Legfrissebb anyagok
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strikr
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem igazán értek a témához
Szóval filmezéshez keresnék hangfalat olyan tvhez (lg), amin nincs fejhallgatós kimenet (így nem tudom, hogy milyen módon kell összekötni a dolgokat). Néha szoktunk gépről is filmezni (hdmivel van összekötve a gép a tvvel, nem tudom, hogy fontos-e, de a gépben van egy asus xonar hangkártya).
Az összefoglalót átnéztem, de nem tudok dönteni. Érdemes filmezéshez stúdió monitort venni? Vagy ilyen felhasználásra bőven elég egy solo 6, 7c vagy egy edifier r2000db? Jaj és dac-ot érdemes venni vagy szükségtelen ilyen felhasználásra? A keret kb. 60-100 körül lenne. Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest