- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
nekem egyszer beadta valami 46%-ra, de igazából csak azért próbálkoztam vele komolyan, mert utolsó ellenséges egység volt és kíváncsi voltam, összejön-e, szóval sokat így sem értem vele. a sectopodnál amúgy szerintem bőven elég jó az is, ha egy körre kivonod a forgalomból és elintézed a kísérő egységeket, a következő körben egy értelmes csapattal szétkapod, ha fókuszáltok rá.
amúgy a reaper képességről nektek mi a véleményetek? én azt tapasztaltam, hogy mire megkaptam, már sokkal kevésbé volt hasznos, mint a játék elején lett volna, mert egyrészt a codexek már nem jelentenek akkora gondot a nagyobb sebzés miatt (kevesebbet osztódnak), egyre több az ellenfél, amit nem tudsz levágni, vagy ha igen, akkor az arcodba robban, az adventeket meg úgyis meg tudja ölni mindenki, és rohangálás közben simán be tudsz aggrozni egy új podot, ami annyira nem biztos, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Audio-Technika ATH-M40x monitor fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest