Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, hát második nekifutásra nem sikerült elég sokáig elkerülni a vadász ufót, még a pszíkerek előtt meg kellett csinálni a védekező küldetést. óriási szenvedések árán eljutottam a rangerrel concealben a beaconig, ez volt vagy 7 kör, mert az első 4-ben meg sem tudtam mozdulni, csak overwatch, két kör alatt sikerült szétlőni, majd vonulok szépen vissza, folyamatosan ömlik az utánpótlás az égből, már majdnem mindenki helyben volt, hogy fel tudjak szállni, mikor az utolsó körben egy advent trooper valahogy átjutott a 7 overwatcholó katonán és rádobott egy gránátot 4 emberre.

aztán 4 nap múlva adótorony megsemmisítés, szintén 3 sebesült, mert persze ki kell hagyni egy 75 és egy 83%-os lövést
most kellene mennem egy UFO-hoz, de nem tudom, össze tudok-e rakni egy épkézláb csapatot, annyi a sebesültem. mindezt úgy, hogy advanced warfare center van, benne egy gremlinnel. természetesen pont, amikor már kezdtem úgy érezni, hogy megy ez, a blacksite vial küldetést is megoldottam sebesültek nélkül, mentést is csak misclick miatt töltöttem vissza párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ubuntu Linux
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest