- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
sok mindentől függ. milyen HDD-k, milyen konfigurációban, mekkora felbontású és milyen hosszú a videó, hány felhasználó csinál ilyet egyszerre. ezért mondom, hogy majd látszik felhasználás közben.
akit én ismerek, úgy szokott vágni, hogy a nyersanyagot kimásolja a meló idejére SSD-re és utána a kész anyagot menti újra vissza.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
megkotlott a sickchill installom, ki kellene gyalulnom a korábbi beállításokat egyebeket. mi a legegyszerűbb módja, hogy hozzáférjek azokhoz a dolgokhoz, amik nem megosztott mappákban vannak? anno mintha lett volna Midnight Commander, de nem találom a synocommunity packegek között.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Czimby #19538 üzenetére
akkoriban opcionális volt, de ha nem csináltad meg, a PD is látszott meghajtóként és rá lehetett szaladni ilyenekre, mert amíg nincs másik volume létrehozva, addig ez a default. de egyébként nem kötelező, csak állítsd át a megfelelő elérési útvonalakat, hogy ne a pendrive-ra dolgozzon és elvileg jó lesz.
az AC57U bőven jobb lesz, mint a szolgáltatói átok, szóval a bridge mód az út a boldogsághoz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Essejó #19536 üzenetére
azt csak azért írtam, hogy kb ez az alja, nem nagyon vagyok képben, mik mennek most éppen. ezt megvettem 6 éve, azóta működik, a WiFit már kikapcsoltam rajta, váltottam AC Mesh-re, de ez maradt, mint router, a TP-Link Mesh egységei eléggé korlátozott funkcionalitással bírnak sajnos.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Czimby #19534 üzenetére
Ez akkor szokott lenni, ha nem módosítod a pendrive PID-VID értékeit, látja a DSM és ha nem állítod át, simán arra is akarhat letölteni, nézd meg az átmeneti letöltések helyét.
Hívd fel a DIGIt, átrakják Bridge módba és onnantól tiéd a pálya, én még akkor átkapcsoltattam velük, mikor itt volt a szerelő. Annyi, hogy a gigás nethez azért nem árt valami értelmesebb router, de N18U már elég.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Boost3er #19449 üzenetére
Nekem így is 30-ra van korlátozva, ez is bőven elég gyors, jobban jársz, ha automatizálod inkább a letöltéseket, amit tudsz, vagy eleve távolról indítod, akkor kb mindegy, mennyivel jön. Én heti 1-2 letöltést indítok kézzel, a többi megy szépen a háttérben, észre se veszem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz lazara007 #19414 üzenetére
az SSD cache DSM implementációja sokuseres környezethez lett kitalálva, ahol egy nagyobb tömbön lévő sok file elérését tudod gyorsítani, vagy egy esetleges RAID 5 write hole hatását csökkenteni. otthonra, egy HDD esetén szerintem semmi értelme. egy kis SSD-t rakni a rendszer alá és a virtualizációt, csomagtelepítést oda rakni van némi gyorsító hatása, ilyet én is használok és elégedett vagyok vele, de cache-t nem használok, mert nagyrészt média szerveként 0 hozzáadott értéke van.
-
fogtunder
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #19368 üzenetére
Én lemaradtam valamiről, lehet venni legálisan DSM-et?
Munkára, pályázati pénzből én is kész NAS-t vennék inkább, otthonra jó ez, de azért éles adatot, amin a megélhetésem múlik, nem feltétlenül Xpe-n tartanék.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
ez akkor lehet para, ha az adott helyen effektíve szűrik a p2p kapcsolatokat, Németországban pl kemény f@szkorbácsolás jár érte, ott van értelme, mert a szerver olyan helyen van, amit nem szűrnek és az FTP kapcsolaton lerángatja onnan. de én akkor hagynám már ezt az egészet a francba és előfizetnék Netfilxre meg HBO Go-ra.
-
fogtunder
nagyúr
A hét elején villanyt szereltem, alter kapcsolóval mivel a régi kábelekre rászigeteltek pár éve, volt vele némi szopás, de nagy nehezen összeraktam, aztán felnyomom a kapcsolót és semmi. Már majdnem elkezdtem szétszedni, mikor ránéztem fázisceruzával, hát az izzóban volt a szál megszakadva
Mindenkinek vannak ibkc pillanatai...[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
a 100-as porton még mindig át tud menni 11MB/sec, ha ebbe belefér a film bitrátátja és nem valami nagyon csirke routered van, akkor elég az is. az N-es Wifin nekem is akadozott ez-az, úgyhogy tavaly upgrade-eltem egy AC1350-es Mesh rendszerre, azóta nincsenek gondok.
-
fogtunder
nagyúr
azért egy 5 portos gigabites switch nem a világvége, lehet vagy 3-4K de megértem, ha nem akarsz rá többet költeni.
én pár hónapja pont OMV-re akartam átállni, de miután a Gen 8 Hp microserverre nem bírtam telepíteni 3 óra szopás után sem, hagytam a csába az egészet. persze a friss Xpeno install 45 percen belül megvolt, úgy, hogy a loadereknek is utána kellett olvasni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz zsolt501 #19251 üzenetére
a nyilvánvalón túl szólt a kérdés persze. én nem bízok eléggé az USB-ben ahhoz, hogy így csatlakoztassak a NAS-ra lemezt. ha tele van és nincs több SATA port, akkor vagy veszek SATA kártyát, vagy upgrade-elem a lemezeket. nekem ez ugyanaz a kategória, mint a WiFin hálózatra kapcsolt NAS esete.
-
fogtunder
nagyúr
nekem is van LE boxom, de egyrészt könnyebben beindexeli a dolgokat, ha a SickChill eleve egy rendezett könyvtárstruktúrába pakol be mindent, szépen átnevezve, plusz okostévé mellé már nem akarok külön boxot rakni, ráadásul a Plex jegyzi, hogy mivel hol tartasz, ugyanazt az epizódot akár 3-4 eszközön is végig tudod nézni folytatólagosan.
a sickchill másik előnye, hogy nem nekem kell figyelni, van-e új rész valamiből, ha kijött, ő megkeresi, letölti, mire hazaérek, nézhető. tud értestést küldeni amúgy Kodinak is, hogy frissítse az adatbázist, ha letölt valamit. és a Kodihoz is van kiegészítő, amivel a Plex szerver adatbázist használja (PlexKodinect).I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
rengeteg. személyes felhőt is tudsz csinálni, én Plexen keresztül erről nézem a sorozatokat mobilon/TV-n/böngészőn/akármin keresztül, a sickchill magától tölti le és rendszerezi a sorozatokat, hogy utána a Plex felnyalja az adatbázisba, de van ebook szerver is, egy valag backup alkalmazás, felsorolni is nehéz. plusz ugye ott a Docker, amire végtelen számú image létezik. pont ezért használjuk egy sima NAS-al szemben, mert a szoftveres bővíthetősége egyedülálló.
-
fogtunder
nagyúr
nem csak ott, unRAID is azt használ, emlékeim szerint a Drobo is azt használt régen, plusz a SnapRAID is, elég sok non-standard RAID, vagy RAID-like megoldás dolgozik külön paritás lemezzel.
már 4 lemeznél is lehet értelme, ha mondjuk van 2x2 TB meg 2x4TB, de a lényeg, hogy nálam most nem volt, ezért nem raktam bele az energiát, hogy működjön egy feature, amit nem használok ki.
-
fogtunder
nagyúr
akkor kevertem valamivel, valszeg az unRAID-el. ettől függetlenül nem igazán látom értelmét 3db 4TB HDD esetén, ha bővítek, akkor úgyis max egy negyedik ugyanilyet rakok bele, kisebbet minek, nagyobbat meg nem lenne értelme SHR esetén se.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Szomj4s #19215 üzenetére
nekem erre a saját megoldásom az lett, hogy vettem egy olcsó, 60GB SSD-t, ez az első kötet, telepítéskor csak ez volt a gépben, ide megy az összes csomag, beállítások, stb, a köteteket csak utólag raktam bele.
elvileg a beállításokat az összes kötet tartalmazza, a csomagok pedig SSH alól migrálhatóak.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Protezis #19209 üzenetére
ez nem SHR, sima RAID-5. a régi processzor miatt 3615-ös loaderen maradtam, ezen meg tudtommal nincs SHR, de annyira nem is hiányzik.
az egész azért volt így, mert volt egy 4TB-os lemez, amire kimentettem mindent, visszamásoltam a RAID-1 tömbre, aztán belöktem a harmadik lemezt is és bővítettem. szóval a kétlemezes tömböt szinte nem is használtam, és azóta nem volt nagyobb mennyiségű adatmozgatás, nem nagyon tudok nyilatkozni róla. ha nem felejtem el, akkor majd lemérem, csak most építkezek, nem sokat vagyok a saját gépem előtt, a melós meg VPN-en lóg a céges hálón.
-
fogtunder
nagyúr
Én nemrég bővítettem 2x4TB-ról 3x4TB-ra, asszem 38 óra volt. Download station ki volt lőve, néha játszottam le róla filmeket, baja nem lesz elvileg, csak ha egy lemez pont ilyenkor adja be a kulcsot, akkor minden megy a levesbe.
-
fogtunder
nagyúr
válasz regler19 #19117 üzenetére
nekem a HP Proliant Gen 8-ban egy Celeron 1610T van 2GB RAM mellett és ez is tökéletesen elég a legtöbb feladatra. régen azt mondtam volna, hogy HP microszerver, de a Gen 10 mocsok drága, esetleg Gen 8-at lehet vadászni használtan. a B opciónak meg integrált procis lapokat mondtunk mindig, csak olyat kell keresni, amin van legalább 4 SATA port.
mivel folyamatosan menni fog, érdemes az energiahatékonyságra is figyelni, és ha nem használod ki az erőt, ami egy i5-ben van, akkor csak pénzégetés. persze ha sokat tervezel virtualizálni, vagy hardveres transzkódolást csinálni, akkor lehet értelme, de amúgy adattárolási feladatokra bőven elég Celeron is.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
nyilván nem, de igazából a gyári Celeron is bőven elég a DSM alá. aki cseréli Xeonra, az valószínűleg tudja, hogy szüksége van rá és hogy miért van rá szüksége. maga a DSM ESXi alatt se fog több magot látni, csak kettőt oda tudsz adni valami másnak. de ha nincs elképzelés arról, hogy mire kell ez a másik két mag, akkor eleve a processzornak se volt értelme.
-
fogtunder
nagyúr
válasz regler19 #19111 üzenetére
az ESXi-nek akkor van értelme, ha több OS-t akarsz egyszerre futtatni ugyanazon a vason, ha ez nem cél, akkor inkább baremetal tedd fel, mióta van Docker, nagyon sok mindent meg lehet oldani DSM-en belül is. a QC-ről nincs mit beszélni, nem megy alternatív vason, sima DDNS szolgáltatással kiváltható a funkciók nagy része.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ArthurShelby #19072 üzenetére
Synocommunity-ről felraktad az ffmpeg csomagot? ha azzal se megy, akkor érdemes megpróbálni a Plexet.
Essejó: de bizony, tud lejátszani, mondjuk jó ideje nem használtam már, de böngészőben és a mobilkliens programokkal is megy. Plex szerű működése van amúgy, a NAS-ra egy médiaszerver rész települ, lejátszani vagy böngészőben, vagy kliensprogrammal tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Essejó #17853 üzenetére
ez egy HP Gen 8
az OMV-t élesben sose raktam fel, de azóta sokat változott a világ, dockerben már mindent meg lehet oldani, szóval itt lenne az ideje kipróbálni valszeg. a másik opció, hogy mivel úgyis fejlesztettem az asztali gépet, a 6 HT magon és a 32GB RAM-on elférne két oprendszer is egymás mellett, szóval felraknám az Unraidet, és virtualizálva futtatnám alatta a windowst, fizikailag kiosztva 5 magot, 30GB RAM-ot és a VGA-t. ennek a megoldásnak van egy olyan hátránya, hogy kellene alá egy redundáns SSD cache, amin a windows is lakna, ez 2db 500-as SSD, kell egy akármilyen VGA, mert a Ryzen 5-ben nincs integrált és kell valami a host OS-nek is. itt most hirtelen el is költöttünk jó 60-70 ezret, és akkor még nem vettem másik HDD-t, amire tudok adatot menteni a mostaniról, az unraid is fizetős, szóval nem nagyon fog megtörténni, valószínűleg OMV+SnapRAID lesz a vége, csak először kicsit tesztelni kell virtualizálva. de amúgy valszeg meg fogom lépni adatmentés után a váltást, egyre kevesebb syno specifikus szolgáltatást használok ki. régen kényelmes volt, hogy jó csomagok voltak, de mióta van docker, eléggé elvesztette a varázsát, egy csomó mindent már így is abban oldok meg, külső DDNS-t használok, szóval sok értelme nincs.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
amúgy, hogy némi ontopik is legyen, ha crashelt az egyik volume, akkor csak eltávolítani és újra hozzáadni tudom, ugye? (1db lemezről van szó) az elmúlt két évben random csinálgatja az Xpenology ezeket, eddig szerencsére az SSD és a kisebbik HDD volt ilyen, azokról tudtam menteni, amit kellett, de a 4TB-ot nem tudom mire.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz ludnik #16209 üzenetére
Mivel az Xpenology közösség jelentős része használt Gen 7 vagy Gen 8 microservert, mindig volt rá támogatás, a ML110-et nem ismerem ilyen szempontból. Ha nem komplett virtuális gép kell, csak pár Docker Image, ahhoz elég az N36L, de én azért inkább Gen 8-at vennék az N36-hoz egyre ritkább az alkatrész is és semmi se szabványos.
-
fogtunder
nagyúr
én amúgy egy időben gondolkodtam azon is, hogy az asztali gépet és a NAS-t összeköltöztetem egy Phanteks Enthoo Mini XL-be. ebbe ugye beszerelhető egy mATX és egy ITX konfig, egy táp splitterrel akár egy nagyobb tápegységről is mehet mindkettő, az sok szívástól megmenti az embert, HDD hely van bőven, de ez nyilván csak akkor működik, ha olcsón talál az ember ilyen házat, mert amúgy nem egy olcsó darab.
-
fogtunder
nagyúr
olyat próbált már valaki, hogy OPNSense, vagy RouterOS-el oldja meg a router funkciókat docker alól? külön VM-eket nincs kedvem csinálni, de ha ez egy járható legalábbis kipróbálnám, viszont gondolom kellene neki plusz egy hálókártya.
-
fogtunder
nagyúr
válasz oroszlan12 #16026 üzenetére
Kap IP-t? Ha monitort dugsz rá, látszik, hogy bebootol? Amúgy ha csinálsz egy másik boot drive-ot és újrahúzod a DSM-et, akkor általában felismeri az előző volume-ot, de nem 100%-ban.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
azért kell kirpóbálni, ha kábelen többet tud, akkor egyértelműen nem azzal lesz a gond. de egyébként ha nem hidegburkolat van, akkor a szegők mögött elég egyszerűen el lehet vinni az UTP kábelt lakáson belül. hidegburkolatnál már nagyobb a szívás.
nekem egy helyiségben nincs UTP behúzva, a gardróbban, nyilván oda kellett költöznöm a géppel, miután jött a gyerek, egy 450Mbps TP-Link sticket használok, ezzel értelmezhető sávszélesség van, de néha gondolkodok rajta, hogy előkapom a fúrót és behúzom oda is a kábelt.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
igen, ezek kellenek hozzá, de ha engedte telepíteni őket, akkor megvan, ami kell. próbáld meg újraindítani a szervert, nekem is volt ilyen bajom a SickRage-dzsel, ez megoldotta. utána pedig webadmin felületen tudod mindkettőt konfigurálni.
-
fogtunder
nagyúr
Mindkettő onnan indexel, amit megadsz neki, ha van jogosultsága olvasni egyáltalán. A másik, ami miatt nem szokott működni, hogy a file neve alapján nem ismeri fel, ebben a VS kimondottan gyenge volt pár éve, most nem tudom, hogy áll vele.
Egyébként meg fel kell rakni egy SickRage+CouchPotato kombót, azok figyelik a Download mappát és bemásolják automatán a megfelelő helyre, szépen átnevezve.
-
fogtunder
nagyúr
amikor visszarakod bele a lemezt, úgy kell létrehozni a RAID groupot, mintha nem lett volna még DSM telepítve a lemezre, ilyenkor átnézi a teljes felületét, ha van hibás szektor, akkor azt remappeli, hogy használaton kívül kerüljön.
és volume-ot csak ez után csinálsz rá, mert különben elkezd írni rá és ha a lemez elején van hibás szektor, akkor megint elszáll az egész a francba.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
most nekem is ez volt a letölésre és mentésre használt 2TB Red-nél.
talált egy hibás szektort, összeomlott a kötet, HDD ki, dokkolóba be
HD Sentinel olvasás teszt eredménye 1 hibás és 3 gyenge szektor
HD Sentinel írás teszt eredménye, 100% kondíció, nincs hibás és gyenge szektor
HD Sentinel újabb olvasás teszt 1 hibás és 1 gyenge szektorvisszaraktam a szerverbe, hagytam neki egy konzisztencia vizsgálatot lefutni, most minden jó egyelőre.
-
fogtunder
nagyúr
válasz #56573440 #10714 üzenetére
annyi kiegészítéssel, hogy itt dedikált paritás lemez van, nem osztja szét csíkozva a paritás adatot a lemezeken, ennek minden hátrányával együtt. én leginkább a rugalmas bővíthatőséget szerettem benne, de a mai HDD méretek mellett erre egyre kevesebb igény van szerintem otthoni felhasználás mellett, vállalati körben meg nem ilyen RAID tömböket építenek.
-
fogtunder
nagyúr
nem csak QC accot lehet oda rakni. beírod a DDNS címet alapértelmezett porttal együtt, simán menni fog. annyi, hogy belső hálón nem fog automatikusan átállni wifire, hanem neten keresztül fog kapcsolódni, ami az internet kapcsolatod függvényében lehet szívás. ilyenkor át lehet írni belső IP címre, csak ugye ezt kézzel kell váltogatni, a QC meg csinálja magától.
-
fogtunder
nagyúr
ekkora adatmennyiségre már Google Coldline vagy Amazon Glacier ajánlott inkább. ezeket nagyobb mennyiségű, ritkán lekérdezett adatokhoz találták ki, pár cent/GB a havi költsége a tárolásnak, és egy átlagos usernek a feltöltés is minimális költség, az elérés kerül pénzbe, pláne, ha gyorsan kell. nagy mennyiségű backupra szerintem ideális, pláne, ha van lokális duplikáció a mentett állományokról, mert biztonsági hálónak ott van, és ha annyira azért nem vészes a lekérdezés költsége, hogy ne férjen bele egy második NAS+HDD árába. mindkettőhöz van natív kliens a DSM-ben és ingyenes kipróbálhatóak.
én sima drive-ot használok, mert 100GB alatt van, amit menteni kell, és egyszerűbb, bármikor hozzáférhető, de már 1TB-nél sem éri meg.
-
fogtunder
nagyúr
de miért nem felhőbe backupolsz? ha nem TB-os mennyiségről beszélünk, nagyon sok évig bérelhetsz tárhelyet, aminek az adatbiztonsága jóval magasabb lesz, mint bárminek, amit otthon csinálsz. ha nagyon félted, hogy belenéznek, akkor titkosított konténer file-t kell feltölteni, aztán hajrá, lehet dekódolni a 256bites titkosítást, kulcsfile nélkül. nekem a fotók mennek fel natívan, az érzékeny cuccok meg egy veracrypt konténer file-ban vannak eleve a NAS-on, a kulcsfile meg ezektől elkülönítve, 4 másik helyen.
-
fogtunder
nagyúr
simán. azt is meg tudod csinálni, hogy éjszaka, vagy napközben bekapcsolt 2-3 órára, amikorra be van időzítve az rsync job, szinkornizálnak (ilyenkor csak a változásokat kell), aztán kikapcsol. mondjuk ha nem halsz bele, jobban jársz, ha megy folyamatosan, a HDD-k jobban szeretik.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
Hát ha eltűntek, akkor ott tényleg van gond, nekem csak rinyált, de ment minden rendesen. Elvileg nem jellemző, hogy ilyen rövid időt bírnak, ez szerintem gyári hiba. Én mondjuk továbbra se veszek NAS-ba Purple-t, mert nem erre van kitalálva, RED, vagy Seagate NAS, Ironwolf, bár ez utóbbi asszem csak két év garis.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz peterk #10339 üzenetére
ezt én is így csinálom, mivel a nem reprodukálható adat csak egy kis része a teljesnek, van egy localhost rsync backup, ami 12 óránként a másik kötetre menti, amit kell. van lokális duplikáció, de nem felezem a tárhelyet.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
nálam 100%-ot ír az SSD-re, nincsenek áthelyezett szektorok, semmi, majd ha nagyon sok kedvem lesz, kiszedem a szerverből és rádugom gépre, hogy a HD sentinel megnézze rendesen. viszont ezen ugye adat sincs, csak a csomagokat telepítettem rá, ha kidől, akkor max kicsit lassabb lesz a rendszer.
-
fogtunder
nagyúr
btw a hétvégén "megjavult" az SSD, most már nem írja hibásnak. a franc se érti ezt.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz itanczos #10242 üzenetére
mindegyikben van iLO, csak a proci, RAM, és az iLO premium kártya szokott változni az SKU-k között. én amúgy elvagyok az alap iLO-val is, úgyis az a lényeg, hogy a boot során tudjak belenyúlkálni, utána már sok értelme nincs, pláne Xpenologynál, mert nem tudsz mit csinálni, ha akarsz valamit úgyis ssh lesz a vége, vagy a webes felület.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
az a baj, hogy ez a szabvány rugalmasabb, mint a nemzeti gázszerelők gerince, úgyhogy igazából bármi lehet. én kerülöm már jó ideje, mint ördög a szenteltvizet, mert csak a baj van vele, kb okkultizmus szintjén mozog néha, hogy összelője az ember, melyik TV melyik DLNA appal fog normálisan működni úgy, hogy a feliratok és a hangok is átmenjenek. meg ugye ha rájössz a hiba okára, megoldás akkor se biztos lesz.
a Plex is sokkal jobb, de én azt lokál hálón belül nem használom, csak távoli elérésre, a KODI szerintem sokkal jobb, egy valag bővítménnyel, gyakorlatilag a nappali multimédia közel minden területét le tudja fedni.
-
fogtunder
nagyúr
Meg kellene nézni másik DLNA szerver appal, de engem az egész szabványtól a hányinger kerülget, elvileg mindennek mindennel kellene működni, ez mégis a legritkább esetben fordul elő.
Ha a TV elbírja, tegyél fel egy KODI-t, akkor direkt megosztásból tudsz majd lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest