- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de nem lehet hogy a HDD-t ellenőrzi a háttérben?
Vagy valami ellenőrzés vagy katalogizálás fut a háttérben, Pl. valami DLNA-s cucc fut.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
gyiku
nagyúr
felment, adtam neki tartomanyon belul fix ip-t, de valamiert marha lassan konnektal, es smb-n is percekig probalkozik a megnyitassal. mi lehet a gond?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
a PAT file felrakasa utan hagyjam bent az usb-t a gepben, vagy vegyem ki?
hüllő
-
fonix232
aktív tag
Én anno egy ősöreg 256MB-os pendrive-ot használtam boot disk-nek. Bőven elég volt
Mert csak.
-
kabar
senior tag
Az összefoglalóban szerintem egész jól le van írva minden, meg amennyire tudom, a linkek is jól működnek.
A 5,644-nél meg először felrakod az alapot, aztán meg az öt upgrade-et, ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
gyiku
nagyúr
sziasztok,
adott egy hp gen 8, 16gb ecc, xeon. jelenleg nas4free fut rajta, viszont egyszeruen nem tudom beallitani ugy, hogy legyen 1db user, 1db megosztott konyvtar es itt mindenki tudjon irni, olvasni, menteni ugyanazzal az egy userrel ugy, hogy akar egyszerre 5en is azt hasznaljak. lama vagyok, ez van. viszont otthon asustor nas van, ott siman megcsinaltam, amire szuksegem volt, ezert gondoltam arra, hogy rakok a gen 8-ra xpenologyt.olvastam az osszefoglalot, itt csak 5.2-es fileokat talalok. jol ertem, hogy a XPEnoboot DS3615xs5.2-5644.5 kell a pendrivehoz, amirol bootol a rendszer, majd a PAT file tartalmazza a DSM-ett, amit a hdd-re rak fel? miert van ebbol 5 update, melyik kell nekem?
illetve olvasom, hogy van 6.0 is, meg 6.1. tudna valaki linkelni azt a 2 filet ami ehhez kell? esetleg egy reszletes leirast is?
koszi
hüllő
-
FireLord
aktív tag
Asrock Q1900 + 6.1 kombóval van valakinek tapasztalata?
-
fonix232
aktív tag
Ellenben perpill az agyf*sz kerülget.
Telepíteném a 6.0-t, de a hálózaton nincs fent. Betölt rendesen, látom képernyőn a szokásos szöveget (loader verzió, this screen will stop updating), de egyszerűen nincs fent a hálózaton.
1.0.1-es loader, USB PID és VID jól beállítva, sorozatszám jól beállítva, MAC cím jól beállítva. Eddig működött. Ugyanaz a pendrive, ugyanaz az image.
Mert csak.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz fonix232 #8074 üzenetére
"eddig regisztrált 3615xs-em kódja is megszűnt működni "
Csak erre reagálnék, mert a többire nem tudok mit írni, nekem simán bent van a Syno oldalán az generált serial és működik vele minden.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
fonix232
aktív tag
Nos, driver problémák miatt visszaálltam 6.0.2-re egyelőre.
Viszont azt vettem észre hogy a serial generator által létrehozott DS3615xs sorozatszámok már nem aktiválhatóak a Synology oldalán. Erről tud valaki valamit? A hibaüzenet: "The serial no format is invalid". Sőt az eddig regisztrált 3615xs-em kódja is megszűnt működni (ezért szerettem volna újat generálni).
[ Szerkesztve ]
Mert csak.
-
lajos75
senior tag
Annyi különbséggel, hogy én
-Leállíttattam a gépet.
-Megcsináltam az új pent
-Elindítottam az új pen-el
-Böngészővel belépve, Költözés régebbi rendszerből fogadott, adatok megtartásával választottam.
-Frissítés 6.1 update 1-re
-Rendszer naprakészTe a cfg file-ban módosítottál a Vid, Pid, SN, MAC-en kívül mást is?
[ Szerkesztve ]
-
Bubukain
senior tag
köszönöm
-
kabar
senior tag
válasz Bubukain #8067 üzenetére
Envagyok már írta három lappal korábban:
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem az enyém az érdem a linkért.
Az v102a könyvtárban találod a megoldást.[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
seger
addikt
Na addig addig 6.1, hogy lefrissítettem Én is.
Menete a következő volt:
Plex leállítás, de figyelmeztet is hogy nem kompatibilis az új rendszerrel!
1. Kivettem a pent, és lementettem a grub.cfg-t az adatok miatt.
2. Megcsináltam az új boot loadert, és a 6.0.2 grub.cfg file-ból kimásoltam a Vid, Pid, SN, MAC-et és beírtam az új grub.cfg-be. ( ugyan azt a pent használtam amit 6.0.2 alatt )
3. Visszaraktam a gépbe a pent.
4. A még futó 6.0.2 alatt rányomtam a frissítésre a vezérlőpult / frissítés és visszaállításnál. Letöltötte és rányomtam a telepítés most-ra. (a gépben már az új boot loader-el elkészített pen-el ).
5. Frissítés után a gép újraindult és bebootolt az új boot loader-ről, és működő 6.1 fogadott adatvesztés nélkül, minden eredeti beállításaimmal!
6. Frissítés 6.1 update 1-re
7. DSM újraindítás, és a rendszer naprakész!Plex indítása
Minden megy tovább. kb 10-15perces móka....
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz lajos75 #8055 üzenetére
Szia.
Beszereztem egy használt Synology Disk Station DS216j is.
És evvel sem ment,
Ezért megnéztem a hp szervert is és ott is le állt.
De a másik fórumon megmondták a megoldást a DS216j-ra. Felvettem a nas volt gazdájával a kapcsolatott,aki törölte a nast a fiókja alol és egyből jó lett.
Csak az volt a furcsa nekem hogy egyik sem ment ,de már kiderűlt hogy miért.Köszönöm a segítséget.
Üdv Kuter
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
fonix232
aktív tag
Hidd el, bújom rendesen a fórumokat, nem keveset vagyok a "hivatalos" XPEnology fórumon is
A 6.1 már időszerű, főleg hogy iszonyat idegesített a folyton ugráló "frissícsmááán" dolog.
Amúgy a 6.1-es bug (24 óra után nem lehet a DSM-et elérni) a 3617-es loaderen jelentkezett, én a 3615-öt tettem fel.
Mert csak.
-
fonix232
aktív tag
Na ez fura...
Vettem pár terás vinyót, de mivel RAID0-t nem lehet bővíteni, úgy voltam vele, akkor nullázuk ki, jöjjön a 6.1.
Meg is volt, de valamiért az alap rendszer taskok (user hozzáadás, docker image letöltés, stb.) lassúak. A net sebessége tökéletes, a letöltéssel nincs gond, de kb. minden amit a syno saját felületén intézek, jóval tovább lódingol.
Valaki más is tapasztalta ezt?
Konfig:
- MSI B250I PRO alaplap
- Intel Pentium G4560 processzor
- 8GB RAM
- 8GB boot USB (tudom overkill, de nem nagyon kapni kis kapacitású USB3.0 pendrive-okat)
- Merevlemezek: eddigi 2x HGST HTS72101 1TB 32MB, 2x WD RE3Annyi változott a két új lemezen kívül, hogy RAID0 helyett JBOD-ban vannak a lemezek a jövőbeli bővítés miatt.
Mert csak.
-
llacee
őstag
Nalam ugy van hogy konnektorba fogyasztasmero, onnan apc es onnan minden.A hp egyben router, nas, meg mostmar mindent arra terhelek egy 24es switch egy ap es mentoegyseg.Nagyon meglepodtem, mikor az apc monitoring weblapjan osszehasonlitottam a terhelest a fogy.merovel.Fel is hivtam a ups szervit, de megnyugtattak, hogy ezek a tipusok mar kernek ennyit.Nembaj legalabb tobb ora az athidalasi ido.Lehet meg az asztali gepet is bekabelezem neki
-
kabar
senior tag
Én ezt nem értem pontosan. Eddig én úgy tudtam, és ez nekem eddig működött is, hogy generáltam sorozatszámot meg hozzá MAC címet, beírtam az XPeno-s gép configjába, és azzal a géppel beregisztráltam. Ezek szerint nem így kellett volna? Úgy gondoltam, hogy a regisztrálás során ellenőrzi a két számot, és ha klappol, akkor elfogadja. Ezek szerint baromi nagy szerencsém volt már többször is.
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
Beírom ide is , hátha tud valaki megoldást.
A synology oldalán a serial számra azt írja hogy érvénytelen ,jó párral kipróbáltam.
Másnál is ez van?Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
envagyok
veterán
Használ valaki Atom 330-as ion lapot xpenologyval?
Milyen átviteli sebességet tud? Mennyire gyors? -
kabar
senior tag
Nem tudom, tényleg le kell mérni. Nálam a gyári DS213+ két vinyóval 15-20W környékén fogyaszt, alkalmazásoktól függően. Az XPenok, amiket összeállítottam, azok közül a legkevesebbet a 3160-as Asrock fogyasztotta, az egy vinyóval, passzív paneltáppal 13W környékén fogyasztott (valami ilyesmi, vagy picivel több rémlik a Q1900-asnál is). Állítottam össze D330-as Atomos gépet, az hat vinyóval, hűtéssel paneltáppal olyan 50-60W környékén fogyasztott, amikor normál számítógép tápra tettem, valamiért felugrott vastagon 100W fölé, de a srácot, akinek csináltam ez nem érdekelte, nem kellett neki paneltáp, mert nem akart rá többet költeni (10 ropi volt a komplett konfig, HDD nélkül). Van most egy celeron alaplaposom, jó régi (de szerintem egy NSA325-nek még így is elkeni a száját), az egy 2,5-ös vinyóval is 25-30W -ot fogyaszt, de az 510-es Atom is egy vinyóval 20 W környékén mocorog. Én vinyónként 4-5W-ot szoktam számolni. De biztosan a többiek több tapasztalattal rendelkeznek, majd ők megmondják. Én csak hobbizok ezzel.
llacee
Lehet, nekem is meg kellene mérnem a szünetmentessel együtt a cuccot, mert még azt sohasem tettem meg, mivel a komplett hálózatom azon lóg (router, NAS, Switch, antenna). Bár múltkoriban azon filóztam, hogy mi lenne, ha a paneltápnál egy kapcsolón keresztül kapna egy akkut. Jóval értelmesebb megoldás lenne. Nem is értem, miért nem csinálnak ilyet a nagyok...[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Le kell mérni a fogyasztásodat és tudni kell mire cserélnéd + hozzászámolni a HDD-ket. Én azt tudom mondani, hogy HP G7 N54L és 2*3 TB WD RED + 2*4 TB WD RED 32-34W körül kajál, de tudok neked nézni adatokat, egy 900-as APC van nálam alatta, mellette HGW, router, switch a szünetmentesre kötve, meg néha egy külső merevlemez. Ezekkel együtt nem tudom mennyi a fogyasztásom.
-
bnorci71
addikt
válasz DJ. Ru$y #8033 üzenetére
nyilván ha zavar a hang megyek tovább abba az irányba
vagy 10m HDMI kábel és máris a router mellé a jelenlegi 'NAS' helyére kerülnincs még nálam a vas így nem tudom mennyire lesz hangos
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Villy
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy NAS összerakásán, szerintetek egy HP Compaq dc5800 MT (Dual-Core E5500 proci és 2 Gb DDR2 RAM) megfelelő lenne a NAS-hoz? HDD kapcsán most egy 3 Tb WD RED lenne. Köszönöm!www.monfoto.eu
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Kb 1,5 éve használok Xpenologyt NAS-nak egy Q1900-as lapon, 2gb rammal, eddig soha semmi gondom nem volt vele. Még mindig a DSM 5.1-5055 van rajta nem tudom, hogy ez bármit érdemben befolyásolhat-e. A problémám az lenne, hogy ma észrevettem, mert többször leállt a synology download plugin, hogy töltöttem a torrentet és felment a memória terheltsége 93%-ra, megnéztem a folyamatokat azt írta, hogy egy bizonyos ffmpeg használja a legtöbb memóriát. Szerintetek mi lehet a baj, miért terheli le ennyire? Most csak 72 torrent van benne régebben 170 is volt és simán bírta. Mit tudnék tenni? Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget! -
Mate
nagyúr
Patice & llacee: 5.2 nekem is gond nélkül megy.
Ahogy olvasgattam xpenology fórumot 6.0 és 6.1 is sokaknak megy. Első körben nem tudtam összehozni, hogy elinduljon. Másodszor elindult, de syno assistant nem látta. Most ott tartok, hogy már látja, rá is tudok csatlakozni, de 35-ös hibát dob telepítésnél.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bnorci71 #8032 üzenetére
Tudom, igény, pénztárca és elképzelés függő, de én nem tenném a TV-m közelébe a 4 lemezes HP szerveremet, hogy azt használjam HTPC-nek, inkább valami Amlogic S905 vagy S912cuccost.
Tudom, most pont az kérdés, hogy egy eszközben megoldani, de a TV alatt ne töltsön fel-le nekem egy szerver folyamatos fullos HDD pörgetéssel.
-
bnorci71
addikt
válasz envagyok #8027 üzenetére
így van ahogy Patice írja, ennyi volt a feltétel nem akarok felhasználos hókuszpókuszt örülök ha ezt összehozom
-torrent
-DLNA
-Samba
-HDMI-n lejátszás ,ez is csak közbe jutott eszembe mert minek egy Atom gép szervernek/NASnak meg egy másik a TV-re médialejátszónak
-esetleg az Iphonra a zenék steamelése, de ha ez nincs nem fogok kardba dőlni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Mate
nagyúr
Kis átalakítást eszközöltem a szerveremen. Windows server ment rá, ezen fog futni vm-en az xpenology.
Kezdésnek virtualboxot raktam fel. Erre felraktam gond nélkül az 5.x dsm-et.Mivel még nincs belakva, gondoltam megnézem 6.0-al, vagy 6.1-el mi a helyzet. Itt már problémába ütköztem. Vagy nem sikerült felrakni, vagy pl. 6.1 beta-t feltudtam rakni, bootol, synology assistant megtalálja, de nem tudok kapcsolódni hozzá.
Mivel még nincs belakva semmi, így lenne pár kérdésem.
Melyik vm programot javasoljátok xpenology alá?
6.0, 6.1-et használja valaki stabilan vm alatt? -
Patice
nagyúr
válasz envagyok #8025 üzenetére
Felesleges.
Transmission-höz van Gui PC-re.
SMB-t egyszer belövöd parancssorban, felcsatolod Win alatt hálózati mappának és innentől kezdve intézőben, TC-ben mehet minden.
DLNA-t is be lehet úgy lőni, hogy hozzá sem kell nyúlni.Az eleje melósabb, de utána elketyeg simán.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bnorci71 #8022 üzenetére
Nem tudok róla. Nincs hozzá se loader se semmi. DSM-hez van. Nekünk ez is tökéletesen megfelel, ha több az igény vagy virtualizálni kell vagy megvenni a gyári QNAP-ot, de ez innentől már nagyon nem XPEnology topikba tartozik.
-
Patice
nagyúr
válasz bnorci71 #8021 üzenetére
HTPC topikban gyakran előforduló kérdés...
Én az ilyen igényekhez az Ubuntu Server-re felrakható EGL-es Kodi-t ajánlom. Mivel egy Server OP rendszer az alap, ezért torrent, DLNA, Samba, NFS megosztás viszonylag egyszerűen rakható rá parancssorból, így csak a Kodi látszik a TV-n, a háttérben meg megy a többi folyamat, amit másik gépről lehet vezérelni.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
bnorci71
addikt
válasz Dr.FantastiK #8017 üzenetére
+Essejó, envagyok, DJ Ru$i
jeee akkor feltaláltam valamit
az ideális otthoni mindenest, már csak valakinek akkor a szoftvert kel megírni )"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bnorci71 #8016 üzenetére
Csak ugy, ahogy envagyok irja. Vagy felteszel egy wint amin virtualizalsz DSM-et, es akar a sima Win-t mar hasznalhatod is HTPC funkciokra. Csak a QNAP eszkozok tamogatjak amit te szeretnel a Syno nem.
Mas a tobbieknek: Ne keverjuk mar az XPE-t a DSM-mel, ha virtualizalunk, akkor nem XPE-t virtualizalunk, mert az csak a loader, hanem a rendszert virtualizalod vagyis a DSM-et.
-
envagyok
veterán
Talán virtualizálva?
Futtatni egy virtuális xpenot és egy virtuális libreelecet? -
bnorci71
addikt
lehet hülyeséget kérdezek, de ha már úgy is van a lapon HDMI mi lenne ha a NAS funkción kívül a HTPC-t is egybe ellátná a gép. TV hátuljára felcsavarom és a filmet is nézhetném erről.
Megoldható? végül is csak egy lejátszó szoftver kel ami hálózatról vezérelhető"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
seger
addikt
Office-hoz van valami mobil alkalmazás?
-
bnorci71
addikt
türelem az van, egyenlőre a tapogatózás állapotában vagyok, csak azt hittem én vagyok béna hogy nem találok de akkor ezek a nevetséges árak az alkalmi vétel kategória.
Lett volna cégtől most egy Del noti csak nem találtuk a tápot csak kíváncsiságból próbálkozni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
kabar
senior tag
válasz bnorci71 #8009 üzenetére
Türelem. Nekem is sokszor kell nézegetnem. Múlt héten volt fent D330-as 3000-ért, D510 meg 6-ért. Most csak túlárazottak vannak. De a D1800-as Asrock 12 ropiért agyonver egy pár synót, ezt hidd el nekem, pedig nekem nem egy syno van a közelemben. Volt egy srác pesten, aki 5-6 ropiért paneltáppal adott D330-at. Volt neki vagy 50 deszka. Csak sajnos valami nepper felszívta az egész készletét. De mindig feltűnek egy-egy harcos. Meg egy pár történelemtanár is, aki 20-ra tartja az atomját... Majd legfeljebb rárohad...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bnorci71 #8009 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy driver szinten, hogy van megírva az XPE ahhoz, hogy a notit kezelje, amit alá akarsz rakni. Én NAS-nak biztos nem egy kukás laptopot használnék... Ez egy céleszköz, ami nem hinném, hogy egy laptop lenne.
-
Imco
őstag
Nem tudom honnan indult a szünetmentes téma, de talán okosat kotyogok bele.
A táp típusa sem mindegy, mert nem minden táp megy szünetmentessel. DSM-től függetlenül!
Üdv! Imco
-
kabar
senior tag
válasz bnorci71 #8000 üzenetére
Ne viccelj! Haveromnak egy D330 -as integrált Atom procis alaplap (2 SATA) +1GB RAM +egy PCI 4 SATA kártya hajt hat vinyót. Letölt vele, megoszt streamel. Persze lehet sokkal erősebb hardvert alápakolni, de ez a konfig megállt neki 10-11 ropiból. D510MO-ket lehet kapni 5-6 ropiért. 2 SATA-d ezen is van, ha elfogy, akkor kell egy PCI kártya. Vagy veszel egy J1900-es deszkát.
(#8002) seger
Bár a szünetmentesedet nem ismerem, de szerintem nagy telepítés nem kell neki.Ahogy összedugod, fel kell ismernie. Bent a cégnél olyan szünetmentest is felismert, ami nincsen benne a listában, tehát az sem szentírás.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
DSM támogatja azt a típust? Ne haragudj most nem tudom visszakeresni a UPS-ed típusát, benne van ebben a listában, ha igen, akkor mennie kellene?!
Kipróbálnám egy asztali Windows-os gépre kötni, APC programját leszedni hozzá és megnézni felismeri-e a gép egyáltalán.
-
-
seger
addikt
Szereztem RJ50---USB kábelt (gyárit) , de nem sikerült a APC szünetmentest konfigolni. Aki ilyen kábellel esetleg ilyen szünetmentest használ, tudna infot adni hogyan kell?
[ Szerkesztve ]
-
gabor_b
tag
Sziasztok
Ebben a hozzászólásban írtam a problémámról.
Megoldódott a dolog.
Ugyan is az alaplapi hálókártya valamilyen oknál fogva nem indult el.
Raktam a gépbe egy lan kártyát, és érdekes módon azonnal működik.Most megy a hdd ellenőrzés, és kipróbálom, hogy mennyivel gyorsabb pl a letöltés ezzel a konfiggal.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest