Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, hát második nekifutásra nem sikerült elég sokáig elkerülni a vadász ufót, még a pszíkerek előtt meg kellett csinálni a védekező küldetést. óriási szenvedések árán eljutottam a rangerrel concealben a beaconig, ez volt vagy 7 kör, mert az első 4-ben meg sem tudtam mozdulni, csak overwatch, két kör alatt sikerült szétlőni, majd vonulok szépen vissza, folyamatosan ömlik az utánpótlás az égből, már majdnem mindenki helyben volt, hogy fel tudjak szállni, mikor az utolsó körben egy advent trooper valahogy átjutott a 7 overwatcholó katonán és rádobott egy gránátot 4 emberre.

aztán 4 nap múlva adótorony megsemmisítés, szintén 3 sebesült, mert persze ki kell hagyni egy 75 és egy 83%-os lövést
most kellene mennem egy UFO-hoz, de nem tudom, össze tudok-e rakni egy épkézláb csapatot, annyi a sebesültem. mindezt úgy, hogy advanced warfare center van, benne egy gremlinnel. természetesen pont, amikor már kezdtem úgy érezni, hogy megy ez, a blacksite vial küldetést is megoldottam sebesültek nélkül, mentést is csak misclick miatt töltöttem vissza párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest