- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ja értem. Akkor meghúzom a videókarit is
-
Fekete Fény
tag
Miért?
Én is betudtan éllitani pl a mai napon hogya 3.teszt gyors legyen.Az más kérdés hogy a többi eredmény pl 2 teszt 13sec erre csak....Ez mind beállitási kérdés csak.legalábbis ezt vettem észre.Ja és hogy a vidi nem számit.Vissza vettem a vidi sebességét ujraindítottam a gépet(a többi maradt 2700 1080)és hat eredményem is csak 93 sec volt.Na ezt mivel magyarázzátok
És ismétlem csak a vidit állitottam
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
-
Fekete Fény
tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Újraunditás után mikor mindent betöltött inditsd el és nézd meg mennyin fut.Az x2 mert nekem is ilyen van biztos fut stabilan 2500Mhz sőt 2600Mhz .Ehez nem kell semmit joformán állitani csak auto modban hagysz mendent és a frecy 250 illetve 260 ra állitod.Ez egy alap beéllitás.Ezután nézd meg a tesztet.Egyébként nem rossz húzás nélkül.Nekem alapon kicsit jobb volt 109sec de ez sem rossz.
[Szerkesztve] -
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Minden alapon,semmi sincs húzva :
Integer sorting : 3 sec
Solving factorials: 11 sec
Floating point perfomance: 52 sec
Extreme graphing: 48 sec
Finding prime numbers: 1 sec
3967 Xtreme CPU makrs 115 sec.
(néhány internet explorer és firefox nyitva volt közben...ez számít ?)
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Én is ígyjártam.A KISÉRLETEIM KÖVETKEZTÉBEN BIOS RESETTE KELLET CSINÁLNOM.Viszont rájöttem mért nem tudok jobb eredményt elérni.1 ami szoftveriku
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be. -
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem mondon én,hogy a vga számít....
Főleg,hogy nem is a 4.-ik teszt lett sokkal jobb,amire gyanakodtam,hanem a 3-as.
De más nem változott pozítiv irányba..... -
Fekete Fény
tag
Nocsak.Mégis számitana a vidikártya??Ha ez igaz akkor a gép összkonfongját teszteli a kicsike
Most probálkozok egy ''stabil'' beállitással a biosban csak egyenlőre a progi nem akar végigfutni rajta.(újraindúl a gép)De ha sikerűl akkor én is tudni fogonm a 83.ja és 5.-én veszek bordát és hütőt.akkor megnézem mit tud a kicsike.12 nap a zéró pontig addig .... -
XaraX
addikt
[link]

Hát,hogy mennyit számít a vga,nam tudom.....
Került bele egy gtx,viszont csak egy 1 gigás ram,tehát single és még az időzítés is lazább.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem hiszem, hogy +1 giga számítana neki
nézd meg a feladatkezelőt, mennyit fogyaszt a rendszerből. Egy tesztprogiért meg aztán főleg nem érdemes. Az viszont igaz, hogy 1 giga a mai játékoknak kevés -
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Azért kérdezem mert eléggé érzékeny a nemóriára a progi és lehet,hogy 1 iletve 2 másodpercet veszitek,Szerintetek?
(Ez sokat számit a versenyben) -
Zoli329
addikt
Az nem az én gépem. Az egy 1 magos A64 939es. Az enyém AM2-es X2. Mivel az XtremeCpu máshogy mér 1 ill 2 magos procival, ezért nem igazán hasonlítható össze. Az indításkor kérdezi ezt. Az, hogy 10-15 sec-es szórással mér, az nem túl bíztató. Vagy az op rendszered vagy a géped ingadozik (alaplap nem túl jó?). Nekem max! 1 sec eltérés meg 10-15 pont.
-
MC Pite
veterán
Erről beszélek
.
Oda is írtam hogy az a 2T 1T, csak az a cpuz még rosszul írta ki.
700Mhzel és egy maggal erősebb procim van, memóm 236on megy, és mégis megelőzől 20 másodpercel. (de nekem is 10-15 másodperces szórással ad eredményt, pontban 2000 pöttyös) Most akkor mi a lószőrt mér ez a progi?

Tied: 2,0Ghz DDR400 3-3-3-8-2T 88sec
Enyém: 2×2,77Ghz DDR475 2,5-5-9(15öt ír vmiért)-1T(2T ír) :107sec
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
sziasztok skacok, bocsi de nagyon elfoglalt vagyok,
frissítettem a listát: [link]
ha valakit kihagytam, illetve az adatai nem stimmelnek szóljon
ui.: lenne egy kis időm, meghúznám a procimat mint kőgazdag a zsír új phaeton-ját
-
rob210
nagyúr
Jelzem urak hölgyek asszonyok, hogy Vedinit nem lehet elérni.
Se messenger se semi sajnálom én minde szálat megmozgattam a frissítés érdekében.

Az eredményekhez meg gratulálok

-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem csak úgy van az...
[link]
-
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Na,akkor egy utólsó egyelőre.
[link]
Vannak még zavarok,valamiért vége van 38x körül az 1T-nek,és nagyon 300 fölé sem jutok,de csak rájövök elöbb-utobb,hogy miért nem.
-
Fekete Fény
tag
Hol van vedini?
Frissiteni kellene a ranglistát. -
Fekete Fény
tag
-
XaraX
addikt
Így első nekifutásra
:
[link]
Jobb ramokkat kell beszereznem,mert ezek csak 533-ok.
-
Zoli329
addikt
A64 3200+ S939 1Giga DDR 400Mhz DualCh
[link] -
MC Pite
veterán
1, Ez flame, hanyagoljátok pls. A fingtel olyan köröket ver a procijainkra most mint a huzat. Szal csitt.
2, nevetséges, megin tösszevissza mért ez a ***...
De tessék egy eredmény: (az a 2T az 1T) [link]
Azért vicces hogy 300Mhzel lassabb procik is elöttem vannak
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
jut eszembe én tudom a proci fordulatát szabályozni.

-
Fekete Fény
tag
orthossal teszteltem és bírja pedig a nemorián(kingston 800MHz)sincsen borda.Elméletileg én is kaptam az infot hogy AMD estén 70 fok amit ajánl maxra.Ebben meg bőven benne vagyok. Csak komoly megterhelésnél megy 59 fokra.Nekem is átlagban és játékban 35 és 47 fok között megy megnéztem.3dmark2006-ban is csak 51 fok volt a max.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz. Nagyon magas a proci hőfokod. Rendesen ráraktad a hűtőt? Nekem 50 fölé csak 1-2 fokkal ment még 2.7-en is. Ráadásul a procinak 1.5V elég sok ha a gyári hűtőt használod. Jövő hónapban talán én is veszek procihűtőt. Nekem 86sec a rekordom, úgyhogy még piszkáld kicsit. Mondtam már, hogy a ht-t vedd vissza 4x-re és akkor több pontot kapsz... egy állítás a bios-ban.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Azta, 1100mhz-en mennek a memóid? Durvállom...
-
Fekete Fény
tag
Én sem vettem pont ezért nagyobb vidit bár én már most tudom hogy ebben a lapban(nevem alatt megnézheted jelen esetben csak márkán bellűl egy lap előzi meg a nagy testvére) is szépenfognak muzsikálni a 4magos procik.Minden tiszteletem
én se vennék soha intelt.A végén úgyis az AMD győz 
-
rob210
nagyúr
válasz
Fekete Fény
üzenetére
CSak is nekem nem kell soha többet fiINgTEL

-
rob210
nagyúr
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Gratulálok én most amíg meg nem veszem az új rendszeremet már nem versenyzek senkivel semmiben.
Az én gépem bizonyított már
A tiéd elött még szabad az út
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Sikerűlt és stabil 57 fok és 60 fok közötti eredmény.Itt az új első[link]Na kezdődjék a verseny

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Jó hogy nem égett le a motorja... Persze, ha nem forog a lapátja, nincs levegőszállítás és nem viszi le a forró levegőt semmi a bordáról. Ha nincs ilyen sok ventilátoros csodaházad, sztem meg is főtt volna a cucc! Ram árak az egekben van mostanság, még a ValueSelect ramok is aranyárban vannak.
Szerencsére én még egész jó áron tudtam venni tuningos ramot a tavaszon, igaz DDR1-es. -
Fekete Fény
tag
Nincs borda a kingstonon Így adják pedig 54000ft volt(2x512 800Mhz).Már mindegy meg oldódott a probléma.Az egyik zsinór a proci cool tetajén landolt és nem forgott ráadásúl csoda hogy működik mert mindig maxon járatom most meg állt egyhelyben.Ennyit számitott volna?Futtatok pár tesztet most remélem működni fog.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Az igaz, ha ilyen jó a hűtésed csak rontana ha nyitott házzzal nyomnád. X2-nek elég magas a hőtermelése 70fokig bírja az AMD-s ajánlás szerint. Esetleg vegyél rá vmi jó hűtést, Arctic Freezer64 pro-t pl. Eléggé dícsérik az X2 topikban. Ram-odon van borda vagy VS? Hány voltot adsz a cpu-nak/mem-nek?
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Borzasztóan jó a házam hüttése.Csúcskategóriás AeroCool Extremengine 3T.Van benne egy 25cm a ház oldalán mi 1000RPM megy és a ház elején egy 14cm ami 1500RPM megy ráadásúl van még kettő cool (3500RPM )a gépemben.25000 ezer forintért + a 2 másik cool
.Ennyiért hüttenie kell
.Eddig nem volt hüttés problémám
.Most biztos,hogy valamit én állitottam rosszúl.Ennél magasabb 2800Mhz a 667nemom 900Mhz futott és akkor sem volt ekkora hő termelésem sőt 59 foknál feljebb nem ment orthossal,csak nem volt stabil.Kinek mi a kritikus.Nekem 65 fok már soknak számit.Megtaláltalak 
Ilyen hüttéssel hülyeség leszedni a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Elvileg rajta vok a listán, 110sec-el (S939 X2 4200+ @ 11x219 ram szinkronban (438MHz) 2-3-2-6 1T). (pontszámra most nem emlékszem fejből)
Akkor még 3hónapig várnod kell a rekord döntésre...
Én pl utálom, hogy ha korlátozza ilyen téren a szabadságom egy progi. Igenis ki tudjam lőni ha nem érzem szükségesnek. Ez ilyen (elnézést, nem személyeskedés!!!) bolondbiztosra van belőve.
Házoldalát leveszed akkor sem jobba a helyzet? Esetleg kirakhatod az ablakba/Rkélyre nyitott házzal a teszt erejéig, akkor biztos csökken a hőmérséklete...
-
Fekete Fény
tag
Sajna nortonom van amit csak letörölni tudok.egyébként minden eddigi eredményem alatt dolgozott pár progi.De nekem most inkább a hömérséklettel van problémám.Mióta új nemom és bioszom van még nem sikerült optimalizálnom csak [link]ezt az eredményt.szerintem rossz irányba haladtam és túl sok feszt adok neki.Na mindegy azt a két másodperc úgy akarom le dolgozni ahogy használom az xp.Majd átváltok Nod32-re de még három hónapig ingyen használhatom a nortont
.Én is észrevettem mennyire lelasítja a gépemet
.Ez van.Ja igen a te eredményeid hol vannak? 
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Küld a géped offline módba (pl kábelmodem kikapcs, utp kábel kihúz) és lőjj le minden háttérben futó alkalmazást. (tűzfal, vírusirtó, stb) akkor nem kaphastsz be semmi vírust, vagy ilyesmit és nyerhetsz pár pontot/sec-et.
-
Fekete Fény
tag
Hiába mondom,hogy vége a húzásnak ezt sosem lehet abba hagyni
.Most 2700Mhz 1100Mhz járok csak nem tudom stabilizálni.Túl nagy hő fejlödik pedig a nemoria teszteken nagyon jó vagyok és a benchmarkban 89 másodpercet értem el
.de mit ér ez ha a gépem megsűl
.Na probálkozok hátha bekerülök az 1-3-ba(cél az első hely) 
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Memóriáid milyen időzítésen mennek? 1T-vel vagy 2T-vel használod? Ennél a proginál nagy előny a ddr2
#430 - Nekem érdekes mód 3-4x-i lefuttatás esetén is uazt az eredményt adja. Esetleg 1s eltéréssel. Nem eléggé kiegyensúlyozott a géped. Pioritást nem szoktam piszkálni, nem igazán érdemes. Ez alól talán a Superpi kivétel, azt real-time-ban szoktam. Metabench meg high-en jó.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Ez itt AMD top lista.Ráadásúl nem rossz az eredményed
.kullogni nem fogsz nézd meg [link].Felkerülsz a listára
.Én is arra várok,hogy kibéreljem ideglenesen a 6.helyet
.A te eredményed kiváló úgyhogy linkeld fel az eredményt de úgy hogy a teszt végén megnyitod a cpuz 2 szer hogy a képen látcodjon nemoria álitásod a másikon a cpu sebessége.linkeld fel(megnyitottad amit mondtam utánna printScreen gombot megnyomod majd megnyitod a Paint és lenyomod a ctrl+v majd elmented JPG-be a képet és feltöltöd ide WWW.KÉPFELTÖLTÉS.HU és utánna berakod a linket)
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
válasz
Fekete Fény
üzenetére
1, 939
2, memória vissza van osztva sajna
3, tök különbözőket mért ez a ***
4, Linkelni? Csináljak screenshotot? Nem akarok versenyezni, pláne nem egy randomgenerátorral. Nem akarok a core2esek mögött kullogni, nem ahhoz szoktam
-
-
MC Pite
veterán
111sec 4359pont
X2 3800+@2600Mhz, memók@236Mhz -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Feltehetnéd a kérdést, hogy hová tűnt Vedini.

-
Fekete Fény
tag
Up
valaki: van jó eredményem rakjátok fel már elküldtem az előző hozzászolaásomban.Én lehetnék a 6.helyen -
Fekete Fény
tag
Ki próbáltam és lefagy az egész.Majd el felejthetem el hogy dobozost vettem és alapból nem járt hozzá hüttő borda.Kifizettem majnem 54k és ezt nem adtak hozzá.Már privben is kérdeztem a te pontos beállításodat.de csak akkor add meg ha nem gond és stabil.(Nem utosó sorban még nincs hűttőm új és míg nem veszek még egy 1gb rammot nem is lesz bár a nemoriára
9 -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
A biosban át kellene állítani 1T-re az időzítést
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ez az eredmény kevés. Vmit elszúrtál. 2.5ön többet kell kapj. Nem beszélve az 1000mhz-en járatott memóriákról
-
Fekete Fény
tag
Hello
Képzeld kiderűlt ,hogy a nemóriáim voltak hibásak.(A kingston sem kivétel)Most 2500Mhz fut a gépem stabilan.(minden teszten az maradt+gennélis).Itt az új eredményem jó rammal
[link] Kérlek ezt rakjátok be a top listába.Egy darabig sajnos nem tudok tuningolni.Úgyhogy ez a legjobb eredményem(ami stabilan működik) Nemóriát akarok venni és nem olcsó manapság.
Utóirat.rakjátok fell alistára.Gyári cuccokkal ez kiváló eredmény legalábbis szerintem. Köszi a tippeket -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Jelenleg 960mhz-en mennek a 800as memóriáid. Sztem ne panaszkodj. Vagy használod így, vagy a bios-ban visszaállítod 667esre, így mehetsz feljebb proci sebességben. 2.6-nál már úgyis 800 fölött megy a memóriád
-
Fekete Fény
tag
hello mindenkinek
Képzeljétek ma megkaptam(lecserélték 667) a 800Mhz kingstonomat (2x 512
).Ám igen meglepődtem ,hogy az új nemória berakása után,nem tudtam felrakni a procit 2600-ba de még 2500-ba sem
.Most 2400Mhz mükszik (Ai boosrerral).Most futtam le egy tesztet és stabil[link]
Nem rossz elsőre.De fúrcsa hogy alapon nem engedi a 2500 se a .2600 Ha beálítom teszt közbe újraindúl a gép.(töbszőr probáltam).Miért nem engedi???
-
Fekete Fény
tag
Bocs még várnotok kell az én eredményeimre
-
Zoli329
addikt
Ismerős gépe:
Athlon XP 1800+ @1.5Ghz [link]
196sec/856pont
Tényleg. Vedini elfogadsz Everestes CPU ID-t is CPU-Z-k helyett? 1 lapon rajta van minden.
[Szerkesztve] -
lbalog
tag
ez a tesztprogi kicsit fura nekem:
hogy van az, hogy míg 69 másodperc alat lefut addig 2446pontot ad / E6 venice 2,8K Mhz /
igaz, hogy a pc-cillin fut a háttérben de akkor a másodpercnek is nőni kellene nem csak a pontynak csökkenni, vagy nem
-
kemi
tag
Oks, én voltam balfasz

De ahogy néztem a képeket, csak a faktoriális számítás volt bukta, a többi mind no.1. -
kemi
tag
Lehetséges az hogy Core 2 Duo 6400@3200!!! 999pontot csináljon, vagy ez alkalmatlan Core 2 mérésére??(3dmark2006CpuScore 2500+....)
-
gmanus
csendes tag
Ja és eredmény..[link]
-
Zoli329
addikt
Egy kis frissítenivaló a toplistára:
[link] -
Fekete Fény
tag
Semmi gond nincsen vele.Majd lefuttatom egy 1100Mhz duronon na meg az 1,3 tualatin procimon teszt ként.Majd meglátjuk mire elég pont/sebességed.Nem csak nagy procik versenyezhetnek
.A kicsik is szórakozhatnak.Szolok pár ismerősnek pár napon bellűl lesz ebben a kategóriában is pár megdöbbentő eredmény.
Nekem is volt ''kicsi'' gépem 2 évig.Meglátjuk mit hozok ki belőle (1.3 tualatin tusl2-c alaplapommal 512Mb rammal)
Majd holnap úgy 14-16 között fel rakom az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- PlayStation 5
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Futás, futópályák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Eredeti játékok OFF topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is betudtan éllitani pl a mai napon hogya 3.teszt gyors legyen.Az más kérdés hogy a többi eredmény pl 2 teszt 13sec erre csak....Ez mind beállitási kérdés csak.legalábbis ezt vettem észre.Ja és hogy a vidi nem számit.Vissza vettem a vidi sebességét ujraindítottam a gépet(a többi maradt 2700 1080)és hat eredményem is csak 93 sec volt.Na ezt mivel magyarázzátok
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.

nézd meg a feladatkezelőt, mennyit fogyaszt a rendszerből. Egy tesztprogiért meg aztán főleg nem érdemes. Az viszont igaz, hogy 1 giga a mai játékoknak kevés
,

.Most 2400Mhz mükszik (Ai boosrerral).Most futtam le egy tesztet és stabil