Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
idióta kérdés, de hátha valamit rosszul tudok:
Az edifier 1280 jobb / drágább / feljebb pozícionált mint az R1600..?!
(otthoni hobbi studió még mindig a téma...) -
mekker
őstag
Sziasztok!
Cordial CFU 3 CC RCA apa -> RCA apa kábel helyett lenne szükségem egy 5m-es megoldásra, lehetőleg fehér színben.
Tudtok segíteni? Amazon is játszik. -
FistXL
senior tag
válasz
vicces #52793 üzenetére
Már kb. egy éve megvannak a hangszórók, de falra tolva csak most használom őket először, eddig minden szobában nagyjából középen voltak. De az elhelyezés megváltoztatása is olyan volt most, mint mikor a házitákolmány sokpontegyet lecseréltem ezekre
lezso6:
Most szűnt meg a hüppögés ahogyan falra lettek tolva. kb minden alacsonyabb frekvenciát azonos hangerőn hallok, kivéve ha valami nagyon basszusos zenét vagy hangtesztet indítok el. Az előző helyén, azaz ami a videón szerepel, nagyon durva különbségek voltak hallhatók, egy freq teszt alatt ameddig 60hz-en 100db-t, 70hz-en már 88db-t mutatott a kölcsön kért decibelmérő (meg egy telefonra letöltött app is). De legalább éreztem a mellkasomban a zenét és hallottam a tetőszerkezet nemtetszését is egy zúzósabb dallamnál
Falra rakott cuccokat illetően eléggé meg vagyok lőve, pont a radiátor mögött van egy vasbeton koszorú, úgyhogy gyakori szellőztetés mellett is pillanatok alatt lepenészedne ha rátennék egy falvédőt.
-
válasz
FistXL #52790 üzenetére
én vettem egy jbl104-et. először mikor meghallottam majdnem elsírtam magam annyira másképp szólt és nem tudtam, hogy ez most jó vagy sem. elötte egy bluedio bluetooth hangszórót használtam. ritka szar, de a monitorhangszóróknál sokkal jobb volt.
mostanra - kb 2 hét - viszont úgy megszoktam, hogy nem adnám semmiért. van végre tér és még extra hangerő is pedig csak a gyári összeállításban használom. / piros-fekete összekötő-hangszórókábel. gyári tyúkbél jack-rca összekötő, alaplapi hangkimenet/ 97 eurót nekem nagyon megért.
lehet megszokod te is a tiédet. rá kell hangolni a füled. -
válasz
FistXL #52790 üzenetére
Húzd el faltól, ha a sok a basszus és nagyon hüppög. Mást nem tudsz tenni sajnos. Vagy most pont hogy kevés a basszus? Vagy wat?
A hangfal alja gyárilag is 49 Hz -3 dB-nél, szóval sokat ne várj, egy 5" az ennyi tud.
Valószínűleg a függőny is segít a hangban, habár jó lenne ha a hangfalak mögött is lenne valami kis csillapítás (párna, pléd, falvédő, bármi), azzal tudod javítani a közép és magastartományt.
-
FistXL
senior tag
válasz
FistXL #52789 üzenetére
Lehet, hogy elhamarkodottan írtam ezt, mert hallgattam egy órán át folyamatosan mindent, és egész jó, hozzá is szokott a fülem
Messze nem olyan hepehupás mint volt a szoba közepén, a most fennálló basszusban levő hangerőkülönbség meg betudható annak, hogy ez egy belépőszintű cucc. Ha basszusban nem is volt az áthelyezés olyan nagy előrelépés, minden más tartományban igen. Sokkal tisztábban szól, kevésbé visszhangzik, az egyébkénti magaskiemelés is jóval visszafogottabb lett. Nem olyan, mintha három méterről szólna minden tartomány. Még azt a polcot jobb oldalról leszedem, meg a nyomtatónak keresek egy értelmesebb helyet (vagy a másik sarokba szerzek egy állványt a pc-hez) és kimaxoltam szerintem amit ebből a szobából akusztikailag ki lehetett hozni. -
FistXL
senior tag
válasz
lezso6 #52778 üzenetére
Átrendeztem a szobát. Siralmasan rossz lett a hang. Eddig sem volt valami sok a basszus, de most úgy kong az egész, mintha valami karton dobozt püfölnék. Kiegyensúlyozottabb lett kicsit ( a 60hz nem 4-szer hangosabb mint a 70hz, csak kétszer), de a minőség siralmas. Lehet inkább visszarakom az egészet
Vagy csak ennyire kevés 5" 18 nm2-re? Pedig még a szoba "átlag"belmagassága is elég alacsony, lehet kb 180cm. Nem tudom mitől lehet, de ez elég kiábrándító.
[gyors kép a setupról] -
SirRasor
addikt
Üdv!
Munkatársam vásárolt egy Edifier R12U 2.0 aktív hangfalat netrádiózáshoz. Én ajánlottam
Szóval a Genius SP-HF160-at túl olcsónak tartottuk és 6-7k volt a keret. Egy Genius SP-HF1250B semmiféleképpen se fért bele
(másrészt hordozható kell) hátha bejön...hátha.
Na mind1, Edifier-ről már kialakult egy jó képem egy R1700 után.Vajon mit tud az olcsó?
Nem sokat. Ez egy FOS, ne vegyetek ilyet. Legjobban egy telefon hangszórójához tudnám hasonlítani(neki tetszik, szóval no harm done)
EDIT: Viktor77 igen, ezek után kíváncsi vagyok egy Genius SP-HF160-ra
-
jackooo84
tag
És milyen hangja?Focal-hoz képest pl...
-
jackooo84
tag
Valaki hallotta már a a Presonus r65 monitorokat?
-
makoss
veterán
Üdv!
Az egyik ismerősöm szeretne Bluetooth vevőt venni PC-re szánt hangfalához.
Telóról vezetéken jó basszust ad, de amilyen vevőt szerzett hozzá azzal nem jó.
Tudnátok ajánlani olyan vevőt amivel jobb a hang? -
válasz
FistXL #52776 üzenetére
Nem, félreérthetően írtam. Meg most látom, hogy ez nem kép, hanem egy videó.
Az alapján egyértelmű: tedd a radiátor elé az asztalt és a hangfalakat, s az elé ülj. Úgy biztos lesz mély, habár lehet túlságosan döngeni fog. Utóbbi orvoslására 20-30 cm-t kijebb kell húzni az asztalt, vagy legalábbis a hangfalakat.
-
FistXL
senior tag
válasz
FistXL #52776 üzenetére
Vagy annyira ne tegyem be a sarokba? a térelválasztó alatti fal befolyásol valamit a hangban? esetleg az ággyal szembeni oldalon - ahol a távcső van - jobb lenne oldalirányosan átpakolni a setupot? De egyébként az sem probléma, ha az ablakot nem lehet teljesen kinyitni, nekem elég ha bukóra nyílik, ha a radiátor előtt is megfelelő lenne akusztikailag - helyileg a legjobb ott lenne, de most a hang az elsődleges, szóval csak ezért mondom, de nem ragaszkodok hozzá.
-
válasz
FistXL #52773 üzenetére
Oldalirányban legyen a szoba közepén settup, de hosszában ne, legalábbis se a hangfalak, se te ne ülj középen, mert akkor tényleg kb nulla basszus lesz. Hosszában akár rá is lehet tolni a hangfalakat a falra, pontosabban 5 cm azért maradjon. Érdemes azt próbálgatni, hogy a hangfalak hátulja 5-50 cm között van a faltól. Ugye minél közelebb van a falhoz, annál több a basszus, minél távolabb, annál jobb (kevésbé döng) a basszus. Ezt még lehet kombinálni azzal is, hogy te milyen távol ülsz a hangfalaktól. De ez max a szoba kb 40%-nál legyen, közelebb a közepéhez már nem lesz mély, mert akusztikailag kioltódik.
-
FistXL
senior tag
Sziasztok. Úgy adódott, hogy ideiglenesen ebbe a rezidenciába kell költöztetnem a cuccaimat. Először a gépemnek gondoltam kialakítani a megfelelő helyet, majd aztán beszerezni a bútorokat az egészhez. Mint látható, rögtönzésképpen a szoba közepére rendezkedtem be, viszont így nagyon ergya a basszus. Úgy kellene megoldani az elhelyezést, hogy a legjobb legyen a hang, erre én az ablak alatti radiátor elé gondoltam vinni az asztalt. Természetesen nem ragaszkodok ehhez, ha a legjobb akusztika máshol lenne, akkor vennék egy alacsonyabb asztalt és nem a szoba közepén lenne minden a tető miatt. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Szerk.: Bocs, a Titanic IMDB linkje volt előbb berakva
-
rAY.BAN
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy a jelenlegi setupomhoz ha hozzáadnék egy Sub-ot, annak mennyi hozatéka lenne? Társasházról van szó, tehát csak módjával használnám.
Jelenlegi:
- 2x ESI aktiv 05
- Focusrite Scarlett Solo 3rd GenAz ESI aktiv 10s 95k HUF körül van ahogy néztem. Mennyire lenne egetrengető - pun intended - a különbség; megérné ezt a nem kevés pénzt?
Előre is köszi.
-
-
válasz
gabor101 #52764 üzenetére
+1 a Solo6C- re. 50k- ig tuti nem találsz jobbat. Mély nagyon jó, de finoman, nem emel ki, nem ül rá a középre, de méretéhez képest tényleg rendes mélyre képes, és csak akkor ha valóban ott van a zenében, nem döng feleslegesen. Közép szárnyal, magas kiemel 7-8 KHz- től, de tudjuk ha nincs rendes magasátvitel, akkor a prezensz, jelenlét-érzet csökken. Az audio technikában kis különbségekért sokat kell fizetni, ha minden paraméterben a 6C fölé kell menni, akkor viszont kell a 100+ ezer kategória.
-
gabor101
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, nos igen, jelenleg nem fér már bele az éven egy 100e +os tétel, de kellene valami jó technika úgy 50 ezer ft-ig.
A Solo 6c mellett van még más is? Ha van, ne tartsátok magatokban. -
norba69
senior tag
válasz
lezso6 #52760 üzenetére
Rap/hiphop igencsak a mélyekről szól, 8" studió alá ne add.
A 2.1-el az a problem, hogy a minimálisan valamire való mélynyomó 50+ E Ft-nál kezdődik, és kell még mellé két normális szatelit min 30 E/db.
És ennyiért a belépő szintet kapod.
8" studió ennyiből már jól szól, és ha kell, a hajadat is lobogtatja.
Nem lezso6-nak ment volna, hanem gabor101-nek. -
tibbike01
őstag
válasz
gabor101 #52758 üzenetére
Szia biztos, hogy 2.1-et szeretnél? Ebben a csoportban (többek között én is le foglak beszélni róla) vagyis bocsánat, létezik egy 2.1, amit ajánlani lehet Edifier 2.1 150W S350DB, de van egy érzésem, hogy nem ennyit szánsz rá.
Mindent félre téve, ha van helyed, akkor egy Microlab Solo 6C-t ajánalnék. Imádnád!
-
gabor101
csendes tag
Sziasztok!
Pc-hez szeretnék 2.1-et, Edifiert gondoltam de azon belül nem tudom melyik lenne jó vétel, rap/hip-hop műfajhoz ha számít valamennyire. -
duo
addikt
érik egy újabb hitspace nekem is. egy cimborám nagyon ácsingózik a focaljaimra, és ha eladom akkor mittudomén kb 250-et tudnék fordítani egy párra. miket hallgassak meg?
ez pont az az ársáv 125-130/db ahol még nem nagyon van ellenfele a Focalnak nem? csak más hangkaraktert kapok. (annyi viszont érdekelne hogy ebben az ársávban van e elhelyezésre / rissz rossz akusztikára kevésbé kényes monitor.long story:
mindazok amiket korábban mondtatok, megcsináltam, végigpróbáltam jelen elrendezésben. Illetve annak az elrendezésnek a tűréshatárán belül variáltam elég sokat. mozgatás, kijjebb bejjebb széjjelebb stb. érdemi javulás nincs. alphamooncam linkje alapján helyeztem el az akusztikai elemeket stb. ( ott volt némi javulás, csak más lett jó )
egy dolgon nem tudok változtatni, ez pedig az, hogy a rövidebb falon legyenek a dobozok azonos magasságban és a lehallgatási pozíció normáls irányban legyen. Ez van. úgyhogy az a 40Hz illetve 130-180 Hz közti kiemelés megmaradt.szóval vagy kisebb monitort szerzek be de magasabb minőségben (pl a shape 50-et meg akarom hallgatni. annak pl passzív portja van ha jól tudom)
vagy kis komponens rendszert választok talán visszalépve a hangban de ami megszólal az hosszan hallgatható, zárt dobozok, vagy kicsi álló doboz, angol hang stb. még folyik a diskurzus az egyyik hifis fórumon.
kiváncsi vagyok a véleményetekre.
-
-
Yodafon
őstag
Na megjott a Genus 1250B kivancsi leszek ra
Mennyi ido kell mig bejaratodik? -
norba69
senior tag
válasz
cooi11 #52751 üzenetére
Nálam a Bodz mester által ajánlott távirányítós SMSL SANSKRIT van a tv-n, az asszony nagyon elégedett vele.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A Tannoy Reveal 802 hangfalakat közvetlen rá szabad dugni a TV-re? -
Degeczi
nagyúr
-
mr. bryan
tag
Koszi az otleteket. Es akkor se a tv-nek se a hangfalnak nem art, ha az aramot kapcsolom le?
-
norba69
senior tag
válasz
mr. bryan #52738 üzenetére
Én egy ilyen készlettel oldom meg.
-
ftt
tag
válasz
mr. bryan #52738 üzenetére
"Hogyan oldanatok meg, hogy egy gombnyomassal kikapcsolodjon a tv-vel egyutt?"
a legkönnyebben egy [ilyennel]
-
mr. bryan
tag
Sziasztok!
Van egy modecom eclipse 180-am a tv mellett.
Hogyan oldanatok meg, hogy egy gombnyomassal kikapcsolodjon a tv-vel egyutt?
Estenkent a baratnom szereti elfelejteni kikapcsolni a hangfalat, pedig a bekapcsolas valamiert megy neki
En a master-slave eloszton gondolkoztam, de nem tudom mennyire tesz nekik jot, ha mindig csak az aramot csapom le kikapcsolas helyett.Ugyanitt, kicsit keveslem a melyeket benne, gondolkozom egy bx8 d3-on, tv melle mennyire ajanljatok? Az is problema, hogy ezekhez nincs tavi se ki-be kapcsolni, minden este odasetalni es kezzel kikapcsolni pedig nem fogok
-
Yodafon
őstag
Tudja valaki hogy az Aquanál a 1250B az már a V2-es vagy még a régebbi verzió? Tehát már az előlapon lehet kikapcsolni vagy még a hátoldalán?
Ez: [link] -
Bodz
nagyúr
válasz
cooi11 #52729 üzenetére
Tadam, varázslat. Már ha Win10-et használsz.
-
thornadoj
aktív tag
-
cooi11
senior tag
A Tannoy kábel TRS 6.3 nem balanced csatlakozó végű,
ami bemegy a Tascam US-2x2-be. -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A TANNOY Reveal 802 hangfalakat hogy csatlakoztassam a tv-re? -
TGWH
őstag
Üdv.
Ez megéri? Mennyivel ad jobb hangot, mint a tv hangszórói? Vagy hasonló áron van ennél jobb is? -
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, a Genius SP-HF280 is ajánlott? Hasonló árban van, mint a HF160 és az adatlapja alapján jobb.
-
válasz
Viktor0610 #52719 üzenetére
Persze. Pont ugyanez a hatás van, ha a hangfalakat teszed közel a falhoz. Ha pedig a szoba közepére állsz vagy oda teszed a hangfalat, akkor meg ponthogy kevesebb lesz a mély vagy szinte teljesen megszűnik.
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor0610 #52719 üzenetére
Ez még az 1250B-nél is így van. Közvetlenül elötte ülve néha kevésnek érzem, de ahogy beállok a szoba másik két sarkába, sokkal szebben, mélyebben szól.
-
Láma kérdés lehet, de az előfordulhat, hogy a szoba sarkaihoz közeledve a mélyeket egyre jobban hallom?
(Microlab Solo 6C, de szerintem ez mindegyikkel így van/lehet.) -
nuke7
veterán
van ötletetek, hogy mitől recseghet random néha a hangfalból kijövő hang..?
Ha nem csinálok semmit, elmúlik, de rohadt idegesitő tud lenni... azóta van mióta az új ramokat ki kellett szednem, és lehet, hogy másik portra csatlakoztattam a Behringer UM2-t...lehet különbség USB port miatt..?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Agyrák666 #52715 üzenetére
volt pont D2esem, olyan helyről jött, ahol sokáig nem volt kikapcsolva. semmi problémáját nem tapasztaltam.
hifiben szeretik nem kikapcsolni a cuccokat, mert úgy jobban szólnak, ill a kondiknak állitólag jobbat tesz a nonstop feltöltött üzem, mint a néha feltöltött, néha kisütött üzem.
-
válasz
Agyrák666 #52715 üzenetére
Azt nem tudom, de ezek az aktív stúdiók üresjáratban simán bekajálhatnak 20-30 wattot is (főleg AB-osztályú erősítővel). Ugyanígy DAC is zabálhat 10 wattokat. Pl egy pár Adam A7X 25 wattot kajál (D-osztály + AB-osztály "hibrid" erősítés), egy Lindy LDAC Pro meg 10 wattot, ezeket konkrétan lemértem.
Ha van rendes készenléti mód, abban 1 watt alatt szoktak enni. Pl a KRK hangfalaiban mind van ilyen, automatikusan készenlétibe állnak, ha nem kapnak jelet (asszem 30 percig). Ezt hallani is egy kattanással meg a KRK logó lámpája is elalszik ilyenkor. Ha újra jelet érzékel, bekapcsol (ha nem túl halk a jel). Az Eve-eknél meg nincs auto standby, csak ilyen gagyi kézi, de ennyi erővel rendesen ki is kapcsolhatnám.
-
Agyrák666
aktív tag
M-Audio Bx8 D2 nem tudjatok mennyit fogyaszt ,,keszenletben"? Ugy ertem, mikor be van kapcsolva, de nem szol rajta semmi. Erdemes ejszakankent kikapcsolni?
-
Degeczi
nagyúr
"135W ellenére (solo 6c ugye 100W), ennek a hátulján nincs hűtőborda. Ez mennyire lehet probléma? A solo 6c bordája szokott melegedni"
Mert biztosan digitális (D osztályú) végfok lehet benne, ahogy pl. már a régi Solo 9C-ben is, ami TDA8920C-t használ, szintén külön hűtőborda nélkül.
Ezek sokkal hatékonyabb erősítők, kevésbé melegednek, ezért nem kell akkora hűtés, elég a hátlap vastag fémlemeze amire belül föl vannak erősítve.
A hanga meg aztán vagy tetszik, vagy nem: nem feltétlenül mindenkinek jön be. -
Ja, azt kihagytam hogy Solo 6C-ről váltani szerintem tök felesleges.
Mélynyomót meg felejtsd el, sokkal több értelme van egy 8" stúdió monitornak, ahhoz nem kell mélynyomó meg hangminőségben egy másik világ. Mondjuk árban is, a legolcsóbb M-Audio 8" is kb 132k.
-
ot93
senior tag
válasz
lezso6 #52710 üzenetére
Értem. Hát majd meglátom, kapható lesz-e a solo 26-os itthon. Meg remélem ezzel is csinál összehasonlítást az általad linkelt yt csatorna
főleg, hogy egyelőre semmi tesztet nem találtam róla.
Egyébként a 6c-t sem szoktam nagyon 35-ös hangerő felé vinni, ritkán 45-50 aztán ennyi. Tehát a hangereje ennek is bőven megfelel, nem kell, hogy az következő nagyobb teljesítményt tudjon. -
Microlab Solo 16 vs Microlab Solo 6C || Sound & Frequency Response Comparison
Amíg a Solo 6C kiegyenlített, addig Solo 16 világosabb, több szubméllyel, tehát populárisabb hangja van. Ez a videó végén lévő frekvenciaátviteli grafikonon is látszik. De ami fontosabb, hogy a Solo 16-on vannak digitális bemenetek meg BT is, ez tényleges előny. A karakter ízlés dolga, szerintem hangminőségre egykutya lehet a kettő, a Solo 16 csal a magaskiemeléssel, úgy csinál mintha kicsit jobb lenne.
Borda ne érdekeljen, mert erősítőtől függ, hogy mennyire kell hűteni, a Solo 16 erősítője egyszerűen csak nem igényel komolyabb hűtést. Wattok is lényegtelenek, mivel egyrészt kamuérték, ha meg mégis igaz, akkor 100 watthoz képest a 180 watt is csak icipicit (alig +3 dB-lel) hangosabb (ugyanazokkal a hangszórókkal) max hangerőn.
-
ot93
senior tag
Tudna írni rövid véleményt az akinek van Microlab solo 16?
Nekem most solo 6c van, kb. 4 éve, azóta is teljesen elégedett vagyok vele. Pontosabban majdnem, mert van 1-2 hiányossága. Az egyik a Bluetooth, bár ezt megoldottam úgy, hogy kábelen rákötöttem egy bt vevőt. A másik, hogy igény esetén jó lenne rákötni egy mélynyomót. Igaz, magában is elég a mélye, de néha kedvem lenne egy kis szomszédzavarásra
Tulajdonképpen a solo 16 tudná mindegyik hiányosságot, de a solo 6c kinézete jobban bejön.De mit találtam, hát nem a solo 26-ot?
Ez ugyanolyan kinézetre mint a solo 6c, de tudja a bt és lfe-t is.
Ami nekem fura, hogy a 135W ellenére (solo 6c ugye 100W), ennek a hátulján nincs hűtőborda. Ez mennyire lehet probléma? A solo 6c bordája szokott melegedni, ha jól megvan járatva. Bár mondjuk már a 16-nak sincs bordája, pedig az ha jól tudom 180w-os...
Ha a hangzása mondjuk ugyanaz lenne, mint a solo 6c-nek, szinte biztos, hogy lecserélném a 26-ra, mert kinézetre pont ugyanaz, de tudja a (számomra) hiányosságait. -
Chappy
tag
Sziasztok!
Eloszor is koszi minden topiktagnak (es a fejhallgatos topiknak is!) a segitseget. Jopar eve, itt kaptam nagyon jo tanacsokat "budget, de minosegi" eszkozok vasarlasara
Most eljott az ido, az upgrade-re.
Most ami van (~6 eve): Asus Xonar U5 (haldoklik) + Genius 1250B. Egyebkent vegig meg voltam vele elegedve, az elejen a semmihez kepest iszonyuan nagy ugras volt
Elsosorban zene hallgatasra kellene (munka kozben, masik szobabol fozes kozben...), azon belul az elektronikus/disco (pl. Astronomia, Alan Walker, 90s) kellene, hogy jol szoljon (emellett Iron Maident es Ossiant szoktam hallgatni, de tudom, a ket stilus nagyon elut). DAC-nal kulsos egyseget preferalnek beepitett helyett (sok evre tervezek, a PC lehet laptopra cserelodik). Zenehallgatasra Windows 10 + TIDAL-t hasznalok.
A keret kb. 150 eFt (400 eur): 2.0 hangfal + DAC/hangkartya. Viszont egy olyan rendszert szeretnek, ami a kovetkezo 5-10 evre kiszolgal. Idom sajnos nem engedi, hogy sokat kiserletezgessek, ezert minden tippnek nagyon orulni fogok
! Hazimozira Samsung HW-Q90R van + NVIDIA Shield, azzal meg vagyunk elegedve, de zenere nem a legjobb (foleg, hogy nem elotte, hanem mellette van az iroasztalom).
Samsung HW-Q90R, Fontos, hogy szinben illjen az asztalhoz es hogy a nappali megbecsult, igyenyes eleme legyen (pl.: fekete/sotetbarna): [link] (bocsi a kupiert, homo fisz van)
Tovabbi szempont, hogy a DAC-ot fejhallgatoval hasznalnam a hangfal helyett. A fejhallgato jelenleg AKG K512, de mar nagyon rongyos (ha jol emlekszem 8 eves), de majd azt karacsonykor cserelek.
Elore is koszi a segitseget!
Udv.
-
Peetta14
tag
Sziasztok, olvasgatom, merítek ötleteket innen, de azért leírom a hátterem, hátha így kapok még tippeket.
6 éven keresztül örömmel hallgattam a sztereó láncom (MA BX6, NAD C356BEE, DACMAGIC, PC mint forrás), de időközben megszületett a kislányom, költöztünk, miegymás. Eladtam a teljes láncot, és inkább 2 aktív hangfalban gondolkozom most.
Mivel zenehallgatási szokásaink is erősen átalakultak, Flac-ről spotify-ra, így a hálózati, bluetooth lejátszás fontos szempont, de a TV-t, PC-t is szeretném továbbra is rákötni.
El kezdtem nézni az okosított aktív hangfalakat. Keret: 300k mindennel együtt.Vacilálásom oka a meghallgatás előtt, hogy a legjobb az lenne, ha lenne natív spotify/tidal vagy erre alkalmas eszközt is beszereznék a hangfalak mellé (mit?)
Kanto YU6
SVS Prime wireless - ez hálózatis 200k -> erről van tapasztalat itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest