Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Sokat dolgozok ezenkivűl elkeztem wow-al játszani és elis ment az idő.Ja a fejlesztésről már megnéztem mizt veszek márciusban,nem tölem tudod.
jön egy új asus lap dd3 lapkával minden extra 2 proci hellyel hp2-vel egyszóval a jövő am3 a kicsike hát erre gyüjtök szervert szeretnék létrehozni.A lap kb csak becslése van mert csak jövőre igérik 125000ft erre gyüjteni kell.Ja és belemegy a régi proci is elméletileg sőt biztos.Gyakrabban jövök majd fel mert érdekel ki hogy áll. -
Fekete Fény
tag
Hát mindenki ellustúlt.igaz én sem tudok többet kisajtolni belőle

-
Fekete Fény
tag
Én probáltam és mindig más eredmény jött ki.Ráadásul Xarax SLIs eredménye is ezt bizonyítja.A másik ha nam húzom a vidit és akkor mérem akkor is 2-3sec vesztek.Ez nem sok de azért számít szerintem.ha csak a nemória lenne..Nekem is volt 667nemom és beállitottam hasonlóan mint te és nem mértem jó eredményt vele(kingston 667)Számit a nemória de úgytűnik több más összetevő is.Slibe 76sec kapni!!!!Mással nem lehet magyarázni csak így.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Bocs hogy régen írtam.Sajna reggeltől estig dolgoztam.Holnap rakok fel új eredményt.egyébként megnéztem és Megvan miért mér mást a progi.A PCI express sebesség állitása miatt.Auto sebességbe a gép összehangólja a többivel. (Lahet elnéztem de ezzel van összefüggésben a port állitásáva pl sli)
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Minimum 1000mhz-ig húzhatod úgy hogy stabil.
-
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ja igen és a nemo mennyiség is számit.Ezt is ma probáltam.Bár ez nem egyértelmű.Nekem a 87 sec az sztandard ám 512Mb 89sec mér.2 teszt alapján.Ki tudja meghaladtuk a progit

-
Fekete Fény
tag
helo újra látni.En onnan gondolom hogy számit mert a nemoriám pl a teszteken hihetetlen eredményeket ér el a procim is 2700Mhz fut.Tudom hogy sokat számit a nemo de akkor is csak a vidim ''gyenge'' a gépben ráadásúl nálam pl érezhető volt a visszaesés.Valahonnét szereznem kell még egy club-3d 7600gt hogy megbizonyosodjak róla.Amit eltudok képzeli hogy a PCI Express beállitása miatt mutat más eredményt a progi(ai booster mindent állit )
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Miért?
Én is betudtan éllitani pl a mai napon hogya 3.teszt gyors legyen.Az más kérdés hogy a többi eredmény pl 2 teszt 13sec erre csak....Ez mind beállitási kérdés csak.legalábbis ezt vettem észre.Ja és hogy a vidi nem számit.Vissza vettem a vidi sebességét ujraindítottam a gépet(a többi maradt 2700 1080)és hat eredményem is csak 93 sec volt.Na ezt mivel magyarázzátok
És ismétlem csak a vidit állitottam
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
-
Fekete Fény
tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Újraunditás után mikor mindent betöltött inditsd el és nézd meg mennyin fut.Az x2 mert nekem is ilyen van biztos fut stabilan 2500Mhz sőt 2600Mhz .Ehez nem kell semmit joformán állitani csak auto modban hagysz mendent és a frecy 250 illetve 260 ra állitod.Ez egy alap beéllitás.Ezután nézd meg a tesztet.Egyébként nem rossz húzás nélkül.Nekem alapon kicsit jobb volt 109sec de ez sem rossz.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Én is ígyjártam.A KISÉRLETEIM KÖVETKEZTÉBEN BIOS RESETTE KELLET CSINÁLNOM.Viszont rájöttem mért nem tudok jobb eredményt elérni.1 ami szoftveriku
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be. -
Fekete Fény
tag
Nocsak.Mégis számitana a vidikártya??Ha ez igaz akkor a gép összkonfongját teszteli a kicsike
Most probálkozok egy ''stabil'' beállitással a biosban csak egyenlőre a progi nem akar végigfutni rajta.(újraindúl a gép)De ha sikerűl akkor én is tudni fogonm a 83.ja és 5.-én veszek bordát és hütőt.akkor megnézem mit tud a kicsike.12 nap a zéró pontig addig .... -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Azért kérdezem mert eléggé érzékeny a nemóriára a progi és lehet,hogy 1 iletve 2 másodpercet veszitek,Szerintetek?
(Ez sokat számit a versenyben) -
Fekete Fény
tag
Hol van vedini?
Frissiteni kellene a ranglistát. -
Fekete Fény
tag
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
jut eszembe én tudom a proci fordulatát szabályozni.

-
Fekete Fény
tag
orthossal teszteltem és bírja pedig a nemorián(kingston 800MHz)sincsen borda.Elméletileg én is kaptam az infot hogy AMD estén 70 fok amit ajánl maxra.Ebben meg bőven benne vagyok. Csak komoly megterhelésnél megy 59 fokra.Nekem is átlagban és játékban 35 és 47 fok között megy megnéztem.3dmark2006-ban is csak 51 fok volt a max.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Én sem vettem pont ezért nagyobb vidit bár én már most tudom hogy ebben a lapban(nevem alatt megnézheted jelen esetben csak márkán bellűl egy lap előzi meg a nagy testvére) is szépenfognak muzsikálni a 4magos procik.Minden tiszteletem
én se vennék soha intelt.A végén úgyis az AMD győz 
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Sikerűlt és stabil 57 fok és 60 fok közötti eredmény.Itt az új első[link]Na kezdődjék a verseny

-
Fekete Fény
tag
Nincs borda a kingstonon Így adják pedig 54000ft volt(2x512 800Mhz).Már mindegy meg oldódott a probléma.Az egyik zsinór a proci cool tetajén landolt és nem forgott ráadásúl csoda hogy működik mert mindig maxon járatom most meg állt egyhelyben.Ennyit számitott volna?Futtatok pár tesztet most remélem működni fog.
-
Fekete Fény
tag
Borzasztóan jó a házam hüttése.Csúcskategóriás AeroCool Extremengine 3T.Van benne egy 25cm a ház oldalán mi 1000RPM megy és a ház elején egy 14cm ami 1500RPM megy ráadásúl van még kettő cool (3500RPM )a gépemben.25000 ezer forintért + a 2 másik cool
.Ennyiért hüttenie kell
.Eddig nem volt hüttés problémám
.Most biztos,hogy valamit én állitottam rosszúl.Ennél magasabb 2800Mhz a 667nemom 900Mhz futott és akkor sem volt ekkora hő termelésem sőt 59 foknál feljebb nem ment orthossal,csak nem volt stabil.Kinek mi a kritikus.Nekem 65 fok már soknak számit.Megtaláltalak 
Ilyen hüttéssel hülyeség leszedni a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Sajna nortonom van amit csak letörölni tudok.egyébként minden eddigi eredményem alatt dolgozott pár progi.De nekem most inkább a hömérséklettel van problémám.Mióta új nemom és bioszom van még nem sikerült optimalizálnom csak [link]ezt az eredményt.szerintem rossz irányba haladtam és túl sok feszt adok neki.Na mindegy azt a két másodperc úgy akarom le dolgozni ahogy használom az xp.Majd átváltok Nod32-re de még három hónapig ingyen használhatom a nortont
.Én is észrevettem mennyire lelasítja a gépemet
.Ez van.Ja igen a te eredményeid hol vannak? 
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Hiába mondom,hogy vége a húzásnak ezt sosem lehet abba hagyni
.Most 2700Mhz 1100Mhz járok csak nem tudom stabilizálni.Túl nagy hő fejlödik pedig a nemoria teszteken nagyon jó vagyok és a benchmarkban 89 másodpercet értem el
.de mit ér ez ha a gépem megsűl
.Na probálkozok hátha bekerülök az 1-3-ba(cél az első hely) 
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Ez itt AMD top lista.Ráadásúl nem rossz az eredményed
.kullogni nem fogsz nézd meg [link].Felkerülsz a listára
.Én is arra várok,hogy kibéreljem ideglenesen a 6.helyet
.A te eredményed kiváló úgyhogy linkeld fel az eredményt de úgy hogy a teszt végén megnyitod a cpuz 2 szer hogy a képen látcodjon nemoria álitásod a másikon a cpu sebessége.linkeld fel(megnyitottad amit mondtam utánna printScreen gombot megnyomod majd megnyitod a Paint és lenyomod a ctrl+v majd elmented JPG-be a képet és feltöltöd ide WWW.KÉPFELTÖLTÉS.HU és utánna berakod a linket)
[Szerkesztve] -
-
Fekete Fény
tag
Up
valaki: van jó eredményem rakjátok fel már elküldtem az előző hozzászolaásomban.Én lehetnék a 6.helyen -
Fekete Fény
tag
Ki próbáltam és lefagy az egész.Majd el felejthetem el hogy dobozost vettem és alapból nem járt hozzá hüttő borda.Kifizettem majnem 54k és ezt nem adtak hozzá.Már privben is kérdeztem a te pontos beállításodat.de csak akkor add meg ha nem gond és stabil.(Nem utosó sorban még nincs hűttőm új és míg nem veszek még egy 1gb rammot nem is lesz bár a nemoriára
9 -
Fekete Fény
tag
Hello
Képzeld kiderűlt ,hogy a nemóriáim voltak hibásak.(A kingston sem kivétel)Most 2500Mhz fut a gépem stabilan.(minden teszten az maradt+gennélis).Itt az új eredményem jó rammal
[link] Kérlek ezt rakjátok be a top listába.Egy darabig sajnos nem tudok tuningolni.Úgyhogy ez a legjobb eredményem(ami stabilan működik) Nemóriát akarok venni és nem olcsó manapság.
Utóirat.rakjátok fell alistára.Gyári cuccokkal ez kiváló eredmény legalábbis szerintem. Köszi a tippeket -
Fekete Fény
tag
hello mindenkinek
Képzeljétek ma megkaptam(lecserélték 667) a 800Mhz kingstonomat (2x 512
).Ám igen meglepődtem ,hogy az új nemória berakása után,nem tudtam felrakni a procit 2600-ba de még 2500-ba sem
.Most 2400Mhz mükszik (Ai boosrerral).Most futtam le egy tesztet és stabil[link]
Nem rossz elsőre.De fúrcsa hogy alapon nem engedi a 2500 se a .2600 Ha beálítom teszt közbe újraindúl a gép.(töbszőr probáltam).Miért nem engedi???
-
Fekete Fény
tag
Bocs még várnotok kell az én eredményeimre
-
Fekete Fény
tag
Semmi gond nincsen vele.Majd lefuttatom egy 1100Mhz duronon na meg az 1,3 tualatin procimon teszt ként.Majd meglátjuk mire elég pont/sebességed.Nem csak nagy procik versenyezhetnek
.A kicsik is szórakozhatnak.Szolok pár ismerősnek pár napon bellűl lesz ebben a kategóriában is pár megdöbbentő eredmény.
Nekem is volt ''kicsi'' gépem 2 évig.Meglátjuk mit hozok ki belőle (1.3 tualatin tusl2-c alaplapommal 512Mb rammal)
Majd holnap úgy 14-16 között fel rakom az eredményt. -
Fekete Fény
tag
Na megdöntöttem minden eddigi rekordom 2800Mhz .Mindent mi volt a házamon hűtésemben feltekertem maxra és a cpu max.ordosal 70 fok. 6000pont 78másodperc a taszt eredménye és nem indult újra a gépem
.Szerinted megtarcsam bár mégcsak most probálom ki hogy újra indul e.ha stabil akkor valami nagyot csináltam az biztos.

[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Nem tudom mit csináljak.Orthossal leteszteltem és a legmagasabb hőmérsékletem 89 fok
volt.Ez nagyon magas.Megtarcsam ezt a beállítást mondván bírja vagy állítsam vissz 2600-ra????Túl jó az eredmény lehet azért nem tudok reálisan dönteni. -
Fekete Fény
tag
-
Fekete Fény
tag
képzeljétek 2900pontot értem el viszont 81másodperc alatt.proci 2700-on ideglenesen
-
Fekete Fény
tag
Várj ez még csak a kezdet ahány gépem volt annyit is húztam szinte teljesen széjjel P1-mostanáig.Novemberbe veszek rendes hűttőt hozzá mert bár a ház hűttése kiváló (Aero cool ExtremEngine T3 hangos de kiválóan hűtt) de a proci gyári hűttője nem bírna többet
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig
.A nagy dolog ha úgy húzod meg hogy kiemelkedj magasan az átlagtól legalábbis ez az én véleményem.Jelen esetben pontszám és időben eggyaránt.mindenki eggyetért velem??

-
Fekete Fény
tag
hello
Nekem 4500 értem el a teszten [link]Én felkerülök arra a hőn áhitott listára???Mert ez szép eredmény. -
Fekete Fény
tag
hello
Nekem valami 4000 valamennyit ír ki.Szeretném megmutatni de hiába nyomom meg a print screent fogalmamsincs hová menti kérlek segitsetek.Valahova lementi de hova???
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jön egy új asus lap dd3 lapkával minden extra 2 proci hellyel hp2-vel egyszóval a jövő am3 a kicsike hát erre gyüjtök szervert szeretnék létrehozni.A lap kb csak becslése van mert csak jövőre igérik 125000ft erre gyüjteni kell.Ja és belemegy a régi proci is elméletileg sőt biztos.Gyakrabban jövök majd fel mert érdekel ki hogy áll.

.Cseréld le 

Végre egyre többen beszálnak az első helyért.Gratula így tovább.A listán még én sem vagyok rajta pedig jelenlegi belinkelt eredmények között első lennék,Itt láthatod a ranglistát.
.Ez van.Ja igen a te eredményeid hol vannak?
.Ráadásúl írtátok,hogy néha hülye pontszámok jönnek ki.De nálam mindig ennyit adott ki (2600Mhz)4556pont.Nem futott alatta semmi más progi. Miért??????????????????????????????????????????