Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Tegnap kicsit visszanyargaltam az Xcomhoz, LW2 indítottam. Már az elején feltűnt, hogy harc előtt van ez a "infiltrate" (beszivárgás). Ennek mi a gyakorlati értelme? Azon kívül hogy lefoglalja a csapatot? Könnyebb lesz tőle a mission? vagy termelnek addig nekem valamit (supplie, intel..)?
Itt azt írja: Infiltrate mission sites by investing time to reduce the enemies you'll face
Illetve itt is fontosnak tartja már amennyire a gyenge angolommal értelmezni próbálom.:
If you are running out of Intel remember the main role of the Intel job is to generate missions -- and generate missions with LOTS of time to infiltrate, which are going to be much easier if you let an infiltration get to >100%. Early on, go on high extremely light or very light missions only, unless it's an emergency. Use the boost infiltration button when you can afford it. Pick up gear and perks that help with infiltration time (suppressors, chameleon vest, tradecraft perk are the biggies).Van amúgy valami tipp, amire az elején érdemes odafigyelni? Annak idején amikor kijött az LW2 Tornis-t néztem sokat és inkább a fejlődére ment rá mint a fő küldetésekre. Folyamatos intel problémákkal küzdött alig tudott terjeszkedni.

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest