- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
2szer ment el, bocs...
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Megjöttek az új ramok!
Kezdetnek: 1,4V-on 10x255; ram szinkronban 3-3-3-8 1T és HT 4x
3360 pont
100 sec
[link]
Irány 100 alá... -
Qru
MODERÁTOR
Miért ragaszkodsz a Corsair-hez? Nekem volt (igaz DDR1 PC 3500), alubordás de 450 felett nem ment. Se feszemelés, se az időzítések lazítása nem segített.
Jó kis ram, de nem voltam elájulva a teljesítményétől. (jó csak 433-as, de akkor is 450 fölé nem lehetett hajtani.)
Este beraakom az új ramokat és remélem még időm is marad tesztelni. -
Qru
MODERÁTOR
Crucial Ballistix Z503, (2x1Gb) használtan veszem, a srác akitől veszem (ugyan az a lapunk van)
400-on 2-2-2-5 1T a gyári default de tuningban
550-en 3-3-3-8 1T
ezeket érte el vele, valószínűleg nálam is így fog szaladni!
Itt egy teszt róla: [L] http://www.legitreviews.com/article/262/1/[/L]
Tiédről mik a tapasztalatok?
Egyébként jobb, hogy áteszed jövőre, akkor esnek majd az árak szépen egy nagyot.
mod: ez volt az 1500-ik hsz-em!
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Nem valószínű, mert tulajdonképpan az architektúra azonos, csak a DDR1 VS DDR2 ram támogatás változott (meg a procilábszám, és új lapot is vegyél az új ram mellé ha S939-ről váltasz. Ha P4-ről akkor csak lap kell a proc mellé.) Inkább az alaplap lehet a mérvadó.
mod: lehet már csak ketten vagyunk itt a totyikban...
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
1266/512/133-as p3-s el
300 pont
558 sec
csak miheztartas wget
let
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
dual core 0 mellett meg 173pont 964sec.. hmm erdekes
letix -
letix
senior tag
394 pont 1344 sec!
haha..
let -
letix
senior tag
na exec4. nel tart.. sok van meg hatra?
-
letix
senior tag
hehe mindjart itt a gyoztes pontszam..
dual p3 600al mar csinalja vagy 7-8 perce
na mindjart kesz
let -
Qru
MODERÁTOR
Nem, nem teszteltem újra, majd ha lesz időm. Amúgy nem is gondoltam volna a ram sebesség ennyire számít, emeltem az órajelet 11x225-ről 11x230-ra de a ramot vissza osztottam. (így a 450 helyett csak 422-ön megy és nem lett jobb az eredményem!)
De majd kipróbálom 11x225 szinkronban és felveszem a HT 4x-re.
To sid: Azért, mert nagyon fontos a ram időzítése és órajele. Nálam 450-en megy ott a ram és 2-3-2-6 1T-n, am nem olyan rossz sztem. -
twollah
nagyúr
2048 potty
AM2 3800 + 1024Mbyte 800Mhz DD2 5-5-5-15 -
Fekete Fény
tag
Hát mindenki ellustúlt.igaz én sem tudok többet kisajtolni belőle
-
(Bundás)
addikt
Barton 2500+@2525 MHz 1344 Pont, hogy a leggyorsabb K7 legyek.
[link] -
Zoli329
addikt
Mindenki kiábrándult a progiból?
-
Qru
MODERÁTOR
Sztem rosszul jelzi ki, de majd megnézem a bios-ban mi a helyzet. Az túlalacsony lenne az már igaz de az eredmények azt igazolják, hogy gyorsult a dolog az alapállapothoz képest. (bár ez akkor is igaz lenne ha az alapálapot mondjuk 1 lett volna most+ 225.
)
mod: én a ht szorzóra gondoltam, arra írtam, hogy 235-ös FSB felett kell visszább venni a szorzót 3x-ra. Fel sem merült/fel sem tűnt hogy ott 225-öt ír ki a Cpu-z.
Vedini: akkor spórolok a fentmaradó másik kettővel. Majd ha elég bölcs leszek hozzá akkor kívánok újra!
[Szerkesztve] -
smokk.
tag
Én is jelentkezem,de ezen még javítani illene
x2 3600@2500,Kingmax Mars 512Mb 667/834 5-5-5-15-2T
2858 pont
118 seconds
http://kepfeltoltes.hu/view/061105/extremecpusmokk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdv. -
Qru
MODERÁTOR
Kicsit javítottam helyzetemen.
Új erdmény:
Cpu: 2480MHz
Ram 450MHz 2-3-2-6 1T
106sec
3168pont
[link] -
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény #539 üzenetére
nem sli-ben ment nálam....
A 6600gt helyett egy 7800gtx volt a gépben,amikor megszületett a 67 sec-es eredmény. -
Fekete Fény
tag
Én probáltam és mindig más eredmény jött ki.Ráadásul Xarax SLIs eredménye is ezt bizonyítja.A másik ha nam húzom a vidit és akkor mérem akkor is 2-3sec vesztek.Ez nem sok de azért számít szerintem.ha csak a nemória lenne..Nekem is volt 667nemom és beállitottam hasonlóan mint te és nem mértem jó eredményt vele(kingston 667)Számit a nemória de úgytűnik több más összetevő is.Slibe 76sec kapni!!!!Mással nem lehet magyarázni csak így.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #537 üzenetére
Ennek sztem semmi köze hozzá... Próbáltam auto-n is anno meg 100mhz-re fixálva ugyanazt kaptam. Más videókarival is szintén ugyanaz az eredmény. Ami lényeg, a memória...
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #535 üzenetére
nálam 2x-res a pci-e sebessége
-
Fekete Fény
tag
Bocs hogy régen írtam.Sajna reggeltől estig dolgoztam.Holnap rakok fel új eredményt.egyébként megnéztem és Megvan miért mér mást a progi.A PCI express sebesség állitása miatt.Auto sebességbe a gép összehangólja a többivel. (Lahet elnéztem de ezzel van összefüggésben a port állitásáva pl sli)
-
-
dokar
addikt
válasz
Achill3uS #530 üzenetére
erről eszembe jutott egy vicc is:
Az alsós évfolyamon nyelvtanversenyt rendeznek.A döntőbe Jancsika, Pistike és Kolompár Dzsunior jut be. Elsőként Jancsika kapja meg a kérdését:
- Jancsika, szótagold el azt a szót,hogy alma!
- AL-MA
A következő kérdést Pistike kapja:
- Pistike, szótagold el azt a szót, hogy körte!
- KÖR-TE
Az utolsó kérdést Dzsunior kapja:
- Na Dzsunior, szótagold el azt, hogy diszkrimináció...
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
akár lehetne a program neve AMD CPU Benchmark is, ez egy nagy lol
, kiváncsiságból lefuttattam azon az órajelen amin 24/7 használom a Core 2 konfigom.
eredmény: 2157 pont [link]
wow, épp leverem a 2500mhz-es A64 3200+-t
(csak ugy mutatóba ezen az órajelen egy metabench 0.98 és 1M Pi [link])
[Szerkesztve] -
thomboy
tag
Most 1,2 V-on megy a proci, a ramok meg 4-4-4-10-ben (433 Mhz*2), HT 945 MHz...
Bárhogy állítom vagy bármit csinálok a szorzó nem akar elmozdulni a 11x ről, vagyis beállítom neki mondjuk, hogy 10x270, de 11x270-et akar, szóval nem tudom mi van vele!
0307-es BIOS van rajta, próbáljam ki talán a 04-es bétát? -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #524 üzenetére
Minimum 1000mhz-ig húzhatod úgy hogy stabil.
-
Zoli329
addikt
Nem rossz. Észrevételek:
Feltétlen kell ennyi fesz a procinak 2.6-on? Nézted kevesebben?
1T-t nem viszi a lap ezen mhz-en?
Memóriáid trc értékét sztem simán viheted le 16-ig (persze apránként)
HT link elég kicsi, 1100mhz-et simán viszi a lapod, ne aggódj, nyugodtan egy szorzóval emeld feljebb. (4x)
Ezek után nézd meg mit hoz.
Esetleg 10x-es szorzóval kellene próbálkozni, megnézni vele, mit bírnak a ramok. Úgy kellene próbálni 2.5-2.6-on páratlan szorzóval kevésbé mennek a ramjaid
[Szerkesztve] -
thomboy
tag
Na csináltam én is egy tesztet, hát szerintem olyan erős középmezőny
[link]
Építő jellegű vélemények? (de tőlem szidhattok is, mint a bokrot)
-
enterlaci
senior tag
Hali!
Itt egy teljesen standard Intel Pentium eredménye. Ettől függetlenül nem veszek AMD-t
[link]
Intel D805 2,66Ghz
Twinmos 1024Mbyte DDR2 533Mhz
373pont
ennyi -
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #515 üzenetére
elvileg nincs újabb verzió a bench-ből, és a progi íróját sem sikerül elérnem
igazi tuningos, bench miatt fejleszt
spi-re pl keményen gyúrhatsz, ott van még mit fejlődni -
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény #515 üzenetére
Ezt a progit is sikerült elcsesznem?
-
-
Lalaboy
őstag
Ez a progi bugos! 3800-on E6600-al, 2 giga DDR 840 (3-3-3-4) rammal 1904 pontot kaptam!
-
Zoli329
addikt
Nálad a 3. tesztnél valami bibi lehet, közel 4 magos cpu-val futhat le annyi sec alatt. Nem ártana valami újabb verzió, mert ez így irreális. Sztem. +300-al megy a CPU-d hozzám képest és 20sec különbség? Furcsa. De azért gratula
legalább nem tuningolok most ezért, mert úgysincs értelme míg nincs egy kiforrottabb verzió.
+ Azoknál is bugosan fut, akiknél +1k +2k pontszámot ad uazon időhöz
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #507 üzenetére
Ja igen és a nemo mennyiség is számit.Ezt is ma probáltam.Bár ez nem egyértelmű.Nekem a 87 sec az sztandard ám 512Mb 89sec mér.2 teszt alapján.Ki tudja meghaladtuk a progit
-
Fekete Fény
tag
helo újra látni.En onnan gondolom hogy számit mert a nemoriám pl a teszteken hihetetlen eredményeket ér el a procim is 2700Mhz fut.Tudom hogy sokat számit a nemo de akkor is csak a vidim ''gyenge'' a gépben ráadásúl nálam pl érezhető volt a visszaesés.Valahonnét szereznem kell még egy club-3d 7600gt hogy megbizonyosodjak róla.Amit eltudok képzeli hogy a PCI Express beállitása miatt mutat más eredményt a progi(ai booster mindent állit )
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
a bench nem függ a vidókártya teljesítményétől
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #501 üzenetére
Megnéztem 2.4-en húzva és a nélkül (100-100mhz-et tettem a gpu/ram-ra). Semmi különbség, másodpercre és pontszámra megegyező értéket kaptam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest