- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ez a mondat már többször (többektől) elhangzott, de elmagyarázhatná nekem valaki:
"Ami miatt sokaknak lassú, hogy kicsi systemet állítanak"
Miért is jó, ha nagyobb a system, mint amire szükség van? Az egy read only partíció, a rendszer nem dolgozik oda, csak olvassa. Az olvasási sebessége pedig egyedül a flash chip-től függ, a partíció méretétől semmiképpen. Ha egy image pl. 128 MB, akkor semmivel nem lesz gyorsabb egy 190 MB-os partíción, mint egy 128 MB-oson, vagy 136 MB-oson. Az más kérdés, hogy nyilván a nagyobb partícióra manuálisan tudsz még betenni dolgokat, de a sebességét miért is növelné?
-
Keeperv85
nagyúr
Külön programmal tud swappelni?
Ezt ugyanis megint NEM a rendszer csinálja, hanem az a külön APP, amit most fényképeztél. Nem akadékoskodom, te indítottál azzal, hogy itt hitvita van, aztán linkeltél egy képet, ami pont bizonyította a hited ellenkezőjét, most meg egy olyat, amihez külön app kell, mert amúgy a rendszer, hangsúlyozom a RENDSZER nem csinál semmit!
Nyilván van olyan app, mint ez is, illetve van ami magától is befészkeli magát, ha talál ilyen partíciót, de ettől a rendszer nem lesz gyorsabb. Kicsit sem. Pont olyan lassú fos marad a backportolt driverek miatt, mint előtte volt.
ARMv6-ra valószínűleg soha sem lesz vsync, így a project buttert hamarjában el is lehet felejteni...
-
joiner007
aktív tag
Ezt nem teljesen értem: 2 db ext partíció van? Ez ext3 vagy 4? és miért kell 2 db ext partíció?
A swap jó ötlet, annó még spican használtam, ott jó volt, el is felejtettem hogy van.
Amúgy ziyan kolléga által fentebb linkelt zip[link] elég szép lagg javulást hozott cm 7.2 alatt is. Köszi érte!
-
sunahunter
senior tag
Nem érdemes. Hardver kell neki, komolyabb.
Az én tapasztalatom, hogy Nexus4 amin rezzenéstelenül megy az android.
Üzleti partnereimnél sok készülék található. Minap egy istenített SIII-on próbáltak prezentálni fotókat, árlistával. Hát mit mondjak, kétujjas nagyításnál volt gondolkodás, míg ezt az i4S-em ezt gond nélkül oldotta meg. Tehát egy SIII hardvere is kevés ahhoz, hogy az android tökéletesen fusson. Egy Blade meg pláne. Próbálni, ízlelgetni jó, de nem teljes értékű. -
vargalex
félisten
Szia!
A hungariandroid-on megtalálod. A ROM tartalmaz minimal gapps-ot, de ez ott van a leírásban is.
-
TommyY2
tag
"Aki a 10.1-et használja és lassúnak mondja, az állítsa be, hogy minden grafikai melót a gpu végezzen."
Én is kipróbáltam a napokban, de néhány perc után vissza is tettem a CM-9-et.
Szerintem ne kelljen már finomhangolni ahhoz, hogy lehessen használni. Miért nincs alapban úgy beállítva?
Egyébként az ember nem is gondol arra, hogy egy ilyen fontos "alap" beállítás hiánya miatt lassú annyira.
-
x1port
addikt
Ellenben 4.2.1.....
Ennyire fontos,hogy milyen verziószámmal jelölik ?
Azért ez olyan fura,hogy a 21.században ilyen problémákkal küzdenek hogy fm rádió nem megy. meg egy egyszerű bluetooth , kamera stb..stb.
( Mondjuk a BT. cm7 -nél sem mindig akar bekapcsolni..szívok is vele eleget az autókihangosító miatt.)Értem én,hogy már "régi" telefon meg nem igazán fejlesztik már , sőt nem adják ki hozzá a megfelelő drivereket.
És valahogy mégis mindenki a cm10 et akarja.....
-
-
airwawes
tag
Ha akarsz még helyet csinálni akkor a media mappán belül az audioban törölgess, meg a fontokat. Ha az enyémet telepíted akkor nyugodtan töröld az ics témát is, mert marketrõl letölthetõ.
De törölheted a latinimeit is (billentyūzet) és telepítesz egyet sdkártyáról.Amúgy írhatnátok véleményt hogy rendesen mūködik e.
-
airwawes
tag
Már régen feltöltöttem ezt, csak egy köpés kellene hogy 132es particióra is felférjen. De családi okok miatt nem tudom befejezni, így inkább megosztom: http://db.tt/yJaMuc40
gapps: http://db.tt/LCFVlhlCui: annyi kellene hogy system/fonts mappából ki kell törölni a 9 megás robosans fontot, és akkor még a 128as systemre is felférne.
-
Sulthekk
aktív tag
126Mb-ot foglal... Márcsak feltölteni nem tudom, mert suliban vagyok, és a fájlmegosztók elhasalnak a proxy miatt. Wuala-ra sikerült, de a mobil kliensben nincs megosztás.
Egy funkciót vettem ki amúgy, egy live wallpapert amivel videót lehet beállítani háttérképnek. Nem is megy, meg ilyen HW-n ez csak önszívatás lenne.
-
donjohnson
addikt
-
Najlahu
csendes tag
Itt találsz róla infót Mokee OS for Blade
-
barnam_
nagyúr
Hmm, hát rég találkoztam egy oldalon ennyi féle flash lejátszóval
De a CM7 alap böngésző a 10.3-as Flash-el egy kivételével az összeset lejátszotta...(#18667) Sulthekk: szerintem úgy érti, hogy egy eszközről megosztva a netet wifin keresztül böngészik a másik eszközön.
-
t181
senior tag
1. Nekem is befagyott, szerintem a flash tartalom miatt.
Menj a beállításaiba, a speciális alatt a "pluginek engedélyezése"-t állítsd "igény szerint"-re.
Talán megoldja a problémát.
Mondjuk Én régóta Dolphin-t használok.
2. Facebook-ot sem nagyon használok, a Friendcaster szerintem fényévekkel jobb/gyorsabb.
3. És az alap Galériát sem...E helyett pedig a QuickPic -et használom...ez is sokkal gyorsabb.
-
t181
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
-
apeelme
addikt
miért nem jó ami van? vagy vársz valami fontosat? netán a mai friss fordításokat?
(#6292) M4L@y: ez már jobb méretnek látszik...de mindenképp frissítsd, és azután csinálj egy új backup-ot...egyébként azzal hogy backup elkészült azzal még nem biztos hogy jó is...hiszen ezelőtt csináltál 10-20MB-sat is...az viszont tuti rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest