Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
nekem egyszer beadta valami 46%-ra, de igazából csak azért próbálkoztam vele komolyan, mert utolsó ellenséges egység volt és kíváncsi voltam, összejön-e, szóval sokat így sem értem vele. a sectopodnál amúgy szerintem bőven elég jó az is, ha egy körre kivonod a forgalomból és elintézed a kísérő egységeket, a következő körben egy értelmes csapattal szétkapod, ha fókuszáltok rá.
amúgy a reaper képességről nektek mi a véleményetek? én azt tapasztaltam, hogy mire megkaptam, már sokkal kevésbé volt hasznos, mint a játék elején lett volna, mert egyrészt a codexek már nem jelentenek akkora gondot a nagyobb sebzés miatt (kevesebbet osztódnak), egyre több az ellenfél, amit nem tudsz levágni, vagy ha igen, akkor az arcodba robban, az adventeket meg úgyis meg tudja ölni mindenki, és rohangálás közben simán be tudsz aggrozni egy új podot, ami annyira nem biztos, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest