Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, hát második nekifutásra nem sikerült elég sokáig elkerülni a vadász ufót, még a pszíkerek előtt meg kellett csinálni a védekező küldetést. óriási szenvedések árán eljutottam a rangerrel concealben a beaconig, ez volt vagy 7 kör, mert az első 4-ben meg sem tudtam mozdulni, csak overwatch, két kör alatt sikerült szétlőni, majd vonulok szépen vissza, folyamatosan ömlik az utánpótlás az égből, már majdnem mindenki helyben volt, hogy fel tudjak szállni, mikor az utolsó körben egy advent trooper valahogy átjutott a 7 overwatcholó katonán és rádobott egy gránátot 4 emberre.

aztán 4 nap múlva adótorony megsemmisítés, szintén 3 sebesült, mert persze ki kell hagyni egy 75 és egy 83%-os lövést
most kellene mennem egy UFO-hoz, de nem tudom, össze tudok-e rakni egy épkézláb csapatot, annyi a sebesültem. mindezt úgy, hogy advanced warfare center van, benne egy gremlinnel. természetesen pont, amikor már kezdtem úgy érezni, hogy megy ez, a blacksite vial küldetést is megoldottam sebesültek nélkül, mentést is csak misclick miatt töltöttem vissza párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest