Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Chris Kiki #1399 üzenetére
Èn sok olvasgatás útán, ezért vettem inkább egy neo u1 -et.
-
Szoke1982
senior tag
-
embe
nagyúr
Egyébként mindig érdemes várni egy jó akcióra. Tuti lesz majd ... valamikor. Előbb, vagy utóbb. legfeljebb addig nem filmezel.
Bár ha jó akció lesz, akkor lehet egy még jobb újabb modell megjelenése előtt lesz.
Amit ugye jobban megérné megvenni.
De mivel ez új modell, biztosan drága lesz, így akkor várni kellene egy újabb akcióra.....Sosem lesz vége...
-
Balu115
csendes tag
Akcióról igaz lecsúszva, de utánanézegetve a dolgoknak, megrendeltem az x8-at.
Remélem minden rendben lesz, annyit vesz le a számláról, megérkezik épségben, nem mást küldenek, és természetesen olyan lesz amire számítok!
Sokat értetlenkedtem ebben a fórumban is, de köszönöm a türelmet és segítséget.
Amint megjön biztos lesz még kérdésem, mert tuti hogy elakadok valahol -
Beni2360
Topikgazda
Hát ha innen vásárolod és esetleg 90%, hogy megfogják drágábban veszed mint ha az Amazonról vennéd és 1 hét alatt itt van minden + költségek nélkül. Most az x8 akciós is ráadásul és ugyan azt tudja csak külsőségek meg e-sata kapcsolat van +-ba rajta. Az akció hamarosan letelik. 40 perc maradt
Minden hangot visz és kezel. Átengeded és az erőlködőn múlik a többi. -
webb04
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem az X9-est
IttMondjuk nem értem,hogy mi az árkülönbség oka.? ...de lehet figyelmetlenül néztem a specifikációt.
Annyi kérdésem lenne,kell-e telepítenem LE-et ahhoz,hogy a hangok 5.1-ben jöjjenek ki ( pl.: Mini II-nél ez gond)
Kösziálint
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy zidoo x9s szeretnék venni hol lehet megvenni akciósan vám és áfa nélkül legjobban. Köszi
-
pontyos
senior tag
Srácok, 1.4.6 ost verziót szeretném visszatenni, az új sok helyen problémás. Usb ről engedi downgrade-elni? Lehetséges? Nem merem megpróbálni
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Faresz29 #1377 üzenetére
A két készülék közt tudtommal csak a belső tároló a különbség. Más mindenben egyezik. Az, hogy neked kell-e a belső vagy elég USB-n keresztül a HDD te döntöd el.Ha hálózatról játszol le filmeket akkor ez nem nagyon opció, csak ha sok anyagod van HDD-n elmentve.
1.4 HDM bemenet csak nagyobb minőségű 4K anyagnál játszik szerepet. -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Zidoo X9S vagy X10 a kiszemelt játékos!
Származik jelenleg valamilyen hátrányom abból, ha az erősítőmön csak 1.4HDMI portok vannak? -
Balu115
csendes tag
Az x8 tud kezelni mondjuk egy macbook-ra formázott külső vinyó? Ha nem akkor milyen formázás kell neki, és mekkora méretűt ismer fel?
Lehet az x8 marad😀
Leírásban a fémház és sata csatlakozón kívül nem találtam a x9s javára, ami nekem nem fontos. -
embe
nagyúr
válasz
Beni2360 #1372 üzenetére
Nem-nem. X8 volt, csak kinőttem a külső vinyót. Közben bejött egy Himedia X10Pro, így abba vettem egy 3TB -os vinyót, az X8-t meg eladtam.
Nálam semmi extra, total alap dolgokra használom. Vinyóról filmnézés, zenehallgatás és kész.
Az X8 vásárlásakor lényeg volt a HD hangok kezelése, mert az erőlködőm azt tudja. -
embe
nagyúr
A stock launcheren kívül/helyett használ valaki mást? Ha igen milyet?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
bigacsiga962 #1362 üzenetére
Általában egy kiadott boxra alakítják a droidot. Vagyis csak főzött romra lehetne cserélni mint a telefonoknál volt. De annyira gyorsan cserélődnek ezek a boxok, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
A kérdésre a válasz NEM csak ha a cég nem ad ki rá frissítést.
De ez nem várható.
Éppen ezért az olcsóbb változat, hogy könnyű szívvel lehessen cserélni. -
headhunter
addikt
válasz
bigacsiga962 #1365 üzenetére
Eddig... [link]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
bigacsiga962 #1365 üzenetére
H6 pro-t nem ismerem
-
bigacsiga962
tag
válasz
Chris Kiki #1364 üzenetére
H6 Pro szerinted nem lehet jobb választás?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
bigacsiga962 #1363 üzenetére
A Zidoo X8, X9S, X10 modellek mind megfelenek a kívánalmaidnak. Lejátszás szempontjából hardveresen azonosak, egyéb extrákban térnek csak el egymástól. Ezeknél lesz kadenciahelyes 3D lejátszás is.
-
bigacsiga962
tag
válasz
Chris Kiki #1361 üzenetére
Köszi te mit javasolsz?
-
djnice
veterán
válasz
bigacsiga962 #1359 üzenetére
A H6 Pro-ról még nincs tapasztalat, a Q10 pedig nem kadenciahelyes 3D esetén. A többi jó.
-
bigacsiga962
tag
Légysz segítsetek melyik lenne legjobb választás
Ziddo x8, x9, x10 ,h6 Pro vagy Himedia Q10
Nas 4k 3D legjobb minőségebn
köszönöm
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Balu115 #1357 üzenetére
Itt mindent megtalálsz mindkettőről. Tudtommal csak külső eltérések vannak.
-----------------------
Faresz29 - ha nem kell a belső Hdd hely felesleges a zidoo x10-s, ugyan az mint az x9s. A fenti linken te is tudsz tájékozódni. -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Tulajokhoz lenne kérdésem:
A jelenlegi konfig: Sony KDL50W805B + PopcornHourA210 + SynologyDS116
A TV váltom egy LG OLED55C7V-re, és gondolkodom a kissé öregecske Popi leváltásán is...
A kiszemelt egy Zidoo X9S vagy X10 lenne!
- Képminőségben hasonló mint a Popcorn?
- 90%-ban BD50, BDISO, 4K anyagok lejátszása NAS-ról!!Előre is köszönöm!
-
DVlad
őstag
Urak!
Játszik valaki bármelyik Zidoo készülékkel?
Ha igen, milyen játékokat próbált, és mi a tapasztalat (kép/hang minősége, sebesség, stb.)?
Előre is köszönöm! -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Balu115 #1351 üzenetére
Mint írtam olcsóbb és gyorsabb az amazon.de keresztül megrendelni. És esetleges garanciát is Ha utaána nézel De-ben lehet Amazonon keresztül érvényesíteni. Ott cak und pack 149 € és egy héten belül itt van. Én Szombaton rendeltem és Szerdán kézbe kaptam és ez mind Karácsonyi nagy tumultusban. De az X8 109 € és ugyan azt tudja. A különbség már luxus részemről.
Tessék egy akciós x9s és x8
Van olyan védelme mint sok más áruháznak és paypal-nak. -
Beni2360
Topikgazda
Le kell törölni a fent levő ZDMC és egy ceh tisztítás után kel feltelepíteni a régebbit.
A ZIDÓÓ gépekre a ZDMC van optimalizálva és ezekkel fut gördülékenyen.
Nekem se ment igazából KODI-val. Le is töröltem.
Skint se nagyon lehet mert általában mások a beállítások és már nem is működik együtt a kettő. -
nyakec
tag
válasz
bigacsiga962 #1349 üzenetére
Na megy vissza a jo oreg ZDMC 16.1 a kodi 18 ban nem lehet valasztani a hanglejatszas eszkozebn csak android a RAW be sem jon. Szeretnem megkerdezni skint vagy buildot hogy lehet torolni a zidooban?
-
bigacsiga962
tag
Sziasztok SOS segítséget kérnék szeretnék vásárolni egy Ziddo készüléket
Segítsetek mi lenne a jó : X8, X9, X10 vagy H6Pro
4K HDR fontos
Netflix Amozon legyen rajta
Nas-t használokvagy maradjak Himedia-nál
Fontos a legjobb kép és hangminőség
Köszi és elnézést hogy terheltelek bennetek
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Balu115 #1347 üzenetére
Általában a rendelés menete mindenhol egyforma. Alit kivéve vagyis ott a fizetés más.
Értsd meg nem minden terméket lehet Eu-expressel szállíttatni.
Azt ők határozzák meg, hogy mit tudnak "sumák" alatt behozni.
Nem akartam erre kitérni már mint írtam nem engedett, de megnyugtatlak volt már aki fizetett ÁFÁT ezen szállítás után is. Vagy vársz egy akcióra vagy keresel itthoni lehetőséget. Egyébként az X8 is ugyan azt tudja 109 € ingyenes szállítással amazon.de oldalról. -
Balu115
csendes tag
válasz
headhunter #1345 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem lettem okosabb😕
Ennél például mit kéne választanom hogy eu express-el jöjjön vagy miez😀
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614562.htmlRemélem nem baj ha belinkeltem.
Itt én ahogy látom kínai warehouse. Kérlek segítsetek, ilyen árba keresem napok óta! Ezt már nem akarom elszalasztani!🙂 -
LógaGéza
veterán
Mielőtt bárkit megtévesztenél véletlen:
Ez NEM hivatalos ZDMC, a Zidoonak SEMMI köze hozzá. Egy user belerakta a külső lejátszót, és kb ennyi a különbség a hivatalos Leia-hoz képest. Ergo a Kodi saját DVDPlayer-e nem élvezi a hardveres gyorsítást, mint a hivatalos ZDMC-ben.
-
sirály69
őstag
válasz
Chris Kiki #1341 üzenetére
-
nyakec
tag
válasz
Chris Kiki #1341 üzenetére
Már letoltheto a ZDMC-Kodi 18.0.1 Leia lehet tesztelni..[link]
-
Chris Kiki
senior tag
Vettem egy ilyen távirányító/légegér/billentyűzet kombót X9S-hez: iweipoo
Mindenkinek tudom ajánlani a gyári táv helyett, a következők miatt:
1. Infra+rádiós, átkapcsolható, nem kell mindig a lejátszó irányába célozni.
2. Infra módban az összes billentyű tanítható. Mivel a távon minden olyan billentyű megtalálható, mint a gyárin, ezért a gyári táv összes funkcióját maradéktalanul átveszi.
3. Mindkét oldala háttérvilágításos.
4. Van benne mikrofon Skype és társaihoz (ezt nem próbáltam ki).
5. Extra billentyűk a kényelmesebb használathoz (előre/hátra tekerés).Az enyémet úgy tanítottam, hogy infra módban a volume és mute gombok ne a Zidoo hangerejét, hanem közvetlenül az erősítőjét állítsa.
-
Balu115
csendes tag
válasz
Chris Kiki #1332 üzenetére
Hát sejtettem, de most sajnos 149 dollár. Ezért néztem ebay-en mert ott 33ezer ingyen postával, de ha meg ugye rájön az áfa? Akkor 42, de az lehet hogy átjön áfa nélkül? Vagy az összeg miatt mindenképp ráteszik?
-
Balu115
csendes tag
válasz
Chris Kiki #1329 üzenetére
Köszönöm keresésed. Megtaláltam, árba viszont ez is a 40 környéke és ha szerencsém lenne ebay-en akkor 33ból megúsznám, ha meg ugye áfa akkor 42. És sajnos ez lutri így😕
Jeni nevű felhasználó árul elméletileg újat 37-ért, de a hirdetésben van egy "jegelve" logó. De azért írtam neki üzenetet🙂
-
-
Balu115
csendes tag
És ha mondjuk a feladó máshogy címezi meg? Vagy valami kiskapu erre hogy nagyobb százalékban ne kapjon vámot a csomag? Jobb szeretnék a 30hoz közelebbi árnál maradni, így sejtem hogy jó a geek német raktáron levője, de az már magasabb ár, plusz én ahogy értelmeztem nincs nekik most jelenleg németbe. Valakinek esetleg eladó újba félárért?😀
Ez vicc volt, de ha valaki tud olcsó megbízható helyet az említett kettő mellé szívesen rákukkantanék. -
-
jeni
félisten
válasz
Balu115 #1325 üzenetére
A geekről rendelve ha DE verziót veszed akkor nincs vám rajta. Valamint előbb ideér sőt ha elromlik nem kell Kínába küldened csak a németekhez.
Az kb 39000Ft mert azóta drágább is lett. -
Balu115
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam, nézelődtem itt fórumon is meg úgy amblokk neten.
Úgy döntöttem rendelek egy zidoo x9s-t. Geekbuyingrol ajánlották itt a többiek, viszont bankártya és paypal hiányában a másik verziót találtam ki, hogy ebayről rendelném meg. A geekről 31 + kb 2ezer lenne a posta ha jol néztem. Ebayről 33körül lenne ingyen postával. Következő lenne a kérdésem, ekkora összegű, méretű doboz átjön a vámon, vagy megvámolják?
És ha igen, mekkora összeg lenne?
Ettől nagyobb összeget már nem szánnék rá ha nem muszály. Gondolom a geekről is ugyanez lenne a vám, csak ebayben jártas egy ismerősöm így meg tudnám vele rendeltetni. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
SyneT87 #1323 üzenetére
A 1313 hsz-nél is olvashatod a gondom és már más is csekkolta és észlelte a hibát. A nevem alatt többször is jeleztem keress rá. ( Film lejátszás közben a behívod a beállítást, ott a feliratok settingjében nincsenek meg a beállítási lehetőségek csak a fi elhelyezése menü van. Ez a külső lejátszónál van.)
Általában SMB alatt tallózzuk be a filmeket és minden mást.
E szerint nincs HDMI bemeneted az erősítődön ha optikát használsz.
Bármelyik air maust jól fogadja.
Az https://www.opensubtitles.org/hu oldalon be kell regelni és az ott használt nicnév és jelszót kell a boxon levő segédprogramba bele írni, hogy tudjon fi letölteni.ezaz Open Wrt ez pontosan mire is jó? - na ezt én is szeretném tudni.
Ezt találtam de nekem Kínai.
Nem mintha eddig hiányzott volna az elmúlt 9 hónap alatt.
Részemről egyelőre ennyi. Sok sikert a géphez. -
SyneT87
tag
Sziasztok,
nem rég jutottam egy X9S-hez, eddig nagyon bejön, kicsit olvasgattam itt a forumon de sok mindent nem találtam meg : )
Tudnátok ajánlani hogy az elején mit érdemes beállítgatni? ( DLNA-ről mennek a filmek, XDMC-t állítottam be és a külső lejátszót, illetve a hang optikáról megy és mindent raw-ra tettem és szépen megy is minden a házimozin. Dolbyt legalábbis már kipróbáltam )
A kérdésem konkrétan kb még annyi lenne, hogy látom az 1.4.12-vel vannak gondok én néztem és a felirat megjelenik meg minden, de mi a pontos gondotok vele?
Illetve egy air mouse-os távirányítót én is szeretnék hozzá méghozzá olyat aminek a hátulján van bill is, tudnátok ajánlani ami jól működik a zidoo-val? Ti mit használtok?
Esetleg lehet olyat valahogy beállítani hogy feliratot letöltök hozzá a zidoo-n?
Meg olyan kérdésem lenne hogy ezaz Open Wrt ez pontosan mire is jó? ( egy olyan szép hiba van benne hogy azt mondja állítsam át a root jelszót, de már átállítottam de továbbra is azt írja : ) )
Köszi a segítséget előre is.
-
Beni2360
Topikgazda
Nálad az 1.4.12 verzióban tudod állítani a feliratokat?
Nekem csak a fi settingnél a pozició állítási ablak jött be és semmi más. Ezt írták az angol fórumban is a hibák közt. Az frissítés előtti beállítás - sárga betü-közepes méret ez ami megmaradt és nem lehetett változtatni semmit, mivel nem jelent meg az állítási lehetősége.
Esetleg egy elérhetőséget a 1.4.12 img-hez? -
embe
nagyúr
válasz
sirály69 #1309 üzenetére
Összefoglalóban van egy Kodi "gyorstalpaló".
-
tomp
félisten
válasz
Beni2360 #1307 üzenetére
Nekem az 1.3 béta óta az 1.4.12 a legjobb verzió. Csak ez a wifis jelenség van nálam.
Amúgy ha bugot tapasztalsz érdemes img fájlból telepíteni a boxot. Van már 1.4.12-es img is.
Nálam 1.3 bétára való frissítésnél behalt a felirat kezelés. Nem jelentette meg. Egy img-ből való telepítés majd OTA frisítés bétára kijavította a hibát. -
Beni2360
Topikgazda
Hát én a tegnapi nap folyamán nagy nehezen tudtam megszabadulni tőle.
Több gondom volt a feliratokkal, a végin a háttér is átváltott feketére és hagyogatott.
Most már ott tart , hogy magától frissülne a 1.4.12 verzióra ki kell venni a pipát az automata frissítésnél.
Most fent van a V1.4.6_20170624 és ez marad egyelőre.
---------------------
sirály69 - ne engedd automatikusan frissíteni mert gondok lesznek.
A KODI-val (ZDMC) hogy állsz ? ismered a használatát. -
sirály69
őstag
Most szereztem be az X9S-t. Reggel kipróbáltam...
2 kérdésem lenne:
- A gyári táv használható légegérként?
- A beállításokban beállítottam a magyar nyelvet, de csak az android lett magyar a felület nem... Ez így működik?Előre is elnézést a láma kérdésekért, de ez az első androidos lejátszóm....
-
tomp
félisten
1.4.12 bug: 10-ből 2x nehezen csatlakozik wifire a box ha bekapcsolom. Van amikor 1-2perc kell neki de van amikor nem is látja a wifi elérésemet. Hiába kapcsolom ki és be nem látja. Aztán 1percig a listát nézve megjelenik a sajátom és rögtön kapcsolódik. "5GHz only" módban megy a wifi. Lehet ezért jön elő a bug?
-
Beni2360
Topikgazda
Hát 3x ugrottam neki mire rájöttem, hogy az img : install-X8-usb-v1.2.7.img fájlt csak install.img fogadja el.
A sallangot ki kell közüle törölni. Most megjelent a zöld ablak majd 4 perc után a zidoo logo. és máris kész kéri a frssítést.
letöltöm az X9S is hátha kell valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest