölteni az állványt (homokkal), ui. Sem zárókupakot, sem szigetelő gyűrűt nem mellékeltek a csomagolásba. Ezért kreatívnak kell lenni. " - ezt az emagon írták róla.Bár belegondolva az Ediffier sem ad hozzá semmilyen záró tömítéstigaz nem is szeretnék homokolni.
Vagy ha emberi árat szeretnél akkor lezso6 ajánlata még jó lehet számodra , pár hozzászólással visszább megleled.
-
Puma K
nagyúr
Helló,
1. Mennyit szeretnél költeni? - Amennyibe kerül egy jó ár-érték arányú termék
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb. - Egy Samsung tévéhez kellene olyan hangrendszer ami a tévére csatlakozik
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb. - Azt hiszem a tévén jack-en csatlakozna, de gondolom HDMI-n is lehetne vagy tévedek?
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb. - Ha lenne távirányítója és ha tudna a tévétől függetlenül működni Samsung telefonnal amivel valamilyen vezeték nélküli módon csatlakozik
Egy Samsung tévéhez keresek olyan soundbar-t ami jól szól. Ha szükséges akkor soundbar+mélynyomó is lehet a felállás.A tévéhez gondolom elsősorban jack-en csatlakozna vagy van rá mód hogy HDMI-n keresztül menjen a hang?
Lenne még egy Samsung telefon is amivel ha tudna működni a zenehallgatás a tévétől függetlenül mindezt kábel nélkül akkor az is egy jó dolog lenne.
-
Antipasti
csendes tag
Sziasztok!
Kis kozjatek utan megvettem az Edifier s3000pro-t az emagon.
Elsore az r2750-et valasztottam,de a szumma 136w kevesnek bizonyult/hangminoseggel nem volt gond,tenyleg majdnem h8 szint/,igy a visszakuldes utan az s3000pro lett a valasztas.
Ez valami k.rva jo cucc,vegre a szamomra megfelelo minoseggel es teljesitmennyel,KOSZI A SEGITSEGET!!!
Tudnatok ajanlani hozza allvanyt? -
Ha a PC-ből jön a zaj külső hangkártyával, az kb mindig földhurok. A földhurok pedig nem feltétlenül a gyatra elektromos hálózatra vagy eszközökre vezethető vissza.
Tehát önmagában a hangkártya tápja (ami ez esetben a PC USB-je) illetve önmagában hangfalak tápegysége hiába csinál tükörsima, zajmentes tápfeszültségeket, hogy ha a hangkártya és a hangfalak földje már nincs azonos potenciálon, így áram folyik közöttük, ami zajként hallható.
Szóval a két eszköz földje között áram folyását meg kell szakítani. Erre a legjobb megoldás a trafóval való leválasztás. Ezt az USB-nél célszerű csinálni, erre való az USB izolátor. Bizonyos hangkártyákban ez már eleve benne van valamilyen formában. Ha USB helyett optikait vagy coaxot használsz, akkor garantáltan nem folyik rajtuk földhurok, hisz egyiknél ugye nincs elektromos összeköttetés, a másiknál meg szabvány szerint kell lennie leválasztó trafónak.
Illetve néhány stúdió monitoron van "ground lift" kapcsoló, az is földhurok ellen van kitalálva, szóval ha van ilyen, akkor első körben nyilván ezt érdemes kipróbálni, hogy javul-e a helyzet a bekapcsolásával.
-
f_sanyee
senior tag
Hi,
Vettem egy Mackie Onxy Artist 1.2-t + 2x M-Audio BX5 D3-at.
Ha az aszatli gépemre kötöm, akkor van egy fura zaj, ha csinálok valamit a gépen, ez hangosabb. Próbáltam másik USB portot, nem segít. Ha a laptopomra kötöm, nincs zaj.
USB zajszűrőkkel érdemes próbálkozni? ha igen, melyikkel? vagy mit dobjak ki?Egyébként Thonet & Vander Vertrag-ot cseréltem erre, ég és föld.
-
duo
addikt
Bodz Uram! láttad ezt?
[link]
mégis több a semminél. -
-
válasz
solfilo #55880 üzenetére
Párommal úgy döntöttünk, hogy az Edifier R27750DB lesz a nyerő, a nem nyerő ár ellenére is.
Nincs mire tenni a hangfalakat, kinéztem egy ilyen állványt: Nowsonic Top Stand Concert
Azért ez, mert a minimum magassága 69cm, a hangfal meg ~40cm magas, így a vetítési sáv alá helyezhetőek a hangfalak. (117 alatt kéne maradni)Ismeri valaki ezt az állványt? Nem gond, hogy le fog lógni a hangfal?
Ahogy nézem, lehet a hangfal lábaival is gond lesz (217 x 390 x 275mm (W x H x D)), nem tudom hogy az állvány asztal része mennyire lesz kompatibilis a lábakkal.
Vagy ne is ilyen állványban gondolkodjak? -
válasz
solfilo #55878 üzenetére
A Solo 7C nem volt jó beszédérthetőségben? Én a 6C-t ismerem, annak kiváló, talán még jobb is, mint a R2750DB-nek, pedig utóbbi általánosságban jobb a 6C-nél. A S351DB-nek pedig mindegyiknél jobb a beszédérthetősége.
Valami kínai mindenes DAC ebayről vagy aliról talán van olcsón.
-
válasz
lezso6 #55877 üzenetére
Köszi az infókat és a linket! Az R2750DB felé húzok, még ilyen áron is, ahogy nézem idén még nem nagyon volt olcsóbb, meg nem is tudom hogy hol lehetne elhelyezni egy mélynyomót, elég kötött az elrendezés.
Ismerősék Microlab Solo 7C-n hallgatták a dolgokat, az kb rendben volt, beszédérthetőség panaszkodtak mondjuk (bár lehet az volt a gond, hogy a földön tartották, így közel sem volt fülmagasságban, meg a kanapé le is foghatott a hangból, ezért is jutott eszembe az állvány)Kanapé előtt túl sok hely nincs, hátrébb se lehet igazából tolni (asztal, székek miatt, ezeket nem rajzoltam fel a konyhában).
Amúgy az a BX8 eléggé bejön, évek óta fenem a fogam rájuk.
Van olyan DAC, ami távirányítós, BT-s, később akár tv-re is köthető, s nem túl drága? Bár gondolom a jack kimenet az ócska kábellel visszafogná a setupot, vagy ez nem olyan kardinális? -
válasz
solfilo #55876 üzenetére
Nekem van R2750DB és S351DB is.
Anno az R2750DB-t én 55k-ért vettem, ezért hájpoltam agyon, mert annyi pénzért tényleg nagyon jó. Jelenleg viszont 75k. Szvsz 102k-ért jobban megéri az S351DB, s azon van BT AptX is. ITT írtam egy összehasonlítást a kettőről.
A külön mélynyomó egyébként nem dübög jobban. Mármint hogy az R2750DB is tud azért rendesen. Persze a S351DB az mélyebbre megy, de attól még nem kevésbé szomszédbarát.
Persze az is lényeges, hogy 100k körül azért már kapni egy pár M-Audio BX8-at, az meg odaver mindennek ár / érték arányban. Persze kell hozzá kábel meg DAC is, mert az nem tartozék, így ára igazából 120k...
-
Sziasztok!
Új albérletbe költözünk, hangfal vásárlásán töröm a fejem.
A nappaliba kellene egy sztereó rendszer.
- projektor a kép forrása (ilyen), itthagyja a főbérlő(ismerős)
- a projektor jack kimenetére van dugva egy jó hosszú kábel, kb 10m lehet, mezei legolcsóbb kinézete van neki
- erre tudtam kötni átmenetileg a T&V Kürbist (eléggé másképp/gyengébben szól, mint az asztali gépnél, mondjuk jóval nagyobb a helyiség, mint az előző albérletben, meg az elrendezés is teljesen más, gondolom kábel se az igazi így, pc-nél Onyx Artis 1.2 hajtja őket, úgy nagyon szeretem őket)A Kürbisek mennek vissza a helyükre, szóval kell valami.
A terv az volt, hogy a projektorra egy PS5/XSX lesz rákötve, ezen menne majd Netflix, Eurosport, Plex, Spotify, meg persze játékok, s hogy majd a konzolra jól rákötök egy digitális bemenettel rendelkező hangfalat. Így akár a kivetítő nélkül is lehetne használni a hangot. Aztán leesett, hogy lehagyják már az új genről az optikai hangkimenetet.Ettől függetlenül maradnék a digitális bemenettel is rendelkező hangfalnál, következő albérletben akár tv-re is lehetne kötni őket, meg ezek gondolom tudnak Bt-t is, ha más nem majd a telefonon megy a Spotify, aztán Bt-vel küldjük a jelet a hangfalra.
Keretet nem tudom, 100k alatt maradnék. Gondolom a projektor jack kimenete meg a kábel miatt túl sokat nem is érdemes költeni. A kínálatot nézegetve nekem az Edifier R2750DB tűnik elsőre opciónak (76k most emagnál, van nekem is egy 3k-s kuponom hozzájuk a gvh bünti miatt), aztán láttam még, hogy most 102k az S531DB, bár nem tudom megéri e a felárat, meg hát ez mégiscsak egy társasház, szomszédok lehet nem kedvelnék a dedikált mélynyomót.
Jó irányba nézelődök? Van esetleg valami alternatíva?
Azt néztem, hogy az R2750DB-ben 4.1-es BT van gyári oldal szerint, ez mivel tud kevesebbet, mint az 5.0? Hangminőségben számít? Spotify-nál is lesz idén lossless elvileg, így lehet ez nem mindegy. Túl érzékenyek a hangminőségre amúgy nem vagyunk, de azt észrevettük, mikor a Kürbis az Onyxra lett dugva az ALC892 helyett.
A kábelt érdemes lehet majd cserélni?A hangfalakat nincs mire tenni, tudtok javasolni valami olcsóbb állványt?
Minden tippet, tanácsot, ötletet szívesen fogadok!
-
válasz
Laca19 (a) #55874 üzenetére
A minőség itt szubjektív. Egy egyszerű 5.1 => 2.0 keverés képlete ennyi:
L = FL + RL + C + S
R = FR + RR + C + SPersze itt szokott lenni egy súlyozás, tehát a FL és FR kivételével félhangerőn keveri rá a sztereó bal és jobb csatornáira az 5.1 extra csatornáit, hogy megmaradjanak az arányok. Természetesen az eredmény normalizálva van, hogy ne legyen clipping. Ezt nem nagyon lehet elrontani, én sztereón így nézek filmet, ott működik.
Ami még említést érdemel az a 7.1 forrás. Ezek sztereóra lekeverve még halkabbak a normalizálás miatt, mert ugye van még pluszban a SL és SR csatorna is.
Nálad én biztosra veszem, hogy valami fülednek kellemes feldolgozás történik a lekeverésnél. Pl a centert hangosabbra veszi, esetleg még EQ-zza is a beszédérthetőséget fokozandó. Meg ugye a normalizálás után lehet még kompresszál is, hogy a halk-hangos részek között ne legyen akkora különbség, ilyesmi.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
lezso6 #55873 üzenetére
Erre is kíváncsi voltam egyszer régen, igen jól írod...
Vajon az LG TV konvertálja le esetleg gyenge minőségben át pl. a DTS hangsávot PCM-re? Nem akarok hosszú regényt erről, csak amit tapasztaltam:
Egy HiMedia Q30-as lejátszóján (nevezzük középkategóriának???) próbáltam ki, hogy RAW-ról (kiadja amit tartalmaz) átállítom PCM-re a hangformátumot. A lényeg, hogy ugyanez a helyzet, a PCM jel gyengébb minőség. Tehát nem az LG TV csinálta rosszul.
Illetve ezt a Sony erősítőmmel is megcsináltam.
Én arra jutottam, hogyha a hangrendszer megkapja az eredeti DD, DTS jelet, jobb minőséget kapok hallhatóan, mintha a TV/médialejátszótól kap egy PCM jelet. -
válasz
Laca19 (a) #55872 üzenetére
Hát ez érdekes, mert az DD/DTS az veszteségesen tömörített sokcsatornás, míg a PCM az a veszteségmentes nyers sztereó. Valami plusz feldolgozás volt a hangfalban, s attól hangzott jobban. Vagy a forráson volt béna a DD/DTS => PCM konverzió. Mert ugye mindenképp PCM jelet kell csinálni a hangból, azt konvertálja a DAC analóg jellé.
A kutya ott van elásva, hogy sokféleképp lehet 5.1-ből 2.0-t keverni. Lehet súlyozgatni a csatornákat, EQ-zni, kompresszálni, fázist állítgatni, stb.
"Szerintem nagyon nem normális ha a beszéd halk és az effekt hangos. Nem ettől lesz dinamikus a hang."
Hát pedig konkrétan ezt jelenti a dinamika: vannak hangos és vannak halk részek.
Szerintem csak szimplán arról van szó, hogy Ricsipnek ez nem tetszik, nem ehhez van szokva.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
lezso6 #55871 üzenetére
Létezik ilyen 2.0-s hangfal, bár kevés(és egyre kevesebb). Illetve néhány USB-DAC-os is van, persze ez meg már PC-hez kötött.
Hogy sok értelme nem lenne, ezzel nem értek egyet...
Volt olyan, hogy hallgatóztam (2.1 rendszeren)mi is a különbség a DD/DTS vs. PCM között és véletlenül amikor kikapcsoltam a rendszert PCM-en hagytam. Utána napokon keresztül valahogy nem voltam elégedett a rendszer hangzásával. Nem tudtam, hogy mi is a baj, de éreztem, hogy valami hiányzik. Nem az igazi a magas, illetve folyósabb a mély, nem olyan feszes. Ugye térhatásba nem derült ki, mivel most 2.1-ről beszélünk. Majd ahogy nézegettem csak rájöttem, hogy hát igen, az erősítő kijelzőjén nem pirosodik a Dolby Digital/DTS felirat. Csak PCM jelet kapott. Amint visszaállítottam, éreztem azt a pluszt, amit nyújt. Mintha egy magyar szinkronról angolra váltottam volna, ehhez tudnám hasonlítani.De régebben, amikor elkezdett érdekelni ez az egész házimozizás, akkor az LG Netcast-os TV-men számomra nem volt egyértelmű mi a különbség az alábbi kettő beállítás között:
1. Optikai/HDMI ARC
2. Optikai LG hang szinkronizálása
Vajon mi értelme lehet a 2. beállításnak, hiszen ha az elsőn van, akkor is szól az Optikai csatlakozón? Szóval nagyon nem értettem. Fülre kicsi különbséget vettem észre és mindig végül az első beállítást választottam. Az tetszett jobban. De nem értettem, miért szól másképpen.
Aztán amikor később jobban foglalkoztam vele, kiderült hát igen, csak jó volt a fülem....az első beállításnál átengedi az optikai csatlakozó azt ami a filmben van: DD2.0, DD5.1, DTS5.1...és a második beállítás jelenti a PCM 2.0-t . magyar fordítás
Tehát tényleg kilehet hallani azt, amikor az erősítő az eredeti jelet megkapja, és nem egy butított PCM-et.
Szerintem nagyon nem normális ha a beszéd halk és az effekt hangos. Nem ettől lesz dinamikus a hang. Ahogy attól sem, hogy dübörög a mély. A beszédnek határozottnak, érthetőnek kell lennie....de ezt így szerintem nem is lehet megmondani, mert lehet Te jóval kisebb mértékű hangerőkülönbségről beszélsz, mint amit ricsip tapasztal. -
válasz
Laca19 (a) #55869 üzenetére
"Amúgy nem olvastam vissza, hogy mennyire tájékozódtál, de nem mondta senki, hogyha filmnézésre is kell hangfal, akkor nem elég azt nézni, hogy optikai bemenete legyen, hanem kell tudnia az optikai bemenetnek a DD és DTS dekódolást is?"
Az R1280DB árában nincs ilyen.
Sőt, sima 2.0 hangfalnál nem is tudom hogy van-e ilyen, sok értelme ugye nincs.
Én használtam filmre TV-hez Edifier R2750DB-t és S351DB-t is, ezekkel nem volt semmi baj. Az a normális, ha a filmeknél a beszéd halk, míg ha akció van, akkor hangos. Persze valakinek ez nem felel meg, mert pl hozzászokott az kompresszált hanghoz akkor az szívás, jelen esetben ugye ez a baj.
Ha nem TV lenne a forrás, hanem PC, akkor biztos meg lehetne oldani.
-
racskobalazs
senior tag
válasz
ricsip #55857 üzenetére
Szia!
Most olvastam / a további hozzászólásokat is, köszönöm a részletes kiejtéseket. Valószínűleg akkor az lesz, hogy kipróbálom aztán ha nem tetszik vissza lesz vitetve. Sajna már megrendeltem úgyhogy ezt vissza már csak így tudom csinálni.
Kíváncsi vagyok, nekem is samsung TV van, csak optikai kimenettel és egy szem usb-vel úgyhogy nincs nagyon eleresztve.
Ha esetleg nem jön be, szívesen fogadok hasonló árban (40k maximum) hangfal ötleteket. :)
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
ricsip #55867 üzenetére
Normálisan működik a TV-d, és ez így van jól, hogy a TV ne szóljon bele a hangba. A HDMI-n és az optikán kiad egy standard jelet, ennyi a feladata és ez így jó. Legalábbis én még nem találkoztam olyan TV-vel, ami máshogy működne, használtam Samsungot, LG-t, Philips-et és Sony-t.
Az erősítő feladata, hogy normális hangot csináljon.
Olcsóbb aktív hangfalakon és olcsóbb soundbarokon jön elő gyakran ez a probléma sajnos. Az emberek többsége amúgy azt hiszi, hogy ez a középső csatorna hiánya miatt van, ami amúgy téves infó. Amíg nem találtam meg a magam helyes útját, használtam Philips és Edifier gyenge 5.1-et is...itt is jellemző volt, hogy a dialógusok gyengén szólaltak meg. A középső centernek köszönhetően persze korrigálható volt a jelenség, pl. a centernek adtam a + dB-eket, a frontokról meg visszavettem....de így meg az effektek hatása gyengült, szóval megszabadultam inkább ezektől a rendszerektől.
Ebben a hozzászólásban kérésre teszteltem az említett jelenséget 3 rendszeremen, olvasd el, ha gondolod.
A mai napig 2.1-es rendszeren nézek filmeket, semmi gondom a dialógusokkal.Amúgy nem olvastam vissza, hogy mennyire tájékozódtál, de nem mondta senki, hogyha filmnézésre is kell hangfal, akkor nem elég azt nézni, hogy optikai bemenete legyen, hanem kell tudnia az optikai bemenetnek a DD és DTS dekódolást is? Persze beállíthatod a PCM-et TV-n vagy médialejátszón, de már ott kezdődik a probléma, hogy akkor már alapból egy TV/médialejátszó által konvertált gyengébb jelből dolgozik a hangfalad, ami nem az igazi. Itt hallható különbség is van, tehát nem olyan dologról beszélünk, hogy ha akarom kihallom, ha akarom nem...kb mint amikor általában egy magyar szinkronos filmről átvált az ember eredetire.
Nem tudod a PC-t beállítani lejátszónak? Esetleg azzal tudod korrigálni a középső "gyenge" csatornát. Az Edifieremet én is így használom a PC-hez. -
ricsip
addikt
válasz
lezso6 #55864 üzenetére
Itt egy TV-adást néztem, digi kábel DTV, ott amúgy is sztereó hang jön.
Ha forrásnak a HDMI / bluray playert adom meg, ott is ki van szürkítve. A Dolby Digital tömörítés meg RF-en van, és az is szürke amúgy. Audioformátumnál valaszthatok PCM-et, vagy DTS Neo 2:5-öt. De utóbbi esetén csak néma csend lesz, TV menühangja is eltűnik.Amúgy van a tv-n analóg füles kimenet is, de pont ezért vettem 1280DB-t a 1280T helyett, hogy ne füles kimenetet kelljen használni.
-
-
válasz
ricsip #55857 üzenetére
"Ez csak azert bosszantó, mert nekem nagyon roszul szólnak a filmek ezzel a hangszóróval. A leginkább a beszéd nem érthető (túl halk), ha meg feltekerem a remote-jával a hangerőt, akkor meg minden más lesz túl hangos. Így film közben folyton le-fel kell nyomkodni a hangerőt."
Ez nem az R1280DB baja. Minden 2.0 hangfalnál ilyen, legalábbis adott TV-vel biztosan, mert az csinálja a sokpontegy => sztereó lekeverést a hangfalra.
szerk: közben lehet megtaláltam az itt lévő user manual alapján, elvileg ezeket tudja a TV:
Sound > Additional Settings > Dolby Digital Comp
Ezzel lehet az 5.1 => 2.0 lekeverés módját beállítani, kétféle van, próbáld ki fülre.
Sound > Additional Settings > Auto Volume
Ezzel lehet állítani, hogy a halk és hangos részeket kiegyenlítse
-
ricsip
addikt
válasz
racskobalazs #55847 üzenetére
Samsung 2015-ös középkategóriás tv + edifier r1280db
Én is optikán kötöttem össze a tv-t a hangfallal. Az optika miatt a tv-n nem állítható a hangerő, csakis az edifier-en, ezt jó ha tudod. Nem tudom ez samsung sajátosság, vagy pedig minden optikai kimenetes tv-nél így van-e. Az edifier távirányítója egy búcsús vacaknak néz ki, keress rá guglin mit adnak a 40 ezres hangfal mellé manapság. Kis szar, pedig nekem nincs lapátkezem, de fogni is rossz, gombokat nyomkodni is rossz, sötétben nem derül ki melyik oldallal néz előre, hacsak nem tapogatod ki az infraled merre néz. A hangfalon a jobb oldalinak a joob oldalába vannak süllyesztve a kezelőgombok ha nem távirányítózol. Cserébe a bekapcs és input üzemmód led is ott van. Nekem tv szekrényen van betolva 1 mélyedésbe, így csak a frontja látszik, oldala semennyire. Ha kikapcsolom használaton kívül, akkor utána ha bekapcsolom a tv-t, de nincs hang, eltelik pár mp. mire rögzül bennem h. igen néma mert nincs bekapcsolva, lehet keresgélni a remote-ját a bekapcsoláshoz.
A hanggal kapcsolatban a samsung tv-n nemcsak a hangerőt, de semmi mást sem lehet állítani. Hangszínt főleg nem, holott analóg kimenetre állításnál lehet, szóval konzekvensen semmit nem enged piszkálni optikánál. Ez csak azert bosszantó, mert nekem nagyon roszul szólnak a filmek ezzel a hangszóróval. A leginkább a beszéd nem érthető (túl halk), ha meg feltekerem a remote-jával a hangerőt, akkor meg minden más lesz túl hangos. Így film közben folyton le-fel kell nyomkodni a hangerőt.
Kíváncsi leszek neked bejön-e, 14 napon belül vissza tudod küldeni online rendelés esetén, ha megpróbálkozol vele a fentiek ellenére. -
-
Hauptmann
veterán
válasz
racskobalazs #55850 üzenetére
Nekem is 1280T van, hallottam 1700BT-t, szerintem nem éri meg a felárat.
-
Necro_Ramone
tag
Valakinek van tapasztalata hogy az S350/351db megéri-e a kétszeres felárat a Klipsch Promedia 2.1-hez képest (105k vs 65k). Felhasználási terület kizárólag pc (zenehallgatás/játék/youtube). Megnéztem youtube-on az egy darab létező összehasonlító videót, jobban tetszik az S351 hangja, de nem annyival.
-
PixAlan
aktív tag
válasz
szabeska #55848 üzenetére
változó lesz ez, főleg a hangfal a kérdéses. Én olcsó pár dolláros kínai adapterrel se tapasztaltam egyik eszközömnél se érezhető/zavaró delayt(ettől függetlenül természetesen még van valami delay). Ha telefonról pl nem tapasztalsz delayt a hangszóróval akkor pcről se fogsz.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
racskobalazs #55850 üzenetére
most nézem hogy az 1700BT-n nincs optikai csatlakozó, így tárgytalan. valamiért úgy emlékeztem van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest