- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Keeperv85 #27899 üzenetére
basszus ez nekem nagyom magas elsőre, meg másodikra is. PC-n a CMD-ben próbálok leírás alapján feltenni original recovery-t, de végig haladva a lépéseken a fastboot könyvtárból futtatva azt írja, hogy a Megadott nevet (adb) a rendszer nem ismeri fel a belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
Szóval akkor mi van?Ha a TPT-zés a partícionálást jelenti, akkor belekezdek és majd lesz valahogy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Probert75 #27898 üzenetére
Pár lehetőség adott...
- Flasheled fastboot-tal bootloader módban, ezt lehet kézzel is, illetve van hozzá csomag is erre.
- TPT-zed a telót és az felteszi
- Rootolsz, majd Terminal emulator alól flasheled fel
. Bootolsz szintén bootloder módban egyet és azzal flasheled....A lehetőségek tárháza áll előtted...
-
-
Probert75
addikt
válasz
Keeperv85 #27892 üzenetére
Köszönöm a megerősítést! Örülök, hogy jól sikerült a sorrend. Pláne úgy, hogy én még csak Samsung Galaxy Ace-en csináltam ezeket jó két évig. Most van, lassan 1 hónapja, egy ZTE Blade Super-em. Még nem tudom ezen fogok e romolni meg rootolni, mert egyenlőre minden flottul megy rajta. Igaz lenne olyan app, amit eltávolítanék szívesen. Ezekhez kaptam tőletek linkeket és hülyebiztos leírást akartam csinálni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Probert75 #27891 üzenetére
Szia!
Minden stimmel, minden oké így is, de én annyit egyszerűsítenék, hogy nem kell rom a TPT művelethez és nem feltétlen kell TPT sem, csupán egy lehetőség.
HA TPT mellett dönt valaki, akkor:
Az SD kártyára három csomagot kell feltenni:
- Friss CWM, nem az img, hanem a zip-es telepítő.
- image mappa, benne az image.bin
- a rom telepítője zipben.Ha megvagyunk, akkor akku ki, vissza és nyomd a MENU+VOL UP+POWER gombokat. Elkezdi a TPT-t. Miután végzett, újra fog indulni, ám soha sem jut el a ZTE logo-hoz, mert a kernel helyén is a recovery van, így egyből a CWM fogad.
Itt keressük meg az "Install zip from SD card" >> "Choose ZIP" útvonalon a kártyára tett recovery csomagunk, majd telepítsük fel. Ha kész, akkor akku ki, vissza.
Most kapcsoljuk be úgy a telót, hogy nyomjuk a POWER+VOL DOWN gombokat, hogy a friss recovery jöjjön be. Keressük meg a romunk, amit fel akarunk tenni a fenti módon, ahogy recovery is települt. Ha végzett, akkor válasszuk a "Reboot system now" lehetőséget...
Ha most is a reocvery fogad, akkor elszállt az NV ram... Nos, ez esetben lehet itt panaszkodni...
-
Probert75
addikt
Elnézést a dupláért!
Haveromnak csináltam, de a friss romolóknak is jól jöhet. Nem tudom pontos e a leírás, amit készítettem két fórumtárs, TRob1 és Keeperv85 segítségével. Majd a profik kijavítják, ha nem jó a sorrend.
Telepítések:
1. 4 féle Blade 1 van, de itt a szoftverek úgy készültek, hogy mindre jók, szóval nem fog gondot okozni az eltérés...
...ami viszont igen, hogy minden darabnál van egy "GEN1"-es "beállítás", illetve egy "GEN2"-es. Az új romok, kivétel nélkül "GEN2"-re készülnek, amihez előbb át kell szoftverezni "GEN2-esíteni" a készüléket.
Szóval az első teendőd, hogy megnézed, hogy GEN1-es vagy GEN2-es a Blade. Ezzel a Play-es programmal meg kell nézni, hogy GEN1 vagy GEN2-es.
Ha ezt megnézted és GEN2-es, akkor kezdheted a többivel. Ha GEN1-es, akkor a szolgáltató oldalán megkeresed a rá való szoftverfrissítést és frissítesz vele az ott leírtakhoz hasonló módon.
Ezen az oldalon is le van írva hogyan lehet gen1, gen2, gen3-asítani.
2. Át kell partícionálni a telefont mindenképp. A javasolt csomag a 160mb system_2mb cache_278mb data kiosztás. A TPT_update_pakk.rar-ban vannak a kiosztások.
A csomag tartalma:128mb system_2mb cache_310mb data kiosztás
136mb system_2mb cache_302mb data kiosztás
136mb system_37mb cache_267mb data kiosztás
160mb system_2mb cache_278mb data kiosztásBontsuk ki a zip fájlt, amiben lesz 4db könyvtár, minden könyvtárban egy image.zip csomagolt fájl.
Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, a benne lévő image.zip-et bontsuk ki, és az image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe.
Ha ezzel megvagyunk, nézzük meg a telefonban a Beállítások-Telefon adatok menüpont alatt, van-e olyan menüpont, legfelül hogy: system updates.
Ha van akkor nyugodtan olvass tovább (alap gyári rendszerek, kiszivárgott 2.3-as romok támogatják) ha viszont nincs (pl: CM alapú romok) akkor fel kell rakni egy másik custom romot amiben van ilyen menüpont!
Nyomjunk rá a System updates menüre, majd a storage card updates menüre, és végül a következő ablakban nyomjunk az OK gombra.
Ez után a készülék automatikusan újraindul, majd megkezdi a frissítési folyamatot, egy kis csík szalad végig, a vége felé láthatóan elgondolkozik, ez lehet 80 vagy 98-99%-nál is, ez esetben nem kell megijedni, végig kell menjen, majd a sikeres frissítés végét egy ZTE logó zárja.
Értelemszerűen nincs fent rendszer, vagyis a frissítő csomag rendszert nem tesz fel, így a logo-t meglátva nyugodtan vegyük ki az akksit, majd kapcsoljuk be a készüléket recovery módba.
Erről a linkről származik a leírás.3. Ha átpartícionáltad, akkor, ha minden igaz lesz egy CWM Recovery-d, csak régi. Azt érdemes frissíteni újra. Ezeket saját magából kell frissíteni az apply sdcard menüből (vagy hasonló), majd újraindítani Reboot Recovery opcióval és máris az új fogad.
4. Ha fenn van az új recovery, akkor mehet a rom telepítés. Az egyik Blade-es srác, ziyan által készített romot ajánlották. A CM10.zip-ben van 3 egyéb zip, amiket ki kell csomagolni, és azokat is az SD gyökerébe kell másolni, majd onnan felflashelni (1: Rom, 2:Gapps, 3: Crossbreeder). Szintén a Recoveryvből az apply sdcard menüből (vagy vmi hasonnló, ugyanúgy, mint magát a Recoveryt is saját magából).
A telepítés után az első indítás kicsit több időt vesz igénybe, várj türelmesen. Ha ezzel megvagy, kapcsoljuk ki a kijelzőt, és várjunk 5-10 percet, amíg stabilizálódik a friss ROM
Remélem jól írtam mindent le. Javítsatok légyszíves, ha valami nem stimmelne.
-
Probert75
addikt
SRY!
-
Wilika
aktív tag
Érdemes a processzort állítgatni? Várhatok attól bármily nemű gyorsulást, vagy csak az akkut eszi le hamarabb, illetve akár meg is sülhet. (úgy rémlik, hogy a skate-ben ugyanez a hw volt 800MHz-en, nem?)
Mennyi a max, amit lehet még? ~700MHz? Vagy felesleges? -
blade zte
őstag
És igennn! Megtörtént a legnagyobb ökörség. Éjfél után 1:20 körül ráléptem a blaremre.
Csak úgy 2 hónapra voltam a xiaomi m3-tól, de nem, meg kell történnie, csakazért, hogy nehogy az legyen a következö telefonom!Az egész képernyö feketén világít, az oldalán vannak csíkok, amiböl látom, hogy csakis a képernyönek annyi, mert amúgy még megy. Vicces, hogy bezzeg az érintést még mindig érzékeli mindenhol, ugyanis simán unlockoltam.
Rosszabbkor nem is jöhetett volna. RIP, és jó éjszakát mindenkinek!
-
sbe561
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy nem akar töltődni rendesen a pengém. Próbáltam másik gyári töltővel is, de úgy se...
1x már csinált ilyet, akkor egy akku ki-be segített az eseten, de most nem!Valami javaslat?
Előre is köszönöm!
-
junkpod
veterán
válasz
Speeedfire #27879 üzenetére
Ugy sem lehet teljes értékű, másik telomra most raktam jb romot majd 500 mega volt, ezek meg 100 koruliek... Nagyon lassu volt, erezhetoen keves volt a hw.
-
Thrawn
félisten
válasz
Speeedfire #27879 üzenetére
Próbáld ki azért mielőtt falba vered a fejed
Ha nem tetszik, vagy lassúnak találod akkor Swedish Snow RLS7 vagy CM7 kell neked. -
TRob1
veterán
válasz
Wilika #27876 üzenetére
Mivel már fenn van ez a Rom, abban nem találod meg a neked kellő menüpontot (szerintem). Ezért a másik módszerrel csináld (Image mappába az image.bin - a linken kékkel leírtak szerint)
Felteszed a 160/2/278as kiosztást, aztán újra ugyanazt a Romot amit most használsz (+gapps+crossb. - persze ezek már legyenek az sd-n előre, illetve egy újabb cwm sem árt, amit az alapból feltettből frissíthetsz, szintén úgyanúgy mintha romot tennél fel)
Gyakorlatilag minen ugyanaz lesz mint most, kivéve hogy több hely lesz az appoknak. -
junkpod
veterán
válasz
Speeedfire #27872 üzenetére
Olvass vissza egyet
-
Wilika
aktív tag
Elsősorban az a cél, hogy FB messengeren keresztül motyogjunk egymásnak napközben.
Amúgy én pl. a tumblr-t bújom sokat, amire szintén lehet most hümmögni, hogy de kocka, meg nem is találkozik emberekkel, de csomó embert ismertem meg miatta, illetve nem egyszer volt, hogy csak úgy összefutottunk páran egy-egy "hadd ne igyak már egyedül" kiírásra.
Szóval semmi sem fekete-fehér, néha tök jó egy-egy képet feltolni, vagy ha el akarok érni valakit, akkor ott megtalálom.Akkor ha jól értem, felnyomom a nekem szimpatikus partíciókiosztást a kártyára és keresek egy rendszerfrissítés menüpontot a telefon menüjében?
A Clockwork-ös rom managerből is lehet ezt? És utána mi történik? Másoljam a telepítendő ROM-ot is mellé, és majd recoveryből fel kell rakni? Vagy valamit nagyon benéztem?Bocsi az értetlenkedésért, csak még épp hogy kezdem valamennyire felfogni az egészet
Aztán lehet, hogy marad az egész így, mert ha most belakja a telefont barátnőm, én ki nem veszem a kezéből
-
kukinyo
addikt
válasz
Speeedfire #27874 üzenetére
Bizony az
-
Thrawn
félisten
válasz
Speeedfire #27872 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Mi az a rom, ami normálisan használható jelenleg?
-
junkpod
veterán
Egy havi ics kínlódás után visszaraktam GB-t (ss7).
Viszont valami nem jo az apn beallitasokban, tmobilra mit kell beírni? -
TRob1
veterán
válasz
Wilika #27869 üzenetére
Nem kell olyan nagy varázslás, csak annyi, hogy a közösségi életed ne virtuálisan éld/éljétek, hanem élőben... és máris jut hely értelmesebb appoknak is.
szerk: Habár asszem ez manapság mégiscsak nagy varázslásnak hatna a többségnek.
ui: Amúgy átpartícionálás megvolt már a gyári kiosztásról?
-
Wilika
aktív tag
Nno, végül rászántam magam, és tettem fel egy 4.0.4 ICS-et. Meglepően jól működik, el sem hiszem. (persze ez csak az első blikk, majd meglátjuk, hogy hosszútávon mit csinál)
Amit nagyon fájlalok; Több helyem (nahát) most sem lett. Egyedül azért megy fel a FB-FBmsng-Insta-operamini kombó, úgy, hogy még némi hely is marad a memóriában, hogy a Gappsból csak a Gmail van fent.
Gondlom ahhoz, hogy még egy ~50 megát nyerjek, már nagyobb varázslás kell.
-
KERYgsxr
tag
Sziasztok.
Sajnos megrepedt a hátlapom nem tudna valaki segíteni honnan szerezhetnék be egyet a legolcsóbban.
Köszi szépen. -
sbe561
tag
ZTE játék:
[link] -
törölt tag
sziasztok
pár kérdésem lenne:
gen1-es blade telóm van, azt tudom, hogy ezt gen2-re kelleni tenni bármilyen fejlesztéshez (2.2 FLB-froyo van)
eddig elvoltam ezzel, ment aminek kellett, de jelenleg kevés lett egy online játék erre.
nagyobb verzió, és memória kellene neki.
van megoldás vagy vegyek másik készüléket? -
hajho1112
tag
Blade 3 hoz kellene egy pici kis segédlet
érintő csere lesz
csak azért jó ha van olyan is aki ért hozzá
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek tervezem odaadni a telefonom, hogy legyen egy normális droidos készüléke, és elérjük egymást egyszerűbben/olcsóbban, mint SMS-ben. Meg hogy Instagramozhasson
Ám ő igen türelmetlen fajta, és a 2.2 is némileg idejétmúlt, valamint az is zavar, hogy alig pár program telepítésével megtelik a telefon, "áthelyezés SD kártyára" ide, vagy oda.
Kicsit visszaolvasva láttam itt, hogy ICS-ből nincs olyan rom, amin minden működne rendesen. Ez továbbra is így van? Youtube-on nézegettem (többnyire orosz) videókat, amelyekben nagyon látványosan futott az ICS a Blade-en. Gondoltam, hogy (ha egyáltalán rájövök, hogy miként, mert úgy tűnik megöregedtem és lassulok) felteszek egy ICS-et a telefonra, picit megemelem az órajelet és akkor öröm van. (már csak azért is, mert az ICS-nek az alap felülete is tök szép és használható)Vagy inkább legyen elég a GB?
Tudtok romot ajánlani? (olyat amiben minden működik (még a tethering is, mert a tabletet arról szoktam etetni))Vagy inkább hagyjam a francba, örüljek, hogy van egy 2.2-es, hibátlanul működő Bladem, és ne kísérletezgessek ha nem vágom.
-
Probert75
addikt
válasz
Keeperv85 #27853 üzenetére
TRob1-től kaptam PM-ben egy pár segítséget és linkeket is. Itt köszönöm NEKI és NEKED is!
Elsőre minden bonyolultnak tűnik, de sok átolvasás után remélem érthetőbbé válnak a dolgok. Mindenképpen érdekel a dolog, mert nekem két hete van egy ZTE Blade Super, külföldön ZTE Grand X Pro néven futó telóm, amit valószínű hasonló képen kell majd rootolni és romolni is. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Probert75 #27852 üzenetére
Szia!
4 féle Blade 1 van, de itt a szoftverek úgy készültek, hogy mindre jók, szóval nem fog gondot okozni az eltérés...
...ami viszont igen, az az, hogy minden darabnál van egy "GEN1"-es "beállítás", illetve egy "GEN2"-es. Az új romok, kivétel nélkül "GEN2"-re készülnek, amihez előbb át kell szoftverezni "GEN2-esíteni" a készüléket.
Innen több féle módszerrel vezet tovább az út a nagyobb tárhely felé. Lehet a belső tárhelyet is particionálni, az úgynevezett TPT eljárással, illetve létezik olyan rom, amiben működnek az SD-re pakolós megoldások. Ez utóbbiról majd más nyilatkozik, mert nekem rég nincs meg a Pengém és így nem tudom az új főzetek hogyan is állnak.
Szóval az első teendőd, hogy megnézed, hogy GEN1-es vagy GEN2-es az a Blade. Ehhez van a Play-en egy Ask Mr. Pigfish nevű kis app, az megmondja. Ha GEN1-es, akkor a szolgáltató oldalán megkeresed a rá való szoftverfrissítést és frissítesz vele a leírtakhoz hasonló módon... (Akku ki... stb...):
Kicsit bővebben:
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom nevében kérnék tőletek segítséget a ZTE Blade-éhez. A fórum nagyon nagy az archívumokkal együtt és nem szeretném végig rágni magam az egészen. Tudom van kereső is, de ennyi hozzászólás mellett azt sem tudnám mit hogyan keressek. A problémák a következők. A telót a megjelenéskori rommal használja. Eddig nem volt vele problémája, de most már a hosszú évek alatt nagyon belassult a telefon. Annyira lassú, hogyha olyan ember hívja, aki benne van a telefonkönyvében, akkor nem írja ki a nevet a híváskor. Később viszont a híváslistában társítja a névvel a számot. Másik probléma a hely hiánya. Már semmilyen progit nem tud feltenni a telefonra. Nekem Samsung Galaxy Ace-em volt az elmúlt két évben. Arra, ügyes rom főző csinált olyat, hogy a teló SD karijára egy kiterjesztett ext partíciót kellett létrehozni a telepítés előtt, hogy azt csatolja a telefon belső tárhelyéhez. Ezzel megnövelve a belső tárhelyet a sd kari kiterjesztett partíció méretével.
Az lenne kérdésem, hogy erre a telóra van e ilyen script-tel ellátott főzött rom. Ha van ilyen akkor adnátok olyan linket, ahonnan le tudnám tölteni és működik is a link. Az első hozzászólást végig olvasva, nekem nagyon bonyolultnak tűnik első olvasatra a rom flashelése. Az Ace-en már nagyon könnyen ment a rom telepítés, de a Blade-nél félek egy kicsit a dologtól, mert azért csak nem a saját készülékemről van szó. Ezért olyan lépésről-lépésre történő részletes leírás kellene, ami alapján könnyedén megcsinálhatom neki.A segítséget előre is köszönöm!
Még annyi kérdés, hogy többféle Blade 1 van? Ezt azért kérdem, mert Samsung Galaxy Ace is háromféle van és az egyik rom sem kompatibilis a másikkal. Ezért nagyon oda kell figyelni, hgy a telóból ne legyen tégla.
-
szilchi
őstag
Hi.Egy hónapja vettem egy Blade-t,2.3.4-es Androiddal.Minden tökéletesen megy,kivéve,hogy bármit is állítok be SMS üzenet hangnak,se nem csipog/zenél/rezeg a telefon.Így van,hogy 2 óra múlva látom csak,hogy jött egy üzenet.Mi lehet a gond?Se gyári hanggal se mp3-al nem megy.
-
vargalex
félisten
válasz
Keeperv85 #27838 üzenetére
Szia!
Ez világos. De nem az a baj, hogy nem engedi fel a hálóra, hanem az, hogy nem is látja.
Az én T-Mobile-os készülékem is látja az összes hálózatot, pedig ugye T-Mobile-os kártya van benne és természetesen nincs is függetlenítve. Az egy dolog, hogy egyébként másikra nem tudok feljelentkezni.Az egyszerű megoldást már többen leírták, és most te is (már, ha arra gondoltál megoldásként, amit ki is fejtettél a hozzászólásban). Ha jól értem, a kolléga túl is van ezen.
-
lorcsi
veterán
olcsó tokot keresek bladehez..ha valakinek van..akár használtan is érdekelhet
jelenleg SIKAI-t használok, de eléggé elhasználódott már -
Keeperv85
nagyúr
válasz
vargalex #27836 üzenetére
Sajnos nem ez a baj, de ha ide leírom milyen egyszerű megoldani, akkor valószínűleg végleges eltáv.-ra megyek...
Egyszerűen azt kell ennél megérteni, hogy a romban annyi van, hogy függő vagy nem függő. A telóban pedig az, hogy mire függő. A kettő itt kiegészíti egymást. Kvázi ha egy Voda függő board-ra te felraksz egy T által kiadott gyári romot, ami egyébként Movistar rom, akkor is Voda függő lesz. Ám ha felteszel rá egy olyan romot, ami nem hivatalos, akkor nem fogja lekérdezni a RIL, hogy függő a borad, vagy nem függő a board, simán felküldi arra a hálóra, amire csak akarod.
Amivel gondok lehetnek még az az úgynevezett "GEN3" FW, ami után ha az itt kiadott romokat teszed fel, akkor egyik hálóra sem jut fel.
Remélem ennyi még belefér, miután kimaradt a "Hogyan?" rész...
@Ocaso: lehozod Pécsre és megcsinálom neked úgy, hogy semmiféle illegális folyamat nem történik vele. (Még mielőtt valaki itt rosszra kezdene gyanakodni...)
-
vargalex
félisten
Szia!
Nem biztos, de én úgy érzem, hogy a többiek félreértik.
Ugyanis az én értelmezésemben jelenleg a telefon elindul a T-Mobile-os kártyával, de nem látható csak a Telenoros hálózat. Ha ez igaz, akkor én inkább hardware problémára gondolok. Valami olyasmire, hogy a készülék nem látja csak a 900 MHz-es, vagy csak az 1800 MHz-es hálózatokat (utóbbi talán valószínűbb). És nálad éppen a Telenor üzemeltet csak ilyet.
Persze lehet hogy én értem félre és egyébként is csak egy ötlet. -
Keeperv85
nagyúr
Mert Telenor függő. Anno megmondtam már, de le lettem hurrogva: nincs T-s rom, nincs Telenoros rom, nincs Vodás rom, CSAK függő vagy nem függő állapotú rom van.
Hogy tisztább legyen: ha van egy Telenoros alaplapod és te Voda FÜGGŐ romot teszel rá, akkor Telenor FÜGGŐ marad. Ha te egy független romot teszel fel, akkor akkor is független lesz, ha Telenoros a lap.
Igen: ki lehet kódolni, igen, a Blade az egyik olyan modell, amit vissza is lehet zárni, bármilyen hálózatra. Ám mivel szerencsére idehaza ez totál illegális, így szerintem felejthető téma...
-
Ocaso
tag
Kipróbálom, de az előbb linkelt ROM-ot tettem rá, ami állítólag T-Mobilos.
Tudom, hogy tilos, de mi eleve függetlenen vettük a készüléket.
Ja és a szervízbe, azt mondták még régebben, hogyKipróbálom, de az előbb linkelt ROM-ot tettem rá, ami állítólag T-Mobilos.
Tudom, hogy tilos, de mi eleve függetlenen vettük a készüléket, ezért most nem tudom, hogy független a készülék vagy nem.
Ja és a szervízbe, azt mondták még régebben, hogy Telenoros alaplapot raktak rá, küldjük vissza és frissítik.
Lehet, hogy emiatt ne lenne jó? -
dbius
veterán
válasz
albi31 #27818 üzenetére
Hardverhibának tűnik.
Ocaso: Olvass vissza a topikban, keresd ziyan kolléga romját, nem fogsz benne csalódni.
A függetlenítés tiltott téma, mivel a legtöbb esetben az illegális formája kerül szóba.
Azt viszont szerintem el lehet mondani, hogy a blade esetében ha custom romot teszel rá, akkor más szolgáltató kártyájával is menni fog és erről is volt korábban szó, igaz jó régen.
Próbáld ki az említett romot.
Szerk: Azért ellenőrizd, hogy a készülék most gen 2-es vagy sem (playen Mr pigfish)
-
Ocaso
tag
Volt szervízbe a telefonom, ahol Telenoros alaplapot raktak rá, bevittem egy telefon boltba, ahol megcsinálták T-Mobilosra, de most elromlott, házilag megcsináltam (T-s romot raktam rá [link]), de csak a Telenor-t érzékeli. Hogy tudnám megoldani?
-
dbius
veterán
Tulajdonképpen miért kell Neked T-s rom?
Az a leírás egyébként már elég régi, itt nézegess, szerintem minden megtalálható.
-
Ocaso
tag
Sziasztok, felraktam egy ROM-ot a telefonomra, ami Telenor-os, de nekem T-Mobilos kellene. Találtam egy leírásodat, de se a fastboot, se a DUMP link nem elérhető. A Fastboot-ot sikerült megtalálnom, de a DUMP-ot sehol nem találom, nem tudnál segíteni?
Erre a leírásra gondoltam:
[link]
Ja és a Clockworkmod custom recovery-t honnan tudom letölteni? -
róland
veterán
Eredeti elő- és hátlapot hol lehet beszerezni?
-
SutiAdi
tag
Valamivel több, mint két év után végül lecseréltem a Blade-et, mert már nagyon lassúnak éreztem, és a kijelzőből is szerettem volna valami nagyobb méretűt. Végül egy Vowney V5-re esett a választás, és nagyon megérte. Elképesztően jó kis telefon. Óriási kijelző, villámgyors működés, két napos akksi, igényes kialakítás. De biztosan nem feledem a Blade-el töltött két évet, a rengeteg ROM-olást, hiszen gyakorlatilag ezen tanultam meg mindent, ami az okostelefonokhoz kapcsolódik.
-
albi31
aktív tag
Sziasztok!
Látom,hogy van sok fórumtárs akik nagyon otthon vannak a dolgokba,azzal kapcsolatban kérnék segítséget,hogy lassan 2hónapja használok egy 2.GEN-s 2.3.5-l,és a wifi kapcsolattól állandóan újraindul a telefon,nyilván nem látom,hogy ez egy Viber-s használatnál van(üzenet érkezik vagy hívás) vagy Viber nélkül csak simán,de rettentő idegesítő,hogy azt veszem észre,hogy ott áll a teló a PIN-kód beírásánál(volt hogy naponta többször),és ugye ez csak most derült ki,amikor kikapcsoltam a wifi-t és 3G-n intézem a Viber-t,azóta nem indul újra a telefon!Köszönöm előre is a segítségeteket!(előzménye,hogy a srác akitől vettem,a már ismert módon küldte el nekem,vagyis a saját acc-vel,amit nem tudtam törölni,így kapott egy factory default-t...így fogalmam sincs,hogy az ő rom-jával jó volt-e a wifi,mert hogy ő esküszik,hogy hardware-sen minden rendben...de akkor is,én biztos hogy nem küldök el egy telefont úgy,hogy majd hozd rendbe software-sen) -
stigma
addikt
Hi. valaki tudna mondani/ lineklni egy olyan romot ami kiforrott, gördülékeny a Blade-n (2.3.5 vagy 2.3.7) ?
Ha jól néztem a Gingerbread Swedish Snow változat az amit ajánltok, mert a JB-ICS-ből elegem lett, mert 1 hónap használat után eléggé belassul minden. Jelenleg 4.2.2-t használok amivel elégedett vagyok csak épp már eléggé laggol ahoz hogy idegesítő legyen -
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
A minap fényképeztem a Balatont, miközben egyszer csak elszállt a com,camera alkalmazás,lefagyott a szoftver és FC-vel kiírta hogy hogy leállt és bezárás... Szóval újraindítottam, semmi, kivettem az SD kártyát vissza, aksi ki, vissza, akkor már az SD karit se ismerte fel. Na akkor még egyszer SD be, vissza, akkor a fényképezésért felelős folyamat megjavult viszont az app-ok jó része elszállt. Tudható-e annak hogy Darktremor App2SD volt a telómon és az app-ok az extended partíción voltak? De pl a viber az nem szállt el, de a dropbox az igen pedig min a kettő az SD re volt áthelyezve. Vagy esetleg más állhat-e a háttérbe? ( Épp rosszkor fosta össze magát a teló mert kellet volna az iGO de azt is wipeolta a kicsike, szóval nem szeretnék többször így járni mert alig találtam haza
)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest