- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Sziasztok! Barátomnak van egy T-mobile-os Blade-je és csak 1xx memória látszik. Ahogy olvastam van erre egy csodazip, de már nem tudtam sehonnan letölteni. Ha valaki feltenné valahova nagyon megköszönném.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
gipsztigris #20698 üzenetére
ezzel én is szívtam.
Mobilhálózatok-----Hozzáférési pontok nevei------Telenor (vagy akármelyik)-----APN(2.sor)online ennyi, és megjelenik a H betű (vagy E) az értesítés sorban. -
gipsztigris
addikt
válasz
bubi92 #20696 üzenetére
Ha már Ice Armor II Reborn, akkor kérem szépen, hogy valaki írja le a Telenor Mobilnet beállításokat!
De ne a telenor honlapjáról, hanem konkrétan olyantól kérdezem aki ilyen ROM-ot használ Telenor alatt. Ugyanis nem akar működni valamiért. :-( Előző ICS ROM-al ment rendesen, csak a Fiam megunta és kérte vissza a bevált ROM-ot.
Köszi!
-
icemad
nagyúr
válasz
kasza blanka #20684 üzenetére
Én Optimus 3D-nél tapasztaltam ugyanezt. Én csak egy megoldást találtam rá. (lehet, hogy van más is.) Szóval memkártyáról biztonsági mentés készítése, sms-ek, telefonszámok lementése, stb. Utána recoveryben memóriakártya formázása, wipe-ok, rom újrarakása. Ez nagyon drasztikus, de nekem megoldotta a problémát. Ha valaki tud más megoldást az ne tartsa magában. Gondolom ebből kiderült, hogy nálam a memóriakártyán lévő fájlok kavartak be...
-
bubi92
őstag
ice armor II reborn-nál találkozott már valaki olyannal, hogy a gyári fb app, ill friendcaster se hajlandó mobilnet alatt működni? pont azóta csinálja ezt mióta telót váltottam, azért gondoltam a rom-ra. vagy inkább a tééé-nél buziskodnak valamit
-
tivcike
tag
A Mokeeos v2-nél van Magyar nyelv?
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #20681 üzenetére
Mokee romnál az akkumulátorhasználatot hol lehet megnézni? Lehet, hogy csak én vagyok béna, de én nem találom sehol....
-
TRob1
veterán
válasz
kasza blanka #20686 üzenetére
Sajna többet nem tudok, csak itt olvastam többször. De nálam IA-val nem csinálta soha, SS meg nem volt tovább fenn 1-2 óránál...
-
greenmaur
tag
Hali !
CM9 - KonstaT féle ROM-nál találkozott még valaki azzal a problémával, hogy néhány játéknál nem jelennek meg rendesen a textúrák, hanem helyette ilyen fehér foltok vannak?
-
TRob1
veterán
válasz
kasza blanka #20684 üzenetére
Töben is jeleztek ilyesmit, asszem Ice Armor Rommal...
-
kasza blanka
aktív tag
hi.
valaki tapasztalt már olyat, hogy telefon lezárva aztán elkezd fel-felvillanni a zárképernyő, mintha megnyomnám a gombot? de így egymásután többször pár másodperces szünetekkel.
swedish snow van fent
-
DJGABI
addikt
Jelentem nincs benn GAPPS alapból ofc.. ICS-s mini gapps-t próbáltam ráflashelni, market így sincs. Project Butter-nek nyoma sincs, vagy van, de még így is tetű lassú. Átmenetekkel ismét gebasz van, háttérnél durván látszik. WIFI ok, böngésző, számológép, elforgatási animáció ok. Más meg nem nagyon van alapból a ROM-ban
ICS-hez képest visszalépés, pedig szerintem olyan hűdenagy változások nem történtek. Azért az irány jó, meglepően sok minden működik még így, a prealphában is
-
Glatius
őstag
válasz
Groovebaby #20678 üzenetére
A 2-3 töltési kisütési ciklust meg kell várni, ha az akku napló is törlődött... ROM-olás után nem törvényszerű ugyan, de nem meglepő a vészesnek látszó fogyasztás. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy egy nagyobb tudású ROM többet igényel energiában is.
A rendszermag-készülék párosítás is okozott már meglepő eredményt, nekem pl. az IA2R csodás 2-3 napos eredményt hozott, míg másik készüléken 18 óra alatt megkajálta az akkut. -
Groovebaby
tag
Jóreggelt!
Tegnap felkerült a Mokee rom a telóra, egész délután nyúztam, teljesen meg voltam vele elégedve, de. Reggel előbb keltem, mint az ébresztő, mondom megnézem mennyi az idő, nyomkodom a bekapcs gombot, de a képernyő nem reagál. Néhány próbálkozás után akksi ki, újraindít, feláll a rendszer, de látom, hogy az akksi 65%-on van, holott lefekvés előtt húztam le a töltőről. Azóta most működik, de már csak 50%-os az akksi úgy, hogy elvileg nem fut semmi extra alkalmazás rajta, se wifi se net nincs bekapcsolva.
Mi lehet a gond? Valamelyik alkalmazás szívná ennyire ami a háttérben fut? -
Dashes
őstag
-
gyozi
aktív tag
Sziasztok!
Garancia lejárta után 5 nappal a következőt produkálja a Blade-em:
Amikor nincsen töltőre dugva, akkor is töltést jelez és kb. 2 óra alatt lemerül.
Mi lehet a baja?
-
^Clown
addikt
SS RLS7-nél nálatok volt már olyan, hogy elfelejtette a beállításokat? Pl. rendszeresen elfelejti, hogy mindig rezegjen, átállítja a fényerőt, és még van 1-2 dolog, amit kb. 1-2 hetente önkényesen felülbírál
Elég régi telepítés már, az igaz, ettől függetlenül ilyet nem kellene produkálnia.
-
robit1973
aktív tag
válasz
Grzimek20 #20664 üzenetére
Nekem ez: Swedish Snow
-
Grzimek20
tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy ZTE Blade-t (Gen2), melyen mág a gyári 2.2 Froyo fut. Ha jól tudom rom csere még sosem volt rajta, kissé lassú a rendszer, így szeretnék egy új romot rakni rá. Már nézegettem a választékot, de nem sikerült még döntenem. Tudtok esetleg ajánlani valamit, ami általánosan bevált?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
neomakki
csendes tag
Üdv
Lenne egy kis problémám. Hátha tud valaki segíteni.
Nemrég a bladem landolt egy hatalmasat, aminek az lett a következménye, hogy sikeresen összetört a kijelzője. Érintésre ugyanúgy reagál. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben elég hozzá venni egy digitizert, és működni fog rendesen?
Köszi a válaszokat -
SilverToM
tag
Sziasztok!
Tegnap találkoztam egy ismerőssel, aki jégkrém szendót tartott a Blade-jén....
Én is feltenném, de nem igazán fordulhatok hozzá....
Tudnátok benne segíteni?
Köszönöm szépen! -
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #20655 üzenetére
Nem inkább a Telefon alatt?
Legalábbis nálam olyan külön nincs is hogy Névjegyzék, csak Személyek (ami alatt összvissz 2 beállítás van a rendezésre és a nézetre vonatkozóan)
(#20653) stickyfinger:
Nemtom mi a te partíciód, de 136 mega a minimum neki, onnantól felfelé mindegyik jó értelemszerűen.
Napi használat során semmi hibát nem találtam, ami meg eleve alapból benne van, azt nem próbáltam. -
ska-punk
csendes tag
Hello !
Valaki nem tudna segíteni ? Kb napi kétszer újraindul akármilyen alkalmazás nyomogatása közben, rom-tól függetlenül. Mintha olvastam volna valami megoldást itt , de most már egy órája keresem , nem találom.
-
TRob1
veterán
válasz
stickyfinger #20650 üzenetére
A beépítettet csak hagyd a helyén, mert gondok lesznek ha pl. vmiért behal az új launchered vagy épp frissíteni akarod...stb. Elfér az, nem foglal sokat.
ICS-t meg pont úgy kell feltenni mint a többi Romot. -
TRob1
veterán
válasz
stickyfinger #20648 üzenetére
Jaaa, hogy te a beépített sima adw-t használod? Azt hittem legalább a jóval gyorsabb adw Ex-et.
Akkor inkább azt próbáld ki (igaz fizetős)
Én Go párti vagyok, Go Launcher Ex-t használok vagy másfél éve... igaz, néha kipróbálok másikakat is, mint pl. a napokban az Apex-et meg a Holo-t, de mindig visszatérek.Ja, amúgy már pár hete ICS-re váltottam, nem is tervezem a visszaváltást. (KonstaKANG) Ma is jött pont egy frissítés hozzá (igaz, még nem raktam fel)
-
TRob1
veterán
válasz
stickyfinger #20646 üzenetére
Lehet hogy lassan inkább az adw-t kell cserélni, hisz már tavaly óta nem frissítik.
Amúgy CM7.2 semmivel sem lassabb mint ia2...
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik most a legjobb és legstabilabb rom? Próbáltam a cm 7.2-t, de az adw görgetésnél szaggat. Előtte Ice Armor 2 volt fent. Érdemesebb visszarakni vagy egy Swedish-t kipróbálni? Esetleg az ICS romok között van olyan ami teljesen funkciónál?
Köszi
-
tlac
nagyúr
válasz
apeelme #20621 üzenetére
és - hozzátenném - nagyon kicsiny a hazai csapat aki ezekkel foglalkozik...nem is gondoltam volna...
miért kell ehhez csapat? szerintem azért nincsenek olyan kevesen, akik szeretnek hackelgetni, csak ugye maguknak megcsinálják, aztán annyi, sokszor lehet nincs is olyan állapotban, amit mondjuk meg lehetne osztani
-
t181
senior tag
válasz
apeelme #20621 üzenetére
Hát igen, Én az érettségire való készülés során vettem észre, hogy nem volt kedvem/időm még ROM-olni sem, akármilyen ígéretesnek is tűnt a dolog...
Én most egy ideig élvezem a szabadságot.
Leérettségiztem, ami elég jól sikerült, és most úgy gondolom, megérdemlem, hogy ne csináljak semmit.
De azért megyek nyári munkára, amiért (talán mondanom sem kell)közel sem kapok elég pénzt...Viszont ennek a 3DS dolognak örülök, mert leköt, érdekel, és talán mozdulni is lehet vele valamerre...
-
Poonkie
tag
Sziasztok!
Egy ki segítségre lenne szükségem. Van egy ZTE Blade-m, amit Gen1-ként vásároltam, majd TPT-vel gen2-re lett upgradelve. Most egy olyan ROM-t szeretnék feltenni, ahova 185MB System partíció kellene legalább. Ehhez szerettem volna átméretezni a partíciókat wbwaw féle, megfelelő kiosztású v10 TPT-vel, de a TPT nem akar elindulni. Sem gomb kombinációval, sem TPT helperrel. Ha valakinek van ötlete, azt szívesen venném
Köszönöm. Üdv, Poonkie
-
yamashita
csendes tag
Igen én is ezen gondolkoztam, hogy egyenlőre megmaradok a gingernél, már az is előrelépés a 2.2 höz képest.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
apeelme #20637 üzenetére
Tudom, csak látom hogy még kezdő, és ha már véletlenül így a közepébe csöppent akkor már inkább a biztonságosabb módszerekkel próbálkoznék... Egyébként nem muszály GEN2-esíteni, ha jól emlékszem akkor elég csak a RIL-t kicserélni GEN3-asra, mert romfejlesztés szempontjából kb. ennyi a lényeges különbség a két firmware között.
yamashita:
A Swedish Snow ugyanúgy 2.3.5-ös ginger, csak 'kicsit finomhangolva'. Nem muszály azt erőltetni... -
yamashita
csendes tag
válasz
apeelme #20637 üzenetére
Gyári T 2.2 vel kezdtem amire fel akartam rakni a 2.3.5 öt (fel is raktam) innen indult az első kérdésem, hogy ki kellett rootolnom a telót, mivel csak svéd és angol nyelv volt benne, és a magyarhoz törölnöm kellett egy default file-t system részben. De akkor írta, hogy inkább rakjam rá a Swedish Snow-t mert az jobb mint a ginger így kezdtem el azt rárakni. De mivel nem volt hálózat így visszatettem a gingert és mivel mostmár tudtam hogy kell rootolni, töröltem a fájlt és most van egy működő hálózatra is felmenő magyar ginger em. Na remélem ez kb összefoglalta a tapasztalataim ezen a téren.
-
apeelme
addikt
válasz
Sulthekk #20635 üzenetére
(#20574) yamashita - Lenne egy problémám. Felraktam a ZTE Blade em re a 2.3.5-t...
Miért szállna el, nem tudom az előéletét a telónak de ha gen3-as rom volt rajta (2.3.5) - és már miért ne lehetett volna - akkor gen2-es rom nem fog hálózatra felkúszni, amíg vissza nem gen2-esítesz...persze ezt neked tudni kéne.
szerk.: #20636 yamashita - Eddig minden gyári volt. - akkor ez nem hazai termék?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
yamashita #20632 üzenetére
Előszőr mindig a romot kell telepíteni, Swedish Snow-hoz már nem kell külön rootolni, mert alapból olyan, utána a patchek olyan sorrendben, ahogy a fejlesztő mondja. Felrakhatod a SU-t is, hogy frissebb legyen, de elhagyható. Miután felraktad az SS-t, a többinél mindegy a sorrend, ez a két mod nem befolyásolja egymást.
apeelme:
Gondoltam rá, csak tartok tőle hogy tégla lenne belőle...yamashita:
Ismered az MD5-öt? -
yamashita
csendes tag
És ennek az instalját hova szerkesszem be ? Gondolom a superuser telepítés után és a swedish telepítése elé ugye ?
-
yamashita
csendes tag
Azóta már rájöttem, hogy szerintem egyáltalán a SIM kártyát nem is ismeri fel. Viszont a jó hír, hogy sikerült a normál gingert felrootolni és az már magyar és rendesen működik.
-
Najlahu
csendes tag
válasz
Groovebaby #20465 üzenetére
Ha még érdekel, már elérhető a MokeeOS v1.10.398 V880 Multi-language v0.1 magyarul is.
-
stigma
addikt
Hali, én 3 apró kérdésben szeretnék segítséget kérni:
1. Adott ZTE Blade-m CM 7.1 és 2.3.7-es ROM van rajta, megéri lecserélni ICE Armor II-es (apeelme&kelzsoca) ROM-ra?(Gondolom egy próbát megérne)
2. Alap Transcand 2GB-os microSD-t akarok cserélni valami 4-8GB-os CL6-10-es SD-re - igaz tudom CL6 is elég lenne - , melyik márkát ne vegyem esetleg(SAmsung ,Kingmax az amit be tudok szerezni CL4 és CL10-est, és pár száz Ft különbség van a kettő között)?
3. Illetve használt e valaki TeamGruop 16GB-os kártyát telóba, mert elég jó áron tudnám beszerezni.
Amúgy célom hogy, zenéke,t 1-2 sorozatot, illetve az appokat kitenni sd-re.Segítséget előre is köszi.
-
Rivaul
addikt
Üdv. 1 hete kb írtam ide huawei u8500 szörnyűség rom keresése kapcsán. Egy fél nap alatt sikerült megoldanom CM rommal. Az a kérdésem hogy létezik hogy a CM rom kéri a hálózati azonosítót? Blédnél nem volt ilyen ott főtt rommal voda,t stb is működött.
-
yamashita
csendes tag
Egy nagy problémám van, nem akarja látni a T-Mobile hálózatát így az internetet sem tudom elérni vele, ilyenkor mit kellene állítanom ? (amint látom ezt akarja a tudtomra adni azzal is hogy folyton pirosan villog a vissza gomb)
-
yamashita
csendes tag
Custommel felment, aztán recoverybne kombóztam vagy 3 sort mert nem akart bebootolni a svéd, aztán factory reset után a magyar Swedish Snow jött be szóval azthiszem valamit jól csináltam
Köszi a segítséget!
-
apeelme
addikt
Hidd el én is szívesen pazarolnám...de sajnos nagyon kevés a 24óra egy napra, és munkahelyem is van meg egy gyönyörű párom...jelenleg is egy android-os eszközre portolom a 2.3.7-et, és a clockwork mod recovery touch verzióját...és nagyon kevés az az idő amit foglalkozhatok vele...holnap pl. 11 napra németo.-ba utazom újfent...dolgozni
és - hozzátenném - nagyon kicsiny a hazai csapat aki ezekkel foglalkozik...nem is gondoltam volna...
-
yamashita
csendes tag
Az origininált, de akkor megpróbálom a custom öt is, hátha az megy.
-
apeelme
addikt
Mivel az ICS-től nem sokban tér el a JB így várható volt hogy lesz...persze ez mégannyira sem fog "tökéletesen" működni mint az ICS...
KonstaT nem buta, nem is értem miért pazarolja az energiáját az ilyen "fúdekirályleszekhaeztmegcsinálom" megoldásokra...egyébként szép munka -
t181
senior tag
-
esox
senior tag
Ha valaki vagy valaki ismerőse jár angliában. OFS2 jó áron.
-
lajozs
aktív tag
Ázásteszt.
A tátrai hét utolsó napján jött fentről az özönvíz, már ereszkedéskor. Amikor fejre/jobb vállra álltam, elfelejtettem, hogy szegény Bléd a vállpántra csatolt szellős bőrtokban van. Inkább a kiment vállam foglalt le (ez LX. fölött már nem játék, hetekre tettek Gilchrist-gúzsba), a még jó órahosszat ömlő esőben. Eredmény: szétszedéskor kiloccsant a telóból a víz. Akku ki, két nap pihenő (a P1000 vitte a SIM-et) - és az elmélet bejött. A desztvíz-közeli esővíz sem zárlatot, sem agresszív korróziót nem okozott; remélem, hosszabb távon sem fog. Képernyő kristálytiszta, működés egy hete hibátlan.
Nagy lájk a telónak, bár fészelni soha nem fogok! -
TRob1
veterán
válasz
kiralytom #20607 üzenetére
De amit a zsótti írt, azt a mentést utána átpakolhatod a pc-re (amit nem is értek, hisz a telefon az élmény, nem kell a pc
)
Bemész CWM Recoverybe, Backup és kész a full mentés. Ez ott lesz az sd-den a Clockworkmod/Backup mappába, azon belül az épp aktuális dátum nevű mappa a friss. Ezt átdobod pc-re, vagy bedobod dropboxba és van biztonságos biztonsági mentésed.
(#20610) Zsolt_72:
Persze, a mai fércbúkos/okostelefonos tömeg biztos megérti, de számomra ez egyértelműen visszafejlődés, és nem fejlődés. -
kiralytom
aktív tag
válasz
#40993792 #20605 üzenetére
Igen ezt már nézegettem, de arra gondoltam, a pc-mre lementem az egész tartalmat. Annál is inkább , mert a minap szinte használhatatlan volt a készülék telefonálásra, ugyanis oly mértékben rezonált/torzult a hangfal, hogy gariztatáson gondolkodtam.
Teszteltem alacsonyabb hangerőn, de ott is ugyanezt produkálta automatát vagy ismerőst hallgatva is. Aztán gondoltam egyet (mivel strandon voltunk, hátha homok ment bele) és a nagy számmalbelefújtam a hangszóróba.Láss csodát, már nem csinálja, CSAK max hangerőn torzul. Egyelőre még nem döntöttem el gariztatom-e , de ha igen, valahogy gyári oprendszert is kellene rá varázsolnom igaz?
Na így jött a képbe a mentés! -
TRob1
veterán
válasz
Sulthekk #20599 üzenetére
Akkor hagyjuk el a fos meg az elavult szót, írjunk csak ilyet: már az őskorban megunt játék.
(Tudom te még nem unod, meg sokan mások se) De én nem bírnék ilyen régi játékokkal játszani még akkor sem, ha annak idején odavoltam értük, ugyanis azóta százezer újabb/szebb (sok esetben jobb is) játék kijött már, amik nagyrészét lehetőségem se és energiám se volt kipróbálni/végigvinni... főleg onnantól mikor anno rákaptam a WoW-ra.
Aztán utána szépen le is szoktam minden játékról, és szerencsére a WoW-ról is. Vagy 2 éve nem játszok semmivel... kivéve a nemrég végigtolt Rage-dzsel. Na az nagyon bejött. De pl. visszatérve a gta3-ra: annó imádtam, aztán meguntam.. jött a szebb/jobb/sokkal nagyobb volumenű gta4... na azzal fél napot játszottam, és már nem is érdekelt... asszem egyszerűen meguntam a "gta műfajt" (pedig én még gta1-gyel kezdtem)
(#20598) Zsolt_72:
Megnéznék pl. egy Photoshopos szerkesztés összehasonlítást azon a 4+1 magos telefonon a PC ellenében.A "linknélküli linkjeid" meg aztán tényleg a netes élmény netovábbjai, főleg a többi felhasználó számára.
De gondolom neked is élmény ha te kapsz/látsz olyanokat.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
#40993792 #20603 üzenetére
Ha valóban utánaolvastál stb ...
Egyértelműnek tűnt, de a net sok félreértésre adhat alapot, a hangsúly , hanglejtés és az emóciók hiánya miatt.
Peace
A segítségeket köszönöm.
A Blade amit vettem tele van hasznos app-al. 2.3.7es android és Cyanogen mod 7.2.0blade van rajta. Arra gondoltam rögzítem valahogy a mostani állapotot. Van erre lehetőség? Ha elszállna az oprendszer , vissza tudjam állítani a mostani programokat rá, mert nagyon tetszenek! -
yamashita
csendes tag
Kiírta, hogy a fájl amit küldött át lett sikresen küldve. Vmi hasonló volt, hogy. send..OKAY, Write...OKAY Nem emlékszem pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest