Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Minden küldetésen érdemes használni a skullminet, black sitehoz is kaphatsz hozzáférést amivel csökkentheted az avatar mérőt.
Codexnek érdemes fejlett fegyverrel nekimenni mert különben kellemes meglepetésben lesz része az embernek..
Én általában sniperrel kaptam le őket.Plusz ott már szinte kötelező lesz mindenkinél az auto reload a codex void riftje miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én általában sniperrel kaptam le őket.