Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
run&gun
Data recoverys küldetésnél rettentően beleálltam a földbe.
Difficultnak jelezte a rendszer és tényleg annak tűnik. Mutonok, sectoid, codex, advent mec, stun lancer. Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás rájuk. Autóban van az eszköz körülötte csoportosulnak, de még hackeléssel is túl koncentráltan vannak jelen és a pszichikai ráhatásokkal (mind control vagy lefegyverzés a coldrex részéről) egyszerűen szétszivat. A pálya meg úgy van felépítve, hogy nem tudom "széthúzni őket". Az épületbe kényszerülök, de a 3 sectiod és a coldrex egyszerűen betalál minimum egyet és akkor van gond. A pánikolásról nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Difficultnak jelezte a rendszer és tényleg annak tűnik. Mutonok, sectoid, codex, advent mec, stun lancer. Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás rájuk. Autóban van az eszköz körülötte csoportosulnak, de még hackeléssel is túl koncentráltan vannak jelen és a pszichikai ráhatásokkal (mind control vagy lefegyverzés a coldrex részéről) egyszerűen szétszivat. A pálya meg úgy van felépítve, hogy nem tudom "széthúzni őket". Az épületbe kényszerülök, de a 3 sectiod és a coldrex egyszerűen betalál minimum egyet és akkor van gond. A pánikolásról nem is szólva.