Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Én most valamiért tudtam rendelni ingyen fizikai kártyát, nem tudom miért, a régi lejárt, vagy letiltattam, nem is tudom, és most küldtek újat, sőt még virtuálisat is tudtam ingyen, pedug ingyenes csomagban vagyok...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Arra tippelek hogy regisztrációnál működik, vagyis csak új reg-re jó...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha tartozik a kártyához PIN kód, akkor miért is ne?
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szerintem ha csinálsz, akkor ki fogja írni előtte, hogy ingyenes-e, vagy nem...
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Jaa, hát akkor ez elég hiányos infó, mert minden kártyával lehet készpénzt felvenni, csak ugye nem mindegy mennyiért. Azt hittem arra célzol, hogy ingyen lehet, mert általában az ingyenesség szokott a legnagyobb előny lenni. A ZEN-re előfizetésben nem látok per pillanat túl sok értelmet, de persze ez függ attól is ki mire használná...
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
De Te magad írtad, hogy már van egy kártyád. És az első ingyenes. Szerinted ha törlés után mindig lehetne ingyen újat csinálni, akkor lenne ilyen szabály?
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére

-
-
ACE-
addikt
válasz
donat_sz
üzenetére
Ez simán előfordulhat Zen esetében... Lehet hogy utólag majd beterheli (ha van egyenleged rajta), de az is lehet hogy soha... Nekem amikor Platinum-om volt, 5 napra terhelte a teljes összeget... nem reklamáltam mert a többszörösét szedtem be rajtuk akkoriban visszatérítésként. De ilyen is van.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na de már ne haragudj de te azt írtad hogy kaptál 10-15 eurót... itt most ezen van a hangsúly... én is kértem volna egy screen-shot-ot, pont annyi idő lett volna berakni mint tépni a szádat, de te azt valamiért nem akarod, inkább felháborodsz...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor gondolom könnyedén vissza is tudod keresni a számlatörténetben és tudsz róla egy screenshot-ot csinálni
Engem is érdekelne mert én sem hallottam még REF linkről. -
ACE-
addikt
válasz
unicumnext
üzenetére
Milyen mizéria?
-
ACE-
addikt
Csak nemzetközi átutalás játszik Ft esetében... ami nagyon drága lehet bankonként... de lehet hogy még mindig jobban megéri mint a 0.5%... de még jobb ha van egy rokon ismerős barát, aki regisztrál, oda tudsz feltölteni, átváltod euróra, és azt utalod át a másik ZEN-edre SEPA-val.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Talán majd kiheverem, de Te a szarrágásodat soha.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na, gratula, akkor több 100 Ft-ot megspóroltál...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
De le is mondtad az árképzési tervnél? Mert én nem, viszont nem volt egyenleg, amiből levonták volna. Aztán egy nap amikor váltottam, szépen váltott magának forintot euróra, és visszamenőleg levont valami 5 havi díjat...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Teljesen mind1, a vásárlói védelem már első hónaptól él. Vagy a rendelés, és a visszaigénylés között volt olyan hónapod amikor nem fizetted az 1eur-t? Gondolom az Alis vásárlás a Zen kártyával történt.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz, vagyis a vásárlási védelem meg a plusz 1 év gari, azt ugye vágod?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Honnan tudod? Gariztattál valamit?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tessék?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez kb. olyan mintha a kötelező biztosítást csak abban a hónapban fizetnéd, amikor épp balesetet okozol... nyilván megérné a biztosítónak ilyen kondíciókkal... ja, nem...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez most komoly kérdés volt?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Még sosem csináltam, de szerintem semmi... nem tudsz majd semmit csinálni a fiókkal, max. talán feltölteni meg kártyával költeni.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Árképzési terv, alul leiratkozás...
-
ACE-
addikt
Nektek megy Google Pay-el a HUF feltöltés, beírom az összeget és nem lehet a "Töltsd fel" gombra koppintani, pedig nem szürke...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor support.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor bizony valamit elszúrtál a link megnyitásakor... Szerintem nincs határ, de ha lenne akkor is egy részét jóváírná... hol vásároltál?
-
ACE-
addikt
Na ilyen még nem volt, Zen-re utaltam 27 körüli fontot, hogy átváltsam Ft-ra, és rögtön lecsípett belőle 1 havi előfizetésnyi összeget.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Elvileg igen, van ilyen védelem is, évi (vagy havi?) néhány alkalommal szintén. De én még sosem vettem igénybe.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Főképernyőn lehet felhúzni az ablakot, meg jobbra, ballra húzni.
-
ACE-
addikt
Nincs felár a hétvégi váltáson, én mostanában általában nem is használom a Revolut-ot váltásra, feltöltöm a Zen-t Revolutról, átváltom, és ott fizetem ki. Elektronikus kütyüre így még plusz 1 év garit is adnak, bár még nincs tapasztalatom hogy az ilyen kérelmek működnek-e.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Xbox Series X|S
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest