- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Hali!
Valaki tud segíteni?
A gondom az , hogy rom managerrel letöltöttem egy stock romot, majd rátettem szintén rom managerrel és most a zöld android jelnél bekapcsolásnál nem jut tovább, és még a cwm sem jön be. Eddig 2.3.7-es cm7 volt rajta.. -
DJGABI
addikt
CyanogenMod: Blade Won't Get Official Updates Past CM7.2
[link]Szerintem ezt mind tudtuk legbelül, de most már hivatalos. No para, KANG-ok attól még lesznek, Zselébab is alakulgat, szal ennyit erről.
-
airwawes
tag
Sziasztok!
Ha még emlékeztek én vagyok az áthúzott garis blade tulajdonos. A telóm nem képes tölteni az aksit, és csakis usbrõl kapcsol be. Beletettem egy ismerösöm aksiját, azt bekapcsoltam töltõrõl és lehúztam róla. 1 percig kibirta azzal, majd leállt (1%ot mutatott, pedig több lenne) Egy szervizeshez elvittem, megtudta melyik alkatrész a szar, és azt mondta hogy cserélhetetlen, úgy bele van forrasztva. Legetséges hogy mégis cserélhetõ lehetne ha szakértõhöz elvinném?
Elõre is köszönöm. -
punkstyle
tag
Hali!
A minap kaptam T-től egy új Bladet (cseregarancia) P729TV1.0.0B02-es Bulid
Olyan bajom van vele, hogy kb 30 percenként lefagy a nyüstölésem mellett, mert ugye igyekszem visszavarázsolni a régi állapotot... A régi készüléken nem ez a szoftver volt, esetleg lehet ennek a szoftvernek a hibája vagy van rá valami megoldás? -
tboldi
nagyúr
Az OLED kijelzővel szerelt darabok csak az Orange kínálatában voltak eleinte kaphatók (San Francisco), de később TFT-seket árultak ők is. A magyarországi Blade-ek kivétel nélkül TFT panelesek. Az Orange-es változat előlapján San Francisco felirat díszeleg, míg a hazain ZTE.
Amiben még különbözhet - és amit le is lehet ellenőrizni könnyebben -, az a firmware (GEN1-2). Erről bővebben az 1. hsz-ban találsz infót.
-
csdm
senior tag
Zte blade telefont nézegetek használtan. Ha jol tudom akkor két telefon közt akadhat különbség, pl oled vagy lcd kijelzős.
Az a kérdésem hogy még miben különbözhetnek a telefonok, illetve hogyan lehet ezeket felismerni? -
Clown-corp
tag
vki tudna nekem segiteni ?? privibe le irom hoyg mibe mert ide tilos ki irni .. illetve egy kérdésem lenne..
-
stigma
addikt
Hali, bocs a láma kérdésért, de pár apróság érdekelne ICS előtti feltelepítésben.
Blade, gen2-es elvileg/gyakorlatilag 192-es system partició, mindent backup-m, majd az alábbit tenném:
ClockworkMod 5.0.10 -em van és:
- Mounts and Storage -> Format /system
- Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache
- Advanced -> Wipe Dalvik Cache
- Install Zip from SD Card -> Choose Zip from SD Card -> KonstaKANG vagy ColdFusionX , még nem tudom
- Wipe AGAIN Data/Factory Reset
- Reboot System Now
Then reboot and wait for some minutes, untill the rom full boots and let it sit on the launcher for ~ 5 minutes then reboot into recovery again (Power button, Reboot, Recovery)
Elvielg ez már nem szükséges talán, ha igen valaki linkelje be plz.
Now choose:
- Install Zip from SD Card -> Choose Zip from SD Card -> Choose your GAPPS zip file
- Reboot System NowSegítséget köszönöm
-
dajani
tag
Hy.
Formatfactory-ban milyen paramétereket kell beállítani, hogy teljes képernyős legyen az átkonvertált videó és a lehető legjobb minőségű(hang is), amit még akadásmenetesen és csúzsásmentesen le tud játszani a Blade Moboplayerrrel?
Üdv. -
latis666
aktív tag
válasz
tboldi #21276 üzenetére
Jól van nem voltam elég konkrét. Tudom hogy sokaknak van itt skate-es tapasztalata. Azon vacilálok hogy skate-et vegyek vagy se arc s-t. Nem látok olyan mozgást a skate háza táján mint itt a bladenél szóval lehet hogy olcsó húsnak híg a leve. Akinek van kedve dobjon privátot akinek nincs az olvasson tovább! Előre is kösz.
-
latis666
aktív tag
Ha most kellene venni a blade helyett valami hasonlóan jó ár/érték arányú telefont mit tudnátok ajánlani? Bár lehet hogy csak évé végén lesz csere.
-
kelzsoca
félisten
A ZTE Grand X Intel, éppen a mai napon volt a kezemben, egy jó árral simán ismételheti a Blade sikerét.
A készülék nagyon egyben van, az általam látott mintadarabon egy ICS futott 3.0.8-as kernel-el.
Várható árról és pontos megjelenési dátumról nincs információ, mint ahogy arról sem melyik szolgáltatónál jelenik meg.
-
esox
senior tag
Brutál modellek jöhetnek ZTE kínálatból Magyarországra a cikk szerint,
-
TRob1
veterán
"megoldottak a problémák?"
Azok a "problémák" sosem fognak megoldódni, azt leszámítva meg jó az ICS. Nekem pl. teljesen megfelel (azok a "problémák" ha nem lennének, nekem akkor se nyújtana többet mint most
)
Úgyhogy sztem nyugodtan tegyél egy próbát ICS-vel (KonstaKANG). Ha nem jön be, használd a legújabb CM7 nightly-t.
Ha netán az sem jön be (akkor már veled van a gond), de tégy egy próbát a swedis snow-val.
-
GAbre
veterán
Vki tud ajánlani főzőtt romot,h melyiket érdemes felrakni?
Múltkor volt 4es ics android,megoldottak a problémák? -
Ronam
addikt
Bátyám ma vett egy ZTE Arizona-t, szerintetek lehet a telóra CM7-et rakni? Néztem a CM oldalán, de nem látom sehol.
-
igali
tag
Kérlek benneteket segítsetek!
ColdfusionX 28/06- os (h t t p ://www.modaco.com/topic/351670-ics-cm9-404-coldfusionx-for-the-zte-blade-rom-updated-2806/ ) ICS van fent. Ahogy felraktam a ROM- ot, utána jött a GAPPS (gapps-ics-20120429-signed) és utána a simple2ext-v5.zip recoveryben. Belépek a rendszerbe, megnézem a Beállításokban, hogy látja e az EXT partíciót, de sajnos a /data/sdext2 (EXT) Nem elérhető el
Mi lehet a baj, mit csinálok rosszul, mi maradt ki?
Légy szíves segítsetek! -
Golyo69
senior tag
ma leejtettem a kis Blademet
és elrepedt az LCD
az érintőnek semmi baja ---
keresek egy Blade kijelzőtha tudtok vmit akkor írjatok
köszi :d
-
ktmt
aktív tag
-
albandy
tag
Üdv:
Nekem valamiért nem működik a viber , ics-sel , üzenetet tudok küldeni viszont telefonálni nem ill. létrejön a hívás de nincs hang , valami ötlet ? -
igali
tag
Sziasztok!
Hatalmas segítséget szeretnék kérni tőletek!
A ColdfusionX 28/06- os (h t t p ://www.modaco.com/topic/351670-ics-cm9-404-coldfusionx-for-the-zte-blade-rom-updated-2806/ ) van fent a telefonom.
Az oldalon van egy link, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az SD kártyára, EXT partícióra telepítse az alkalmazásokat, és ne a belső tárhelyre (A2SD- S2E ??? ). Sajnos nagyon keveset tudok angolul, és sehogy sem sikerül összehoznom, megoldanom! A rendszer is úgy látja, hogy nincs EXT partíció. A cm-9-20120628-EXPERIMENTAL-blade-ColdFusionX-tilal6991.zip, gapps-ics-20120429-signed.zip, simple2ext-v5.zip fájlok vannak letöltve.
Kérem valaki segítsen, hogy leírja nekem/ nekünk, hogy mit hogyan kell csinálni lépésről lépésre! Ha lehet, onnantól, hogy bent van a ClockworkMod Recovery-ben. A kártya formázása Recoveryben, vagy PC-n történik (mert Recoveryben EXT3 partíciót készít) vagy EXT4 az jobb, milyenre legyen partíciónálva?
Szeretném az ICS rendszert használni, és azt szeretném, hogy ne a belső tárhelyre, hanem az SD kártyára települjenek az alkalmazások! Mit hogyan milyen sorrendben kell telepíteni, és beállítani, hogy végre lássa a rendszer, és működjön a dolog?
Kérem segítsen valaki! -
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Van egy kis problémám. Eddig kiválóan működött a telóm de ma reggel megnyomtam a tetején lévő gombot amitől ugye ,,elaludt" de utána már nem tudtam felkelteni csak feketén világított a kijelző. Kiszedtem az akksit aztán vissza és bekapcsoláskor is csak halványan világít, semmi sem történik. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baja? ROM: talán Big Daddy IV Full
-
t181
senior tag
válasz
kelzsoca #21256 üzenetére
pffúú...ezer hálám!
Olvasom, hogy Gen2-es ROM-okkal kamera, illetve telefon problémák vannak.
Igazából fater főnökének kellene, akinek csak annyi kívánsága van, hogy valamivel jó lenne, ha gyorsabb lenne.
SwedishSnow-ot akartam, de úgy emlékeztem, hogy van Gen3-as patch hozzá, és nincs.Így azt hiszem a Te ROM-od marad.
Illetve nem tudom...Most, hogy olvasgatok, lehet neki sem merek állni...
-
latis666
aktív tag
Na kivettem a bootanime-ot és az összes csengőhangot a legkisebb kivételével. (Nem is értem minek vannak benne) simán felment a 136-os kiosztásra DE bár a fogyasztástól tartottam arra kijött egy update viszont ugyanazt tapasztaltam mint az előző mokee os-romban. Telefonálás közben nagyon zajos érces a hang. Szóval cseszi az ember fülét. Nem a teleofn hibája mert más romnál ez nem szokott lenni.
Egyébként a rom szép és gyors. DE ha esetleg nincs megoldás a hangminőségre nem fogok sirni ha cserélnem kell.
-
t181
senior tag
Úgy néz ki, hogy jön hozzám egy Libra.
A terv: Vissza TPT-zem, hogy Gen2-es legyen, és ugyanúgy felrakok ROM-ot, ahogy Blade-re.
Mennyiben kell máshogy csinálni, mint Blade-nél? -
bubi92
őstag
ti milyen launchert használtok? csak mert adw alatt olyan mintha egy p1-esen akarnék gta4-ezni. vagy csak nálam van valami bizbasz?
-
-
barnam_
nagyúr
-
latis666
aktív tag
válasz
latis666 #21236 üzenetére
közben támadt egy gyanú m. korábban panaszkodtam hogy nekem a cm7 romok zabálják az akksit. viszont a swedish snow nagyon jól bánik vele. a napokban felhúztam a swedish snow ban a procit 700ra. hasonló merülést tapasztaltam. tehát nincs kizárva hogy a magasabb órajel miatt merült annyira.bár nem tudom hogy az ia romokban van e túlhajtás alapból vagy a cm7 ben.
-
válasz
Keeperv85 #21232 üzenetére
Ahhoz képest, hogy tégla, egész jól funkcionál telefonként. Mellesleg meg nem nagyon sikerült semmilyen épkézláb leírást találni, hogy akkor gen1-gyel mit lehet kezdeni, legalábbis mindenhol azt írták, hogy mind a szolgáltatós frissítések, mint pedig a TPT-zés brikkelhet.
-
TRob1
veterán
Ha csak simán gen2esítesz a szolgáltatói frissítéssel (ahogy illik), majd csinálsz egy kellemes átpartícionálást, akkor meg 20-30 perc alatt lehet ics-d, és még angolul sem kell tudni.
(#21227) regi458:
Ha eredeti vagy minimum 136megás a system partíciód akkor nem kell átpartícionálnod hozzá.
Nem tudom melyik az a Lst Trip, de feltételezve hogy már bőven gen2es a telefon: A Recoveryben nyomsz formatokat szép sorban (kivéve sd card), majd mehet a rom (install zip from sd). Kb. ennyi a "részletes" leírás. -
Ha valaki érdeklődne igen kellemes ICS (elsősorban KonstaKang) telepítős leírás után, akkor ezt tudom ajánlani. Angolul kell tudni hozzá, viszont gen1-es blédet nagyjából egy óra alatt sikerült vele ICS-esíteni.
Amúgy remélem, hogy nem volt még és nem generálok redundanciát a téridő-kontinuumban.
-
törölt tag
Akkor viszont valaki tudna nekem segíteni, hogy hogy tegyem fel ezt a ROM-ot? (http://zteportal.eu/romgen2315-7-cyanogenmod-9-konstakang-android-4-0-4/)
Raktam már fel főzött ROM-ot, de annyira régen volt, hogy most teljesen kezdőnek érzem magam.
Most a CM7 The last trip van fennt.
Hogyan kéne belekezdenem? Tudna valaki egy nagyon részletes, szájbarágós segítséget adni. (Leginkább az érdekelne, hogy kell-e ehhez partícionálni és, ha igen azt hogy és mivel csináljam. Illetve, hogy kell-e valamit letörölnöm mielőtt felteszem az új ROM-ot stb.)
Nagyon szépen köszönöm előre is. -
szeryo
tag
valki találkozott olyannal hogy a google terkep nemakar offline celre engedni letölteni?eddig simánt ment mindig. kb 3 hetes night van fent.ötlet tipp?
-
sch_a
addikt
Az az igazán kiforrott
-
Reag3nS
senior tag
Sziasztok!
Jó rég jártam itt, egy régi 2.2-es rom van fent. Milyen stabilan futó, sokak által kedvelt romot tudtok ajánlani?
-
R2D20208
addikt
Hali urak ! Szeretnék tanácsot kérni unokaöcsém Blade - vel kapcsolatban. Szeretném neki frissíteni egy jó Custom Rommal. Tanácsot kérnék. Neki még 2.2 van fent. Esetleg ha kérnék az ajánlatról linket is, megköszönném !
-
q012345
tag
Ha nem nyúlok hozzá akkor híváskor kikapcsol és csak akkumulátor kiszedése segít, ha kalbrálom akkor meg rossz értékeket mutat és híváskor nem kapcsol le, más romnál ez teljesen jól működik, már több félét is kipróbáltam csak ennél nem akar működni rendesen bár az is igaz hogy a Mokee külömböző verzióinál sem tudtam rendesen bekalibrálni.
-
q012345
tag
Sziasztok.
A Mokee-it szerettem volna kipróbálni, de nekem a proximity kalibráció sehogy sem akkar működni. Ha valaki használja akkor megköszönném ha leírná, hogy sikerült bekalibrálni. -
kelzsoca
félisten
ARMv6 alá minden funkcióban működőképes ICS-re nincs sok remény, még a Samsung is kihátrált, pedig beígérte a Galaxy Ace-re (azonos SoC) az ICS-t, de abból se lett semmi, nyilván nem véletlenül.
Hivatalos frissítésre a ZTE-től pedig senki ne várjon, és nem azért mert a Blade már lassan "kétszer" kifutott, mert a Skate-re sem, sőt a héten megjelenő ZTE Atlas modellre sem fog érkezni Ice Cream Sandwich frissítés.
Az ARMv7-es SoC-al összel érkező ZTE Kis pedig már ICS-el érkezik, és várhatóan a többi frissen megjelenő (nem ARMv6-os) telefon is megkapja valamely friss Android verziót.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy most melyik a legjobb, legstabilabb Ice Cream Sandwich ROM Bladere? -
bubi92
őstag
ugye a IAR2 nem a legfrissebb cucc, viszont a cm7-eket azért viszonylag frissítik. van annyi javítás benne, hogy megérje váltani? csak annyi a rom csere, hogy sd-re fel, cwm-ből install azt csá? kell particionálgatni?
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #21204 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, de most ezt olvasva furcsán néztem magam elé. mert eszembe sem jutott a személyes támadás, sőőőt, az sem hogy te úgy gondolod hogy én úgy gondolom.
(főleg hogy sosem érdekelt ki-mit használ, én csak véleményeket/tapasztalatokat osztok meg, de senki másé nem érdekel, csak a sajátom - illetve az sem hogy valaki elfogadja-e a jót, vagy köti az ebet a karóhoz
)
Én csak úgy írtam, mert hátha nem tudod.ui: Má' azé' nem használok cm7-et, me' nekem se kell a csilli-villi, megelégszem egy jó rommal.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Ma felraktam ezt a MokeeOS-t kíváncsiságképpen. Kinézetben erősen az ICS-re hajaz, de elég jól össze van szedve, akadással nem nagyon találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest