Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #55331 üzenetére
+ Bep:
Én vettem tavaly egy Huawei Band 6 -ot, hogy amikor például segítek a srácoknak a raktárban, pakolok vagy egyéb hasonló dolgot csinálok, akkor az kevésbé fáj, ha odaverem valamihez.Pont ezért van egy plusz gyűrűm is a rendes (házasság) helyett, hogy ne azt cs**szem szét olyankor.
Egyébként az említett Watch Fit Elegant -ot használtam eddig, mert nem igazán volt nagyobb igényem. Így felesleges lett volna drágább óra. Az kicsit hosszított szögletes fazon. Nekem kifejezetten tetszik.
Mellette nem is néz ki durván a Samsung, de azért a teljes fém része nagyobb, és szélesebb is. Meg nyilván nehezebb.
Páromnak vettem egy Huawei Band 7 -et. Ő nem igazán szereti a nagyobb cuccokat, inkább a karkötők jönnek be neki. Rózsaszín szíjjal, de a képen kissé fehérnek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest