- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Na itt van egy tenisz felvétel és 1080p 50HZ van a TV info. Szépen gyönyörűen megy a film. Nincsenek akadások és éles a kép. A nagyon gyors reklám bevágásoknál bekockásodik a kép egy pillanatra, de ez gondolom a 8 520 kb/s miatt lehet.
Adatok:
Általános
UniqueID/String : 150413096674597169369252857634954287865 (0x7128823998DB0E792CDB361F69F61AF9)
Teljes név : \\NSA325-V2\Sorozatok\AO 2018 - R1 - Djokovic vs. Young 2018.01.16.1080i.HUN.ENG-taviranyito.mkv
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 2
Fájlméret : 6,44 GiB
Időtartam : 1 óra
Teljes adatsebesség : 8 520 kb/s
Kódoló szoftver : Lavf54.63.104
Kódoló könyvtár : Lavf54.63.104Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka
Format_Settings_GOP : M=8, N=24
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Időtartam : 1 óra
Adatsebesség : 7 967 kb/s
Szélesség : 1 920 képpont
Magasság : 1 080 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 25,000 FPS
Szabvány : Component
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling/String : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : MBAFF
Sorváltási sorrend : felső mezővel kezdődő
Bit/(képpont*képkocka) : 0.154
Adatfolyam mérete : 6,02 GiB (94%)
Default : nem
Forced : nem
colour_range : Limited
colour_primaries : BT.709
transfer_characteristics : BT.709
matrix_coefficients : BT.709
-------------------------
Megnéztem az a burosch1.mpg részletet és nem találok benne semmi zajos részt ott sem ahol bekarikáztad. Éles folyamatos a kép. Igaz egy kicsit később vált át mint a szokásos de ki is írja az 50 Hz-t. De ez nem a ZDMC lejátszó.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Ok, Du megnézem.
Most futtatom a ZDMC-n ott teljes a bukta.
Homályos akadozik 60 Hz nézhetetlen.
Pal dvd nálam rendben 50 Hz az tudom.
NTSC az nincs.
1080i 29.97-es koncertre. azt meg honnan? Van egy PhilCollins 2 db-s iso konzert filmem most nézem. ott 1080p50Hz és oknak tűnik. Dobolnak mint az őrültek. Rángatózik a kezük és nincs akadás semmi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #2953 üzenetére
Nem igazán így kéne tesztelni, 1080p50Hz persze, hogy oké, de annak semmi köze a 1080i/29,97-hez ami NTSC.
3 hete volt alkalmam megnézni koncertvideót egy Zidoo-n ls nem volt jó a váltottsoros megjelenítés. Szerintem továbbra sem jó, nem hinném, hogy arra fókuszálnának., de hátha megcsinálták az utolsó firmware esetében.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Mint írtam nekem nincs 1080i/29,97-hez ami NTSC videóm.
A én fw 1.4.16 pedig régebbi vagyis a legújabbat még nem rakom fel.
Nem találok semmit tudsz küldeni priviben linket?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
-
kokler146
tag
válasz DroiDMester #2957 üzenetére
Szia nekem annyi történt hogy van csomagszámom GLS holnap talán felveszi a csomagot és utána lehet úgy járok mint te! De trehány a GLS rendszere tőlem is amikor felveszik a csomagot este vagy reggel látom hogy beért a depóba ! Vagy akitől vettem valamit az eladó irta délelőtt hogy elvitte a futár a csomagot a nyomon követésben este látom csak!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Na végre sikerült megnéznem.
1080p/60Hz mutatja a TV. Semmi hibát nem látok rajta vagy mit kellene néznem.
Fent a boxnál H264 62,50 fps 1920x1080 ír ki a képernyőre.
nem volt jó a váltottsoros megjelenítés._ ez mit takar.
Szupik a mikulások.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
szerintetek olaszországból vagy a németektől jobb rendelni x10-et? szállítási idő mindegy, inkább garancia szempontjából, vagy az is ua?
más:
4k hdr lejátszásnál csak hdr10 ír, elvileg mit csinál a Dolby Vision HDR kódolással? vhogy lejátsza azt is vagy fakó lesz mert nem tudja lekezelni, és mi a helyzet majd ha jönnek a HDR 10+ filmek? elég lesz valyon egy firmware frissítés vagy új hardver ill gép kell majd ?köszi
-
blakey
titán
válasz DroiDMester #2957 üzenetére
IT-raktárból rendeltem 2 boxot még tegnap este, holnap szállítják. Remélem minden oké lesz velük. DHL hozza.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Valahogy az előző avatarod jobban illett hozzád.
Milyen boxokat rendeltél?[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Beni2360 #2959 üzenetére
Melyiket nézeted meg és mit jelent az, hogy 62,50 fps?!
Ez nézd meg légyszi, ekkor 59.94Hz-re kell váltania. Bár a TV csak 60Hz-et fog (tud) kijelezni, úgyhogy ezt már megint nehéz tesztelni. A kép és hang rendben legyen az a lényeg, a recésedésre, a mozgás folyamatosságra és az esetleges mikro akadásokra/megugrásokra kellene figyelni.
Valamint ezt is jó lenne, ha megnéznéd. Ennek 25Hz-en kellene futnia, tehát nem 50-en. Bár nem tudom számít e ilyenkor az egész számos felszorzás miatt, de ez direkt nem interlaced, mert ilyen is rengeteg a rip-ek között. Kíváncsi vagyok felismeri e ezt a lejátszó.
Köszi!
-
kokler146
tag
válasz HUNgabus #2961 üzenetére
Szia szombaton délelőtt vetten a német raktárost tegnap napközben küldték a GLS csomagszámot! Ma reggel néztem útban van Magyarország felé! Egyik főromtársén ültek enyémet gyorsan továbbküldték a depóból!
A Dolby Vision hoz annyit hogy amit letöltesz filmeket a 99% remux tehát a Dolby vision képet kiveszik csak a HDR-es verzió van benne az MKV Fájban így olvastam a Mag torrent oldalon a filmeknél a hozzászólásokban!
-
HUNgabus
senior tag
köszi
azokat a hsz-t láttam én is bár volt aki az ellenkezőjét írta, passz mi lehet az igazság, ott se minden szent írás
nem nagyon tudok dönteni a Zidoo x10 és Himedia Q10 pro közt, az ár kb hasonló, Himédia-höz van magyar gari ha itt veszem, tesztekben nagyon fej-fej mellett,
arra nem találtam egyértelmű utalást hogy melyiknek jobb a supportja, vagyis gyorsabb firmware javitás bug-ok esetén, csere ha gáz van, stb. -
nagyúr
válasz kokler146 #2966 üzenetére
Sajnos az enyémen még mindég ülnek, de ezt akkor kurv@ra nem értem én Péntek reggel 7.kor rendeltem, 11.után küldték az emilt a tracking számmal, és még jelenleg is csak az szerepel a GLS oldalán hogy ELŐÉRTESÍTÉS és a csomagot még NEM VETTE ÁT A GLS!
És a német GLS oldalán is ugyan az van, tehát még nem vették fel a csomagot!
közel 20.dolláros(kértem hogy gari intézés németbe legyen) szállításért nem ezt vártam
DHL valóban korrek tavaly Kínából 3.nap alatt ide ért a csomagom, nem innen a szomszédból
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #2963 üzenetére
TX3 Mini, M8S Pro+, ha minden jól megy akkor dél körül jönne a futár, legalábbis így szokott lenni, meglátjuk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz DroiDMester #2970 üzenetére
Van Neo U1-em (S905), M8S Pro L-em (S912), most jön a TX3 Mini (S905W), M8S Pro+ (S905X), emellett van Apple TV4K-m is, szóval nem, ki szeretném próbálni és valószínűleg FHD tv-hez tökéletes az S905W-is. Az S912-n még messze van a gyönyörűen futó LibreELEC-től, rengeteg hibába botlottam a 8.2.2.3-mal, a 8.2.3.1-et nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
kokler146
tag
válasz HUNgabus #2967 üzenetére
Szia múlthét pénteken vettem a tv-t előtte néztem többet is LG vettem 8 as sorozatot LG 55" (139 cm) SUPER Ultra HD TV IPS 4K Nano Cell™ Display, Active HDR - Dolby Vision technológiával, webOS 3.5 operációs rendszerrel és harman/kardon® hangrendszerrel
ugy tudom csak magasabb kategóriás LG-ben van benne samsungot néztem még abban úgy tudom a hasonló kategóriában nincs de lehet hogy a samukban nincs is Philipset kihagytam az volt előtte többet nem pedig 3 éves tv volt!
Szerintem ha leszedsz filmet ritka lesz a dolbis változat ha pedig érintetlen lesz az 100 giga felá közelit a mérete -
nagyúr
Beelink GT1.en én nem találkoztam problémával, nálad mi volt a gond? Pedig használtam sokat a 8.2.2.3.at, de már több mint 1 hete a 8.90.2 használom és ezen se találkoztam problémával!
A M8S Pro L en meg ne csodálkozz, nem éppen a jóságáról híres, amúgy az is egy lebutított S912. 100.as lan al!
Az S905W től meg ne várj csodát, én butított cuccot még olcsón se vennék, S905.ből van pár(3.db) tartalékom de mind giga lan és 2.giga RAM verziók[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz DroiDMester #2973 üzenetére
Nagyon sok videónál szétesik a kép, a színek torzulnak, utánhúznak, pedig egyszerű koncertvideók és más eszközökön hibátlan, néhány 4K-nál akad és nem a bitráta miatt, egyszerűen nem viszi, szaggat mint állat, lejátszás közben ha infot nyomsz akkor szintén szaggat a háttérben a kép és ez szinte minden anyagnál, olyan mintha más fps-sen lenne a film és máson a GUI. Sajnos ezek valós hibák, 8.90.2-n is ugyanaz, sőt ott még rosszabb a szitu, természetesen jelen állás szerint minden egyes S912-re érkező frissítés csak javulást eredményez, addig nem lesz jobb amig a libhybris és az Android gralloc Mali driver-t használják az OpenGL-hez. Már nem arról van szó, hogy használhatatlan az S912-n az LE hanem hogy valóban elmarad az S905-ktől elég rendesen, egyelőre. De folyamatosan reménykedem, hogy ott is megoldódik.
M8S Pro L bizpny nagyon jó eszköz, valós 3GB RAM, brutál gyors, elég használható az Androidja is és egyik a "nem sok közül" amelyik Widevine L1-es és HDCP 1.x-es, nem tudom mit olvastál de visz mindent, a lebutított LAN ellenére a 60fps-ses 4K-s anyag hálózatról hibátlanul ment és tudja a YT 4K-t, Netflix HD, stb, szerintem az egyik legjobb S912-es annak ellenére, hogy 100M-s a LAN-ja.
[ Szerkesztve ]
-
kokler146
tag
Hu ez nem jó hír tegnap végigolvastam az egész topikot páran írták nincs gond a 4K filmekkel én csak külső vinyórol nyomatnám a filmeket sok isom is van semmi extra nem kell megmondom őszintén azért vettem X10-et mert jól nézi és a tudása sem rossz, a tv is száluhuzott alumínium összepasszol vele meg nem sokat kellet ráfizetni popcor A-400-at vált le ott is voltak anomáliák az elején!
A MECOOL M8S PRO biztos jó de nekem az erősítő végett kell az optikai kimenet! -
blakey
titán
válasz kokler146 #2975 üzenetére
Mármint mi nem jó hír, nem a Zidooról írtam, Amlogic S912-ről írtam, hogy az LE nem tökéletes míg S905/X/D illetve W-n az, gyakorlatilag 99%-ban mindent hibátlanul visznek.
-
Ráti
tag
Érdekes jószág ez a Zidoo x9s. Mele F10 Deluxe távirányítót, már karácsony előtt megjött, de csak most volt időm kipróbálni.
Az egyik USB portba beledugtam a külső merevlemezt, a másikba meg a távirányító USB stickjét. Tegnap vagy 2 órát izzadtam a tévé előtt mert nem tudtam sehogy sem beállítani, hogy normálisan működjön. A hiba abból állt, hogy mozgattam a távirányítót és pár másodpercet ment az egér majd megállt, aztán se kép se hang. Egyik gombra sem reagált. A beviteli rész a másik oldalon hol működött hol meg nem. Próbáltam mindent, először arra gondoltam, hogy nincs feltöltve rendesen. Feltöltöttem de nem ez volt a gond. Kicsit lehiggadtam és elmentem dolgozni. Este ismét próba, viszont először kipróbáltam a laptopon, hogy ott mit produkál. Természetesen ott minden rendben volt tudtam folyamatosan mozgatni kattintani stb. Erre eszembe jutott hogy nem a 3.0-s hanem a 2.0-s portba dugom vissza, és láss csodát azóta tökéletesen működik -
nagyúr
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz SunMount3r #2965 üzenetére
Na kérlek szépen ezt néztem tegnap is amiről írtam. DNCE 29.97 h264 1080i 26mbps DTS-H.
Film közben elő hívott onf-ban a fenti sorban látni azt a bizonyos H.264 62,50 fps.
A Tv 50 mutat és semmi akadozás.
Milyen nemzetűségi ez a zenekar? Bocs de már én ehhez öreg vok de tetszik.
------------
Mit kell néznem a 3 sávban a cerkákon?
Át vált 50-re Ugyan ott fent ahol az előbb írtam most: H.264 25.00 fps van kiírva.
Az elején simán fut mind 3 sor aztán a vége felé akadozik a középső és a felső sor.
Pl-ul a ZDMC-nem a gyenge pontja a 25 fps akadozik, az external player-nál semmi gond vele.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #2981 üzenetére
A 62,50fps nem jó, 59,94fps-en kéne tolja. a semmi akadozás az túlzás, mert nagyon nincs rendben, a TV 60Hz-ez kéne mutasson.
DNCE
A cerkákon, gyakorlatilag semmit, az fps teszt, hogy megfelelően vált-e át a lejátszó vagy sem.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Az előző hsz-ben -(#2959) Beni2360 - jól írtam 60 mutat a tv kevertem a másik mintával a cerkással.
A cerkásnál meg azt írta a fórumtárs, hogy 25 fps-t kellene mutatnia.
Mindjárt megnézem az s912 boxnál mi a helyzet.Ott is át vált 50 Hz-re de akadozik mindhárom sor.
És a DNCE átvált 60 Hz-re és simán megy a koncert.
De még mindig nem tudom, hogy milyen nézetűségi ez a zenekar?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #2983 üzenetére
A cerkásnál meg azt írta a fórumtárs, hogy 25 fps-t kellene mutatnia. - Igen, de a TV 50Hz-en fogja lejátszani, hasonlóan röcögös mint a 24fps.
De még mindig nem tudom, hogy milyen nézetűségi ez a zenekar? ] - Ott a linken olvasható.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Bocs azt hittem újból a letöltendő linket kaptam és nem is nyitottam meg.
Érdekes mer a feleségem úgy ránézésre Román együttesnek vélte.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Beni2360 #2983 üzenetére
Hát, köszi, hogy megnézted, de továbbra sem értem, hogy írhat 62,50fps-t, mert ilyen gyakorlatilag nincs. Gondolom ezt a Zidoo infója írja ki, pedig annak 29.97fps-t kellene.
A 25fps-es videónál nem tudom jó e, ha 50Hz-et ír ki a TV, de ezt írtam előbb is, hogy én sem tudom. Pl. az én Samu TV-m 25p-t ír ki rá. Míg ha manuálisan váltok 50Hz-re, akkor 50p-t. Ebből gondoltam, hogy ilyenkor a lejátszónak is 25Hz-re kellene váltania, nem pedig 50Hz-re, mivel ez nem váltósoros videó. A TV csak a bemeneti frekit írja ki, az már utána az ő dolga, hogy ezt mire és hogyan "skálázza fel", ami ugye úgy is 60Hz lesz a végén, ha jól tudom. (Vagy nem, de ezt most hagyjuk). Szóval szerintem ilyenkor 25Hz-et kellene kiírnia és nem 50Hz-et, de nem biztos, hogy ez ilyenkor számít.
De ezek szerint, akkor váltja a frekit rendesen (valószínűleg).
(Én meg azt hittem először, hogy ezt biztos az egyik itteni fórumtárs töltötte fel, mert a neve eléggé ismerős volt: DjNiCE. ) Nekem amúgy enyhén szólva sem a stílusom...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz SunMount3r #2986 üzenetére
A zidoo amikor elindul a film és vált kiírja alul középen 2 mp-ig, hogy milyen fps-n tolja a filmet na most semmit nem ír. A Tv 60 -t de amikor a navi gyürüt jobbra vagy balra megnyomom akkor előugrik egy menü ahol látni a filmből eltelt időt a folyamat sávon és a felső sorban a hang videó adatokat, na ott írja ezt az 62,50fps-t. Én sem értem. Az infóban a 29.970 fps szerepel. Azt egy másik menüsoron érhető el, habár a mostan x10-hez kapott távnál csak egy gombnyomás.
A lejátszónak át kell váltani 25 fps-nél 50-re ez megy a dvd-nél is.
mivel ez nem váltósoros videó. - na ezt már nem tudom. Pár napja kaptam vagy találta ezt a linket talán többet tudunk meg ebből.
Megnyomtam az info gombot.
Frame rate: 59.273
org.fr.rate: 29.970 ( 30000/1001)fps
Most nem mutat váltást a film indulásnál mert alapból 60 Hz van induláskor a TV.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Valami a video konténerébe lehet el baszva mert nálam Beelink SEA I nél is ennyit mutat ha a fájl tulajdonságait lekérem! a TV pedig 60.Hz -et mutatott
***********************************************************************************
MÁS :
Végre megindult az én csomagom is németből csak tudnám ehez mért kellett közel 5.napholnap tuti hogy nem fogják még kézbesíteni, kétlem hogy ~1100.Km ről ide ér holnapra
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #2988 üzenetére
A pénteki bejegyzés csak max jelzésértékü volt a csomag végett. Hétfőn készítették el a csomagot és ma adták át du.a szállítóknak és este bevételezték. De ez csak eddig 2 munkanap. :-( De előbb utóbb megjön és az öröm is.
Mi a rendelés tárgya már biztos elfelejtettem.
----------
Úgy látszik ez akkor a Realtek 1295 rákfenéje, mert nálam Beelink SEA I -nél is pont ezt csinálja az USB3.0 ba nem szereti ha egeret/billentyűzetet dugok! - Sajnos nálam még a külső HDD is problémázott a régi fw-vel a 3.0 -n. Most is volt,hogy a felismert hdd 2.0 átdugva a 3.0-ba nem akaródzott felismernie. (x8-nál) OPEMWRT.
Írtak is valamit de már nem tudom, hogy mi volt.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az oké, hogy el van b@szva, de ettől az S905-ös Neo U1 és az S905X-es M8S Pro+ hibátlanul viszi 59,94fps-sel és info alapján is annyi ellenben az S905W-s TX3 Minin és az S912-es M8S ProL-en zavaros a kép, annyi az érdekesség, hogy S905-ösöknél minden ugyanaz kivéve a dtb-t, tehát ott a dtb lehet a hiba oka vagy a hardver, mindenesetre érdekes.
DHL megoldotta 24 óra alatt, reggel Olaszo.-ba volt, délután németo.-ba, másnap reggel meg Bp-en.
-
Ráti
tag
Tegnap este szembesültem még egy problémával.
Lejátszás közben maga a készülék is kiírja, hogy hányadik percnél jár a film. Viszont ezt olyan fényerővel teszi, hogy sötétben szemben a lejátszóval ülve kiégeti a retinámat.Ezzel a jelenséggel lehet valamit kezdeni?
(Az lenne a vészmegoldásom, hogy leragasztom egy fekete ablak sötétítő fóliával, de hátha lehet állítani, mint pl a projektors óránkat.) -
kokler146
tag
Szia nekem ugyan ez a csomag állása csak 23-án. 03ora óta se semmi változás hogy merre járnak
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Mint ahogy - Chris Kiki - írta és még ki is lehet kapcsolni 0-ra.. A Quick setings-nél keresd.
[ Szerkesztve ]
-
Ráti
tag
válasz Chris Kiki #2993 üzenetére
Köszönöm!
Este megpróbálom. -
nyakec
tag
[link]Na kijott a régen várt uj firmware az X9S és az X 10 -re a v2.0.5 beta uj fallal 2.0 lehet tesztelni...
[ Szerkesztve ]
-
MoBiBence
csendes tag
sziasztok,
átfutottam már a fórumot az esetleges megoldások végett, de sajnos erre nincs megoldás:
tegnap óta nem kapcsol be az x9s-em, csak a piros led ég, és semmire nem reagál...(a nap 60-75%-ában be van kapcsolva, rajta egy 2tb-os usb vinyóval. körülbelül 2 hónapos, és geekbuying-ról vettem italy-DHL-el történő szállítással. a tegnapi napon a piros led égett rajta, úgy hogy közben világított az óra kijelzője, de nem volt semmi kép. tárirányítóra nem reagált, sem áramtalanítás utána bekapcsolásra, sem a reset gombra...)
írtam a geekbuying-nak, kíváncsi leszek milyen lehetőségeket ajánlanak fel jelen esetben /üdv
-
Beni2360
Topikgazda
Na kihoztam egy másik klipet:
Madonna.Rebel.Heart.Tour.2016.AVC.Remux.Blu-Ray.1080i.DTS-HD
Ui: Jó ez a BD lemez.
VIDEO:Resolution.......: 1920 x 1080
Total bitrate....: 34,54 Mbps
Framerate........: 29,970 fps
Codec............: MPEG-4
Na itt már rendesen írja ki a képernyőre a felső sávban a 29.970-t, a TV maradt 60-n, és minden szépen megy.
A mintában lehetett valami hiba.
--------------------------------
Na megnézem az S912-n is. - Na ott már hang kimaradások vannak ha mts2-ből játszom le.
Beolvastattam a média tárral és máris tökéletes a hang is meg persze a kép is amivel előtte sem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
És valaki próbált már vissza felé downgrade-t? Tehát engedi vissza tenni egy régebbi verziót ha még sem lenne jó ez a béta?
Vagy csak mókolással lehet vissza varázsolni egy régebbi FW-t? (ahogy nézegettem X9S hez nincs is PC.s megoldás csak OTA vagy recovery mód)Bocs a sok kérdésért de X9S -t még nem frissítettem, Beelink SEA I em van ott másképp megy a FW felrakás (PC -ről kell egy Flash progival felírni az img fájlt az usb3.as csatlakozón keresztül, és ott lehet bármilyen verziót használni nem érdekli hogy régebbi vagy uj FW)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #2999 üzenetére
Csak a hozzá való .img fájllal lehet vissza menni. Itt olvashatsz róla
Most csináltam az x8-n mielőtt eladtam. Ehhez az img fájlt át kell nevezni setup.img és tiszta penről indítani.
Fentebb írták nekem keresd meg de ha kell majd segítek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest