Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
nekem ma jött eustocktol, stable 9.5.6-al (android 8.1)
a rom nem hibatlan, ebböl többet ki lehet majd hozni, de így elsore sem rossz
-
mrx1212
tag
Megérkezett nekem is 29.Kedden rendelve ma meg is jött!
Minden ok! Természetesen korrekt figyelmes csomagolás,garancia jegy,bontatlan fóliás gyári csomagolás + egy ajándék fülhallgató!
Respect : [link] gyors korrekt megbízható versenyképes ár !
Köszönöm!
Ja a telefon is nagyon jó! Redmi 3S Prime ez váltotta!
Ezekkel használom tok tökéletes és az üveg is perfect rá! /nincs színeződés az üveg alatt és sok kicsi pötty sem és jól is illeszkedik rá!/ :
Szinte ingyen voltak!
Kamerára melyik appot használjátok mit ajánlotok melyik jó?
-
Pityu.
nagyúr
Üveg fóliát érdemes vissza szedni ha egy pici porszem alá ment?
-
neoforce
aktív tag
Eustock köszönöm az ajándék fülhallgatót 😀 abszolút nem számítottam rá! A telefon zseniális igaz nemlaktam még be de szuper!
-
hevizms
addikt
Üdv.
Huawei P10 Lite-ról költöznék nemsokára erre a telóra.Nem rootolt,ugyanúgy van ahogy a boltban megvettem.
Na már most.
Van pár dolog amit szívesen átmentenék.
Jegyzetek ,Opera böngésző beállitásai,navi program,Erste mobilbank,mindigtv.Lehet ezt valahogy úgy átköltöztetni hogy jelszavak,beállitások is menjenek?Képeket azokat már átmásoltam a PC-re
ui: ugye a Gyári adatok visszaállitása az elég a Huawei-en eladás előtt???
Nem kell google fiókban semmit csinálni vagy ilyesmi? -
demmer123
őstag
Nagyon vékony a telefon nem is gondoltam volna hogy ennyire.
-
Carline
őstag
válasz
nullpoint #1487 üzenetére
Nálam is ez volt, hogy a régebben használt accountot törölhették, mert nem engedett hozzáférni sehogy.
Csináltam kettő újat, unlock igényt egyikre sem adtam be.
Elsőnek az (1)-el a fejlesztőiben összekötöttem a telefont a fiókkal, végigmentem a Miunlockon 360 órát írt ki.
Ezután a telefonban kiléptem az (1) fiókból, majd beléptem a (2)-vel.
Azután újra fastboot módban újraindítottam és a Miunlockban a (2) fiók adatait adtam meg. Végigfutott és unlocked lett a telefon. Mindezt úgy hogy -ismétlem magam- semmiféle engedélyt nem kértem egyik fiókhoz sem.
De a lényeg hogy sikerült.
Ja és a kedd 17 órai megrendeléshez is kaptam fülhallgatót (köszi Eustock!) pedig már lemondtam róla. -
hevizms
addikt
Kösz a fotókat.
Szuperek
-
nullpoint
őstag
Sikerült unlockolni. Nagy nehezen. Xiaomi nagyon sz..atja az embert... Továbbra sem tudom elfogadni... Na mindegy.
A korábbi accountomba nem enged be nem tudom miért, az elfelejtett jelszó opcióval sem, aminél pedig smsben küld kódot. Felettébb érdekes, érdemi infót nem találtam róla neten.Tehát:
A lényeg az hogy úgy tűnik működik a második accountos unlock, csak lényeg az, hogy a második accounttal csak simán bejelentkezel a telefonon, és véletlen sem mész a developer optionsben a mi unlock statusra mert akkor megint összekapcsolja, és b...hatod az egészet, és csinálhatsz még accountot.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Viktor0610 #1483 üzenetére
okés
szerkesztettem
-
-
-
szabi__memo
nagyúr
Van valami occsó fólia erre a telóra?
Anno samsungra vettem 500Ft-ért hármat, az is tökéletes vol. Az ilyen-olyan törésállóak nem érdekelnek, karcolódhat is (csak a teló ne), majd cserélem.
Köszi -
-
kovacszk
senior tag
válasz
kazsmerlaca #1463 üzenetére
Ezek szerint szinte biztos.
-
kovacszk
senior tag
Nekem a note 3-mat anapszemüvegemben csak egy szögben sikerült látnom, ez most úgy tűnik minden szögben jó.
Ismerkedem a telefonnal, a gesztus vezérlés szokást igényel de tetszik hamár nincsenek gombok. Olvastam hogy itt laggolt többeknek, nekem tökéletesen simán teszi a dolgát. Ez a nyomorult bootloader nyitás viszont nagyon hiányzik, root nélkül nem nagy kedvem van belakni -
robb
csendes tag
Reggel hozta a futár, P8 lite-ot váltott, ég és föld a kettő, a méretét és a súlyát még kicsit szoknom kell, de eddig nagyon tetszik. Volt mellette a csomagban egy meglepi fülhallgató is, eustock-ról rendeltem.
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1456 üzenetére
ja ,bocsi
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1432 üzenetére
akkor most megint A1-ed van ?
-
Remiel
őstag
-
demmer123
őstag
Minden Full Cover Tempered glass "szivárvány színű mindenhol"?Mert olvastam másnak is ez volt a problémája hogy tiszta pöttyös.
-
wolfman
veterán
Megvan az első problémám a telefonnal. Polarizált szemüvegem van és állítva (normál pozícióban) pont kioltja az LCDt a szemcsi, míg a Lenovom-nak pont álló pozícióban lehetett látni és fekve nem. Az úgy jobb.
-
Remiel
őstag
Nem tudjátok, ha ilyen típusú üveget keresek, akkor az 5plus hoz való is jó a telefonra? Mert azt még tudnék is venni azonnal itthon.
-
demmer123
őstag
válasz
Viktor0610 #1444 üzenetére
Gagyi az üvegfólia vegyek másikat ?
-
-
demmer123
őstag
Vettem egy Üvegfóliát a telefonhoz pontosabban ezt
És tixta színes pixel pöttyös minden tőle ez mitől lehetséges?
Pár képet próbáltam róla készíteni.
kikapcsolt állapotban is látszik már a pöttyök.
-
Kerni62
tag
Juhijj!!! Ma ébresztett. Beszart, hogy megy vissza rízst zabálni. Ekkora ökörséget, hogy le kell zárni egy alkalmazást. Egyik telón se kellett. Még a kutyám is be tudta állítani.
-
Remiel
őstag
válasz
Golyo69 #1437 üzenetére
Nekem is kéne, mondjuk egy ilyen Nilkin üveg, de nem hinném, hogy jelenleg lenne elérhető itthon.
-
natë
nagyúr
Érdemes dev romra váltani, vagy jóval stabilabb a stable? (eu)
-
szabi__memo
nagyúr
2 óra kijelzőidő, telepítések, végig wifin -18%
-
Jabby
őstag
4G-t (B20) tesztelte már valaki?
Redmi 3S-em hiába volt B20-as, szinte fél Európában hálózatot keresgélt a mobilnet (Waze!), ezért váltottam Mi A1-re, amivel viszont szakadás mentesen utazgatok napi 700 km-eket.
-
Golyo69
senior tag
Bp-en valakinek üvegfólia ? Sima üveg nem ez a színezett full coveres cucc
Megrendeltem de vagy 3 hét mire ide ér -
kazsmerlaca
senior tag
eustock.eu-ról kedden rendeltem, most csütörtökön meg is érkezett
-
Meridius11
aktív tag
Ma én is berendeltem, bár kissé szíven ütött hogy 2018-ban nem lehet se online, se a futárnál kártyával fizetni, mentségükre legyen a jó ár és hogy villámgyorsan megkapom a cuccot.
(eustock) Remélem méltó utódja lesz a Nexusnak.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610 #1432 üzenetére
Dev. kiadás szerintem ugyan úgy megmarad, csak ilyenkor az új verziók előtt szoktak pár hétre leállni vele.
-
Jut eszembe!
Ami nagyon hiányzott a Mi A1-en, az a heti ROM-frissítés a dev. ROM-on.
Az utóbbi két hétben volt heti dev. kiadás, várható vajon továbbra is? -
kovacszk
senior tag
Megérkezett nekem is, kezdenék a bootloader nyitással. 9.5.6.0 stabil alatt.
Természetesen az ezer éves fiókommal is 360 óra várakozás, kipróbáltam a 2. fiókkal való bejelentkezést arra pedig azt írja hogy nins boundolva a telefon a fiókkal
EZ alapján csinálom. Kihagyok esetleg valamit? -
margithid
veterán
válasz
ElDiabloo #1423 üzenetére
Jól van, nem oylan fontos a frissítés, se a MIUI, se az android, jelenleg ez azért egy nagyon friss szoftverezésű készülék, ráadásul el nem tudom képzelni milyen új dolgokat lehet kitalálni akár miui akár android terén.
Egyre jobban tetszik a telefon.
Nézegetem az újabb xiaomikat, Mi 8 SE elég jó árban lesz ha minden igaz, de kérdés a B20as verzió, illetve számomra az aksi miatt kilőve. -
exedoc
senior tag
Én ma lettem egy Redmi Note 5 boldog tulaja. Pofás kis készülék. Örül a szivem.
-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
margithid #1421 üzenetére
Még a global fejlesztőiről is csak annyit írtak, hogy majd később jön róla infó szóval a stabil az odébb van. Tavaly miui 9-ből kiindulva nagyjából fél évvel később érkezett meg, valakinek decemberbe valakinek januárba.
Egy fő verziót biztos ugrik majd a teló és mivel van project treble támogatás aminek köszönhetően állítólag pár hét alatt elkészíthető egy frissített verzió, így elképzelhető, hogy a stabilt már azzal adják ki. De mivel az android 9 még csak pár hónap múlva fog hivatalosan megjelenni, így nem biztos, hogy kéz a kézben fog járni a stabil Miui 10 és az android P. -
Terentius
őstag
Nekem is ma hozta a futár. Sajnos a vodafoneos kártyám nem alakítható nano simre így ránézésre. Ingyen cseréli a voda?
-
margithid
veterán
És a Global Stable MIUI 10ről mit lehet tudni? Az majd valamikor ősszel fog befutni?
Az vajon már android 9cel jön majd? -
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610 #1419 üzenetére
Sajnos a public béta csak június vége. A zárt béta viszont már holnap elindul, remélhetőleg a public megjelenésig a xiaomi.eu rendesen összekovácsolja a saját verzióját
-
-
ElDiabloo
senior tag
Xiaomi.eu romot használók örülhetnek: MIUI 10 fejlesztői verzió Júniusban megérkezik. Pontosabb dátum sajnos nincs, hátha már rögtön valamikor az elején jön.
-
-
margithid
veterán
válasz
jambiyya #1408 üzenetére
Én se cserétlem volna le Redmi 3S-t ha nem megy tönkre, még Mi A2-re sem, főleg, hogy annak kicsi az aksi kapacitása. Akkora házba bele kellett volna férnie 4000esnek minimum.
Nekem nem ér annyit a stock android, hogy elvesszen egynegyede az aksinak.
SD 636 meg szerintem bőven időtálló SOC, számomra semmi értelme nem lenne a 660nak, ezt se használom ki.
Nekem már a Redmi 3S teljesítménye is bőségesen elegendő volt!
Rövidgatyám zsebéből azért kilógott a teló, nem túl biztonságos, de ez van
A méretét én már meg is szoktam, nagyon durva, hogy a gesztusvezérlésnek hála az egész képernyő hasznos, nincs gombsáv.
Ez egyébként MIUI feature vagy android? -
hevizms
addikt
Sziasztok.
Tokot rendelnék.
A listában van Redmi Note 5A meg van Note 5A Prime meg Redmi Note 5 Pro. Melyik egyezik meg a 4/64 Note 5-el ilyen szempontból? -
fuze
őstag
TWRP nélkül, global rommal hogyan tudok dalvik+cache-t wipe-olni?
-
jambiyya
őstag
válasz
zolko74 #1406 üzenetére
Valóban fura sok ilyet látni egy szakmai topikban.
Én is offolok egyet: ma reggel az jutott eszembe, hogy lehet érdemes lenne megvárni a MI A2-t. SD660, tiszta android, egyébként kijelző, külső kb. ugyanaz. R3S még mindig teszi a dolgát, hiába szép az RN5, racionális okot egyelőre nem találok a megvételére... -
zolko74
tag
Remélem mindenki beírja, hogy neki is meghozta a futár, és már készül is a kicsomagolós videó...
-
xcvbxcvb
aktív tag
Meg is hozta a futár a telot.
-
Remiel
őstag
Na most jött az SMS, hogy hozza a futár ma a csomagot
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest