Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
közép.... de tetű nehéz külön tanár + minden korep és igy is 2-3 as közt vagyok de az anyagot 1 szer elmondja nem hallod mert persze az osztály díszpintjei ugatnak , meg kérded mi volt? a válasz az , hogy nem vagyok papagáj ....
kovsol: az a baj h nem mondja el rendesen és a 18 fős osztályból 6-7 en fogak bukni ja amúgy kb 4 es tanuló a fele
sebaj ha 3 as lesz a tz háwaii diszi nap fény ha 2 es akkor imádkozom azzal a 2,75-tel
-
kovsol
titán
Vagy kevesebbet kellene fórumozni
(#7596) Micsurin a matek szigorlatom az egyetem az volt nehéz a több éves anyagból, nem a közép suli
Érettségi is egy vicc kategória.
Én napi 5-10 perceket tanultam ált és közép suliban is és a legjobb átlagom az 4,7 volt. Csak órán figyeltem azt meg is tanultam az anyagot.
-
sajtee
őstag
válasz
Micsurin #7592 üzenetére
Általános suli? Mindig 4-5 voltam belőle. Nem is értem, hogy álltam bukásra idén.. Kettes leszek, különtanárral, pedig soha életemben nem jártam. Ez viszont legalább elmondja, nem mint az a kidobó. Érdekes, hogy 5 perc alatt megértettem az elmúlt órai, az aznapi anyagot és előre is haladtunk. Majdnem 2 jegyet javítottam alig 1 hónap alatt, de erre nem lett volna szükség, ha a tanárunk elmagyarázná az anyagot. Senki nem érti és a fél osztályt meg fogja buktatni..
Holnap dupla órára megyek. Az még érdekes lesz -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #7591 üzenetére
így már értem köszi
de meg néztem az első fél évemet ott 2,6-ra kaptam 3 ast
csak nekem nem megy amúgy a matek?
az ingyenes walking dead is adogatja a g-scorekat?
-
-
Micsurin
nagyúr
valaki aki jártas az osztályzásban.... : matk-ból van 1db 2 es tz-m , 3db 4-esem és 2db ösöm és van még egy tz ami 2/3 ha 2-es akkor is 2,75-re állok meg kell adnia a 3-ast nem?
-
Algotis
addikt
Buster, üzenem, hogy Prágában rosszabb a helyzet
-
sajtee
őstag
válasz
roberto211 #7577 üzenetére
Igen, ez szereti húzni az agyunkat. Ha bármi nem tetszik, beszól és utána rávágja, hogy "hú, de őszinte vagyok.. nembaj, ez jó"
A diák meg persze közben: meg a ***va anyád, de hát nem mondhatja neki.. Mert ő feljelenti.
Egy haverom, ő felettem jár első nap "gyilkos tekintettel" nézett rá és fel akarta jelenteni.
Eltört egy osztálytársam ujja, de én nem voltam a héten suliban. Első kérdésem az volt, mit mondott neki.
Azt mondta, már az utcán kiröhögte és annyit mondott neki, "így jár, aki kíváncsi". Rosszul ért a labdába, rohadt kíváncsi volt... -
roberto211
őstag
Chöchcöcö.
"'senki nem tudja átverni, megverni, senki nem jobb semmiben nála". Merész kijelentés az biztos.
Nekem is ilyen egyik volt tanárom. Kb 38éves , felfújt 50-es kar és ő az isten.
Mindegy nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Azért egy ilyen kijelentést tenni,hogy "senki nem tudja megverni" elég necces de nem csak tőle hanem bárkitől.
És lemerem fogadni a híres "tanárverések" ilyen tanárok miatt van tisztelet a kivételnek mert olyanokat beszólogat a diáknak,hogy persze felmegy az agya.Nyilván nem az erőszak a megoldás de nem kell ilyenkor beállítani azt,hogy a diék egy gyilkos, tanár meg ártatlan.
Nekem is volt egyszer egy ilyen,hogy 7.-be bepofáztam egyik gyereknek valamit ,mert előző órán b*szogatott. Mindegy nem is ez a lényeg,tehát beszóltam a gyereknek egy órán valami keményet oda jön a tanár(nem láttam mert pont úgy ültem) és pofán vág. Néztem mint hal a szatyorba. Másnap kirúgták. Mondom magamba megérte neked.
-
sajtee
őstag
válasz
roberto211 #7574 üzenetére
Fel szoktuk írni, amiket mond, mert komolyan nevetséges. Egy nagyzoló kisgyerekhez tudnám hasonlítani, csakhogy ő felnőtt és nem veszi észre magát. Őt senki nem tudja átverni, megverni, senki nem jobb semmiben nála. Jó neki
-
roberto211
őstag
"Azt mondta, matekórán ő a maffiavezér" " lefutott egy medvét"
OMG . Ilyet sem hallottam még.
Milyen medvét futott le micimackót?
Nálunk meg azt mondogatta a fizika/matek tanár,hogy ő majd feltalálja a mesterséges intelligenciát, jó úton halad(azt mondja) és milliárdos lesz.
-
sajtee
őstag
Nálunk 12 ponttól lehetett menni matek érettségire (nem tudom a részleteket, gondolom, emelt vagy mit tudom én), de a kedves tanár 17 alatt senkit nem engedett. Az igazgató annyit mondott, hogy nem tud mit csinálni.
Azt mondta, matekórán ő a maffiavezér. Egy vicc az az ember. Olyan hazugságot beadott nekünk, hogy lefutott egy medvét meg megvert egy tanárt és hasonlók.. -
L_YKing
addikt
Jó érzés mikor a tanár 2,9-re meg akar húzni....
-
RockHaRD
addikt
Szeretném kérni Rihannától a SATA PenDrive című számot
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
Fel is vágom az ereimet
De majd visszakérem, mert én is ki akarom majd tolni.
Jaigen, szervízt nem is részletem. Mikor megemlítettem, hogy garanciális a gép, amit visszahozok és jó lenne, ha mihamarabb visszakapnám, mert sürgős, felvett az eladó egy afféle "na, már ez is" magatartást és csak gépiesen intézte a dolgokat. Aztán hozzá tette, hogy a jövő héten tud csak _ránézni_ a szervizes a gépre... Anyád. Oda sem megyek többet.
-
Prof01
veterán
válasz
roberto211 #7560 üzenetére
De legyen! Motorozni akarok és a Balcsiban csobbanni!
37-38 nem hiányzik, de azért 34-35 simán jöhet!Mister X: PS-t miért húztad át? Az így is, úgy is tönkremegy?
Oric: Ezt pont pár napja láttam, nagyon jó reklám!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
roberto211 #7558 üzenetére
Hát... inkább, mint 32+ fok meg amennyi ilyenkor szokott lenni. Locsolni se kell,
PSPC se döglik meg. -
thEndeR
aktív tag
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/foldrenges-volt-a-borzsonynel/
-
thEndeR
aktív tag
válasz
MasterMark #7554 üzenetére
Keresztanyamek 2 szobaval odebb eszre sem vettek.
-
thEndeR
aktív tag
Nalatok nem volt foldrenges?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Micsurin
nagyúr
válasz
L_YKing #7549 üzenetére
nekünk csak 1,3 a Duna kanyarban... ja 3m a bel magassága a háznak
a legszebb , hogy a víz hamarabb jöt mint , hogy ki mehetünk volna apummal pakolni
barca legálabb volt tv vagy valami is kint? mert nekünk volt mosogató gép , tűzhely , mosógép a weerpool 6 érzék mind a 6 bitje meg fog fűrődni
-
L_YKing
addikt
Na b****a meg!!
elméletileg 1,5 méteres víz lesz a házunkban (Nyaraló)
-
Micsurin
nagyúr
már nem tudtam szerkeszteni.... az új dead island jó? vagy a félelem faktor hiányzik belőle? mert oszt társam azt mondta , hogy nem félelmetes.... igaza van?
-
Micsurin
nagyúr
!3-as! nem mertem még be nyögni....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
roberto211 #7539 üzenetére
nem fer.... most lesz 3db 3 asom
-
Micsurin
nagyúr
3 lett a kémia... (legalább nem 2-es....) na ennyit a roham tanulásról tegnap este
-
tDr1v3r
veterán
Juuujjjj...
-
Buster17
addikt
válasz
roberto211 #7520 üzenetére
Rosszul mondtam.
Még, hogy nem fogja bírni...20 centi azért az is 20 centi a tetejétől és mekkora nyomást kellet megtartania. respekt a kitalálónak.
-
gegg
tag
Nekem viszont valami rendes játékot mondjatok amibe minimum belelehet tenni 100 órát és még élvezetes is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest