-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
backupra nálam egyelőre Amazon Glacier van, az offsite is, elég olcsó is. virtualizálni meg nem akarom, max ha hardveresen osztok neki HDD-ket, amit emlékeim szerint az olcsó J és N szériás intelek nem támogatnak, akkor meg már az egész nem olyan olcsó. és igazából a DSM nagy részét én sem használtam ki, szóval nem feltétlenül ragaszkodok hozzá, a QNAP-ban sem az zavar, hogy komplikáltabb konfigurálni, hanem pl. hogy a 3rd party appoknak nincs repositoryja és innen-onnan kell összevadászni őket, mire a sickrage-t életre keltettem rendesen, majdnem két estém ráment, mert szar fórum threaden próbálkoztam először. használom most pár hétig virtuálisan az OMV-t, aztán meglátom, mi lesz a vége.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest