- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
-
tlac
nagyúr
ennyit sikerült még kiharcolnom, amiért nem kaptam a webkincstárra moneyback-et
"In the Moneyback Card Terms of Use, you can see the information (in the 4th What are the limitations for getting Moneyback) that one of the conditions to receive the moneyback is:
The transaction must not be a cash-like transaction. This means that any purchase which is not a genuine purchase of goods or services (for example, card transactions to payment service providers, gambling, gift card or currency exchange service providers, money transfers, financial or investment services, or any similar transactions) is not eligible for Moneyback.
However, there is not such transaction in the list excluded_merchant_category.pdf (zen.com), the list is about to be update soon. We thank you for paying the attention on it.
As an excuse for this inconvenience, we have added one month for free, the next subscription fee will not be taken." -
pictigjis
őstag
a digitalizált kártyával való fizetés nem online fizetés, az technikailag ugyanaz, mintha a sima fizikai kártyáddal fizetnél. kell ugyan a telefonnak netkapcsolat, de ettől a tranzakció nem válik online tranzakcióvá (sajnos). csak az online fizetés, ami online terminálon (vPOS) történik, a telefonodat meg egy fizikai terminálhoz érinted hozzá
-
pictigjis
őstag
szerintem SEPA csak akkor van, ha az adott bank csatlakozott a SEPA-hoz. a kincstare egy nem eruros ovezetben regisztralt magyar IBAN-os szamla, hogy tortenetesen eurot fogad, az mindegy. valoszinuleg nem resze a SEPA-nak
talan: minden SEPA-utalas EUR, de nem minden EUR-utalas SEPA
-
vnorbi
aktív tag
Néztem egy Revolutos euró utalást is OTP devizaszámlára, és az még rosszabb (ZEN-nél legalább azzal kezdődött a közlemény, amit a küldéskor megadtam). Revolutnál a megadott közlemény a "Sent from Revolut" volt. Ehhez képest az OTP-nél a két közlemény mezőben ezek jelentek meg:
Első: valami azonosító 0,0 SENT FROM REVO LUT lakcímem, litván IBAN szám, nevem B2ESB
Második: valami azonosító 0,0 SENT FROM REVOLUT
A "valami azonosító" megtalálható a Revolutnál. Ha az adott utaláshoz tartozó Confirmation pdf-et letöltöd, akkor ott két adat szerepel, a "Reference", amit én adtam meg közleményként, és az "External reference", amit meg a Revolut generálhatott hozzá ("IP"-vel kezdődik, és jön utána még 14 számjegy), aztán amikor a fogadó félhez ér, akkor az External reference-szel kezdődik és a Reference-szel folytatódik a közlemény. Legalábbis az OTP így mutatja.
-
vnorbi
aktív tag
OTP-s devizaszámlára utaltam eurót ZEN-ről annyi közleménnyel, hogy "Savings".
OTP-nél az online felületen a Közleménynél az látszik, hogy:
"SAVINGS 0,0 a lakcímem, az a litván IBAN szám, ahonnan az utalás érkezett, a nevem és valami azonosítószám"Aztán van egy második Közlemény sor is a részleteknél, aminél csak a "SAVINGS 0,0" jelenik meg.
Nem tudom, miért van kettő, lehet, hogy az OTP kever össze valamit, és a tényleges közlemény ez a második, ami nincs kiegészítve mindenféle extrával, mert a számlakivonaton ezek az adatok ugyan megvannak, de más sorrendben és tagolásban:
nevem, címem, SAVINGS, litván IBAN szám
(itt tényleg vannak vesszők, míg az online mutatott részen csak egymás után vannak hányva az értékek tagolás nélkül). -
pictigjis
őstag
gondolom, írhatsz hozzá a közleményhez, de a sok karakteres "alap közleményt" valószínűleg nem változtatod meg azzal, csak kiegészíted. utaltam már eurót ugyan, de nem magamnak, így nem tudom, ő hogyan kapta meg, forintnál sok "összevissza" karakter a közlemény
már nem teljesen ingyenes a sepa a régi goldban sem, ez az öt cent az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PLC programozás
- Tőzsde és gazdaság
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Voodoo 3 (Hibás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest