- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok,
Gyászos hangprojektor helyett szeretnék hangszórókat LG CX tv mellé. Eddig PC-t használtam, Xonar XD hangkártya + Genius HF 6000 5.1 szettel, annak a minősége lenne a cél, annyi h nincs szükségem 5.1-re, sima sztereo megfelel.
Láttam h van HDMI Arc DAC és azzal megoldható bármilyen hangfal, de nem bonyolítanám hacsak a sima BT kapcsolat annyival nem lenne rosszabb minőségben.
Ha 60k körül lehet valami jót venni az ideális de ha 100 körül van olyan ami annyival jobb akkor lehet róla szó. A szoba amúgy kb 12nm és nem kell dübörögjön/üvöltsön, inkább netflix/filmnézés néha zenehallgatás youtube-ról. A hangprojektor sajnos úgy szól mintha egy rossz hangszóró be lenne rakva egy kartondobozba, ami meg kijön belőle hang annak sincs köze az eredetihez...kész agyrém!
Újat szeretnék mindenképpen használtba nem ugranék bele.
Előre is köszönöm tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged