Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=shitty=-
aktív tag
köszi azzé!
de ez közösbe mondom ha valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi feszen megy a procim vagy mittomén segit hogy hol nézzem meg akkor ahoz képest valamicske kis viszonyitásom lessz hogy mennyit is adhatok neki! de azért elfogadom a tanácsokat is hogy ennyivel meg annyival is elkell hogy mennyen! na meg hogy mennyi neki az egészséges max fesz! aki nem tudja milyen prociról van szó az nézzem meg a leírásoba!
Elöre is köszi!
u.i: azzért vizzel sokkalta de jobb időt értem el! így nagyban számít a hőmérséklete a procinak is!
Üdv!
[Szerkesztve] -
ttt1
őstag
2550mhz-en x2-es s939-es 255-ös szinkron fsbvel 3-4-4-8-as idözitéssel 4450 pont és csak 109 sec.
-
vedini
őstag
válasz
-=shitty=-
üzenetére
hát am2 kicsit más tészta mint 939, nem vagyok elmélyedve benne, tapasztalat hiányában,
beállítástól is, de legfőképpen a procitól függ mekkora órajelet lehet belőle kipaszírozni, feszt pedig adj a procinak, főleg h vízzel hűtöd
ftc: ne y-t nyomj, hanem 1-et
Mikádó:nem csinálnál úgy benchet h teljes képernyős legyen, így össze tudnánk hasonlítani a részértékeket
további jó tuningolást
az elkövetkező 1-2 hétben lassan megy majd a frissítés, mert sok a dolgom bocsi előre is
-
-=shitty=-
aktív tag
Hello vedini!
Készitettem most egy új tesztet vízhűtéssel már
bár a sec. nem akar nagyon lejjebb menni! nem tom miért! ti mien beállitások mellett értek el ilyen magas órajelet? ami nagyon fontos hogy a fesz mennyi! ime a kép:[link]
Procim:AM2 X2 3800+ @2500Mhz
Ram:533@835Mhz
Üdv:shitty -
Mikádó
senior tag
Nah megnéztem mit tud a procim.
42981 pont
171 second
[link] -
ftc
nagyúr
Egy kis X2 3600+ AM2 eredmény
[link] -
Zoli329
addikt
Kipróbáltam. Procit 2.65-re húztam, memóriát így visszaosztottam, ezzel 620 környékén mentek. Eredmény 102sec

-
Zoli329
addikt
Hát annyihoz azért kellene egy 1066mhz-es ddr2 sztem. Vagy lényegesen több cpu órajel (amit most nem tudok az fsb korlátom miatt
). De érdekes mód most, hogy nem osztottam vissza a ramot (először azt hittem nem nagyon megy 700 felett, hát dehogynem csak feszt kellett neki adni) megy a C&Q is 2.5-ön is és a ramot is szépen visszaveszi akkor, mikor nem terhelem.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Finomítgatom a memóriabeállításaimat. Ezeket már csak legalább 2V esetén tudja, de stabilan, több órás tesztelés után is:
[link]
Egymás után 3x is lefuttattam, minden esetben ezt az eredményt kaptam.
90sec, 3752pont -
-
Zoli329
addikt
Ennél lejjebb nem tudok menni ezzel a lappal és memóriaösszeállítással:
[link] -
rob210
nagyúr
Zoli ezt most rosszul nézed.
de mindegy.
Itt nekem a ramjaim nem voltak beállítva.
Az én ramom a 670Mhzet simán viszi.
Azt meg nem éred még utol semmilyen ddrII-vel csak az 1066osakkal.
Na mindegy ez nem ide tartozik
de ha gondolod szívesen beszélgetek veled erről a topikban
egyébbként belinkeltem oda a lapookat és ramookat olvasgass.
Ugyanis jönnek végre a normális ramok és alaplapok a nagy gyártóktól.
Így már lehet érdemes lesz váltani AM2-re
-
Zoli329
addikt
Látod én csak hűvösen tartva a procit csak 2.45ghz-en milyen eredményt értem el. Nem osztottam vissza a ramot. és itt jön képbe a ddr2. Így 800 fölött pörög (csakhát nem 1 az 1be) a ram 4es időzítéssel és így nagyon jól teljesít. Neked 3100mhz-en 89 sec nekem meg 2.45ön 92 itt inkább a ram számít már úgy látszik. Ha lenne 1066mhzes memóriám amit alapból 800-on 1az1be hajtanék és fsb-vel feltornásznám 1000mhz körülire nagyon ütős lenne.Csak lenne megfizethető...
Meg lenne egy normális alaplapon. De ez már folyamatban
Érdekes, hogy 2.47-en minden szuper és stabil de a superpi meg hibázik, de csak az. 2.45ön meg már nem
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
nem tudok 88sec alá menni

Most nagyon szomorú vagyok.
A technológia a nitrogénes hűtésen alapult volna.
Fagyasztóspray -67°C ra hűt
szépen körbetekertem a csöveket és hogy a pára ne ártson a rendszernek.
A gép jelentem 3100Mhzen beindult és 89 secet csinált most viszont elfogyott a spray, mert csak egy kicsit kaptam nem volt tele a flakon.
Lefotózni meg persze hogy nem tudtam, mert újraindult amikorra minden eredmény meg volt.
Hülyevoltam egy cpu képet kellett volna elsőnek elmentenem, most már mindegy
Szóval veddini a te feladatod lesz 88sec alá menni nekem nem megy.

-
rob210
nagyúr
válasz
-=shitty=-
üzenetére
X2-esek esetén az idő számít mert a program egyesek szerint bugos.
Nem tudom nekem mindíg 5000pont felett mér.
De egy valami biztos, ez a program eszméletlenül érzékeny a rambeállításokra.
Esküszöm a ramokkal érdemesebb játszani mint a procival.
Ha a táblázatot megnézed én is gyengébb tuningal optimálisabb ram beállításokkal értem el a 88s-os eredményt
-
vedini
őstag
válasz
-=shitty=-
üzenetére
ha úgy van kedvem az explorert is lezárom bench előtt, mindent meg kell tenni a pontokért

-
Zoli329
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-=shitty=-
üzenetére
Úgy is az idő számít X2-nél nem a pontszám.
Bár ez tényleg furi, hogy ezt csinája nálad/veled. A háttérben fut vmilyen alkamazás? Zárj be mindent, mert akkor szokott ponügyileg ''hibázni''. Ezért is az idő számít nem a pont szám a listán. -
-=shitty=-
aktív tag
ezért!:
nah nekem azt mondja meg valaki hogy mi a tökömért csinálja ezt velem ez a program!? mikor 2600Mhz-re felhúzom a procit akkor 2500pontot kapok és mikor visszaveszem 2400mhz-re akkor meg 2833!!! nah ez miért van? igy is úgy is elég silány ez az eredmény nem értem miért csak ennyit kapok!
u.i: tegnap sikerült kiharcolnom egy 3700pontot ezért is tartom furának ezt a progit hol ennyi hol annyi...
-
rob210
nagyúr
válasz
-=shitty=-
üzenetére
Mi az hogy nem megy normálisan?
nekem elég normálisan megy és még sok-sok fórimtársnak is ez a listából is kiderül
-
-=shitty=-
aktív tag
tök mind1 hogy am2 vagy nem sokat itt nem számit!
én a mainapig nem értem miértz nem megy normálisan a mérés! -
vedini
őstag
közkívánatra megosztom veletek a kincsemet:
[link] -
rob210
nagyúr
Na lássuk a 87 secet

én már dolgozok rajta de nagyon nem akar összejönni
Bár most rendszer bővítés lesz egy két dolog még jön a gépbe aztán majd meglátjuk ha szépen összeraktam akkor utánna még finomítgatok
Beindítani már sikerült 3000Mhzen csak még nem stabil 40 perc után sp2004 behibáz
-
-
PazsitZ
addikt
rob210 -nek igaza van. Hogy csak a legegyszerűbb külömbségnél maradjunk az amd-k nem véletlenül vannak xx00+MHz (plusz) megaherzzel jelölve. Az AMD-ket csak be lehet löni az intelekhez ezzel a megatározással. Ez azt jelöli, hogy kb egy olyan Mhz értékkel veszi fel a versenyt. Függetlenül attól, hogy AMDvs.Intel melyik a jobb.
Amennyire én tudom
.
rob210 Gratula!
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Ma vagyok egy éves a Prohardveren

-
rob210
nagyúr
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
Egyszerűen el van baszva, ha rosszul mér intelen. Pont
Ne is haragudj, de egy ilyen kijelentéssel nem tudom mit akarsz moindani, de ez gyerekes.
Ez nem az AMD kontra INTEL topik ezekkel a hülye fanatikus dolgokkal fáradj át oda légyszíves.
Ez egy program AMD re optimalizálva ami megméri az INTELT is de nem ad olyan pontokat neki.
Fogadd el vagy az ilyen kijelentéseidet tartsd magadban.

-
vedini
őstag
válasz
-=shitty=-
üzenetére
lehet nem stabila rendszered, és hibázik
PazsitZ: igen, erre gondoltam
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
nah nekem azt mondja meg valaki hogy mi a tökömért csinálja ezt velem ez a program!?
mikor 2600Mhz-re felhúzom a procit akkor 2500pontot kapok és mikor visszaveszem 2400mhz-re akkor meg 2833!!! nah ez miért van? igy is úgy is elég silány ez az eredmény nem értem miért csak ennyit kapok!

-
vedini
őstag
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
a program inkább platformon belüli összahasonlításra szolgál
egyébként fura hogy kevesebbet kapsz mint egy 2.6-on járatott yonah, conroe-s eredmények még nem nagyon vannak
de ha végig olvasod a topikot, akkor megleled miként lehet minél több pontot kicsikarni -
Sárpac
nagyúr
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
Mert ez egy AMD-s teszt azért!Intel procikra nem jó!!!
-
-=Flatline=-
tag
Valami nem jó a teszttel.
Nem hiszem, hogy a Core 2 Duo-m rommáhúzva 1440 pontot hoz csak a legfrisebb verzióban, mikor a superpi 15 sec, meg minden más eredmény stimmol hellyel-közzel a konkurenciáéhoz képest...
Szóval valami bibi van a kódban, lévén egy 4.5-re húzott x2-t jelent nagyjából most.
Nem hinném, hogy ez ennyi, és itt még 3ghz alatt volt a cumó. : www.flatline.hu/sandra2.jpg
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Üdv tesztelgetők! Ha már van ilyen topic is akkor beírom én is az eredményem:
K9N Ultra, X2 3800+ AM2 DDRII 667Mhz.
Minimális tuninggal cpu 2.4 ram 800 CR1:
[link] -
Qru
MODERÁTOR
Javítottam 6sec-et!

Új eredményem:
3053 pont, 110sec
és a kép: [link] -
PazsitZ
addikt
Ahogy elnézem nem túl jó az eredményem: 1173p. 143sec alatt. Nem vagyok egy nagy tuningmester

Esetleges beállítási javaslatokat szívesen fogadok.
[link]
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
dbius,-=shitty=- :
várom az eredményeiteket
kicsit átformáltam a listát, jobbító javaslatokat elfogadok, hogyan lehetne kicsit dizájnosabbá tenni![[kép] [kép]](http://www.wdisneyw.com/forums/images/smilies/Thanx.gif)
ja és itt a várva várt időjárás
és lassan jön a
,
, aztán a jó kis cuccok ![[kép] [kép]](http://www.wdisneyw.com/forums/images/smilies2004/gifts.gif)
további jó tuningolást
a lista megtekinthető:
[link]
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
Üdv lakok! lassan jelentkezek X2AM2-es eredménnyel!

-
rob210
nagyúr
Azért annak örülök, hogy most jelenleg bár tudom ez nem lesz így sokáig a kétmagos és az egymagos eredményt is én vezetem

-
vedini
őstag
frissítettem a listát :[link]
további jó tuningolást (lassan jönnek a jó kis hidegek)![[kép] [kép]](http://www.wdisneyw.com/forums/images/smilies2004/snow.gif)
-
Kommy
veterán
Hali!
Az én eredményem 2507 pont és 67s
[link] -
rob210
nagyúr
2950 fölé nem megy

Így marad a 91 seces idő most egy másodperc miatt nem fogok megint tesztelgetni.
Mert nehezen sikerült kihozni belőlle a 90secet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de ez közösbe mondom ha valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi feszen megy a procim vagy mittomén segit hogy hol nézzem meg akkor ahoz képest valamicske kis viszonyitásom lessz hogy mennyit is adhatok neki! de azért elfogadom a tanácsokat is hogy ennyivel meg annyival is elkell hogy mennyen! na meg hogy mennyi neki az egészséges max fesz! aki nem tudja milyen prociról van szó az nézzem meg a leírásoba!

heh?
171 sec Allendale magos c2d procival???

). De érdekes mód most, hogy nem osztottam vissza a ramot (először azt hittem nem nagyon megy 700 felett, hát dehogynem csak feszt kellett neki adni) megy a C&Q is 2.5-ön is és a ramot is szépen visszaveszi akkor, mikor nem terhelem.
de mindegy.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eddig mindenhol stabil! miért pont itt nem??!
![[kép] [kép]](http://www.wdisneyw.com/forums/images/smilies/mexwave.gif)