Aktív témák
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Felmerült bennem, hogy lecserélem a Samsung Galaxy Spicámat egy ZTE Blade-re. Pár kérdést feltennék (nyilván többségük már ki lett tárgyalva, talán többször is, de nézzétek el nekem, hogy nem akarok egy közel 25 ezer hsz.-os topicban ezek után kutatni
).
1. A kijelző felülete (maga a műanyag) mennyire "csúszós"? Az a problémám ugyanis a Spicámmal, hogy szinte ragad a kijelzője (nem úgy, mint pl. egy iPhone-nak vagy egy SE X10 mini-nek), és ez nagyon-nagyon le tudja húzni a használati élvezetet.
2. Ha most megrendelem a T-Mobile webshop-ból, akkor várhatóan mikorra jön meg?
3. Látom a topic címében, hogy nincs függetlenítés, így hát csak annyit kérdeznék, hogy elméletben (
) lehetséges-e otthon, egyszerűen függetleníteni? (Ezt csak megkérdezhetem tán...?)
4. Még mindig 256 MB RAM-os és hagyományos TFT-s példányokat árul a T-Mobile? Pixelhiba/elszíneződés mennyire jellemző mostanság?
Esetleg aki Spicáról váltott, a rövid véleményét Spica kontra Blade témában megoszthatná még velem. Köszönöm a válaszokat előre is!
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest