- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Kártyával töltenék, váltanék. Nézem az árakat. Ebből nekem az jön le, hogy ha a régi, 1 Eurós csomagból, Gold -ba raktak, akkor a kártyás feltöltésnek nincs díja, a váltás pedig 0,2% -ért korlátlan. Vagy, van vmi másik pricing oldal is?
-
Somatom
veterán
Revorol tudnék Zen -re ingyen Eurot küldeni Sepa utalással?
-
Somatom
veterán
Összefoglaló nincs, a keresés nem hozott eredményt és a válaszokból úgy tűnik, hogy nem olyan triviális a dolog. Szóval, miért is ne lehetne az első lépés ez a topik?
Amikor okoskodó topiktársak nem tudják a választ, akkor szoktak a guglival, meg a support -tal dobálózni. -
Somatom
veterán
Hétvégén szeretnék előre váltás nélkül vásárolni. Eurót töltenék fel és svájci Frankban vásárolnék. Lehet ilyet?
-
Somatom
veterán
A Zen szerint az Erste elutasította a kártyás feltöltést. A Revora engedte, onnan húztam át Zen -re.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Havi 1 Eurós csomag. Forintot szeretnék utalni az Erste Forint számlámra. Egy ilyet már utaltam ebben a hónapban. Akkor ez még ingyenes, vagy már feláras? Az app nem mutatja a csomag ficsőröknél. Nekem havi két ingyenes utalás rémlik.
-
Somatom
veterán
A Zen -nél is van hétvégi felár a váltáson?
-
Somatom
veterán
Sziasztok! Friss reg. Hogy lehet innen free utalni Erste Ft számlára? Nem kaptam Magyar számlaszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest