Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Buster17 #8998 üzenetére
Eksüszöm, ha valamennyit kézhez kapok, akkor átutalom a 10%-át
@Giinos: nekem is, de nekem folyton rotálódik... két aktív címem szokott lenni egyszerre. Egyikkel regisztrálok oda ahova kell, a másik meg a személyes. Ha már nagyon spamelődik az első, akkor be-be csúszik egy-egy reg a másodikra is, utána az elsőt hagyom a francba és csinálok egy új személyes címet... De most direkt figyeltem, hogy ne nagyon regeljek sehova se a mostani elsővel, a másodikom meg most a Live ID-m. Ahova regisztráltam az elsővel, az a PayPal, Twitter, Konzol Online, KonzolokSzervize (hírlevél... le is tiltom majd), Console Corner, gané365, LinkedIn, InterPals, Wordpress,
japanesesexyidols.org, továbbá ez van megadva PH!-nak. Erre ilyen szemetek jönnek"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
*sóhaj* Unom már, hogy minden héten nyerek vagy fél millió eurót. Lehet emailcímet kellene cserélnem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Ma direkt bemegyek a bankba, hogy cseréljék ki a telefon számom, hogy jó számra jöjjön az ellenőrző sms utaláskor. Kicserélték oké. Most próbálnék utalni és b@szik jönni az a &x#@+* sms
Megint várhatok egy hetet mire megint eljutok a bankba... -
Micsurin
nagyúr
Túl léptem a 2000g-t
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
roberto211
őstag
Lehet erre a mostani PlayIT re kinézek én is. Egyszer nem voltam még. Kik jönnek innét előreláthatólag? Vagy nem tudjátok még?
Giinos te jössz? Ha unalmas lesz akkor legalább lenne közös témánk.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
D@niel
addikt
sziasztok,
van pár kérdésem xbox témában, viszont az alapelvek miatt itt nem tehetem fel őket. ki tudna segíteni privátban?
köszip͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #8981 üzenetére
Kezdő vagy. Nekem haver két és fél órával korábban kiment, én 10 perccel nyitás előtt érkeztem, felhívtam havert hogy merre vagy, ő elől volt valahol talán a 4. ember, simán beálltam mellé. Az anyázásokat meg elengedtem a fülem mellett.
(#8983) Mister_X
2 éve. Most már annyira nem érdekel a dolog, Game Show óta csak lejtmenetben van az egész.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #8980 üzenetére
Megint viszek magammal plusz pénzt, hogy lefizessek valakit, hogy engedjen maga mellé Nem vagyok én japán, hogy sorban álljak. Az ezelőtti PlayIT-n kimentem 7:40-re (9:00-kor nyitottak - volna, de már 8:50-kor elkezdtek beengedni mindenkit) és már akkor majdnem a Millenáris park bejáratáig ért a sor...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #8976 üzenetére
Ki is megyek majd, az tuti. A Syma csarnok nagyobb, mint a Millenáris B?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Napfénysüti #8977 üzenetére
Ha nem veszem meg Live-ról, akkor limitáltat újítottam volna valószínűleg.
8888G
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz molnarpeter #8974 üzenetére
Mondtam hogy jó a hangulata szerintem 2000 Ft-ot röhögve megér.
Més que un club!
-
gegg
tag
válasz MasterMark #8973 üzenetére
Én az előzőn voltam és élvezhetetlen volt a tömeg miatt.
Bár az vicces volt mikor a hostess lányok kiabálva szaladgáltak hogy azt a dobozt nem szabad elvinni ![ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Bakker, a Horizonban tényleg qrvajó zenék vannak
Van valaki, aki VIP Horizonban?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Mostani PlayIT december 1-én lesz a Syma csarnokban. Remélem a helyszínnel kap egy kis frissítést, és kicsit megerőltetik magukat a rendezők.
Switch Tax
-
-
sajtee
őstag
Végre elég hosszú a hajam, hogy valamit már lehet vele kezdeni, holnap fodrász.
Remélem, azért ki merek majd menni az utcára utána -
L_YKing
addikt
A left 4 dead nem is félelmetes.
Pedig durvább játéknak hittem.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #8959 üzenetére
Nem kell ahhoz kimennem, itt vagyok
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #8957 üzenetére
Csak ez a két lehetőség van és a nővéremnek lenne. Aztán meg bebúrom a mostani WP telefonját ami fos. Most is szervizben van
Úgy hogy bemegyek, csókolom, megveszem.
-
Buster17
addikt
főoldalon van két telefon.
Mind a kettő 0 pénz csak az előfizut kell fizetni.Melyik éri meg jobban?
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Micsurin
nagyúr
válasz tDr1v3r #8951 üzenetére
aligha..... mivel wrex is van a képen nem lehet az eleve mert wrexnek meg a 3. résznek igen kevés köze van egymáshoz , már mint csapat tag szinten sajna
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
most leköptem a röhögéstől a 22" os monitort , tudod milyen hosszú ídő lesz lepucolni?
shepard , liara , wrex VS reaper.... (a kérdés: wrex mit keres ott? ő csak az első részben lehet csapat tag)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mister_X #8946 üzenetére
attól függ melyiket , a 2.-részben nem éreztem semmit , az 1.sőben legalább meg volt az a folytonos szorongás érzet , kevés skulo-hátulról gyűtek és ott majd 1 chapteren át kellet menekülni a regenerálós ellen ( a dead island riptidben pc-n szinten nem éreztem a félelem érzetet)
a 3. ról nem tudok nyilatkozni...... de érdekel
-
L_YKing
addikt
Eskü félelmetes játék ez a Dead Island
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
roberto211
őstag
válasz agressiv #8943 üzenetére
Na ja. Iskolába se komolyabbak. Nekem szerencsére nem kellett ilyeneket még ,mert voltak valami színjátszósak(ők nyomatták ezeket) meg a másik csoport ,mit tudom én mit kellett csinálni. Na én ebbe tartoztam többiek meg nyomták a színjátszó "ipart". Néha volt ilyen próba be lehetett nézni a "kívülállóknak" de általában akkor n95-el asphaltoztam vagy bluetoothon küldözgettünk egymásnak zenéket,akik nem színjátszó csoportba tartoztak.
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz roberto211 #8942 üzenetére
Ja, az iskolai színjátszó jut róla eszembe, bár olykor még ők is komolyabbak.
Hát még a borz.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyrész lol, másrészt meg:
Live-Die-Respawn
-
roberto211
őstag
válasz agressiv #8930 üzenetére
Szerintem senkinek. Én legalábbis utálom. Leizzadom magamról a krémeket, spray/parfum nek a hatásai is elmegy. Ragadok, melegem van,vizes mindenem. Mai nap egész jó volt 25-26fok és ennyi. Ez elfogadható volt, de attól félek sokkal durvább lesz. Meg az egész nem jó érzés.
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #8928 üzenetére
Mit tudom én már. Ebbe az Android vs iOS témába belefáradtam. Jó az s3, holnap visszakapom elvileg, kiszolgál, kiváló arra amire kell és ennyi(iphone-nál ugyanez volt). Most más témában vagyok benne.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #8916 üzenetére
Szerintem meg DE
-
Micsurin
nagyúr
fáradt volt a szentünk ezért betolt "egy-két" kávét csak aztán már lusta volt őket kidobni meg ugye az nem olyan környezetbarát mint szobrászkodni belőlük
-
sajtee
őstag
válasz Napfénysüti #8915 üzenetére
De legalább hipsternek nézik az utcán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Algotis
addikt
Na 3 nap alatt 220 km biciklivel
Nem érzem a lábamat, de totally worth itAndroidos Outlookból küldve
-
L_YKing
addikt
válasz roberto211 #8916 üzenetére
Azért írtam oda hogy szerintem.
Nem akarom odaadni csövesnek
-
L_YKing
addikt
válasz roberto211 #8912 üzenetére
Jó jó! Szerintem magasról veri az androidot.
A következő telefonon is iPhone lesz. Először én is így vélekedtem , hogy hú ájfon szar gagyi túlárazott stb... De jó!Na de hogy kell csinálni olyat?
-
agressiv
addikt
válasz roberto211 #8912 üzenetére
Kitalálom. Nem jó semmire, de legalább drága vót és menő.
Hát még a borz.....
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #8906 üzenetére
Bammeg, nagyon lezsibbasztott az éjszakai műszak, azt hittem, hogy ez a WP topic Btw WP8-on van hardveres screenshot, de lehet fűzni a kombókat kékhalálig
@thEndeR: bárcsak az lenne a legkevesebb gondom, hogy milfekre vadásszak... de dolgozni is krll, a meggy ott rohad a fán, és napont minimum másfél órát kellene eltöltenem japántanulással, ebben benne van öt kanji ON/KUN olvasatokkal + begyakorolni az írásukat...
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
Ez lesz az uj Nok/no ugyek topik? Vagy mi az.
-
L_YKing
addikt
Melyik az az app amivel le tudom "fotózni" a telefon képernyőjét?
-
kovsol
titán
válasz molnarpeter #8900 üzenetére
[link]
csak az oktoberfestre kell rákeresni a googleban. Én azért egy olyan kis sörhordó lánykát bevállalnék xD[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Buster17
addikt
válasz molnarpeter #8900 üzenetére
Ott a pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest