Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
djpundro #3799 üzenetére
A Kodi fórumon már jeleztem az embernek, hogy módosítsa a képminőségre vonatkozó értékelést. El kell fogadni hogy a Zidoo-nak nem hibátlan a képe és ennyi, lehet ezen pörögni hogy nálad látszik vagy nem látszik, de ez akkor is tény. A tesztvideók pont azért készülnek hogy fényt derítsenek az esetleges hiányosságokra. Nem mellesleg a TV-det is kalibrálni kellene.
-
djpundro
aktív tag
válasz
Beni2360 #3798 üzenetére
Hat igen ,szep külsöleg nagyon .Azert is valasztottam a x10 est ,meghat ha vincsit akasztok ra , ne csufoskodjon esetleg melette .Meg szebba kijelzöje is lenyegeben .Azt az 50€ különbseget nekem megeri .
Az erdekesseg ,meg tegnapelötteste megrendeltem az Apple 4k at megint ,reggel felkeltem ,töröltem gyorsan ,mert birtam meg es megrendeltem a Zidoo t .
En beszeltem a nemet forumon az emberekkel es ez a mania amit hiresztel egy par ember ,lehet a több miliobol az lehet teve hibaja is .Es eggyaltalan a nemeteket nem erdekli ,es pedig nagy kivetitökön is hasznaljak es mondjak semmi hiba a kepben .
Különben is meg itt is eggyik azt irja hogy jo es az egreatnal van hiba [link]
A masik meg ,a Kodi oldalan miert A t kapott a kepminösegere ?? Nem ertenek hozza ?Azt mar nem hiszem .
-
-
djpundro
aktív tag
Na megis egy Zidoo x10 est rendeltem meg .Sok stressz utan rajöttem hogy nekem megis a Zidoo megfelel .
-
Petikusz
tag
de tekerni nem enged
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Petikusz #3785 üzenetére
tessék itt van.
Ez a 12 és innen már megy a 2.0.5 frissítése. Kicsit hosszabb mint egy frissítés de nyugalom. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Petikusz #3783 üzenetére
Na azért az nem lesz olyan egyszerű, mert install x9s.img végű vagy valami hasonlót fw-t kell keresni.
Azt kibontva át kell nevezni : install.img-re és azt egy penre felírva kell betallózni a frissítéssel.
És aztán lehet feljebb menni. A 2.0.5 már az x9s-nél kint van a fő oldalon.
Más ötletet nem tudok adni sajnos. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Petikusz #3780 üzenetére
A felirat színét csak külső srt és még egyebek-nél lehet állítani.
Az ISO fájloknál a felírat képfájlként van jelen és azt változtatni nem lehet.
Csak pozíciót tudsz állítani, de vigyázz mert ha el állítod akkor a végén vissza kell állítani mert nem áll vissza és MKv filmnél nem tudod mi a baj. Jártam így mert én alul szeretem a feliratokat a fekete sávban és az MKV filmnél nem volt mit állítani mert nem láttam a feliratot. Kicsit engem is zavar mert a nagysága meg nekem sok az iso filmeknél.
2.0.15 na ez egy beta fw és még sok a gond vele. Nálam csak a 2.0.5 van fent de ezt még nem teszteltem magas flac zenével. Mindjárt megnézem nálam mit mutat az album.
Ui: Nálam tökéletesen megy akadás nélkül.
A link miatt törlöm a hsz-d bocs de a választ megírtam. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Petikusz #3777 üzenetére
A szint azt tudod állítani mind kér szövegnél csak a beépített srt-nél nincs félkövér, megy keret-árnyék stb állítási lehetőség. Na most van egy olyan fw aminél semmit nem lehet állítani csak a felirat pozicióját. Na azt az fw gyorsan frissíteni kell egy felette lévőre., ha jó emlékszem a 012 vagy a.16 végű.
Milyen fw van fent?
Mint írtam ezen kívül van még 3 boxom. 2db S905 és 1 db S912 ezen futnak LE. És egy RPI2+B./LE.
Zene lejátszás meg: én már próbáltam elég magas bt. flaccal és vitte szó nélkül. De érdemes valamit rátelepíteni egy lejátszót. Azért kíváncsi lennék arra flacra ha lehetséges valahonnan letölteni.
Én nagyon kevés zenét hallgatok, a fülem végett.
Ui: Egy furcsaság: A napokban állítgattam valamit a Quikban és a nem volt hajlandó a projektorra képet kitenni. Nekem is olyan zöldes villogások volta, na mondom kampec. Aztán másnap átnéztem és vissza állítottam a képkimeneten valamit és máris megkaptam a képet a projektoron. Lehet nálad is valami nincs jól beállítva. -
Petikusz
tag
amit még én hibának mondanék! Hogy van olyan flac zene amit a ziddo zeneplayer nem játszik le! meg csinált most olyat hogy elindul a zene pár másodperc után meg megáll lép tovább és nem játsza le. ezt sajnálom hogy a saját zenelejátszója ilyen gyengus
-
Petikusz
tag
válasz
Beni2360 #3775 üzenetére
Tényleg! és ezt kérdeztem is tőled az elején mikor megvettem, hogy valamelyiknél tudtam állítani a szinét is egy másiknál meg nem. Ezt jó lenne ha majd kitudnák küszöbölni egy frissitéssel.
de ez legyen a legnagyobb hibája
Lejátszó alatt egy másik lejátszó programot értessz a zidooban? vagy egy teljesen más mp playert? -
headhunter
addikt
válasz
Dale Cooper #3764 üzenetére
+1
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Petikusz #3774 üzenetére
Hát én most párhuzamosan használok 2 db Amlogic-os (s905-s912) és a zidoo x10.
Nekem még mindig az egyik fájó pontom, hogy az MKV -ba beépített feliratokat nem tudom úgy kezelni mint a külső feliratokat. És ezt a kezdetektől nem tudják megoldani. ezalatt azt értem, hogy pl nem tudok félkövér és árnyékot rá varázsolni. Ilyenkor szoktam átmenni a másik lejátszóra mert ott ez nem gond. -
Petikusz
tag
válasz
Beni2360 #3773 üzenetére
Hát engem nem nagyon érdekelnek a teszt képek. eddig amiket néztem filmek sehol nem láttam olyan dolgot ami hiba lett volna /számomra/.
olyan dolgokra gondolok pl. hogy lefagy, ujraindul, kilép a film közben. ha ilyen hibák nincsenek nem lesznek, és továbbra is minden fajta mkw, iso filmeket lejátszik akkor öröm és bodottág lesz. Én eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. -
Beni2360
Topikgazda
-
Petikusz
tag
Szia. a Zidooval milyen gondok szoktak lenni? nekem egy x9s van! eddig nem tapasztaltam vagyis nem tünt fel semmi. mire figyeljek?
-
djnice
veterán
válasz
Chris Kiki #3769 üzenetére
Elvileg igen, de én még nem teszteltem mert nincs S912-es cuccom, úgyhogy megerősíteni nem tudom.
-
djnice
veterán
válasz
Chris Kiki #3767 üzenetére
-
djpundro
aktív tag
válasz
Dale Cooper #3764 üzenetére
Sporold meg a hülye valaszaid .HA NEM TUDSZ A KERDESEMRE VALASZOLNI RENDESEN ,AKKOR INKABB NE IRJ
Megegyszer -Kerdezni szeretnem mit gondoltok melyik a jobb -Zidoo x10 vagy Apple 4k hdr .Filmek arhivalasara ,lejatszasara kell es kepminöseg szempot fontos .
Az legyen mindegy ,hogy mit küldök vissza es mit nem .Igy legalabb ha megegyszer megrenbdelem tudok kompromisszumokat kötni ,ha valami megis nem tetszik a lejatszoba ,mivel mindegyiknek van valami baja ,eggyik sem tökeletes .
Persze aki ert is hozza az valaszoljon ,ne minden fagylaltos.
-
djpundro
aktív tag
Na igy megertem ,en azt hittem az is medialejatszo lenyegeben igy igazad van .De akkor miert neki van a legjobb kepe a tesztvideon ?Vagyis attol hogy stream lejatszo nak szantak ,megis kepminöseg szempotbol a legjobbnak lehet szamolni mind Medialejatszo ,vagy?
Lehet a processzorja megis jobb mind a többi olcso kinainak ?
-
blakey
titán
válasz
djpundro #3758 üzenetére
Miért lenne parasztság? Stream eszköznek szánták, van iTunes felhasználód akkor rengeteg UHD anyagot illetve zenét nézhetsz, használhatsz, ehhez készült az ATV, más kérdés, hogy app-ok telepítésével másra is használható, így kell megközelíteni a dolgot, pontosan ezért nem médialejátszó.
-
djpundro
aktív tag
Okes offba tettem ,nem tudtam hogy ilyen van .
Ertem köszi ,de azert jo parasztsag ha arulnak lejatszot ,miert kell minden appo nak külön ra hangolnia ?Ha egy Zidoo t veszel egybe kell hogy jol menjen .Miert nem az appl eval közössen fejlesztik a programokat a lejatszora ?
Igy mindeg lessz valami ami nem fog müködni .Most peldaul az MRMC penzt ker es nem müködik jol ,meg meg sem javitottak .Jo parasztok
-
blakey
titán
válasz
djpundro #3755 üzenetére
11.3-ban másik motort használnak a konverzióra, ezért a régi megoldások nem működtek, Infuse csapata gyorsan megoldotta, MrMC szerintem még nem, de nem hiba hanem más algoritmus szerint megy a HDR. Ha régin maradsz akkor jó mindkettőn. Ha új OS-sen akkor tudtommal csak Infuse esetében jó, de nem garantált, hogy holnapra a másik app-ban is jó lesz, várni kell, dolgoznak rajta.
-
djpundro
aktív tag
válasz
DroiDMester #3751 üzenetére
Van benne valami amit mondasz .De az tulzas hogy elmosodas es ez gyari bealitas ,nincs itten semmi elmosodas elvegre eleg draga is vol ,1800€ 3 eve .
Igen szeretem a tevet termeszetes re allitani ,az a neve a bealitasnak ,ezenkivül van meg erösebb is es van 2 gyengebb ,normal es Film .Na azt a film bealitast utalom ,nagyon szintelen es sötet .De egy kivetelevel megint mondom ,az Apple tv nem volt csikos .Tehat akkor jöhet az Apple .
-
-
djpundro
aktív tag
válasz
Beni2360 #3748 üzenetére
Na szoval ma nagynehezem megjött a Zappiti m -De megy is vissza .
Nekem egy Zidoo x9s többet er .Nalam a tesztvideoval ugyanaz mind a Zidoo nal -ahogy a szakik mondjak clipping es bandingos .
Nalam az Apple tv 4k hdr kepminösegben a legjobb .
De persze filmezes közben semmit sem lehet eszrevenni a kepminösegben .Baris en nem tudok .
Nekem Apple 4k a favorit ,masodik mivel olcsobb is , a Zidoo x9s .
Ja igen .zappiti ugyanaz a filmjeim nel amik vannak a serveremen ,kevesebb mind felet a Covereknek csak talalta meg ,a Zidoo meg mind .
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #3743 üzenetére
Kihagyattam.
-
Chrome alól SEMMILYEN videó megosztó oldal NEM megy teljes képernyővel nem csak a YT, bármilyen videót ha megnyitsz benne és kiteszed teljes képernyőre 2-3.sec és kilép
YT -re pedig használd amit már számtalanszor belinkeltem Smart YouTube TV appot
-
mucga13
csendes tag
Sziasztok,
Beruháztam egy X10-re. Szerda este rendeltem olasz lerakatból és ma már kézbe is vehettem.(visszaolvastam itt a fórumon, szerencsére nem kávét kaptam
) Elképesztő, hogy olaszból, németországon keresztül 1 nap alatt befut egy küldemény, magyar posta elbújhat mellettük.
A jelenlegi szoftver verzió: 1.4.16
Mit tanácsoltok, melyik verzióra érdemes frissíteni? -
-
X10 tulajokhoz: kikapcsoljátok a lejátszót amikor nem használjátok?
-
*Tata*
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget!☺️
-
*Tata*
senior tag
Sziasztok!
Zidoo x8-om van, most a 1.4.6 firmware van rajta.
Van ettől újabb frissítés esetleg már?
Ha igen linket dobna valaki. -
-
TIT
veterán
válasz
eric.cartman #3720 üzenetére
Köszi.
Akkor a hivatalos gyári ilyen bugos? -
Nálam az a korábban linkelt 4K-t tudó Oroszok által írt Smart YouTube TV tökéletes volt... [letöltő link]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #3716 üzenetére
Mivel küldöd a hangot az avr-re?
Ha toslinkon keresztül megy a hang az avr-be akkor mindig ki kell kapcsolni a némítani a Tv-t. Ez azért van mert van opció az avr kikapcsolásnál is szóljon a tv hangja ha hdmi-n keresztül megy a kép. De ha kábelen jön az adás és a hang toslinkon megy az avr-be akkor is le kell némítani. -
modflow
veterán
A Zidoon a hangot a beállításoknál raw-ra tettem, így a TV-n csak ritkán volt hang, vagyis akkor amikor valami gagyi hangsáv volt csak, de ez ritka. Ekkor mindig némítottam a TV-t, hogy ne legyen visszhang a házimozival.
Most más TV-m van ugyan a hangbeállitás változatlan, de most mindig szól a TV. Idegesítő, hogy némítani kell. Ez miért van?
-
válasz
djpundro #3713 üzenetére
Amég nem állítod be rendesen a TV.d HDMi bemenetét, és a TV gyári túlszaturált vacak beállítását részesíted kedvezőnek nem is értem mit pattogsz hogy ez a player meg az nem jó ha nálad az se jó amivel amúgy semmi gond!
Hiába veszed a Zappiti -t ha a TV-d szétcseszi azt a képet is ami amúgy jó lenne! De te tudod....
-
djpundro
aktív tag
En mar belezöldültem ebbe az egesz tesztekbe ,most meg holnap megjön a Zappiti es en nalam összehasonlitom a regi lejatszok tesztjeivel es ha nem erzem hogy jobb lesz vagy legalabb mind az Apple 4k ,akkor repül vissza es veszek megint egy Zidoo t .
Ne haragudjatok de csak teszkepen latom meg a hibat ,tevenezes közben nekem peldaul a Zido x9s is nagyon jo volt .
A nemet forumokon is elkezdtem a temat ,de kiröhögtek mind ,mert nem latszik tevezes közben semmi .Ök pedig sokan nagy jo minösegü projektereken nezik . Van penz persze ,vehetnenek dragabbat is ,de a Zidoo nagyon nepszerü .
De peldaul a kis s905x el is nem jo velemennyel beszelnek ,cigisdoboznak hivjak
Lehet csak kamu ez az egesz tesztkepek ?
-
djpundro
aktív tag
válasz
Beni2360 #3710 üzenetére
En ezen keresztül mentem .
[link]Es itt a magyarazat hozza
[link]De nekem nem tetszik a kep igy ,az ahelyzet, hogy en nem is a normal ,hanem egy kicsit intenzivebben szerettem a szineket nezni .nalam van .movie -Standard - termeszetes -es intenziv gyari bealitas .Meg persze sajat bealitasok külön .
En a Termeszetes gyari bealitast szeretem ,de ottan peldaul nem jelenik meg soha a clipping tesztnel a kiskockak .Az azt jelentheti hogy nem jo bealitas .
-
-
djpundro
aktív tag
válasz
Beni2360 #3706 üzenetére
Most en evvel a Burosch keppel bekalibriroztam a tevem ,ahogy ottan irja es a sajat teve lejatszojaval nem csikos bandingos ,a s905x el meg igen bandingos .Ez mar nagyon erdekes .Szerintem a nagyon jora mondott s905x nalam baris nagyon rosszul szerepel .
S905X libreelec 8.90.6 versio
Tevem sajat lejatszojaval
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
djpundro #3702 üzenetére
A felső két csík nem jó van fényképezve mivel hiányzik a sötétebb rész ahol kezdődnek a csíkok.
A felső csík bal oldalán már látszik a csík 3 db.
Nálam is LE alatt s905 sima látszik a banding.Na ezek megvannak és most megnéztem sima átmenet fekete és fehér közt semmi függőleges csíkot nem látni. Ez a LE-volt. Zidoo-nál is ugyan az semmi bandingot nem látni.
Na de azokat csíkokat a színeknél csak ha oda megyek a TV elé fél méterre.blakey - én nem látok egyiknél sem semmi zavarót.
-
blakey
titán
válasz
djpundro #3703 üzenetére
Csináltam én is képeket ha jól emlékszem és be is tettem valamelyik topikba, nálam is olyan, mint azokon a képeken, annyi, hogy a clipping is jó, bár írtam, hogy OS-től is függ és az app verziójától is, S905X-nél sem mindegy melyik verzióval teszteled, van amelyikkel csíkos de vannak jobb. Nem tökéletes, viszont megjelenítőtől is függ. Ha filmek közbe nem látsz semmi zavarót akkor nem nagyon érdemes ezzel foglalkozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu