Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, tegnap elkezdtem a második nekifutást commander szinten, mindjárt megyek a blacksite-ra, mentést visszatölteni igazából még nem kellett. két rookie-t elvesztettem az első két küldetésen, de alapvetően nagyon sokat segít, ha az ember egyszer végig tolja és tudja, milyen taktikát szeretne alkalmazni, arra fejleszt, stb.
viszont tegnap valami olyan történt, ami eddig még nem, a második küldetésen az utolsó podból maradt egy advent trooper, aki elfutott., majd kb. 10 körön keresztül fogócskáztam vele a térképen, mert az indikátor elkezdett körbe, körbe vezetni, miközben a kis féreg elbújt egy kamion mögött és ott kempingezett. a végén már olyan ideges voltam, hogy négy felé küldtem felderíteni az embereket, aztán azzal, aki megtalálta, még 3 körig lövöldöztek egymásra. fel kellett volna venni, olyan volt, mint egy Benny Hill jelenet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest