Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Én is ígyjártam.A KISÉRLETEIM KÖVETKEZTÉBEN BIOS RESETTE KELLET CSINÁLNOM.Viszont rájöttem mért nem tudok jobb eredményt elérni.1 ami szoftveriku
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Automata kávégépek
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.