Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
run&gun
Data recoverys küldetésnél rettentően beleálltam a földbe.
Difficultnak jelezte a rendszer és tényleg annak tűnik. Mutonok, sectoid, codex, advent mec, stun lancer. Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás rájuk. Autóban van az eszköz körülötte csoportosulnak, de még hackeléssel is túl koncentráltan vannak jelen és a pszichikai ráhatásokkal (mind control vagy lefegyverzés a coldrex részéről) egyszerűen szétszivat. A pálya meg úgy van felépítve, hogy nem tudom "széthúzni őket". Az épületbe kényszerülök, de a 3 sectiod és a coldrex egyszerűen betalál minimum egyet és akkor van gond. A pánikolásról nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Difficultnak jelezte a rendszer és tényleg annak tűnik. Mutonok, sectoid, codex, advent mec, stun lancer. Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás rájuk. Autóban van az eszköz körülötte csoportosulnak, de még hackeléssel is túl koncentráltan vannak jelen és a pszichikai ráhatásokkal (mind control vagy lefegyverzés a coldrex részéről) egyszerűen szétszivat. A pálya meg úgy van felépítve, hogy nem tudom "széthúzni őket". Az épületbe kényszerülök, de a 3 sectiod és a coldrex egyszerűen betalál minimum egyet és akkor van gond. A pánikolásról nem is szólva.