Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
válasz
lezso6 #52499 üzenetére
Sajnos nem vagyok egy olyan vájtfülü egyén, aki ha elmegy meghallgatni ezeket, akkor el tudja dönteni, hogy melyik lenne a jobb a számára az évek során. Szeretem a "jó/minőségi" dolgokat, de sajnos a munka annyira lefoglal, hogy azon túl, hogy valamit megveszek mert mondjuk aránylag ajánlottak (Senn HD6XX-em van itthon, utcán egy Sony wh-1000xm3-et használok, és a HD6XX egy FiiO K5PRO-ra van rádugva, és egyiket sem hallgattam meg vásárlás előtt) nem szoktam nyomozni utánuk, mert az ha én hallgatom meg őket az olyan, mint egy pofon a szarnak kb, és csak összezavarna méginkább..
Jelenleg a monitornak a hangfalát használom néha, ahhoz képest meg nyilván minden téren ég és föld a különbség.
Választás: árban oké, én is olvastam, és elvileg ár-érték arányban is elég jó hangfal, illetve nem vészesen mély (méretügyileg), és való igaz, hogy tetszik.
De ha van valakinek jobb ötlete szimf. metál és klasszikus zenére, akkor ne tartsa magában.
Apropó, az erősítőmmel tudnám használni a KRK-t?
-
PuMbA
titán
válasz
laci06 #52497 üzenetére
"Vehetem?"
Ha meghallgattad, akkor igen.
"Ha nem miért ne?"
Ha nem hallgattad meg.
Igen, két kábelt kell venned 3 vagy 1,5m hosszú 6,3mm jack TRS -> 6,3mm jack TRS-t, hogy összekösd a hangfalakat és a hangkártyát. Valamint kell egy olyan külső hangkárty, aminek van ilyen, balanced kimenete, ugyanis a hangfal hátulját ha megnézed, akkor az kell
-
laci06
senior tag
Oké, azt hiszem kezdek lecövekelni a KRK Rokit 5 G4 mellett. Méretben jó, igényeimre bőven megfelelő, és ha jól látom az egyik legnépszerűbb típus, vagyis gondolom aránylag kockázatmentes befektetés lenne.
Vehetem? Ha nem miért ne?
Illetve mit kéne vennem egy pár hangfal mellé? Kábelek kellenek, vagy minden adva lesz?
-
nuke7
veterán
válasz
Viktor77 #52494 üzenetére
uhh... most Sony SRS-200-am van, párszor már volt javítva a kábele (mindegyik
) nem tudom meddig bírja majd, ezért kéne valami majd ha úgy van helyette... lejjebb nem adnék, az edifier 1280 pl. nem szól ilyen jól, pedig az méretben kb. ekkora.
(habár az is lehet, hogy nálam nagyon szeretnek fektetve a polc tetején lenni)
-
nuke7
veterán
Sziasztok,
A MC-SHF120U monitor mellett, fejmagasságban, polcon, döntve
85-100cm-re a fejtől mennyire lehet jó studio monitor helyett..?(csak használt játszik (vagy valami nagyon best-buy), monitor hangfalnak használnám leginkább, van nagy stereo rendszerem monitor audio silver RX - most a keret 30k)
-
laci06
senior tag
Nah jólvan, én kezdek teljesen elveszni..
Mármint a szándék megvan, hogy újítsak, de ahány helyen olvasgatok, annyi minden jön fel, és ha jól látom, akkor abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy elég sok jó minőségű termék van, és olyan ordítóan nagyot nem lehet bukni, ha valaki valami jól bevált márka mellett dönt.
Ugyhogy kezdjük újra.
Keret továbbra is 150k.
Amit nem szeretnék, hogy ilyen zongoralakkos fekete legyen, továbbá ha nem teljesen fekete az nem probléma, vagyis pl a KRK Rokit széria tetszik a mattságával, és a kis citromsárga legalább feldobja. Ami még tetszik, ha van egy kis fa benne (pl a diófás Triangle Borea BR02 eléggé bejön, de talán kicsit mély). Értem továbbá, hogyha döntött annak bizonyos helyzetekben van értelme, de ha jól sejtem, akkor már pl TV mellé nem lehet lerakni, vagyis inkább ne legyen döntött.Amúgy főleg szimfónikus metált, klasszikus zenét hallgatok főleg, ezek mellett pedig sorozatnézésre és filmezésre lenne néhanapján használva. Van-e olyan amivel mellényúlok? Illetve melyek azok a hangszórók amik nem olyan nagyon mélyek? Mivel az asztalom miatt szerintem a mélység ami a leginkább limitál. Esetleg a kis mélységnek van hátránya?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Osztályterembe szeretnénk venni hangszórót. Néztem az összefoglalót, de a Genius SP-HF160-as vagy 180-as elég kicsinek tűnik. Nem tudom, hogy mennyire lenne elég egy kb. 5x6 méteres terembe. A 1250-es meg már drága viszonylag, annyit nem akar/tud a vezetés adni. Kérdés, hogy a kettő között van valami elfogadható alternatíva? Jó lenne 2.0-ás.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Totherik91 #52479 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
Totherik91 #52482 üzenetére
Ez szerintem is érdekes (mondjuk én pont elégedett 1250 tulaj vagyok).
Nézem ebben a sávban a hangfalakat, kisebb wattszámmal, kisebb mélyközéppel vannak.De engem is érdekelne, hogy kb. 25K-ig mi lenne jobb az 1250-nél. 30-ig bezárólag azért van pár Edifier.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Zοltta #52483 üzenetére
Nem egészen értem, hogyan jön ide a számítógép - mindenesetre azt is nyilván készenlétbe rakod estére... ugyanez a logikus eljárás egy aktív hangszórónál is, nem is csak a fogyasztás miatt (rengeteg típusnál elhanyagolható a különbség, nem vmi takarékosak készenlétben sem), hanem pont az alább Viktor által megtapasztalt jelenség elkerülésére.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52478 üzenetére
Én sosem kapcsolom ki. (Pc-re van kötve csak )
Még akkor sem csinál ilyet, mikor a Samsung tvm-el van össze kötve bt - adapterrel , és folyton be van kapcsolva, de a tv ki van kapcsolva.
Maximum rakd kisebb hangerőre 20-25 körül.
Lehet abszurd kérdés.- de van modem a közelében ? vagy hasonló? a gyári csatlakozók háklisok lehetnek rá
Ennyi erővel, a pc-t is áramtalanítani kell , nehogy valami meghibásodjon feszültség alatt .
-
Totherik91
csendes újonc
Igen láttam, de túlságosan meglep hogy 0-25 ezres árkategóriában egy 14 ezres termék a befutó az egyik legnagyobb gyártótól
Mintha valaki azt mondaná hogy ne a Pringles chipset vegyem hanem a Spar sajátmárkásat, mert az jobb. Szkeptikus vagyok, de mivel nekem se tapasztalatom se szaktudásom, hallgatok az okosabbakra. Mondjuk csak a következő fizuból tervezem a vásárlást. Köszi a segítséget!
-
Picco
addikt
válasz
Totherik91 #52479 üzenetére
elvileg ebben az arkategoriaban a Genius SP-HF1250B az ajanlott, bar gondolom ezt lattad te is ha visszaolvastal. nekem ugyan nincs szemelyes tapasztalatom de sok embert lattam mar itt abszolut pozitivan nyilatkozni.
-
Totherik91
csendes újonc
Üdv!
Én az a pofátlanabb fajta fórumozó vagyok aki csak úgy idejön segítségért és ha megkapta, megköszöni és távozik. Ha nem szereted hogy kihasználnak, ne olvass tovább!A számítógépemhez, az íróasztalomra szeretnék vásárolni egy új hangszórót, így az összefoglalót és a fórum utolsó 1-2 oldalát visszaolvasva igazolódott a gyanúm hogy nekem a 2.0 rendszerek közül kell válogatnom, a büdzsé pedig nem szigorú, de jó lenne ha 25 ezer Ft alatt maradna (értsd: ha van egy ajánlott termék 23-ért, és van egy 30-ért, és utóbbi élményre nagyságrendileg jobb, akkor az lesz a nyerő)
Jelenleg egy [Genius Sp-HF800A] -t használok, ennél keresek jobb hangzást.
Szoktam rajta filmeket nézni és "háttérzaj" szinten komolyzenét hallgatni (home office előnyei), de főleg játékoknál, FPS-ekhez és repülőszimulátorokhoz használnám ki, szóval fontos hogy hallhatóak legyenek az apróbb neszek, de ne recsegjen be ha már úgyis rossz napom van és az ölemben robban fel egy gránát. Még nem vagyok "basszus-károsult", a minőség fontosabb.
Valaki esetleg tudna ajánlani nekem való hangszórókat? Segítségeteket előre is köszönöm! -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #52475 üzenetére
Dehát miért? Fogyaszt is fölöslegesen, és pont ilyesféle lehetőségnek is megágyaz, ha mondjuk a rákötött jelforrás elmegy aludni.
-
válasz
norba69 #52474 üzenetére
Pontosabban 4 to 3 pin (földponttal együtt). Az új telefonok 4 pinesek (kimenet+mikrofon bemenet), a régi Doogee telóm még 3, ott nem volt gond, a Redmi 4 pines, de próbáltam már 3 pines fejessel, rendben van ott is. De van amelyik eszköznél valóban szét kell választani átalakítóval. A 4 pines fejes pld nem ok a Doogee- n, de jó Redmi- vel.
-
-
norba69
senior tag
válasz
Viktor0610 #52469 üzenetére
Nekem kellett a telefonhoz egy 3,5 jack 3 pin to 2 pin átalakító, különben szarul szólt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #52465 üzenetére
Vagyis éjszakára bekapcsolva hagyod?
-
válasz
Viktor0610 #52471 üzenetére
A Solo6C- n két egymástól független bemenet van, 2x stereo pár. Hogy ezek hogyan nyomulnak az erősítő részre, nemtom, nem értek hozzá. Mivel függetlenek egymástól, elvileg nem kizárt hogy kiszűrhető, ha a másikon nem pattogna. A két bemenet elektronikailag ugyanolyan, tehát a gyakorlatban egyformán kéne viselkedniük, de egy próbát megér...
-
-
válasz
Viktor0610 #52469 üzenetére
Nemhinném hogy telefonról hajtva problémája lenne bármelyik eszköznek. Azért is mondom mert mikor az enyém megérkezett, a konyhában csomagoltam ki, telóról próbáltam először. Igaz hogy még a régi Doogee- val, a Redmi- ről még nem hajtottam. De mennek ezek füleskimenetről is, hangkártya fejhallgatókimenetről is jó. Kicsit más impedancia/feszültség kombináció, de hasonló az eredmény mint vonalkimenetről. Sőt régen sokan azt mondták hogy az egyéb HiFi eszközök is szebben szólnak a fejeskimenetről mint a vonaliról.
-
-
Zοltta
senior tag
válasz
Én nem erzékeltem ilyet. Próbáld ki másik jack-rca kábellel. A gyárit pont ezért cseréltem mert nincs árnyékolva.
-
laci06
senior tag
válasz
keménygödör #52454 üzenetére
Nagyon nem szeretek vásárolni, annyi minden van, és nem tudom egyszerűen mit kéne vennem..
Most nézem, hogy emagon az R1700 40k megint, annyiért meg ha jól látom elég jó, ugyhogy lehet inkább lejjebb adom az igényeket, és megelégszem azzal. 2-3 év múlva meg akkor egy komolyabb szett majd, ha költöztünk.
-
válasz
Én nem tapasztaltam ilyesmit, bár nálam X-Fi Elite Pro- ról megy. A korábbi hsz erről meg kimaradhatott/nem olvastam, nem is tudtam hogy van esetleg ilyen gondja. Esetleg az is lehet hogy a TV boxodból jön a pattanó hang
.
-
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha nem szól rajta a zene, akkor néha pattanó hangot ad? (Microlab Solo 6C)
Éjszaka felkeltem valami miatt, akkor hallottam.Olvastam erről korábban, de ott azt írta valaki, hogy alacsony hangerőnél teszi ezt, én meg 40-45 körül hallgatom. (Nyilván a box nem full hangerőn megy, mert akkor kitennének a lakásból.
)
-
Ulf
tag
válasz
bajnokpityu #52463 üzenetére
Én pont zenehallgatásra vettem, amúgy meg teljesen amatőr vagyok
-
Ulf
tag
válasz
tibbike01 #52419 üzenetére
Hitspace és MangoSound volt a hallgatózás helyszíne. A Kali sokáig versenyben volt az Adam-el, egymás melletti hallgatásnál sokkal mély hangsúlyosabbank tűnt nekem a Kali, olyan "fun" hangzása volt. Amikor átkapcsoltam a Kali-ra mindíg olyan wow érzés volt, de aztán meggyőzött az Adam a számomra sokkal kiegyensúlyozottabb hangzásával.
-
duo
addikt
válasz
Viktor0610 #52455 üzenetére
minden szigorúan nullán, középállásban
nalam 4-4 db-el csokkentve vannak a mélyek. igaz az Focal. de ha microlabom lenne ugy hallgatnám. amugy a munkahelyre fogok venni egy olyat. vagy audient id4-el vagy tascam 2x2vel, stb. -
-
-
Picco
addikt
válasz
Reszben en es "basszus-karosult©" vagyok mint te, szerintem adj magadnak egy hetet vagy kettot 0/0-an es utana kezdd el tekergetni csak.
-
válasz
Nullán, legfeljebb a treble kap 1-2 pluszt. Ha háttérzenét szolgáltat, akkor viszont simán maxra tekerve mindkettő, így lehet hallani egymás beszédét.
-
First world problem közvéleménykutatás.
Ki milyen bass(/treble) állással használja a Microlab Solo 6C-jét?
A zenéhez +5 és +8 között tetszene, de a beszéd+zene mellé ez már sok. 🤔 -
-
Zοltta
senior tag
Bögreszettektől menekülj!
Csakis aktív hangfalat vegyél.
Itt egy példa... Logitech.. egy mély több kicsi. na már most ha a Logi mély ládát a földre rakod és a kicsiket veled szembe, csak azt érzed ,hogy lent dübörög előröl meg csipog. ...
2.0 aktívnál szembe rakod az asztalon vagy állványra, itt szemből érzed azt az erőt amit a bögre szettek próbálnak produkálni kisebb nagyobb sikerrel... Kikiegyensúlyozottabb és összeszedettebb hangot kapsz a pénzedért...
TE döntesz mi a jó neked
Jó neked van még infra a telefonon
( Honor Playen nincs nekem )
-
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52438 üzenetére
Látod meg mondtam
Vigyázz rá ! Főleg a távirányítóra
-
"A tweeter nagyon szepen szol, szuper reszletes, a mely is mellbevago meg ha nem is megy olyan melyre mint amit most hasznalok."
Hm, tényleg a HS8-nak 47 Hz-nél vége van -3 dB-nél. Szóval hiába 8", kb annyira megy mélyre, mint egy 6.5", mert amúgy 40 Hz-nél vagy valamivel alatta szokott lennek vége lennie egy 8"-nak.
-
-
wihay
tag
válasz
Viktor0610 #52440 üzenetére
Elnézést, közben kiderült hogy az a VGA kábel egy másik hangszorónál volt amit éppen néztem..
Én a Microlab Solo 6c-n és a Z623 Logitech gondolkoztam, igazából.. De valamivel a Solo 6c olcsóbb kérdésem hogy a mély hangok, basszus mennyire jó, hangos?
-
-
wihay
tag
válasz
Viktor0610 #52438 üzenetére
Használd egészséggel!
Év vége felé én is szeretnék majd egyet beszerezni.. Néztem pár videót, de azért megkérdezem a bekötése mennyire egyszerű PC-hez? Meg mi az a "VGA" kábel a hangszorón?
-
-
Picco
addikt
Megerkezett a Propellerhead Balance, rakotottem a Yamaha HS8-akat...wow.
Elso benyomasok: A tweeter nagyon szepen szol, szuper reszletes, a mely is mellbevago meg ha nem is megy olyan melyre mint amit most hasznalok. A hangnyomas 50% hangero mellett mar mellbevago a szo szoros ertelmebe.Azert a Swan M50w-nek sem kell szegyenkeznie, a valtas itt mar kozel sem olyan nagy ugras erzetre mint a z906-rol az M50w-re de lehet valtozni fog a velemenyem par 10 ora hallgatas utan.
-
ftt
tag
Biztosan sokan ismeritek, nekem ez új volt.
És ha ez igaz, akkor ijesztő meg lehangoló is.
Hátha van még más is, akinek új.Ezen a [videón] azt mutatják be, hogy a Logitech kamu tweetereket rak egyes hangszórókba.
Timert odaállítottam.
-
Yszapos
tag
Megérkezett a Fenda R25BT 2.0 Hangfalam. Ég és föld a különbség a régi 2.1-es packard bell hangcucchoz képest. Nem vagyok egy szakértő, de Spotifyról hallgatva közepes hangerőn gyönyörűen szól. A basszus is nagyon jó, a 2.1-eshez képest az is egy álom. A Bluetooth funkciójának külön örülök, nem kell mindig PC-ről hallgatni a zenét.
-
Picco
addikt
-
válasz
lezso6 #52428 üzenetére
Ja, egyébként ez egy nagyon tanulságos összehasonlítás, hogy 40k körül áron a bulizós 2.1 hogy viszonyul egy jó 2.0-hoz:
Logitech Z623 vs Microlab Solo 6C || 6-Track Comparison
A Logitech közepe és magasa minősíthetetlen, a mélye pedig olyan szinten túl van tolva, hogy a Solo 6C tök szokolrádiónak tűnik a felvételen. Pedig nem az, s a Microlab is lemegy mélyre.
-
wihay
tag
A Microlab Solo 6C-hez hány év garit adnak amugy?
-
Ezeket a Solo 6C vinni fogja simán, mert 50 Hz alá nem nagyon mennek. Az Edifier RT1600 III viszont kevés lenne, 4" hangszóróval. Olyan kell neked, amiben 6.5" mélyközép van, Microlab Solo 6C az ilyen, ami 40ezer szokott lenni, most épp 45ezer, ami még jó ár érte, mert egyszerűen nincs más hasonló.
-
ftt
tag
válasz
lezso6 #52414 üzenetére
Tegnap találtam az emagon Edi RT1600 III -t, akcióban 25.000 a pár (újracsomagolt, de 2 év garival)
A Solo 6C dupla ennyi lenne - de lehet, hogy 2x jobb is.
Nem volt még 2.0 -s rendszerem, kicsit tartok is tőle.
Teszek vele egy próbát, ha nem válik be a hangzása, akkor sajnos megy vissza.Ilyesmi zenéket szoktam hallgatni:
Worakls
https://www.youtube.com/watch?v=_tTber0f8qc
Jam & Spoon
https://www.youtube.com/watch?v=EkWIFWMRGZQ&list=RDMMU7hPrgtTOa8&index=9
Ecepta
https://www.youtube.com/watch?v=6OhqNww9Mz4&list=RDMMU7hPrgtTOa8&index=4
Mobitex
https://www.youtube.com/watch?v=UucYZ27M5fE&list=RDMMU7hPrgtTOa8&index=18
Astronaut Ape
https://www.youtube.com/watch?v=j3yzFx4oJCU&list=RDMMU7hPrgtTOa8&index=2no meg persze Kraftwerk és JM Jarre minden mennyiségben.
-
Somy_
tag
válasz
Zοltta #52417 üzenetére
Szia!
Nyilván bénáztam, nem tudtam mit jelent a "- -" jel. Elindítottam a zenét, majd miután nem szólalt meg, tekertem egy kicsit a hangerő potin, ekkor - mint utólag kiderült - bekapcsolt, de nem minimumon vagy ahhoz közeli hangerőn...
A bass és treble állásokat pedig csak akkor írja, ha megmatatod ezeket.Igen, 30-hoz közeli álláson sokkal nagyobb léptékben kezd el nőni a hangerő, felette nem nagyon járattam még a bejáratás miatt, el tudom képzelni hogy drasztikusan hangosabb lesz. Csak az eddigi tapasztalatom alapján akár 15-20-tól is kezdődhetne a poti állítási lehetősége, annyira halk az alsó tartomány.
-
Ulf
tag
Hosszas olvasgatás és még hosszabb hallgatózás után rendeltem egy pár Adam T7V-t, amik 2 napja meg is érkeztek végre. Egészen elképesztő amit nyújt. Ahhoz képest, hogy a stúdióban kicsit visszafogottnak éreztem a mélyeit a többi versenytárshoz képest (Tannoy Reveal 802, Ayra pro 8, JBL 306P, Kali lp6, MR624) itthoni környezetben már kicsit talán sokallom is a mélyeket
Köszönöm a segítséget Mindenkinek. -
Zοltta
senior tag
Pedig kiírja hányas fokozaton van szép piros számmal
- Viszont meglepetéskén ért, hogy az első bekapcsoláskor kb. max. hangerővel szólalt meg.Pár hétig járasd be, aztán hozzá fogsz szokni a hangjához
..
Bt adapterből nekem ez van és bevált [link]60 a max a hangerőben, de általában 35 bőven elég szerintem
Persze ha buli van 45 is elég.
-
-
Konkrétan milyen 2.1-ed van most? Általánosságban ugye a 2.1 nagyon nem ajánlott, valószínűleg Microlab Solo 6C jó lesz, habár az viszonylag kiegyenlített hangú, ami 2.1 után nagyon furcsa lesz megszokni.
Linkelj itt pár zenét, amikben szerinted komoly mély van, s megmondom mi elég hozzá.
-
-
Somy_
tag
Sziasztok!
Megérkezett a Microlab Solo 6C. Szerencsére megúsztam a membrán benyomódást, és bekapcsolt állapotban jelentkező zúgást is.
- Viszont meglepetéskén ért, hogy az első bekapcsoláskor kb. max. hangerővel szólalt meg.
- Rövid hallgatás/járatási idő után feltűnt, hogy a -8/+8 fokozatú treble és bass tone control is gyárilag +8-as állásban volt..Nem tudom, hogy ez mennyire szokványos vagy rendhagyó? Azért is jelzem, hogy a leendő jövőbeli tulajok ne lepődjenek meg rajta annyira, mint én.
- Ami szintén feltűnt, hogy a 60-as hangerő skálán a 15-20-as szint éppen csak halk zene hallgatásra elég (10-nél éppen hallom, hogy ad ki hangot). 25 felett kezd jelentősebben emelkedni a hangerő az értékekkel együtt. 30 felett a bejáratásra való tekintettel nem járattam, ezért nem tudom, mi a vége a hangerőnek. Nem is nagyon zavaró, de ez is furának tűnt.
- Sajnos még csak 2-3 óra bejáratáson vagyok túl, de már most változott a hangja. Azt hiszem nem fogom hiányolni a jelentősebb mély többletet, jelenleg is 0-3 között hallom ideálisnak (a +3 már jelentős változást hoz, talán sok is), a treble pedig nekem +2-n tökéletesen elég (enyhe V karakterisztika preferenciám van). Persze nyilván ez a hangfal elhelyezésén, szoba alakon, berendezésen, stb múlik, ami jelenleg nálam nem túl ideális.Ma érkezik egy 3,5jack-RCA kábel hozzá, meglátjuk mennyit dob majd az összhatáson.
Tervben van egy aptx-es bluetooth adapter is. Mennyire érdemes ragaszkodni valami márkásabb termékhez? Azaz jó lehet a 22 dolláros aliexpressz-es is? Köszi a tippeket hozzá!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Yszapos
tag
válasz
tibbike01 #52402 üzenetére
Ez a Fenda is okés árban, kinézetre is tetszik. Jobban járok egy ilyen Fendával mint egy Trust 20244 Vigor Subwoofer-el?
-
tibbike01
őstag
válasz
Yszapos #52401 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Fenda E25BT-t vagy amit pár hozzászólással előbb linkeltem "jófogást"
Az R980T-t én hallottam hogy zenél, nekem nem tetszett. Én nem ajánlom.
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Egy régi, 2.1-es hangkeltőt szeretnék lecserélni. Először ezt a kettőt néztem ki: Logitech Z333 980 vagy Trust 20244 Vigor Subwoofer.
Elolvastam az összefoglalót és látom, hogy a 2.1-es rendszerek nagy része parasztvakítás, így az ajánlott hangkeltők közül ezt a kettőt néztem ki:
Genius SP-HF1250B II vagy Edifier R980T.Mivel kb. 10K forint különbség van köztük rákérdezek, hogy a kettő közül melyik az ajánlottabb, ha 95%-ban zenehallgatásra lesz használva PC-n? Ami fontos lenne, hogy azért basszus legyen. Nem azt akarom, hogy letépje a fejem a basszus, de élvezhető mértékben legyen azért jelen.
Esetleg 20K forint körül van ajánlott 2.1-es rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest