Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Üdv. Van egy Genius 1201A hangfalparom, nem kapcsol be, erdemes vele szorakozni, vagy esetleg meghirdetni, vagy 0 az erteke es roptessem nyugodtan? Fogalmam sincs mi a baja, nagyon halvany emlekeim vannak rola mintha a hangeropotija vacakolt volna, es ugye az kapcsolja be.
-
C64
őstag
Sziasztok. Készülök venni PC-hez és ASUS Xonar Essence STX II-höz JBL LSR305P MKII monitorokat, kérdés az lenne, hogy ehhez milyen kontrollert ajánlotok? Köszi
-
válasz
Jimmy8 #55192 üzenetére
Persze, méretéhez képest rendesen odabasz a mély. S mélyre is megy, azért kb 60 Hz-ig lemegy, míg a legtöbb 3" az 80-100 Hz alatt kuka.
Nekem az a bajom vele, hogy ha fullra letekerem a mélyet, akkor is kiemel. Ez persze ízlés kérdése. De nekem az is a bajom, hogy a közepe visszafogott, ezért beszédre elég meh. A magasa meg egyszerűen gyenge minőségű, ennyi pénzért szvsz sokkal jobbnak kéne lennie.
Persze, igazad van, ebben a méretben ennyi pénzért valóban nincs alternatíva, mert a budget 3" stúdiók azok lényegesen nagyobbak.
-
válasz
Jimmy8 #55192 üzenetére
Ízlések és pofonok. Számomra az első nap végére már nyilvánvalóvá vált, hogy vissza kell küldenem. Azért az nem normális, hogy amikor a gyerekem játszott valami játékkal, akkor én a karakterének a lépéshangjaira egy szobával arrébb azt hittem, hogy az asztalon kopog. Se előtte se utána nem tapasztaltam ezt. Egyszerűen a T20 mély hangja rossz, eltúlzott, legalábbis nekem. És úgy volt ilyen, hogy az első bekapcsolás után 2 perccel már minimumra húztam a bass-t. Zene még csak-csak hallgatható volt, de a beszédhang nagyon rossz volt. Nem tudtam egy youtube videót megnézni, amiben beszéltek, annyira idegesített, fejhallgatót kellett használnom. Talán ha nem lenne rajta bass-reflex nyílás, jobb konstrukció lenne.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
lezso6 #55188 üzenetére
Nekem is T20 van, és bizonyos dolgokban nem értek egyet veled. Véleményem szerint ekkora méretből a Creative kihozta azt, amit lehet. Ilyen méretű (szélességű) hangfalban szerintem nincs alternatíva. Nekem pl a Eris E3.5 már nem férne el az asztalon a monitor mellett.
A mély valóban lassú, de ilyen kis hangszórónál örülök hogy legalább ennyi van. A magassugárzó meg szerintem egy egészen jól sikerült darab (selyem dóm), pont ezért is tetszett meg.
Természetesen ha van hely az asztalon, akkor sokkal jobb hangminőségű hangfalak is elérhetőek (én is mást választottam volna)
A fenti észrevételemhez az is hozzátartozik, hogy nekem ezek a hagszórók a PC hangosításhoz kellettek (azért kellett egy szint, mert itt is hallgatok háttérzenét) , minőségibb-elmélyültebb zenehallgatáshoz van más rendszerem.
Intelligencs észrevételét pedig nem értem. Ha nincs feltekerve a T20-on a mély hangszínszabályzó, és a PC driverben sincs EQ-zva a hang, akkor biztosan nincs döngő és sok mély, Sőt talán kevés is van. Ezt úghgy mondom, hogy jó a fülem, és én sem szeretem a sok mélyet -
alexnagy777
csendes tag
Sziasztok!
Az itteni ajánlások alapján boltoltam egy Genius SP-HF1250B-t (külföld - meló - szállás - laptop mellé jóvanazúgy). Véramatőr kérdés következik: kényelmi szempontból mennyire kóser az, ha csutkára tolom a hangerejét és majd a laposon állítgatom fel-le?
Úgyfest nem vagyok elég audiofil hozzá.
Nem érzékelek torzulást se így, se úgy, ha a rendszeren tolom fel, és a geniuson szabályozom. Van vajon minőségbeli difi, vagy tök8? -
válasz
Intelligencs #55182 üzenetére
A Creative T20 sajnos ilyen. Túlzó mélye van ami lassú is. Nekem a magasa sem tetszik, egyszerűen szar, olyan mintha nem is lenne benne magassugárzó. Persze lehet egy jobb kondival (gondolom ez van benne hangváltó helyett) vagy erősítő jobb lenne. Nem tudom vannak-e DIY próbálkozások erre a neten, érdekes lenne. Amúgy a középtartománya az meg jó, azt leszámítva hogy szerintem túl visszafogott.
Jelenleg a 25-30ezer forintért ez nagyon gáz, hisz kicsivel többért ott az Eris E3.5.
-
Bodz
nagyúr
-
keménygödör
tag
válasz
Intelligencs #55182 üzenetére
Fasza, hosszú élettartamot hozzá!
-
válasz
keménygödör #55051 üzenetére
Megvettem az Eris E3.5-öt. Pár napja már hallgatom, köszönöm a tippet. Lényegesen jobb számomra, mint a Creative T20. Nem csak a mélye miatt, de a hangja is szebb. Természetesen nem olyan, mint egy lényegesen drágább és nagyobb hangfalpár egy komoly erősítővel, de PC mellé több, mint elég. A hangszínszabályzókhoz nem is kellett nyúlni, jó nekem ahogy van.
Moleman javaslata alapján megcseréltem az RCA bemenetet és a hangfalakat is, így a hangerőszabályzós darab kerülhetett a jobb oldalra.
-
joe979
aktív tag
Az Edifier 3000 promat érdemes lehet mondjuk egy Supra USB A-B kábellel megpróbálni ?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Edifier 1280T általános felhasználásra ajánlott (Youtube, filmek, zene)? Pár ezer forintos Geniust használok és a t.köm tele van a hangos sistergéssel, sercegéssel. Ha megmozgatom a kábelt, utána általában jó.
-
gyuszmó
őstag
Úgy hallottam, hogy orvosolni lehet egy külső hangrendszerrel a DTS kódolás hiányát, fogyatékosságat a Samu tv nel, az aktív hangfal ra küldött jellel.
Maximálisan segítőkész a fórum, az én fejem nehéz műszaki ügyekben, meg követem a tisztelt közösséget, ígérem nem sokáig zavarok. Azt sem hittem volna, hogy így meg lehet szívni, hogy a samu nem támogat egy általános kodolast.
-
Bodz
nagyúr
Onyx Artist 1.2 pl jó lesz.
Milyen kábelre gondolsz?
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Samsung Tv-m DTS problémájára megoldás lehet egy ilyen : [link] ajánlott ?
Gondolkodtam , , sounbaron is, talán a hangfal jobb megoldás lenne. Max 30.000 Ft -ot szánnék rá. -
pingu22
tag
Sziasztok!
Egy LG50UK6950-hez vennék 2.0 hangfalat. Van már egy 1280T-m, azt szeretem de csak zenehallgatásra használom (minden műfaj kb.). TV-nél viszont főleg film, tv adás menne (néha esetleg azon is zene). Ehhez melyik lenne jobb Edifier 1280T/1280DB vagy Microlab 6C?
Illetve plusz távirányitót nem szeretnék, szóval gondolom mindenképp kell hdmi-arcon dac, ez jó lesz [link] vagy van valami bevált? Köszi előre is
-
xLt`
tag
Üdv mindenkinek!
M-Audio Bx5 hangfalpáromhoz keresek külső hangkártyát vagy valamilyen megoldást.
Régebben egy Musiland Dac-ot használtam de már eladtam.
Keret 50k lenne max. Hardverapróról is jöhet bármi ami jó lehet.
Kell-e hozzá vennem extra kábelt? Vagy jó a gyári?
Fontos lenne, hogy legyen valamennyire szoftveres háttér (Musilanddal nem voltak jók a tapasztalatok)
Köszönöm előre is -
nemszamit
tag
Sziasztok!
Hangfalrendszert szeretnék. Remélem tud valaki ajánlani! ( sony xf7596, mostani tv hangszórót szeretném jobbra váltani)
1. Mennyit szeretnél költeni? 20.000-35.000 forint
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? 15nm háló, TV-hez lenne (film,zene), szemben vele a fracia ágy mellett. Házibuli nem lenne vele, hangerő nem lényeg.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack, optikai kimenet, HDMI-CEC
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth (nem feltétel, de jó ha van), ne legyen túl nagy mert sajnos kevés a hely a hangfal(ak)nak.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
tobias40
veterán
válasz
Hegyirabló #55154 üzenetére
Rendben,zárjuk le ezt a vitát,nem volt szándékom megbántai téged,de úgy látom nem csak én vettem így a hszt...
-
Picco
addikt
válasz
Hegyirabló #55154 üzenetére
Mar a hegyirablok is vattacukorbol vannak?!!
Regenmindenjobbvo't -
-
tobias40
veterán
válasz
Hegyirabló #55137 üzenetére
Hol látsz te itt sok felkiáltójelet?
Ez nálam kettő ami nem sok,de ha nem tetszik ne olvasd el! -
válasz
Amerigo57 #55150 üzenetére
Szia!
Szerintem főként az, hogy az előbbit már nem lehet kapni, csak néhány webshopban még tévesen nem írták át a verziót. Nem régen az iPon-ba foglaltam le egy első verziós darabot, ami árban is eltérő volt, pár száz forinttal többe került mint az utód v2. Elmentem érte, kifizettem, kihozták a dobozt, láttam v2, mire ott helyben sztornóztattam is a vásárlást, utána lett belőle Edifier 1280T. A technikai részletekben majd más valaki eligazít, én annyira nem néztem utána, de a sok negatív vélemény okán inkább nem vettem meg. Az első szériából nekem is van egy pár, az a TV-re van rákötve, abszolút tudja amit ott kell, és amit vártam tőle.
-
válasz
pinnacle #55101 üzenetére
Üdv!
Néhány hete vettem én is egy Edifier R1280T szettet, és egy LIDL-s Silvercrest KH2155 univerzális távirányítóm van mindenhez, erre programoztam rá ezt is. Simán megtanulta azt a három funkciót, bár ritkán vezérlem távval. Sajnos azonban az utóbbi pár évben nem is rémlik, hogy láttam volna már hasonlót a LIDL-ben, mintha befejezték volna a forgalmazást. Pedig én is nagyon szeretem, mert olcsó, több módon is programozható, mindent tud amire szükségem van, és jó a mérete is, én sem szeretem a "mütyűr" cuccokat.
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Mi a különbség a Genius SP-HF1250B és a
Genius SP-HF1250B v2 hangfalak között ? -
pinnacle
nagyúr
válasz
alphamooncam #55102 üzenetére
Köszi alphamooncam, tobias40! 1280DBs-nek már normális távja van, csak nálunk nem kapható, és sajnos a táv sem kompatibilis a 1280DB-vel.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
Hegyirabló #55146 üzenetére
Én különösebben nem tartanék az eMagtól. Panasz mindenre van. Egyszerű náluk a visszaküldés, pénzed is biztosan visszakapod. Ilyen téren nem volt még gondom velük. Az egy másik dolog, hogy egyszer képesek voltak eleve bontott, tartozék hiányos pc ventit küldeni, aztán kaptam helyette egy másik bontottat, ami hibás volt, szerencsére a harmadik már tuti lett. De pont az említett egyszerűség miatt azért nem stresszeltem, inkább csak kínomban röhögcséltem a dolgon. Többi rendelésem rendben volt.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
Tégy egy próbát szerintem ezzel!
-
-
tibbike01
őstag
válasz
Hegyirabló #55139 üzenetére
Jaa akkor nincs mese, Genius 1250b es pont.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Hegyirabló #55141 üzenetére
[link]
Ha csak kötekedni jöttél ide, ennél többet ne várj! -
válasz
alphamooncam #55140 üzenetére
A hangfalszettek nem erősítővel szereltek?
-
alphamooncam
őstag
válasz
Én alphamooncam ennyi pénzért nem tudok Neked olyan hangfalat és erősítőt, ( mert látom az sincs - hangkártya nem feltételezi azt, hogy erősítő is van benne. ) ajánlani jó szívvel, ami a paramétereidnek megfelel összesen újonnan 20-22.000Ft között.
Kérlek írd meg, ha változnak a paraméterek.
Esetleg használtpiacon körbenézhetnél, de mivel az meg annyira széleskörű, így nem tudom ki vállalkozik rá, hogy ilyenben segítséget nyújtson.
-
-
tibbike01
őstag
válasz
Edifier R1280T aprorol 20ezerert.
-
válasz
capulet75 #55134 üzenetére
Felteszem én nagyon szívesen, de átnéztem a topikot, és nem nagyon születnek válaszok a feltett kérdésekre, itt sem.
De ne legyen igazam.
Sziasztok!
Hangfalrendszert szeretnék. Szerintem 2.0 elég lenne.
1. Mennyit szeretnél költeni? - 20.000-22.000 forint
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb. - Íróasztalon, másfél méter mindkét irányba.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb. - Hangkártya, jack.
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb. - Semmi.#55136 tobias40 Nem kell ennyi felkiáltójel. Ezek nem felkiáltó vagy felszólító mondatok. De mindegy, sebaj tobias40.
-
tobias40
veterán
válasz
Hegyirabló #55132 üzenetére
Jól álltál hozzá a kérdésed bevezetéséhez!
Egyébbként igen,segítenek ha tudnak,nekem is ezt tették! -
capulet75
addikt
válasz
Hegyirabló #55132 üzenetére
Gondolom ha felteszel egy kérdést, akkor megpróbálnak válaszolni neked.
-
Sziasztok!
Lehet itt még ajánlást kérni hangszóróra, vagy már ez is olyan, mint a többi topik?
Köszönöm!
-
capulet75
addikt
Gondolom lesz "facelift" az IN-8-nál, legalább is remélem, hogy ezeket javítják. Mindenesetre meg kell hallgatni, mzeretnék nagyobb monitorokat. Rendeltem új interfészt, meg veszek valami alap gitárt. Ezer éves vágyam.
lezso6: nem a sima , hanem az új Apha Evo-val van kb azonos árban.
-
-
PuMbA
titán
válasz
lezso6 #55128 üzenetére
IN-8 már van 1 éve, IN-5 most februárban jelent meg
Onnan is lehet tudni, hogy az IN-5-ben van csak az újabb, hogy nagyobb teljesítményű alatta az erősítő, 20W-tal több, mint az IN-8-é. Na meg az IN-8-ban hallható alapzajra panaszkodnak és pont az IN-5-nél pedig ez eltűnt YouTube tesztek / AudioScienceReview szerint, hiszen -12dB-lel csökkentették az alapzajt a marketing anyag szerint.
-
Szerintem amikor ezt írták, akkor még nem volt IN-8. Mert utóbbinak kisebb a THD-ja, nagyobb hangerő mellett.
"Köv hozzászólásra: Ezeket a hangfalakat még tényleg nem hallottam."
Árban ide lő már az új Kali. De nem lepődnék meg ha ezeknél jobb lenne. Ezt a fajta koax kialakítást csak a Genelecnél láttam, de annak bőven millió felett van párja.
-
PuMbA
titán
válasz
lezso6 #55125 üzenetére
Ja, értem. IN-8-cal csak egy bajom van, hogy még a régi erősítő van benne: "The 2nd Wave is our second generation of loudspeaker products. We’ve developed a new amplifier platform, and taken lessons that we’ve learned from our first (nearly) 3 years in business to enact several manufacturing improvements. The IN-5 is the first speaker to realize these improvements."
Köv hozzászólásra: Ezeket a hangfalakat még tényleg nem hallottam.
-
capulet75
addikt
-
PuMbA
titán
válasz
balazska92 #55121 üzenetére
Nézd meg a leírásában, hogy mi mit jelent. Én valami effektre gondolok, mert a Z906 nem tud valami nagy szám térhatást, inkább csak a hangfalakból jönnek a hangok, tehát fix 5 db pontból.
-
válasz
aradebil2 #55119 üzenetére
Ja, akkor arról a régiféle "szabvány", egyutas 3" hangfalról váltottál 4" + 1"-ra. Lehet nagyon a sarokban van, esetleg próbáld ki hogy máshol elhelyezve milyen. Én nem ismerem az 1250B-t "személyesen", de nem tudom elképelni, hogy minimálra vett basszussal is összemossa a hangokat, ezért gyanakodom arra, hogy akusztikai a probléma. Próbáld meg átenni máshova egy próba kedvéért (ne legyen sarokban vagy fal mellett), hátha úgy jobb a hangja. De lehet tényleg csak arról van szó, hogy még új a fülednek a hangzása.
-
aradebil2
senior tag
válasz
lezso6 #55112 üzenetére
A mély az tökig le van csavarva. A hangalak a monitorom két oldalán vannak, a bal bal oldalán és hátul falhoz közel van egy kis sarokban, a jobb oldali teljesen szabad. Mindkettő elejébe picit beletakar a monitorom.
Az előző hangfal egy Pleomax S300 -
Degeczi
nagyúr
válasz
balazska92 #55117 üzenetére
Pedig asszem a Z906-ban is digitális végfok van, így digitális csatlakozással éred el a legjobb minőséget.
-
PuMbA
titán
válasz
balazska92 #55114 üzenetére
A 2-es számú, de jó a rendszer alapértelmezés is, ha a Vezérlőpultban az az elsődleges hangeszköz
Ezután pedig a hangot a Z906-on tudod állítani a távirányítójával. Windowsban mindenhol max hangerőt állítsd be.
-
balazska92
senior tag
válasz
balazska92 #55114 üzenetére
-
balazska92
senior tag
válasz
balazska92 #55109 üzenetére
-
Degeczi
nagyúr
válasz
tobias40 #55111 üzenetére
Még nem szűnt meg, de nyilván nem fogják a végtelenségig üzemeltetni a szervereket.
Nálam mindegyiken egyre nehezebben működtek a leggyakrabban használt gombok, és mivel belül nem különálló gombok, hanem az áramköri lapra ragasztott membrán-fólia, javítani sem lehet.
Használtak volna inkább hagyományos gumi-pogácsákat, azt max újra-grafitozza az ember. -
válasz
aradebil2 #55107 üzenetére
Sok a mély? Akkor vegyél le belőle. Illetve lehet az akusztika is közbeszól, pont olyan helyen van a hangfal meg olyan helyen ülsz, ahol komoly állóhullámok keletkeznek, így a mély elnyom mindent. Hogy vannak elhelyezve most a hangfalaid? Meg az előző hangfal az milyen volt?
-
tobias40
veterán
válasz
Degeczi #55105 üzenetére
Erről nem tudtam hogy megszűnik a támogatás..
Nekem semmi gond a nyomógombokkal(600,650,785 van) pedig napi használatban van most a 785,a tv-t erősítőt,amlogic boxokat,Mederer lejátszót,műholdvevőt irányitok vele...Az bizony szívás ha nem támogatják majd,gondolom akkor azután már marad úgy a táv ahogyan van és ha változna vmelyik összetevő akkor azt nem lehet beletenni új device-t?
-
balazska92
senior tag
hnm, lehet egyszerűbb ha jackkel kötöm akkor össze...
-
PuMbA
titán
válasz
balazska92 #55106 üzenetére
Mert optikain a hangfalba épített hangkártya dolgozik, tehát a PC-d számára láthatatlan, hogy mi történik. Amit állíts be az az alapértelmezett formátum fülön a 48khz, 24 bit
Ha 5.1-et küldesz ki optikain, akkor az lesz, bitstreaming-et kell beállítani a lejátszód hangkimeneténél.
-
aradebil2
senior tag
válasz
lezso6 #55095 üzenetére
Igen, ebben biztos van igazság, a beszédszöveg búgósságát már nagyjából meg is szoktam.
Ilyen egyszerűbb hangfalnál is számíthat, hogy "bejáratós" még?
Ennek a számnak az elején a zúzást egyszerűen összemossa egy nagy kásává, a lábdob+crash a legalapabb fülhallgatón is szépen hallatszott, itt viszont teljesen élvezhetetlen massza lett az egészből. Ma viszont már talán mintha jobb lenne.. Legalábbis jutubon. Spotify-on (open, browserből), valamint a letöltött 320kbps .mp3 szintúgy...Fülessel nem hallok különbséget. -
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Megjött az új logitech z906 szettem, össze is raktam, működik. Van bármi speciális beállítás a számítógépen amit meg kell tennem? Az alaplap (sabertooth z87 tuf) optikai kimenetére van csatlakoztatva a rendszer. Ami nekem furcsa, hogy az előző rendszerem, ami jack kábellel volt csatlakoztava, tudtam egyesével a hangszórókra kattintgatni, itt viszont nincs ilyen lehetőség, ahogy a képen is látni. Ötletek?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
tobias40 #55103 üzenetére
A 3 nap is csak arra él, ha használhatatlanul hibás a cucc. Ha pusztán nem tetszik, nem hozza az elvárt minőséget, arra nem, az mindig csak az adott bolt saját szolgáltatása ha bevállalják.
Hát nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom volt többféle Harmony-val is, kezdve az 5xx szériától a One-ig, mindnek gagyi és javíthatatlan membrános nyomógombjai vannak.
Pont pár napja teljesen le is álltak a termékcsaláddal. (és mivel webalapú, jó kérdés, meddig fogják még támogatni. Ha egyszer leállítják a szervereket, attól kezdve változtatni sem lehet a távvezérlőik beállításain...) -
tobias40
veterán
válasz
pinnacle #55101 üzenetére
Én a Harmony távokra esküszöm(van 3 db) csak már nem nagyon lehet kapni a 600-as,700-as szériát.Ezek minőségi távok,én már használom 6-8 éve felváltva őket,semmi bajuk.(igaz mostanban csak a 785-t használom már vagy 3 éve..
,többi a fiókban tartaléknak)
Ezekkel mindent IS lehet irányítani,activityket létre hozni stb..
Ami efelett van az meg qrva drága sztem de biztos jók azok is.Van topic-ja is csak sajnos már kevesen látogatják...
-
tobias40
veterán
válasz
lezso6 #55099 üzenetére
Megvettem a samsung T550-et,holnap összerakom és ha nem tetszik 1 hónapig visszavihetem az Auchan-ba,ezt mondta az információnál a csaj.(én csak 3 napról tudtam,bolti vásárlásnál).
Most a praktikumra mentem,ha tetszik majd a vetítés akkor jön a inőség,veszek egy komolyabb stereó cuccot 200.000 körül.Nekem elég arra mire használom... -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #55098 üzenetére
Nincs valami ötletetek? Egyáltalán, hogy lehetséges, hogy média boxnál, annak távirányítójával lehet vezérelni a hangfalat? Ha nincs megoldás, akkor tudtok ajánlani tanítható távirányítót az Edifier 1280DB-hez? Annyira kis vacak a gyári, hogy nem is használom, így TV-ről nem is megy csak boxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest